miercuri, 29 ianuarie 2014

Un OZN observat de NASA pe Marte?

Vanatorii de OZN-uri cred ca au descoperit o noua imagine a unui UFO ("Unidentified flying object", adica "Obiect zburator neidentificat"), de aceasta data pe cerul lui Marte. Ei sustin ca Roverul Curiosity de pe Marte ar fi surprins o astfel de nava extraterestra, ce apare ca un obiect stralucitor lasand o urma pe cerul martian intr-o inregistrare video preluat de la serverele NASA.

Potrivit site-ului Bublews, "marirea imaginii acestui obiect lasa sa se intrevada un varf sferic al unei mase sferice si ceva parand a fi o ejectare a unor gaze de propulsie din partea ei inferioara."

Conform site-ului ufosightingsdaily, " un alt OZN a fost detectat de Roverul de pe Marte. Daca privesti cu atentie, de aproape, poti vedea o urma lasata de el in spate, OZN-ul parand ca se deplaseaza catre partea din dreapta sus a imaginii."
Multe fotografii in care vanatorii de OZN-uri pretindeau ca at fi observat obiecte misterioare din ceruri s-au dovedit a fi totusi pozele unor meteoriti. Intr-unul din comentariile acestui video de pe YouTube se spune, "Sunt sigur ca vor gasi scuza altui meteorit dar urma de pe cer a acestuia a aratat cu totul altceva."

Unii OZN-auti sunt de parere ca acesta nu este prima dovada a vietii extraterestre furnizate de Roverul de pe Marte. In luna mai 2013, un blogger focalizat pe subiecte stiintifice, a afirmat ca a zarit un fel de soparla strecurandu-se pe solul lui Marte intr-o fotografie preluata de la Roverul Curiosity. Aceasta "descoperire", postata pe "UFO Sightings Daily," a dat nastere unor incitante teorii ale conspiratiei potrivit carora NASA ar incerca sa adapteze forme de viata de pe pamant pe Marte din interese stiintifice pastrate in secret.

Roverul Curiosity a ajuns pe Marte pe 6 august 2012, si isi petrece de atunci timpul investigand si analizand teritoriul si geologia planetei rosii. In valoare de 2,5 miliarde dolari, acest vehicul a fost trimis pe Marte pentru a scoate la iveala daca aceasta planeta asemanatoare pamantului a avut vreodata substantele chimice si mediul propice pentru dezvoltarea vietii microbiene.


Articole din acelasi domeniu pe Blogul Dianei:

Documente FBI despre extraterestri si farfurii zburatoare

O piatra misterioasa in fata Rover-ului de pe Marte

3 comentarii:

Anonim spunea...

sincer??credeti in OZN_urri?eu,nu prea cred!des,i poate sunt dovezi palpabile,parca nu pot crede!ca fiinte cred ca suntem singuri in univers!poate ma insel,nu va suparati e o parere a mea!OMUL,singura specie cred eu,poate o fi existand si alte fiinte vii?nu cred,dar orice e posibil!

Fotograf Nunta spunea...

Din moment ce exista atatea dovezi! cred in OZN.

Anonim spunea...

si daca sunt dovezi fabricate?de unde stiti ca sunt reale????in ziua de azi,orice se poate,fabrica!