Despre sotiile servitoare - Un caz real din Anglia

"Sotiile servitoare", adica femeile ce se procopsesc  cu rangul de argat, cel de  bucatareasa si cel de menajera de indata ce pasesc in sfanta institutie a casatoriei, se intalnesc din abundenta pe plaiurile mioritice dar, uneori, astfel de neveste deloc vesele pot fi gasite si pe alte meridiane, in tari cu staif de democratie si egalitate intre barbati si femei. Un recent caz din Anglia ne aduce cateva invataminte in acest sens...

Un om de afaceri milionar i-a cerut fostei sale sotii sa-i devina menajera imediat dupa ce a adus o alta femeie in casa pe care o impartea cu aceasta si nu a putut intelege nici in ruptul capului de ce partenera cu care traise vreme de 30 de ani nu a putut accepta aceasta oferta "generoasa", devenind, din contra, "extrem de agresiva."

Barbatul, in prezent in varsta de 70 de ani, se casatorise cu "fosta" in anii 70 si divortase de ea in anii 90, dar cei doi au continuat sa locuiasa impreuna, tratand divortul ca "o simpla bucatica de hartie", pana cand milionarul a intalnit cealalta femeie, in urma cu cativa ani.

Fosta sotie l-a adus pe bogatul om de afaceri in fata justitiei, plangandu-se ca propunerea lui de a deveni menajera fusese "foarte injositoare si suparatoare". Judecatorul a constatat ca nu exista "nici un fel de deosebire" intre vietile celor doi inainte si dupa divort, si a hotarat ca fosta nevasta trebuie sa primeasca jumatatea din averea barbatului, in valoare de circa 8 milioane lire sterline. Unde dai, si unde crapa!


Sursa: telegraph.co.uk

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Nu-ti saruta copilul si nevasta decat atunci cand dorm

Regulile draconice ale lui Einstein in casnicie

Sotia in citate, aforisme, maxime
Despre sotiile servitoare - Un caz real din Anglia Despre sotiile servitoare - Un caz real din Anglia Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 30, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.