Sfaturile despre casatorie ale lui Robert De Niro si Michael Douglas

Adunate la un loc, experientele de viata, incluzand esecurile in casatorie, ale lui Robert De Niro si Michael Douglas insumeaza aproape 140 de ani. Intr-un recent interviu, cei doi celebri actori au oferit cateva sfaturi despre sfanta institutie a casatoriei.

Michael Douglas, care a divortat de prima sa sotie, Diandra Luker, in anul 2000, si a pus capat relatiei sale cu Catherine Zeta-Jones in august 2013, a declarat unui reporter de la Belfast Telegraph ca vederile sale despre dragoste si casatorie s-au transformat radical odata cu trecerea anilor.

"Nu poti considera ca dragostea iti vine pe tava." a spus Michael Douglas. "Trebuie sa o protejezi, sa o faci sa creasca si sa ai grija de ea. Atunci cand esti mai tanar, te implici in iubire plin de incredere."

In cea ce priveste o noua legatura amoroasa, el a adaugat, "Cred ca trebuie sa astepti. Orice om are propria sa cariera si propriile ambitii. Sunt de parere ca este necesar sa te focalizezi asupra carierei tale, sa incerci si sa reusesti sa ajungi la o anumita independenta si siguranta financiara... Nu vorbesc in numele tuturor, dar cred ca orice persoana trebuie sa ajunga la o anumita securitate a existentei proprii inainte de a avea responsabilitatea de a fi impreuna cu un partener de cuplu sau a avea copii."

Robert De Niro, care a divortat in 1988 de intaia sa sotie, Diahnne Abbott, dupa ce a avut impreuna cu ea doi copii, a ajuns sa aiba o parere la fel de pragmatica asupra casatoriei. "Singurul lucru pe care l-as putea spune este ca, in cazul in care esti casatorit, este probabil mai usor sa nu ai copii daca ai de gand sa ajungi la o despartire - acest lucru iti face viata mai simpla."

Michael Douglas si Robert De Niro sunt, alaturi de Morgan Freeman si  Kevin Kline, vedetele noului film "Last Vegas",  o comedie regizata de Jon Turteltaub, lansata pe marile ecrane pe data de 1 noiembrie 2013.

Sursa: huffingtonpost.com  

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

De ce femeile poarta numele de familie al sotului?

Divortezi din aceleasi motive pentru care te-ai casatorit?

Regulile draconice ale lui Einstein in casnicie
Sfaturile despre casatorie ale lui Robert De Niro si Michael Douglas Sfaturile despre casatorie ale lui Robert De Niro si Michael Douglas Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 03, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.