Horoscop Balanta martie 2014

Horoscopul Balantei martie 2014 prefigureaza o ampla revizuire a scarii personale de valori, o mare abilitate de a descoperi generoase oportunitati, o sporita preocupare fata de sanatate, necesitatea de a aborda existenta cu calm si rabdare, precum si o imbunatatire consistenta a relatiilor de parteneriat, inclusiv in viata sentimentala.

O perioada strabatuta de nesteptate schimbari in lumea inconjuratoare si unele probleme de concentrare se incheiei pe 28 februarie 2014, atunci cand Mercur revine in aspect direct in Capricorn. Ai capacitatea de a estima cu acuratete care oportunitati pot fi fructificate si care nu. Proiecte elaborate multa vreme intra pe linie dreapta spre finalizare, iar lucrurile care te distrag de la ceea ce este important pot fi intrevazute si inlaturate. Separa graul de neghina actiunilor tale si nu risipi un timp extrem de pretios necesar materializarii obiectivelor tale esentiale.

Pe 1 martie, Luna noua din Pesti si a sasea casa a Balantei te indeamna sa iti asculti si sa iti urmezi mesajele inimii in regasirea autenticei tale fiinte. Luna noua te incurajeaza sa iti schimbi stilul de viata, sa te orientezi spre un mod de a trai mai sanatos, si sa lasi deoparte o atitudine cumva egocentrica ori egoista, pentru a te apleca asupra grijilor si nevoilor celor din imediata ta apropiere. Cu toate acestea, se impune sa fii cat se poate de atent la niste persoane din preajma ta care incearca sa profite de bunatatea si bunavointa ta.

Marte devine retrograd in Balanta si prima ta casa incepand cu aceeasi zi de 1 martie 2014, avand potentialul de a te scote din ritm si a-ti pune bete in roate prin intermediul unor nesincronizari ale actiunilor tale si ale conjuncturilor vietii. Este posibil, de exemplu, sa ti se fixeze, pe nepusa masa, un termen mai scurt pentru finalizarea unui proiect laborios, sa ti se propuna o promitatoare afacere chiar atunci cand esti ocupat pana peste cap cu altceva, sau sa ti se sugereze o avantajoasa investitie exact in perioada cand esti mai stramtorat din punct de vedere financiar. Oricum, implinirile nu iti sunt facilitate cu una cu doua. O serie de oprelisti par a-tu pune mereu rabdarea la incercare. Straduieste-te sa iti pastrezi calmul si seninatatea, cu atat mai mult cu cat Marte te imboldeste sa iti impui cu orice pret opiniile si interesele. Nu te hazarda spre initiative neindeajuns de bine puse la punct. Chiar daca nu prea te impaci cu un ritm mai lent dar perseverent catre implinirea telurilor tale, aceasta pare a fi, deocamdata, cea mai sigura cale catre succes.

Cuadratul dintre Venus si Marte din 2 martie te incarca cu o intensa sensibilitate fata de tot ce se petrece in jurul tau. Pari a reactiona navalnic, disproportionat la unele evenimente si circumstante, sa arati prea transant celorlalti ceea ce iti place si ceea ce nu iti place. Atunci cand iti exprimi dorintele este posibil ca ele sa intre in contradictie cu dorintele altora, sa dai nastere la niste conflicte si sa iti pastrezi cu greu buna dispozitie. Pentru a nu te implica in mari incurcaturi, este indicat sa te focalizezi, in singuratate, asupra unei pasiuni sau a unui lucru care iti face placere, capabil a-ti acapara gandurile si emotiile.

Odata cu 3 martie 2014, Saturn retrograd in Scorpion te indeamna sa iti redefinesti valorile morale, materiale si spirituale. Explorarea universului tau interior te ajuta sa identifici ceea ce pretuiesti mai presus de orice si sa iti redefinesti prioritatile din viata. Poti descoperi ca nimic nu este gratis in lume, si ca totul trebuie sa fie platit fie financiar, fie pe plan spiritual ori afectiv.

Pe 14 martie, trigonul lui Mercur cu Marte iti aduce mai multe prilejuri de a invata mai curand prin actiune decat prin erijarea in pozitia unui simplu spectator. De fapt, abilitatile native pot fi perfectionate cu adevarat numai in cazul in care sunt puse in practica. Faptele tind a-ti justifica gandurile si idealurile. Proiectele trasate acum beneficiaza de o evaluare realista si o viziune plina de curaj.

Luna plina rasarita pe 14 martie 2014 in Fecioara si a douasprezecea casa a Balantei te inspira sa te indepartezi de rutina si complicatiile vietii cotidiene. Evolutia spirituala inlesnita de acest aspect astral te mobilizeaza sa iti regasesti sursele primare ale sinelui, sa te revitalizezi in singuratate si sa reflectezi cu seriozitate asupra prioritatilor destinului tau.

Starea de sanatate capata intaietate din 17 martie, ca urmare a tranzitului lui Mercur in Pesti. Intuitia si constientizarea a ceea ce este important pentru tine te ajuta sa afli noi cai de a-ti stimula tonusul fizic si psihic.

Din 20 martie 2014, calatoria Soarelui pe taramurile Berbecului indica o simtitoare ameliorare a relatiilor de parteneriat din sfera personala, sociala si profesionala. Colaborarea cu oamenii din preajma ta te sustine in obtinerea unor avantaje de care nu ai fi avut parte numai prin propriile tale forte. Pe de alta parte,  poti scoate la lumina intentiile rauvoitoare ale unor recunoscuti dusmani.

Creativitatea iti este stimulata sub influenta trigonului dintre Venus si Marte din 29 martie. Iti este mai usor sa itiexprimi gandurile si simtamintele, sau chiar le transfigura artistic.                                                                                                                

Interactiunea cu oamenii din jur te provoaca sa dai tot ca ai mai bun in tine sub efluviile Lunii noi aparute pe 30 martie 2014 in Berbec si a saptea casa a Balantei. Atat partenerul de cuplu cat si prietenii par a te impulsiona sa devii mai independent si sa iti atingi adevaratul tau potential. Popularitatea iti este in crestere si ai abilitatea de a te conecta cu oameni receptivi fata de ideile si proiectele tale. Totodata, poate avea loc o semnificativa schimbare a unei importante relatii umane, implicand fie un sfarsit, fie un nou inceput.                                                      
 
Horoscop Balanta martie 2014 - Dragoste

Din 28 februarie 2014, iesirea lui Mercur din tranzitul retrograd in cea de-a cincea casa a Balantei favorizeaza o intensa si sincera comunicare cu partenerul de cuplu. Daca in ultimul timp niste certuri si dispute au adumbrit conexiunea ta amoroasa, ai acum sansa de a le  lamuri si a le pune capat, reinstaland armonia in relationarea cu persoana iubita.

Marte retrograd in Balanta si prima ta casa, poate prilejui odata cu 1  martie o confruntare a orgoliilor dintre indragostiti, dar si un plus de initiativa, pasiune si senzualitate in dragoste.

Un ciclu al vietii oportun intalnirii unui promitator partener incepe  pe 5 martie, gratie calatoriei lui Venus in Varsator si a cincea ta casa. Nativii singuri din Balanta par a tanji sa se apropie de cineva special, avand darul de a-i incita si a le potenta personalitatea. Aura de farmec care ii inconjoara ii atrage pe oameni spre ei, putand ajunge sa fie curtati cu insistenta de mai multe persoane in acelasi timp. Atat ei, cat si cei aflati deja intr-o legatura sentimentala simt nevoia de a trai cu intensitate iubirea, de a face gesturi memorabile si a-si fauri astfel amintiri ce ii vor insoti intreaga viata.  

Soarele prezent in a saptea casa a Balantei odata cu 20 februarie 2014 contribuie la stabilizarea si invigorarea relatiei in doi. Iti poti dezvalui noi aspecte ale impartasirii cu fiinta indragita, inclusiv prin colaborarea intr-un domeniu profesional sau creativ.

Trigonul lui Venus cu Marte de pe 29 martie iti favorizeaza o intensa viata sociala si te provoaca sa te angajezi in niste flirturi mai mult sau mai putin nevinovate. Ai grija sa nu inseli asteptarile cuiva indragit sau sa nu te inseli chiar pe tine insuti!

Horoscop Balanta martie 2014 - Bani si cariera

Parcursul retrograd al lui Saturn in a doua casa a Balantei poate sa marcheze din 3 martie niste pierderi materiale, dar acest lucru nu face, adeseori, decat sa te debaraseze de niste posesiuni care te impiedica sa iti evaluezi si sa iti pui in valoare autentica fiinta. Trateaza cu prudenta si fara graba orice propunere sau initiativa legata de bani venita de la oameni pe care nu ii cunosti foarte bine.

Odata cu 6 martie 2014, tranzitul direct al lui Jupiter in Rac si a zecea ta casa lasa sa se intrezareasca o perioada prielnica avansarii in cariera. Sansele pe care ti le                                                      ofera Jupiter te pot face totusi prea increzator in steaua ta norocoasa, determinandu-te uneori sa te lasi pe tanjeala! De asemeni, poti avea oportunitatea de a-ti schimba jobul sau chiar domeniul profesional.

Nevoia de a te perfectiona profesional, de a da dovada de o sporita eficienta in munca pare a te mobiliza incepand cu 17 martie, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in a sasea casa a Balantei. Ai inclinatia de a comunica mai mult cu colegii si colaboratorii, si a redescoperi avantajele lucrului in echipa.

Pe 29 martie 2014, Venus in trigon cu Marte aduce bune auspicii in chestiunile financiare. Clarviziunea ce te stapaneste in aceasta zi te ajuta sa iti afli noi surse de venituri, motivandu-te sa nu precupetesti nimic pentru a-ti duce la bun sfarsit niste ambitioase planuri financiare.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Balanta

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Balanta februarie 2014
Horoscop Balanta martie 2014 Horoscop Balanta martie 2014 Reviewed by Diana Popescu on februarie 22, 2014 Rating: 5

3 comentarii:

  1. daca am ascendent in balanta,are vreo relevanta,ar trebui sa citesc frecvent si zodia ascendentului ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu, cel putin asa cred, dar trebuie sa interpretezi zodia ascendentului drept felul cum esti vazut sau cum te porti in exterior.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce se poate spune despre ascendent in balanta?mentionez ca sunt nascuta in varsator...suntem cumva supusi dualitatii,asemeni balantei sau cum ar trebui sa interpretez? multumesc pentru raspunsul de mai sus,d-ra Diana. v-as ruga sa imi raspundeti si acestor intrebari,daca se poate.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.