Cele mai tari site-uri de intalniri in engleza

Site-urile de intalniri online in engleza iti ofera cu mult mai multe oportunitati de a-ti gasi perechea decat cele romanesti. Desigur, pentru ajunge la o intalnire in lumea reala ar trebui adeseori sa ai resedinta in afara Romaniei, dar nu se stie niciodata de unde sare iepurasul!
Oricum, indiferent daca vrei sa cauti o prietenie pur si simplu, sa te lasi in voia unei intalniri tinand de hazard, sau sa te gasesti cu cineva din localitatea ta (care stie limba engleza), ai la indemana numeroase app-uri si website-uri in engleza care pot sa te apropie de cineva compatibil cu tine. Iata cateva din cele mai populare:

Grouper

Iti doresti sa ai langa tine un prieten de nadejde atunci cand mergi la o prima intalnire? Ce ai spune sa iei cu tine doi? Grouper iti furnizeaza o persoana cu care te poti potrivi, oferindu-ti totodata posibilitatea sa ai alaturi de tine doi binevoitori si sfatuitori amici. Aceesi posibilitatea o are si potentialul partener de cuplu cu care urmeaza sa te gasesti.

Down

Intitulat altadata "Bang with Friends," acest app iti permite sa descoperi prieteni de pe Facebook cu care te-ai putea intalni spre seara ori in noapte. Cel putin, este un mod de a face o conexiune discreta. Nici un prieten de pe Facebook nu te va putea aborda decat daca atat el cat si tu v-ati dat acordul pentru acest lucru. (Un sfat: Consulta intr-un bun dictionar englez-roman ce inseamna de fapt "bang.")

TrintMe

Esti interesat sa te cuplezi cu un prieten / o prietena ori cu prietenul / prietena unui prieten/unei prietene? TrintMe inlesneste utilizatorilor timizi sa faca un prim pas spre iubire sub valul unui smartphone. Adevaratele intentii ("trints") ale tale si ale potentialului tau partener, inscrise intr-o larga gama, de la “let’s talk” ("hai sa vorbim"), la “coffee” (o conversatie la o cafea), la o conexiune romantica pana la o intalnire reala ("hookup"), nu sunt scoase la iveala pana cand TrintMe nu afla o potrivire cat se poate de viabila.

Hinge

Cu ajutorul retelei din Facebook, Hinge iti ofera o selectie a prietenilor prietenilor in fiecare zi. Utilizatorii site-ului nu trebuie sa evalueze decat varsta, jobul si educatia cuiva pe o scala de la 1 la 5. Cei care se estimeaza reciproc la un nivel de la 4 in sus au oportunitatea de a-si cunoaste adresele de mail.

Tinder

Tinder presupune rapiditate, distractie si un anume fel de dependenta, mai curand intr-un fel de joc "hot or not" ("fierbinte sau nu") decat intr-un adevarat site de intalniri de dragoste. Profilele Facebook ale utilizatorilor singuri din apropierea ta apar la intamplare, avand posibilitatea de a le dat un like sau nu (nope). Atunci cand doi utilizatori se plac reciproc, se creaza o conexiune ce faciliteaza un fel de "flirt" printr-un tip de messanger in-app.

Carrot Dating

Carrot (in engleza, "morcov") Dating nu le ofera utilizatorilor prilejul de a se orienta spre o a doua alegere. In loc de asta, ii incurajeaza sa sa isi clasifice intalnirile cu un fel de cadouri.

How About We (Ce-ai spune despre noi)

In acest site, o idee unica, cat mai originala, are capacitatea de a atrage potentiali parteneri. Tot ce trebuie sa faci este sa postezi o astfel de idee sau o anume preferinta pentru ca cei interesati de ea sa ti se racoleze.

At the Pool (La piscina)

Numit uneori "anti-Facebook", acest app incurajeaza oamenii sa iasa de pe intalnire online si sa se regaseasca in lumea reala. O postare de genul "Cine vrea sa faca baie in mare astazi?" poate ispiti multi oameni sa ti se alature distractiei.

Coffee Meets Bagel (Cafeaua intalneste chifla)

Coffee Meets Bagel iti trimite zilnic in casuta postala (inbox) profilul unei persoane ce ti se poate potrivi, corespunzatoare prietenului unui prieten. "The bagel" (chifla) desemneaza informatiile despre profil si preferinte, cum ar fi religia, inaltimea si alte detalii personale. Cuplurile care se plac reciproc pot incepe sa converseze prin mesaje tip text.

Zoosk

Te poata costa cam 30 de dolari pe luna sa ajungi la o mai inalta treapta de intimitate intr-un potential cuplu, dar Zoosk "invata pe masura ce dai clickuri", astfel incat sa iti ofere parteneri cat mai compatibili. De asemeni, permite utilizatorilor sa isi conecteze conturile de pe Last.fm si Netflix, dandu-le astfel prilejul sa dezvaluie mai mult despre personalitatea si gusturile lor.

ihookup

ihookup este un site rezervat celor care nu vor sa se implice in relatii pe termen lung sau sa-si puna in joc afectiunea.

OkCupid

Un site gratuit, ce continua sa ramana pe lista celor mai populare mijloace de intalnire online. Profilurile amanuntite si chestionarele minutioase pe care le implica il recomanda drept locul potrivit pentru initierea unor legaturi de cuplu serioase.

Are You Interested? (Esti interesat?)

Un alt site de intalniri prin intermediul prietenilor prietenilor care apeleaza la Facebook. Utilizatorii pot cu usurinta sa afle unul despre celalalt, consimtind apoi sa se intalneasca. De asemeni, ei pot cauta prin filtrarea prietenilor comuni sau a intereselor comune, conectandu-se apoi printr-un chat mesanger in timp real.

Match.com

Match.com pretinde ca a ajutat la inchegarea mai multor relatii de cuplu si casatorii decat site-urile de mai sus, lucru ce poate fi adevarat avand in vedere ca isi desfasoara activitatea inca din anul 1995. Este gratuit sa iti creezi un profil, sa cauti eventuali parteneri printre cei singuri, dar trebuie sa platesti cam 35 de dolari pe luna pentru a beneficia de toate facilitatile site-ului, inclusiv de a trimite emailuri membrilor acestuia.


Articole din aceleasi domenii in blogul Dianei:

Cum mint barbatii cand intarzie la o intalnire - Filmul "Cod si cianura"

Intalnirea perfecta. Sfaturi pentru femei

Minciuni nevinovate la prima intalnire?
Cele mai tari site-uri de intalniri in engleza Cele mai tari site-uri de intalniri in engleza Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 17, 2014 Rating: 5

3 comentarii:

  1. probabil cel mai tare site de social dating este http://zemania.com/ plus ca aduce si ceva inovatie, este vorba de 3dcity un fel de second life dar mult mai tare!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vă recomandăm acest site https://www.letspal.com Învățați engleza și faceți prieteni

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.