Horoscop Pesti martie 2014

Horoscopul Pestilor martie 2014 prefigureaza o rara efervescenta a mintii, o perioada de regasire si potentare a resurselor interioare, si o atitudine pozitiva fata de viata ce tinde a atrage numeroase oportunitati de partea ta. Desi nu este spectaculoasa, viata sentimentala are de oferit cateva promisiuni, in timp ce viata profesionala si sfera afacerilor impun o abordare cat mai prudenta si mai perseverenta.

Incepand cu 1 martie, revenirea lui Mercur in aspect direct in Pesti si intaia ta casa ofera, in mod treptat,  consistenta personalitatii tale. Oamenii pot aprecia faptul ca te dedici constant acelorasi obiective ambitioase si nu mai experimentezi diverse roluri ale felului de a fi in lume. Imaginatia tinde a-ti deveni fertila si a te ajuta sa-ti fructifici proiectele. Resursele interioare, in special intuitia, sunt capabile sa iti sprijine cu vigoare evolutia sociala si/sau profesionala.

Trigonul Soarelui cu Jupiter din aceeasi zi de 1 martie 2014 aduce norocul de partea ta atata timp cat reusesti sa-ti mentii o atitudine pozitiva. Tensiunile interioare si exterioare sunt pe cale sa se destrame, si ai posibilitatea de a-ti oferi un nou inceput odata cu prima zi de primavara. Chiar daca unele probleme nu isi gasesca inca rezolvarea, este necesar sa iti recapeti increderea in propriile forte si sa profiti de tot ce este in jurul tau. Propria-ti generozitate, dar si cea a celorlalti pot transforma aceasta zi intr-una speciala.

Influentele anterioare sunt intensificate sau potentate de Luna noua ivita tot pe 1 martie in Pesti si prima ta casa. Ti se sugereaza o reinnoire a sinelui, nu atat pe plan mental, cat afectiv si spiritual. Este cazul sa te reinventezi, sa incerci noi lucruri, sa te porti si sa actionezi asa cum ai visat mereu sa o faci. La o parte, asadar, cu inhibitiile! Nu te rusina sa fii tu insuti!

Saturn trece  in turnura retrograda in Scorpion si a noua casa a Pestilor din 3 martie 2014, inspirand adeseori dorinta de a privi existenta dintr-o noua, inedita perspectiva. Unele credinte personale se cer revizuite in functie de tendintele actuale si poate chiar neasteptate din preajma ta. Trebuie sa te inarmezi cu rabdare si tact intrucat nu este exclus ca initiativele si demersurile tale sa fie intamplinate cu neintelegere ori rea vointa de catre unii oameni.

Ziua de 3 martie este marcata si de sextilul dintre Soare si Pluton. Acest aspect astral iti da de inteles ca nu poti avea mari satisfactii decat daca stii cu adevarat ce vrei si nu precupetesti nimic pentru materializarea telurilor tale. Poti recurge la unele manipulari pentru a-ti vedea visele cu ochii, dar poti avea parte de mari realizari si gratie puternicei vointe pe care o ai acum la dispozitie. Ai prilejul de a elimina din viata tot ce nu este esential sau nu-si mai are rostul in prezent.

Jupiter redevine direct in Rac de pe 6 martie 2014, determinandu-te sa te retragi mai putin din viata sociala, desi poti sa iti acorzi mai mult timp in continuare pentru tine insuti. Singuratatea iti poate fi necesara pentru a-ti pune la treaba inspiratia si a trage foloase din marea creativitate pe care o ai la indemana. Poti fi implicat intr-o sporita masura in activitati legate de copii (ai tai ori ai altcuiva) sau te poti dedica unei fericite redescoperi a universului tau interior.

Luna plina rasarita pe 16 martie in cerurile Fecioarei  pare a provoca nitica forfota in interactiunea cu ceilalti. Cu toate ca ai mai dese oportunitati de a cunoaste oameni si a-ti prezenta in public proiectele personale, unele persoane sunt pe punctul a-ti face niste promisiuni ori oferte fara a-ti spune adevarul pana la capat. Credinta in cei din jurul tau este un lucru minunat, dar nu trebuie sa se identifice cu naivitatea!

Intuitia, imaginatia si efervescenta intelectuala sunt principalele tale atuuri din 17 martie 2014, sub impactul vizitei lui Mercur in Pesti si intaia ta casa. Increderea in capacitatea ta intelectuala tinde a te sprijini sa iti afirmi pozitia de lider intr-un grup. Oamenii par a-ti cauta mai frecvent sfatul si indrumarea. Agenda zilnica iti poate fi plina de vizite, scurte calatorii, sau competitii intelectuale. Ai ocazia de a pune baze solide gandirii tale pozitive.

Conjunctia lui Mercur cu Neptun din 22 martie te face mult mai sensibil fata de mediul tau inconjurator, si mult mai influentabil fata de cuvintele si opiniile altora. In aer pluteste o oarecare ambiguitate, avand putinta de a provoca intelegerea gresita a unor conjuncturi sau a  intentiilor unor persoane din imediata ta apropiere. Daca incepi ceva in aceasta zi, asigura-te ca ai o idee cat mai clara despre ceea ce vei face. In cazul in care te desprinzi de stresul cotidian, ai prilejul de a-ti deschide mintea catre mari oportunitati scapate din vedere pana acum.

Trigonul dintre Mercur si Jupiter din 26 martie 2014 confera agilitate mintii, faciliteaza procesul de invatare si te inzestreaza cu abilitatea de a manui cu usurinta cuvintele. Intrucat ai talentul de a atrage de partea ta oamenii de care ai nevoie si a desprinde din noianul de informatii din jur numai pe cele cu adevarat utile, ai posibilitatea de a-ti duce la bun sfarsit obiectivele fara mari probleme. Iti sunt favorizate calatoriile si aproape orice pui la cale pare a fi sortit succesului.

Pe 28 martie, sextilul lui Mercur cu Pluton continua sa-ti ofere avantaje prin mijlocirea gandurilor si cuvintelor tale inspirate, desi acestea iti pot indrepta pasii spre locuri ori circumstante pe care de obicei le eviti. Ai puterea de a depasi toate obstacolele ce iti sunt puse in cale. Nu te jena sa iti exprimi, cel putin tie insuti, aspiratiile tale cele mai importante.

Originalitatea ta nu mai trebuie sa fie neglijata sau inabusita in relatiile cu lumea. Cel putin asta pare a-ti transmite Luna noua ivita pe 30 martie 2014 in Berbec. Concentreaza-ti energia spre punerea in lumina a resurselor tale interioare, si nu te mai teme ca nu esti indeajuns de bun ori capabil! Traieste in conformitate cu idealurile tale, cu valorile tale, si nu vei avea ce regreta.

Horoscop Pesti martie 2014 - Dragoste

Provocarile spontane, festive ale lui Cupidon nu iti mai spun nimic odata cu 5 martie 2014. Prezenta lui Venus in cea de-a douasprezecea casa a Pestilor poate da nastere unei legaturi amoroase secrete, ascunse de ochii curiosi ai celorlalti. Daca unii nativi singuri se pot lovi de barierele timiditatii in inchegarea unei noi povesti de dragoste, altii le pot depasi din cauza unui intens simtamant ce le  da de inteles ca si-au gasit sufletul pereche sau pentru a sprijini un potential partener de cuplu aflat intr-un impas.

Din 6 martie, tranzitul retrograd al lui Jupiter in a cincea ta casa poate da startul unei idile cumva neasteptate. Spun "cumva" fiindca poti fi captivat, dintr-o data, de o persoana din apropierea ta, pe care o cunosti de mult, dar caruia nu i-ai descoperit pana acum atractivitatea sau farmecul.

Horoscop Pesti martie 2014 - Bani si cariera

Initiat pe 1 martie 2014, tranzitul retrograd al lui Marte in Balanta si a opta casa a Pestilor nu anunta deloc o perioada potrivita pentru a lua un imprumut sau a te baza pe ajutorul financiar al altora. Daca, totusi, o faci, este de asteptat sa te confrunti cu nesfarsite amanari sau tergiversari. Se impune sa te descurci cu propriile tale resurse finanaciare, cel putin pentru o vreme, sa regandesti eventual felul cum iti cheltui banii. Invigorarea unor utile contacte financiare iti poate fi de folos pe termen lung.

Din 3 martie, Saturn retrograd in a noua ta casa nu iti recomanda sa te aventurezi in calatorii de afaceri ori in interes de serviciu ce nu sunt foarte bine puse la punct din vreme. Fereste-te de niste sugestii sau aliante dubioase din punct de vedere financiar!

Pe 13 martie 2014, Soarele in trigon cu Saturn te inzestreaza cu rabdare, minutiozitate si prudenta in proiecte legate de afaceri ori cariera. Simtul raspunderii iti iese nestanjenit de nimic la iveala, si ai capacitatea de a da tot ce ai mai bun in tine, fiind astfel remarcat de superiori. Desi creativitatea nu ti se ridica la inalte cote, poti avea succese atunci cand te angajezi in lucrari de detaliu.

 Soarele isi incepe tranzitul in Berbec si a doua casa a Pestilor pe 20 martie, punand accentul asupra posesiunilor, veniturilor tale, a sistemului tau de valori si a modului cum iti pretuiesti propria persoana. Te poti focaliza asupra unor noi cai de a face bani, a obtinerii unui profit dintr-o vanzare sau a investirii unor sume de bani pentru reamenajarea locuintei, avand darul de a-i mari valoarea.

Noi mijloace de a-ti ameliora situatia financiara iti pot fi relevate sub efluviile Lunii noi aparute pe 30 martie in a doua ta casa. Aceasta Luna noua tinde a-ti trezi la viata spiritul practic. Este vremea sa-ti conturezi noi strategii financiare sau de afaceri, sa te debarasezi de tot ce iti stanjeneste dezvoltarea si sa atragi de partea ta aliati de incredere.


Copyright © diana.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Pesti

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Pesti februarie 2014
Horoscop Pesti martie 2014 Horoscop Pesti martie 2014 Reviewed by Diana Popescu on februarie 15, 2014 Rating: 5

25 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Incerc sa scriu mai mult zilnic, dar nu ma pot concentra asa cum trebuie. Am inceput cu horoscopul Pestilor, carora le este rezervata aceasta luna.

      Ștergere
    2. Diana, incepand cu 6 martie Jupiter iese din retrogradatie, nu intra retrograd! Te rog rectifica!
      Te pup

      Ștergere
    3. Da,asa este. Lipsa de atentie, bat-o vina.Ms.

      Ștergere
    4. Catre Anonimul de mai sus. Foarte multa lume citeste horoscopul Dianei, care, iti spun din propria experienta, este unul dintre cele mai bune. Diana face cu adevarat ceva pentru noi, cei care am descoperit-o. Ar fi frumos sa apreciezi asta si sa lasi deoparte criticile. Cel mai usor este sa stai deoparte, sa nu faci nimic si sa critici. Sau mai bine zis sa faci pe desteptul. Crede-ma, nu este asa importanta pentru noi subtilitatea la care te referi si practic nu conteaza. Conteaza ca aceasta pagina exista si ne place foarte mult! Cui nu-i place...are variante.

      Ștergere
    5. Petre, Petre ...! Bate-ti coasa si da-te pe brazda! Dar ai grija sa nu tai vreo efemerida!
      'Anonimul de mai sus'

      Ștergere
  2. Hey Diana ! :) Cel pentru rac este inca in formare ? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. buna diana, te rog horoscopul pentru varsator

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma tem ca o sa mai astepti putin. Am inceput cu Pestii, carora le "apartine" luna martie, si voi incheiacu Varsatorul. Am sa incerc sa ma straduiesc mai mult sau, daca sunt mai multe cereri pentru Varsator, am sa-l "sar" peste rand.

      Ștergere
  4. In vreo doua zile, sper cao sa-l public.

    RăspundețiȘtergere
  5. dar din 6 martie jupiter e in mers direct nu? multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. scuze.. era clarificata problema.. mercur retrograd ce ne face!

    RăspundețiȘtergere
  7. sunt varsatoare si la dragoste ceea ce a scris diana,pe feb.mi s a intamplat pas cu pas!eu urmaresc cu interes acest horoscop si mai mult il tot recitesc pe parcursul lunii!dar trebuie sa o lasam si pe diana,sa si faca treaba!aceste predictii se scriu cu sufletul,sa stiti si e nevoie de concentrare si liniste!ne vine randul,tututror!rabdare si liniste!LUCIA.

    RăspundețiȘtergere
  8. Avem rabdare cu multa ...nerabdare. Stii,Diana,daca nu ar fi fost un horoscop bine lucrat,probabil nu ai fi gasit atatea comentarii pe blog. Poate tocmai de aceea ar fi extraordinar sa ne intelegi interesul pe care il avem pentru munca ta si sa ne oferi cate un bonus din cand in cand. Mult spor la treaba si sa auzim de bine. Un varsator plin de probleme ,care spera in rezolvarea lor cat mai curand.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt Geo.Eu sunt taur, si nu prea am inteles foarte multe la dragoste! Sa inteleg ca daca eu acum m-am despartit, de la inceputul lunii martie o sa imi dau seama ca tb sa pun punct definitive si sa dau uitarii? Te rog Diana Popescu daca poti sa imi explicit mai multe. Am citit si horoscopul de februarie si zicea ca va avea loc o despartire si cam asa a fost. El este rac si eu taur. Astept raspuns. Multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  10. si pt.taur anul acesta pana in 27nov.adica aproape de final,va fi o perioada de incertitudini,schimbari,hotarari,renuntari la o relatie care nu mai functioneaza,deci multa instabilitate,unde mai pui ca si pt.raci(una din zodiile crucii cardinale)pana in iulie anul asta,tot asa(lucruri imprevizibile,mai mult cu tenta negativa)depinde de fiecare cat echilibru,discernamant si rabdare are!sunt f.multe cupluri incercate si anul asta ca si 2013!asta este din ce am citit,DIANA sa ti raspunda cum crede de cuviinta!llucia, sunt!

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte tare ceea ce scrii aici! Ai scris chestii foarte predictibile pentru mine ,acum chiar ca m ai facut curios cum o sa fie luna martie!
    Gabriel

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna, pe data de 17 martie implinesc 30 de ani si as dori daca se poate sa-mi faci si mie un horoscop personalizat, stiu ca cer foarte mult, doar ca odata ajuns la varsta asta si nerealizand ceva extraordinar pana acum as dori sa stiu daca odata cu schimbarea prefixului se va schimba si ceva notabil in viata mea.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot promite nimic intrucat sunt foarte ocupata. Pe de alta parte, pentru ca cineva sa-ti faca un horoscop personalizat trebuie sa mentionezi si ora precum si locul nasterii.

      Ștergere
    2. Pitesti, ora 11:30, 1984, 17 martie, te rog din suflet atunci cand ai putin timp liber, caci stiu ca nu ai, dar daca ai si poti te rog frumos, mi-as dori foarte mult. Am rugamintea la tine pt ca scrii foarte frumos aici si foarte interesant. Daca vreodata te hotarasti adresa mea este CosminOprea1984@yahoo.com.Multumesc!

      Ștergere
    3. Buna, Cosmin. Nu vreau sa fiu rea dar totul depinde de cand si cat o sa am timp.

      Ștergere
    4. Te inteleg foarte bine si apreciez faptul ca ai fost draguta sa-mi raspunzi, daca o sa ai timp vreodata eu o sa-l astept la adresa de mai sus, iar daca nu o sa citesc in continuare horoscopul tau. Multumesc. O duminica frumoasa!

      Ștergere
  13. SPER ca vine curand si varsatorul!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.