Horoscop Varsator februarie 2014

Horoscopul Varsatorului februarie 2014 anunta favorabile demersuri in relatiile de parteneriat, necesitatea concentrarii asupra sferei financiare a existentei si succese intermediate de o atitudine cat mai realista si mai perseverenta.

Din 5 februarie 2014, intrarea lui Mercur in aspect retrograd in Pesti are potentialul de a da frau liber unui sporit subiectivism in aprecierea lumii si a propriei tale persoane. Incearca sa iti mentii echilibrul interior si sa nu te lasi in voia tendintei de a-ti supraaprecia sau subaprecia valoarea individuala. In ambele cazuri, ai de pierdut in promovarea intereselor tale, atat pe termen lung cat si scurt.

Cuadratul Soarelui cu Saturn din 11 februarie iti atrage atentia asupra prioritatilor din existenta cotidiana. Daca insisti cu incapatanare asupra unor activitati lipsite de importanta, este firesc sa te confrunti cu o mare rezistenta. Intrucat chiar si cel mai mic succes pare a necesita mari eforturi este posibil sa fii strabatut de o amara frustrare. Nu este exclus sa ai probleme cu parintii, in special cu tatal, ori cu felul in care iti exerciti autoritatea de parinte (daca este cazul). Oricum, astfel de dificultati au rolul de a te mobiliza sa iti definesti mai clar rolul in lume si sa-ti faci ordine in traiul zilnic. O notabila lectie de viata este pe cale sa iti deschida ochii asupra unor obiceiuri paguboase.

Setea de a fi original cu orice pret poate fi o majora sursa de neplaceri odata cu 13 februarie 2014, atunci cand Mercur retrograd revine in sectorul Varsatorului si intaia ta casa. Ideile novatoare care iti roiesc prin minte par a fi lipsite de realism sau primite cu neincredere de ceilalti. Lasa-le sa se pritoceasca si sa capete o forma acceptabila inainte de a le comunica sau a le pune in aplicare. Desi poti avea predispozitia de a te lansa cu spontaneitate in numeroase conversatii, ar fi indicat sa pastrezi o cat mai mare discretie fata de lucrurile esentiale pentru tine. Motoarele creierului iti sunt turate la maximum, dar pentru a fi eficient evita sa te ocupi de detalii nesemnificative ori de prea multe lucruri deodata.

Luna plina ivita pe 15 februarie in Leu iti sugereaza sa renunti la balastul conformismului si superficialitatii din orice tip de parteneriat, indiferent daca este vorba despre sfera personala, sociala, profesionala ori de afaceri. Creativitatea si spiritul de initiativa iti sunt fructificate cu atat mai mult cu cat colaborezi cu un asociat sau cu un om apropiat.

Tot pe 15 februarie 2014, trigonul dintre Soare si Marte, precum si conjunctia Soarelui cu Mercur te energizeaza si iti stimuleaza spiritul competitiv si dorinta de a fi un veritabil invingator. Interactiunea sociala se intensifica si iti favorizeaza acumularea de noi si utile informatii. Vestile primite prin telefon, internet sau din cercul tau de cunostiinte au un mai mare impact asupra ta decat de obicei. De asemeni, la ordinea zilei pot fi si scurte calatorii de afaceri ori in interes de serviciu. Straduieste-te sa nu te lasi antrenat intru totul de multitudinea de obligatii si responsabilitati, si sa-ti rezervi timp pentru relaxare sau odihna.

Trigonul lui Mercur cu Marte din 16 februarie te poate convinge ca ai prilejul de a  invata si a castiga mai mult prin actiune decat din postura de simplu observator. Intentiile tale au o sporita sansa sa se materializeze, iar planurile pe care ti le faci acum par a beneficia de inspiratie si realism. Daca iti urmezi impulsurile interioare, ai ocazia de a fi calauzit spre oportune conjuncturi ale vietii.

Impliniri facilitate de simtul practic si o mare abilitate de a memora sunt repere ale cuadratului dintre Mercur si Saturn din 19 februarie 2014. Straduinta de a te apropia de perfectiune in tot ceea ce faci te poate determina sa fii prea critic fata de tine insuti. Niste discutii in contradictoriu tind a te provoca sa pui la indoiala vechi si adanci convingeri. Fii cat se poate de receptiv la ce se petrece in jurul tau pentru ca ai oportunitatea de a obtine o informatie foarte importanta.

Horoscop Varsator februarie 2014 - Dragoste

Spontaneitatea care iti da tarcoale pe 15 februarie, gratie prezentei Lunii pline in a saptea casa a Varsatorului, te ajuta sa treci dincolo de niste bariere invizibile din relatia ta de cuplu. Marea sensibilitate si invigoratele simtaminte de iubire ce par a te caracteriza te motiveaza sa renunti la niste tendinte individualiste si sa observi o mai inalta acuitate care sunt nevoile si dorintele partenerului tau. Este vremea compromisurilor si negocierilor in dragoste. Daca unor Varsatori angajati deja intr-o legatura amoroasa le poate fi pusa la incercare fidelitatea, unora inca singuri li se poate da sansa inchegarii unei promitatoare povesti de iubire.

Horoscop Varsator februarie 2014 - Bani si cariera

Turnura retrograda asumata de Mercur odata cu 5 februarie in a doua casa a Varsatorului marcheaza debutul unei perioade de-a lungul careia un surplus de imaginatie si idealism te poate aduce in pragul unor considerabile pierderi financiare. In acest context, se impune nu numai sa iti restrangi cheltuielile, ci si sa iti regandesti felul cum iti folosesti banii. Nu ezita sa investesti in directii ce iti ofera stabilitate financiara dar mici castiguri imediate. Este mai bine sa iti asiguri din timp niste rezerve banesti decat sa te trezesti in imposibilitate de plata in cazul unor cerinte neasteptate.

Chiar daca vizita pornita de Soare pe 19 februarie 2014 in Pesti si a doua ta casa poate da nastere unei oarecare pasivitati, instinctul mai curand decat ratiunea te indruma spre noi cai de a-ti ridica nivelul de trai. Nu este de recomandat, asadar, sa te lasi pe tanjeala, sa te predai unui fatalism de tipul "fie ce-o fi", ci sa profiti de o prielnica conjunctura avand capacitatea de a-ti asigura stabilitate financiara ori chiar de a-ti mari veniturile. Mare atentie la felul cum utilizezi banii, intrucat ai inclinatia de a-i irosi cam mult pentru distractii si ajutorarea unor oameni care incearca de fapt sa profite de tine.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop februarie 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 – Varsator

Horoscop Varsator ianuarie 2014
Horoscop Varsator februarie 2014 Horoscop Varsator februarie 2014 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 15, 2014 Rating: 5

16 comentarii:

  1. Diana,multumim pt.horoscop!per total,e de bine,este si luna noastra,azi maine intram in varsator!

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate sunt eu prea pesimista,dar traduc acest horoscop in sens mai mult negativ, Voi cum intelegeti lucrurile?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din pacate, horoscopul tuturor zodiilor din februarie nu are a duce multe influente favorabile. Mercur este retrograd in doua sectoare astrologice, si acest lucru poate fi compensat doar de tranzitul soarelui, luna plina si aventual alte cateva evenimente astrologice specifice numai catorva zodii.

      Ștergere
  3. pt.anonim.de mai sus,intr adevar are o nuanta de ,,negativ,,cum spui,dar pana in 6mart.pt.varsatori e cam greu sa fie super pozitiv!luna feb.pare sa fie mai buna ca luna ian.si din ce in ce mai bine!pt.mine care am scris primul coment.aici,luna ian este un dezastru,un fiasco total,sunt varsatoare,dar sper sa fie tot mai bine!dar priveste in jur ca si pt.altii lucrurile,nu sunt f.roz,asta ca nu ne plangem de mila,sa fim sanatosi,mai vdm.cu restul!

    RăspundețiȘtergere
  4. BUNA SEARA<tuturor!sunt varsatoare si in 4feb.fac 40ani!sper si vreau ca luna asta sa fie mai buna pt.noi,azi e luna plina in varsator,sa ne fie ceva mai bine!stiu ca ian.si feb.cam bine pe alocuri,dar e zodia noastra,luna noastra,eu vreau sa fiu optimista.am si nr.destinului 7.anul asta,asa ca dragi varsatori sa fim mai buni si veseli!sa fim asa toti,de fapt ca noi nu suntem egoisti!va pup,cristina!

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt varsatoare si eu si am citit in mai multe locuri ,ca avem luna neagra pe casa sanatatii pana in 5,6 martie!deci,atentie cu acest aspect!putem avea parte de diagnosticuri gresite,tratamente gresite asa ca nu luati nimic,daca se poate bineinteles,pana la data favorabila zodiei noastre si pe alte planuri!nici in dragoste,nu stam grozav pana in 6mart.asa ca rabdare multa pana atunci!noua cam de mult nu ne merge bine,pe nici un plan,dar sa speram ca anul asta,al calului de lemn sa fie mai norocos,asa se spune ca este un semn al prosperitatii si schimbarilor,speram in bine!dragi varsatori sa fiti iubiti si intelepti1 si sanatosi,ca avem probleme de ordin digestiv si reumatic!va pup,cristina o alta varsatoare ca voi!

    RăspundețiȘtergere
  6. imi place mult acest blog,DIANA vine cu lucruri interesante si documentative,o apreciez si sanatate si putere de munca sa,ai!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt nascuta pe 6 februarie. Anul acesta,de ziua mea,adica ieri,am plans cat nu am plans niciodata.Am plans CU motiv !!! Nu numai ca nu am simtit ca e ziua mea, dar m-am simtit atat de nefericita si ma intrebam sub care nor,unde s-o fi ascuns soarele intrat in zodia mea??Voi mai avea parte de zile ca cea de ieri? Mai rasare oare soarele si pe strada mea (ca in zodia varsator,nu cred ca e acum...)? Diana,te rog,raspunde-mi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Stai domnisoara linistita ca te fericesc eu daca vrei. Fata fi mai barbata, toate trec, important este sa fi sanatoasa, sa poti merge, sa poti vedea, sa poti auzi, sa poti mirosii, sa poti mangaia, sa poti vorbii si cate si mai cate si chiar sa suferi cate o data. Asa ca esti o fericita daca poti face toate aceste lucruri. Te-am pupat.










    RăspundețiȘtergere
  9. pt.d soara nascuta in 6 si eu sunt nascuta in 4feb,cristina sunt si crede ma,nici pt.mine n a fost o zi deosebita!am schimbat si prefixul si am f.atat de amarata,dar am incercat sa ma incurajez,sa ma rog,sa fiu optimista si sa i multumim lui D ZEU ca suntem sanatosi!o sa fie bine si pt.noi,dar mai trebuie rabdare!fii tare, d soara,daca esti sanatoasa,bucura te pt.asta si pt.toate lucrurile marunte ,bucuriile marunte din viata ta,servici,casa,sanatate sau bucura te ca ai parintii in viata,nepoti sanatosi,orice eu asa ma bucur pt.toate!fii puternica!varsatorii sunt puternici!

    RăspundețiȘtergere
  10. poate horoscopul pe martie,va fi mai pozitiv pt.noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In mod sigur va fi mai pozitiv, desi niste tranzituri retrograde recomanda o mare prudenta!

      Ștergere
  11. SE VEDE SI EU SIT VASATOR SU ACUTIZAT UNLE DIAGNOSTICURI MAI VECHI !! ASA ESTE ASTEPTAM 6 MATIE !!

    RăspundețiȘtergere
  12. si la mine s au acutizat probleme de sanatate mai vechi,problemele de ordin HIPER sau accentuat!si chiar scrie la vatsator asta pana prin martie!sa vina si binele,odata!

    RăspundețiȘtergere
  13. DINTRE TOATE ZODIILE PREFERATELE MELE SUNT scorpionul SI varsatorul......

    RăspundețiȘtergere
  14. SCORPIONUL?gresit!varsatorul;da ,sa zicem!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.