Zapadă în vis | Interpretarea și semnificația viselor


Ai visat zapadă și nu știi ce înseamnă?
Zăpada din vis poate semnifica inbiții, sentimente ori emoții nemărturisite. Trebuie să îți eliberezi aceste inhibiții și simțăminte, să le dai glas, să ți le exprimi.

zapada vis


Într-o altă interpretare, zăpada visată poate sugera că te simți lipsit de afecțiune, singur ori neglijat, că ai trecut printr-o chestie neplăcută, nepromițătoare care te face sa te simți frustrat, ca șicum ai fi fost pedepsit pentru o faptă de care nu ești vinovat.

Pe de altă parte, zăpada reprezintă un nou început sau o purificare a unei zone a existenței tale, un sentiment de siguranță ori senzația că ți se dă o a doua șansă. Ceva din viața ta a ajuns la final și acest lucru te înzestrează cu o percepție mai clară a viitorului și destinul

Dacă visezi o zăpadă care se topește, ți se indică faptul că ți-ai recunoscut și eliberat emoțiile mult timp reprimate, ți-ai depășit temerile și obstacolele interioare.

Atunci când te vezi conducând o mașină prin zăpadă, acest lucru înseamnă că trebuie să fii extrem de prudent la felul cum te îndrepți spre țelurile tale.

O zăpadă murdară apărută într-un vis se referă la pierderea inocenței, la o impuritate sau o necurățenie. Unele aspecte legate de personalitatea ta sau locul tău în lume au fost cumva întinate.


Dacă visezi că te joci în zăpadă, ți se semnalează că ai nevoie de o perioadă de relaxare și distracție. Într-o interpretare alternativă, acest vis semnifică dorința de a profită de niște oportunități ce nu te pot aștepta multă vreme. Un vis în care găsești ceva în zăpadă sugerează că îți explorezi și iei contact cu  anumite resurse interioare, talente sau abilități neglijate sau neutilizate îndeajuns până acum. Totodată, un astfel de vis se poate referi la năzuința ta de a ierta ceva sau pe cineva.

Dacă ai visat cum cureți zapada cu o lopată, ți se sugerează că îți cauți identitatea interioară, că explorezi o nouă înțelegere a vieții și a autenticului tău sine. Într-un alt sens, acest vis poate apare atunci când te străduiești prea mult să descoperi adevărul dintr-o situație ori dintr-o circumstanță a existenței.

Fulgii de nea dintr-un vis simbolizează renașterea, speranța și noi șanse după o perioadă de stagnare ori inactivitate. Ești pe cale să te desprinzi de un ciclu întunecat al vieții fiindînarmat cu o atitudine proaspătă, pozitivă. În același timp, un vis despre ninsoare poate fi rezultatul unei intense preocupări ori griji legate de vremea de afară, de speranța că aceasta nu îți va da peste cap niște planuri.

Visul în care privești cum ninge reprezintă adeseori un nou și  pur început, o nouă și proaspătă perspectivă despre viață. Este un indiciu al seninătății și păcii spirituale sau sufletești.
Daca vezi în vis o mare ninsoare în vreme ce ești în fața unei ferestre dintr-o încăpere, înseamnă că poți avea o dispută sau o ceartă cu persoana iubita ori că vei fi confruntat cu niște probleme financiare.

Un vis în care te bați cu bulgări de zăpadă denotă că va trebui să te lupți cu niște probleme jenante sau stingheritoare.

Atunci când visezi un om de zăpadă, ți se indică că poți fi bântuit de o gravă răceală afectivă. Poate că ai fost prea nesimțitor sau neglijent față de o persoană apropiată. Într-o interpretare alternativă, omul de zăpadă simbolizează pofta de joacă, vioiciunea și veselia ce caracterizează relația ta cu cineva, poate cu omul iubit.

Zăpada visată în vreme de vară sau visul în care soarele strălucește peste mari întinderi de nea prevestește înfrângerea unor adversități ori ghinioane din viață și recăpătarea încrederii în tine însuți.
Pe de altă parte, dacă zărești în vis niște munți ale căror creste sunt acoperite de zăpadă, poți fi avertizat că țelurile tale sunt prea ambițioase.

Daca te visezi mâncând zăpadă, ți se poate semnala că nu îți vei atinge obiectivele.

Visul de-a lungul căruia mergi prin zăpadă cu sania poate prezice că oameni din imediată ta apropiere se vor opune relației tale de dragoste.


Zapadă în vis | Interpretarea și semnificația viselor Zapadă în vis | Interpretarea și semnificația viselor Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 30, 2014 Rating: 5

62 de comentarii:

  1. Eu...Eu am visat ca stateam pe un deal de zapada si eram la scoala si scoala era jos si biserika in dreapta jos si io stateam suus pe deal si dintr-o data a aparut niste copii si unul era Edy e clasa a 9-a doar pe el l-am recunoscut si prietena mea mergea pe bicicleta spre scoala si era gheata , si copii au soptit " merge drept" si s-au suit pe ea ca sa o dea jos iar eu le-am spus "lasati-o in pace" si am dat cu bulgari in ei si ei au dat bulgari dar eu m-am ferit dupa care m-am fct vazuta fara sa doresc si au dat cu bulgari in mine ..Ce inseamna visul acesta? :( e de bine sau de rau?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis poate avea mai multe semnificatii. Faptul ca atat biserica cat si scoala sunt jos poate sugera ca incerci (subconstient) sa gasesti o cale de evolutie, de perfectionare, pe care nu are cum sa ti-o ofere nici scoala, nici religia. Pe de alta parte, prietena ta poate fi o reflectare a propriei tale finte sau a unei probleme de ale tale. Ai de a face cu problema (poate nemarturisita sau nerecunoscuta fata de tine insuti) sau cu niste riscuri, acest lucru fiind sugerat de mersul pe bicicleta pe zapada/ghiata. Problema respectiva ori riscurile respective pot fi determinate de copiii ori oamenii din preajma ta (care in vis, arunca cu bulgari in tine). Oricum ai de a face cu un conflict sau cu ceva ce nu vrei sa fie dezvaluit altora din teama ca ai putea fi prost inteleasa (te-ai facut vazuta fara sa vrei in vis, iar copiii au aruncat cu bulgari in tine).

      Ștergere
  2. am visat ca fugeam prin zapada sa ajung la fostul iubit si ma urmareau 2 caini unu negru care vroia sa ma muste si unul alb carea fugea cu mine , si nu reuseam sa ajung la el , intr-un final am ajuns , dar nu inteleg visul ... ce semnificatie are ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis poate semnifica fie nazuinta ta de a reveni la fostul iubit, fie dorinta de a te implini prin dragoste, in general. In ambele cazuri, drumul este anevoios (fuga prin zapada), si desi te simti indreptatita sa il urmezi pana la capat (cainele alb), ceva din afara ta sau chiar din tine insuti incearca sa iti stea in cale (cainele negru).

      Ștergere
  3. eu am visat ca ma uitam pe geam si ningea linistit si eu eram constiienta ca ningea pe timp de vara, si in sufletul meu eram trista ca ninge ca nu mai am vara!! Ce inseamna visu asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis semnifica un inceput dar si un sfarsit. O iei de la capat, pe un nou drum, ce iti poate aduce multe oportunitati, dar acesta pare a fi lipsit de intensitatea emotionala ori afectiva de care te-ai bucurat pana acum.

      Ștergere
  4. Buna. Am visat ca am intrat in baie, am deschis geamul si prin plasa deschisa a venit spre mine ceve ce credeam ca e liliac si l-am strans in pumn. Cand m-am uitat era de fapt o vrabiuta sau randunica si am deschis usa sa o las libera dar cand I-am dat drumul, pasarea era un porumbel alb ranit si a cazut afara in zapada alba de vreo 10 cm (eu stiam ca e vara ), am mers afara dupa el, l-am prins dupa cateva incercari si l-am luat in casa ca sa il ingrijesc. Ce o fi asta ????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca interpretezi (fara sa vrei, dintr-o prejudecata) un aspect frumos, favorabil din viata ta drept unul negativ. Zapada pe care cade porumbelul (desi este vara) poate denota o raceala emotionala, sentimentala, (prefacuta, jucata si nu sincera) fata de cineva apropiat. Ar trebui sa lasi deoparte supararea fata de cineva drag sau sa privesti cu mai multa incredere o oportunitate oferita de viata.

      Ștergere
  5. Buna!Anul trecut am avut o sarcina oprita din evolutie care mi-a fost intr-un fel prevestita in vis de bunicul meu mort atat mie cat si surorii mele, ambele avand acelasi vis in aceiasi noapte.Acum cred ca sunt din nou gravida si verisoara mea l-a visat pe tatal ei(mort de 2 luni) care era imbracat frumos si cu bani in mana si spunea ca merge la botez in orasul in care locuiesc eu(ei sunt din alta zona a tarii).Anul trecut la nunta mea ei nu au putut sa ajunga, si a ramas ca ne intalnim cu alta ocazie dar din pacate el a murit in urma unui infarct.Cum pot interpreta acest vis?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visele continand preziceri sunt foarte rare. Daca visul verisoarei tale este unul de acest fel, poate reprezenta o veste buna legata de eventuala ta sarcina.

      Ștergere
  6. Buna , v-as multumi din suflet daca mi-ati spune o parere. am vista 2 seri la rand zapada , nu imi mai aduc aminte prima data exact ce am visat , dar a doua oara am vista ca m-am urcat intr-o masina si ningea foarte tare , era frig , abia vedeam prin parbriz , ma miscam foarte greu , iseam oarecum din niste nameti sa ajung cumva la drum care era foarte aproape , ma simteam foarte sigur in masina aia chiar daca ma miscam greu , zapada era foarte alba. va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul tau poate reflecta un sentiment de singuratate, nazuinta de a iesi dintr-o stare neutra, rece, si a fi alaturi de niste oameni / o persoana in stare sa-ti daruiasca caldura sufleteasca. Poti avea simtamantul neconstientizat ca iti va fi foarte greu sa te indepartezi de actualul curs al destinului tau pentru a gasi calea afectivitatii alaturi de altcineva.

      Ștergere
    2. Va multumesc foarte mult , ma regasesc exact in ceea ce spuneti. mi-ati fost de mare ajutor , o sa am grija la alegerile pe care le voi face. De cateva zile visez intens , ape , mari agitate cu valuri si tulbure, doar le privesc nu ma apropi de ele imi este teama. va multumesc inca odata.

      Ștergere
  7. Buna, am visat ca mergeam pe o strada si ningea iar zapada nu era alba, era aurie ... Am luat zapada si ma dadeam cu ea pe corp iar cineva mi-a spus ca nu este bine ceea ce fac pentru ca ar avea cioburi in ea . Ati putea sa-mi spuneti va rog o parere? Am cautat pe internet dar nu am gasit nimic legat de asa ceva. Va multumesc din suflet

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Acest vis poate semnifica o purificare (zapada cu care iti dai pe corp) si totodata o imbogatire spirituala a fiintei tale (culoarea aurie a zapezii). Oricum, este vorba despre un lucru bun, important care ti se intampla ori este pe cale sa ti se petreaca, dar care nu este aprobat sau privit cu ochi buni de cineva din apropierea ta (care iti spune ca sunt cioburi in zapada).

      Ștergere
  8. Mii de multumiri pentru raspuns , mult succes in tot ceea ce faceti !!

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna Diana... de obicei uit visele foarte repede (daca privesc catre geam) si incerc sa memorez intamplari cheie sau obiecte cu semnificatie...Am visat ca eram afara , era multa zapada in jur iar eu eram plin de zapada(parca ma jucam in zapada) si tot incerca cineva sa ma scuture dar nu avea nici un spor pt ca zapada aparea la loc pe hainele mele. Aveam senzatia aia dupa ce ai cazut iarna in zapada si ai zapada peste tot si pe fata(zapada de pe fata parca se topea dar aparea alta). Crezi ca exista vreo explicatie la asta ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am uitat sa precizez : zapada de care spun eu , mai mult semana a fulgi de zapada si ningea destul de abundent

      Ștergere
    2. Poate ca esti strabatut de un sentiment, o emotie (zapada) cu o mare forta care nu iti convine sau de care vrei (in subconstient) sa te dezbari. Incearca sa-ti clarifici gandurile si sa iti constientizezi simtamintele.

      Ștergere
  10. Buna,
    Am visat ca mergeam cu masina printre niste blocuri si era zapada peste tot iar soseaua avea si gheata ... si-am condus si-am iesit pe un drum din afara unui oras am urcat un rambleu mare si dupa rambleu am iesit intr-o autostrada unde nu mai era zapada ci doar umed ... ca siin viata reala eram foarte concentrat sa nu alunec sau sa derapez ...
    Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna ziua.Va rog daca puteti si aveti timp sa interpretati si visul prietenei mele care este si nasa copiilor mei. A visat ca era cu ambii copii,fetita in brate ,uitandu-se lung si insistent la ea cu ochii ei albastri ,iar baietelul alerga in jurul lor cu un catelus mic si negru,fiind pe o intindere plina de zapada alba stralucitoare si perfecta. In departare i-am aparut si noi parintii copiilor in vis povestind de o nunta la care suntem(tot in vis) si spunandu-i ca am vazut pe cineva cunoscut ei(iubita unui fost prieten de-a ei). Apoi baietelul a intrebat-o insistent de ce nu e mai mare catelul ,in timp ce continua sa alerge in jurul ei si a fetitei. Asa s-a trezit. Va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  12. Pentru mine,zapada e belsug.Primesc ceva:cadou,bani.

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna ziua. Am avut anul acesta mai multe vise pe care nu reusesc sa le interpretez si va rog f mult sa-mi spuneti parerea. Visul 1: eram in picioare in mare si in fata mea, ca in oglinda, era un delfin si ne priveam direct, moment in care mi-am dat seama ca eu sunt si delfinul si m-am intristat foarte tare pentru ca - gandeam eu in vis - Dumnezeu s-a suparat f tare pe mine si m-a transformat in animal si ma intrebam de ce. Visul 2: de fapt 3 nopti la rand am visat cam acelasi gen de vis in care eu imi doream sa ajung la oameni - in primul eram pe un bloc de zapada imens si vedeam oamenii jos minusculi si incercam sa ajung la ei si nu reuseam si ma gandeam cum sa sap o scara in zapada, chiar daca abrupta, pt a ajunge la oameni si case - in al doilea eram la etajul unei cladiri care nu avea scari sau lift si nu reuseam sa ajung jos si am sarit de la balcon gandindu-ma ca nu-i asa inalt si ajung cu bine jos - in al treilea eram intr-un tramvai ff aglomerat, dar eu eram inconjurata de 4 tigani f negri imbracati in costume f albe si frumoase (care ma mai si buzunareau) si datorita lor oamenii nu ma vedeau si nu ma auzeau si atunci am ridicat intr-un efort maxim mainile in sus si am strigat "Doamne"; Visul 3: eram in cel mai inalt zgarie-nori din lume la ultimul etaj si mai eram imreuna cu o femeie fff frumoasa (despre care stiu ca este moartea) si a inceput un cutremur, iar eu m-am dus in coltul opus fata de moarte si ma gandeam in vis ca se va desprinde un pilon din partea ei si ea va muri iar eu ma pot salva, as mai avea o sansa; Visul 4: ma plimbam seara cu fiica presedintelui american si cu o tipa persoana publica de la noi, se intunecase si se auzeau si cainii latrand, iar eu am intrat intr-o cladire care a aparut deodata in drum si care s-a dovedit a fi un spital slab luminat (dar oricum era mai bine fata de bezna totala de afara in care s-au pierdut cele 2 insotitoare); eram in baia spitalului si imi era ff rau, stateam deasupra chiuvetei si vomam si a aparut deodata un telefon, mi s-a intins receptorul si eu vedeam persoana de la capatul celalalt, care era un medic caruia ii dicta un preot ce sa imi spuna, adica: ai grija, mergi si te cauta, nu toate bolile sunt la vedere, unele sunt ascunse, mergi si te cauta (este posibil sa fi fost Sfantul Nectarie pentru ca am vazut dupa aceea icoane); Visul 5: eram intr-o zona care nu imi placea si asteptam sa vina un autobuz sa plec de acolo, pentru ca nu erau decat taxiuri dubioase; o voce mi-a spus sa rog pe Sfintii Constantin si Elena si Ei imi aduc orice autobuz vreau eu; Visul 6: cel mai recent, eram intr-o casa din care intentionam sa plec si unde erau niste scorpioni; venise cineva si voiam sa-i arat scorpionii si se ascunsesera prin covor si nu se vedeau, dar deodata au aparut 3 pe un perete si i-a vazut si acea persoana; am iesit pe geam si am plecat din casa respectiva; ce inseamna???? Multumesc mult!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei, m-ai asaltat cu atatea vise! Iti interpretez cate unul pe zi incepand cu maine.

      Ștergere
    2. Ce inseamna delfin pana la urma ?

      Ștergere
  14. Buna Diana :)
    Eu am visat ca eram pe strada si incercam sa imi sun fostul iubit si dupa multe incercari mi-a raspuns foarte suparat si mi-a zis sa il las in pace sa nu il mai sun, mi-a zis ca nu mai poate vb ca il suna altcineva si mi-a inchis.
    Cand am inchis tel a trecut pe langa mine si se "dadea" prin zapada cu masina cu frana de mana si era ft fericit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca acest vis semnifica nevoia ta de a comunica mai mult sau mai sincer cu tine insuti. Este nevoie sa nu te feresti de sentimentele tale, sa nu te ascunzi de ele, ci sa te confrunti cu ele. Zona afectiva, sentimentala a fiintei tale iti refuza intrucatva accesul, dar cu atat mai mult trebuie sa iti fortezi intrarea in ea. Intr-o alta interpretare, visul tau poate marturisi dorinta (subconstienta) de a fi din nou impreuna cu fostul tau iubit sau de a retrai niste experiente frumoase avute alaturi de el(jocul lui prin zapada cu masina), desi tot tu insuti iti spui ca nu este posibil asa ceva (poate este, totusi, posibil!).

      Ștergere
  15. Am visat ca la mine in curte ningea si era multa zapada si am iesit la strada cu sora lu prietenul meu ca sa ne jucam si nici nu mai ningea si se topea imediat si eram cu noroi :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul tau indica o alterare a puritatii. Poate fi vorba despre o experienta de viata ce parea incununata de o veselie inocenta si care s-a transformat in ceva "murdar."

      Ștergere
  16. Am visat ca eram în casa iar pe geam priveam cum ninge liniștit și totul era acoperit de zăpadă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul tau poate reflecta o pace, o liniste interioara, sentimentul ca esti in siguranta, departe de lucruri ori evenimente urate. Vezi sau vrei sa vezi in jurul tau numai puritate, fara sa te implici poate sa afli daca aceasta puritate este aparenta sau nu.

      Ștergere
  17. Hei, eu am visat ca eram mireasa, aveam o nunta frumoasa si eram destul de indragostita de sotul meu. Imediat in acelasi vis, am vazut zapada, ningea ca in povesti si eu eram in masina pe bancheta din spate. Ce inseamna? Stiam ca daca te visezi mireasa inseamna moarte..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, mireasa nu inseamna neaparat moarte. Ai temerea (poate subconstienta) ca oficializarea sau implinirea relatiei tale de dragoste cu iubitul tau iti poate aduce si o problema legata de faptul ca vei fi dependetna fata de el! Sau ca dupa ce te vei casatori aaar putea sa apara o racire afectiva a sotului tau fata de tine...

      Ștergere
  18. Buna , am visat ca ma jucam in zapada ma asezasem jos si cu picioare incercam sa fac forme .. iar apoi parca unde calcam zapada era pufoase doar ce nisese iar eu cand puneam piciorul intrun loc dispara dar nu in totalitate ramin dedesupt dar parca k o ghiata il cautam pe tatal meu si nu il gaseam . Ms frumos sper sa imi raspunzi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ghiulsen. Jocul tau in zapada poate semnifica nazuinta ta de a "scrie" in cartea alba a vietii tale mai multe si mai frumoase evenimente. Calcatul in zapada pufoasa (sub care este gheata) dovedeste totusi ca nu vrei sa te implici in experiente de viata superficiale sau prea riscante. In privinta ultimei parti a visului, aceasta poate reprezenta nevoia de a fi sprijinita mai mult in traiul de zi cu zi de catre tatal tau.

      Ștergere
  19. Eu am visat ca ningea foarte mult, si ninsoarea a pătruns si in casa . Când am deschis usa unei camera , era pline cu zăpada . Aveam un sentiment de neliniște , de teama sa nu pățească cei din familia mea ceva, dupa care visul i-a o întorsătura , si anume m-a jucam fotbal cu niște băieții pe zăpada..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul tau este expresia unei mari si inocente bucurii, despre care te temi ca ar putea fi gresit inteleasa de oamenii apropiati.

      Ștergere
  20. Am visat ca eram pe un munte si il coboram cu placa de snowboard. Ceea ce era asa de interesant ca aproape ca nu atingeam solul, mai ca zburam. Era o senzatie placuta, ceva asemanator cu atunci cand visezi ca zbori. In timp ce coboram ma ganeam ca totusi nu e bine ca il cobor asa repede. Am ajuns jos, la poalele muntelui, unde nu mai era zapada, si in padure m-am intalnit cu prieteni din perioada liceului. M-am apropiat de unul din cei mai buni prieteni din acea perioada si ii povesteam ca ce fain am coborat muntele, el ascultand curios, mai ales pentru ca e pasionat de ski si munte. La prima vedere poate parea banal, nu i-am dat importanta, cu toate ca dimineata cand m-am trezit, m-am gandit totusi ca a cobora muntele are o conotatie negativa. Dupa 2 zile am visat iarasi ca eram la fel pe un munte plin de gheata si il coboram tot asa in viteza, dar nu mai eram pe snowboard, ci pe un fel bat, bara nu stiu cum sa o numesc, ceva de genu cum as incaleca o matura :D. Ar avea vreo insemnatate visele astea? Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Nu cred ca este la mijloc vreo conotatie negativa. Desi este vorba despe o coborare, este una mai curand apropiata de zbor. Traiesti poate un eveniment care simti ca te implineste, dar pe care crezi ca nu il poti impartasi oricui.

      Ștergere
  21. Eu m-am visat ca ma uitam pe geam si a început sa ningă foarte frumos si liniștit. Dar la început am vazut niște stele căzătoare altele mai mici si altele mai mari adică mai vizibile..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Patricia. este un vis de bun augur, ce sugereaza seninatate, fericire si noroc. Stelele cazatoare pot fi asociate cu dorintele tale pe cale de a se implini.

      Ștergere
  22. Eu am visat ca nigea cu fulgi foarte mari si mabucuram erea si bunica mea care este decedata. Eream pe ostraduta ce poate fi

    RăspundețiȘtergere
  23. Mam visat ca nigiea si eream cu bunica mea care este moarta eream pe ostraduta si nigiea voarte tare ce poate fi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis reprezinta dorul tau (subconstient) fata de bunica ta si fata de zilele curate, inocente ale copilariei.

      Ștergere
  24. Am visat, ca am spart din greseala icoana matusii mele, IAR aceasta imi spunea sa ii cumpar alta! CE semnificatie are acest vis?

    RăspundețiȘtergere
  25. am visat ca erau troiene mari,zapada adunata in fata casei si cateva persoane m_au inpois acolo de ma sufocam, nu puteam sa respir nici sa vorbesc..si iei tot ma inpingeau se amuzau pe semana mea! imi [uteti spine ce seminfica?

    RăspundețiȘtergere
  26. Am visat ca eram in dormitor si eram in fata ferestrei cu băiețelul meu in brațe...ii arata ce frumos ninge afara si ce fulgi mari si luminosi cadeau...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un vis foarte frumos, ce sugereaza puritate, iubirea fata de baietelul tau si increderea ca va avea un viitor curat, luminos!

      Ștergere
    2. Mulțumesc, imi doresc din suflet sa fie mai norocos in viata decat mine

      Ștergere
  27. Buna Diana
    am avut acelasi vis(la un interval de aprox 6 luni). Bunica mea(care nu mai este printre noi) dadea mancare la pasarile din curte, iar eu ma bucuram, o imbratisam, plangeam si ii spuneam ca o credeam moarta.

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna! Imi poti spune ce semnificatie are visul in care cineva este pe un bloc imens de zapada curata si cauta solutii pentru a ajunga la omenii si casele de jos? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna, Diana !
    Am visat ca m-am asezat pe o saniuta si aceasta aluneca lin pe un drum cu zapada si nu m-am oprit, pana la capatul lui. Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Anca. Ti se reflecta in acest vis o stare de implinire, senzatia ca vei capata de la sine ceea ce ti se cuvine sau ca nu vei intampina nici un fel de dificultati intr-un demers pe care ti l-ai propus.

      Ștergere
  30. Buna Diana , am visat ca eram p un camp cu zapada cu mai multe persoane , vorbe-am su ne jucam cu zapada , aceasta nu era rece si nu simte-am frigul din contra ave-am o stare de bine , apoi m-am visat undeva in varful muntilor intr-o cabana , ningea tare si eu asteptam sa stiu ceva de cineva din familia mea , am auzit in noapte cum striga cineva din josul muntilor Monica pregatestete ca venim dupa tine , m-am dus la usa cabanei si fratele cel mare a venit dupa mine , era o sfoara care trecea pe deasupra zapezii pina la poalele muntilor , eu ma tine-am de fratele meu si alunecam incet alunecand pe zapada peste arbori atingand zapada usor care era moale si calda , multumesc !!!

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna. Te rog ajuta-ma cu visul asta: am visat ca eram la birou si imi vedeam o colega insarcinata si imi spunea ca are gemeni. Apoi am plecat de la birou pe o ninsoare pornita din senin destul de puternica si incercam sa ajung intr-o localite vecina si desi mai derapam am ajuns bine dar acolo era atat de senin ca ma socat. Si nici un strop de zapada. Era alt anotimp. Poti sa ma ajuti? Ms

    RăspundețiȘtergere
  32. Salut...Eu am visat ca trebuia sa merg la scoala (in realitate fiind vara) si afara era zapada,ce inseamna asta?

    RăspundețiȘtergere
  33. Salut,imi poti explica ce inseamna visul acesta?
    Am visat ca trebuie sa merg la scoala si era zapada afara (in realitate fiind vara si vacanta)
    ce inseamna asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Dener. Interpretarea acestui vis poate depinde de modul in care percepi zapada, daca iti place sau nu. Pe de alta parte, zapada poate simboliza un inceput nou, o pagina nescrisa inca din viata ta, un lucru care asteapta sa-l implinesti...

      Ștergere
  34. Buna Diana.Am visat ca mergeam cu sania exact cum conduc masina.Drumul era drept si lin fara piedici.Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Adriana. Este un vis de bun augur, ce reflecta/anticipeaza inaintarea, evolutia ta lina si bine controlata in viata, lipsa de probleme interioare si exterioare din traiul tau.

      Ștergere
  35. Buna...am avut un vis in care eram in casa am auzit un zgomot am iesit afara era zapada ma uitam dupa cainele meu nu il vedeam afara in zapada mare era colega mea cu ceva in mana zgomotul era au ajuns un cerb si caprioara in curte ...cerbul era ranit si colega la ajutat sa moara pe linga el latra un caine mic...mai incolo era o caprioara ranita si am mers catre ea sa o ajut....in timp ce mergeam spre ea am vazut la vecin calul si manzul ...calul era pe jos ranit si manzul linga ....am strigat la vecin nu a iesit(respectivi sunt morti si sotul si sotia)in timp ce mergeam prin zapada spre caprioara vecina a iesit cu tel si vb eu incercam sa i spun ca calul e ranit dar nu ma auzea.

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna am visat ca eram cu ceva colegi din generala (am terminat de 15 ani generala) si fugeam toti de niste pietre cu foc ce cadeau din cer ,ca niste asteroizi inflacarati . dupa ce am sarit un gard am fost protejati .eram dintr-o data pe un deal si mi-a aparut in vis sania mea de cand eram mica dar ruginita si i.am dat.o unei colege ca nu avea si mie mi.a aparut alta una nou nouta. Un coleg a zis sa mergem cu sania pana im cluj dar am refuzat toti ca dura prea mult cu sania si nu ne.am dus. Apoi m.am trezit! Ma poti ajuta te rog cu semnificatia visului te rog? Multumesc

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.