Horoscop Taur martie 2014

Horoscopul Taurului martie 2014 aduce in prim plan filtrarea relatiilor cu oamenii din cercul tau social, intensificarea interactiunii cu persoanele apropiate si autenticii tai prieteni, si un constant sprijin al creativitatii si intuitiei, facilitat mai cu seama de regasirea dimensiunilor esentiale ale fiintei tale interioare.

Luna noua rasarita pe 1 martie 2014 in regiunea astrologica a Pestilor iti ofera oportunitatea de a-ti recladi ori reinvigora prieteniile si conexiunile cu oamenii apropiati nu atat prin aportul tau intelectual, cat prin dovezile de daruire afectiva. Cu cat lasi mai mult deoparte egoismul, cu atat mai mult lumea tinde a veni catre tine, a te cauta si a-ti sprijini nazuintele. Cu cat responsabilitatea ta fata de cei din jur creste, cu atat mai mult prietenii, si oamenii  indragiti sunt gata sa sa simta mai responsabili fata de tine si destinul tau.

Incepand cu aceeasi zi 1 martie, atunci cand Marte devine retrograd in Balanta, poti evita o perioada incarcata de stres daca te desprinzi nitel de ritmurile trepidante ale vietii cotidiene, iti permiti sa te relaxezi si sa privesti cu detasare ceea ce se petrece in imediata ta apropiere. Este necesar sa te implici mai putin in lumea exterioara, si sa iti inconjori cu ziduri cat mai inalte lumea interioara, a emotiilor si simtamintelor tale. Desigur, persoanele ce-ti sunt apropiate fac exceptie de la aceasta regula.

O stringenta necesitate de a-ti trece in revista si a-ti transforma relatiile cu oamenii din apropierea ta se impune din 2 martie, sub impactul trecerii lui Saturn in turnura retrograda in Scorpion. Simti nevoia de a evalua in ce masusa contactele tale actuale iti mai sunt sau nu de folos, te mai sprijina sau nu in evolutia ta. Este vorba despre legaturi umane atat din viata personala, cat si din cea sociala, profesionala, ori de afaceri. De fapt, pari a face vrand-nevrand niste schimbari in aceste aspecte ale existentei tale, avand in vedere ca Saturn are obiceiul de a te pune in fata unor conjuncturi ce iti impun niste optiuni ferme, in cadrul carora nu au ce cauta compromisurile.

Din 6 martie 2014, Jupiter se intoarce in tranzit direct in Rac si a treia casa a Taurului, ajutandu-te sa reinnozi relatiile cu niste rude ori persoane apropiate de care te-au separat niste vechi conflicte. Daca esti elev sau student, Jupiter iti inlesneste de obicei o sporita eficienta in invatare, dar si o neasteptata afirmare prin felul cum te exprimi oral sau in scris. Tinzi a deveni mai increzator in propriile tale forte, si a comunica mai usor si mai fertil cu cei din jurul tau. Exista si un revers negativ, constand in asumarea unei atitudini orgolioase, avand capacitatea de a-ti indeparta prietenii. Pe de alta parte, poti fi tentat sa faci cumparaturi nesocotite, ce iti pot da peste cap bugetul personal.                                                  

Luna plina aparuta pe 16 martie in Fecioara te indeamna sa dai frau liber unei creativitati iesite din comun. Din pacate, pari a avea putine sanse de a profita de ea pe plan practic, atata timp cat nu o slefuiesti prin prisma ratiunii si nu cantaresti cu grija efectul pe care il poate avea asupra celorlalti.

Ameliorarea sau intensificarea interactiunii cu prietenii, cu membrii unui grup la care ai aderat recent, reprezinta una din influentele majore ale tranzitului inceput de Mercur, pe 17 martie 2014, in Pesti si a unsprezecea casa a Taurului. Sfaturile bune, inspirate oferite celor din imediata ta apropiere sunt pe cale sa iti aduca nesperate beneficii. Intuitia iti este un aliat de nadejde in tot ce intreprinzi, mai cu seama atunci cand esti gata sa te dedici unor cauze nobile, dezinteresate.

Tranzitul Soarelui in Berbec si a douasprezecea ta casa marcheaza, din 20 martie, un scurt interval de-a lungul caruia o relativa singuratate iti poate fi necesara pentru a-ti reface tonusul psihic si spiritual pentru intrarea intr-un nou ciclu solar al vietii tale. Nu trebuie neaparat sa te retragi din societate, ci sa-ti rezervi mai mult timp pentru tine insuti. Permite gandirii tale sa se lase in voia spontaneitatii si fii atent chiar si la mesajele transmise de unele vise. Poti afla astfel indicii pretioase despre ceea ce ai de facut in viitorul apropiat.

Pe 30 martie 2014, Luna noua din Berbec si a XII-a casa a Taurului reia influentele de mai sus, scotand la lumina impulsurile tale interioare si ceea ce se petrece, uneori greu de ghicit, in spatele cortinei existentei exterioare. Instinctele tale capata o mare forta, sprijinindu-te sa te indrepti catre esenta fiintei tale, catre nazuintele tale fundamentale, neglijate poate in ultimul timp. Astfel de intalniri cu tine insuti sunt in stare a-ti reorienta parcursul vietii si a te lamuri asupra prioritatii obiectivelor tale.

Horoscop Taur martie 2014 - Dragoste

Saturn retrograd in a saptea casa a Taurului incepand cu 3 martie 2014 tinde a pune capat unor relatii de cuplu ce se agatau de prea multa vreme de obiceiuri ori inertie, sau de aseza pe un fagas ferm,  chiar a oficializa niste legaturi sentimentale autentice, dar care nu reuseau a-si afla implinirea din pricina unor sovaieli tinand de orgolii sau timiditati paguboase. Saturn nu accepta calduta cale de mijloc, si are forta de a te pune chiar si in fata unor situatii ce nu iti ofera decat o singura optiune!

Odata cu 5 martie, prezenta lui Venus in Varsator si a zecea ta casa te poate face sa te simti atras de cineva putin mai in varsta decat tine, cineva care poseda un stabil echilibru interior, are succese in cariera ori in societate. Poti intalni un potential partener de cuplu in sfera ta profesionala sau prin intermediul unui coleg de munca. In acelasi timp, pari a avea un sporit farmec in viata sociala si a ispiti mai multi oameni sa vina in preajma ta, dornici sa te cunoasca si sa comunice cu tine.

Pe 16 martie 2014, Luna plina din a cincea casa a Taurului are potentialul de a darui niste clipe de rara magie si implinire intr-o relatie de cuplu deja consacrata. Nativii singuri au oportunitatea de a se angaja in niste flirturi usuratice la prima vedere, dar care ii pot aduce in preajma unei statornice povesti de dragoste.

Horoscop Taur martie 2014 - Bani si cariera

Daca evolutia ta in cariera a fost oarecum stanjenita sau chiar oprita in ultima vreme, odata cu 28 februarie 2014, atunci cand Mercur paraseste aspectul retrograd din Varsator si a zecea casa a Taurului, vantul schimbarii te readuce pe cursul dorit, si incepi sa faci progrese vizibile, mai ales in cazul in care nu iti lipseste perseverenta. Este recomandat sa corectezi impresia gresita despre tine a unora din preajma ta, sa lasi sa iti iasa la iveala competenta si nazuinta de a te perfectiona. Acest lucru este valabil mai cu seama in privinta conexiunilor tale legate de sfera profesionala, a oamenilor capabili sa iti dea o mana de ajutor atunci cand ajungi intr-un impas.

 Marte retrograd in a sasea ta casa incepand cu 1 martie te pune totusi inca o data la incercare. Viata profesionala pare a fi foarte frustranta ori derutanta , asa ca ar fi indicat sa iti pastrezi simtul umorului si chiar capul pe umeri atunci cand cei din preajma ta tind a fi panicati si a pune numai raul in fata. Schimba la locul de munca numai ceea ce iti sta in putere, dar nu face eforturi zadarnice de a muta muntii din loc. Pe de alta parte, ai oportunitatea de a nu-ti mai consuma energia in van, asupra unor proiecte minore sau nebagate de nimeni in seama. Pune-ti la treaba creativitatea si economiseste-ti munitiile pentru batalii in care merita sa te implici.

Spiritul creator pare a fi unul din principalele tale atuuri in sfera profesionala odata cu 5 martie 2014, gratie vizitei lui Venus in a zecea casa a Taurului. Aceasta calitate a ta poate avea un impact pozitiv asupra unui superior, ajutandu-te sa sari dintr-o data cateva trepte in ierahia de la serviciu, mai ales daca lucrezi intr-un domeniu asociat cu arta sau cultura.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in "Blogul Dianei":

Horoscop dragoste 2014 – Taur

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Taur februarie 2014
Horoscop Taur martie 2014 Horoscop Taur martie 2014 Reviewed by Diana Popescu on februarie 16, 2014 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Imi place foarte mult. Este bine intocmit, elevat si documentat. Mie, totdeauna, mi s-a potrivit. Multumesc, Diana! Iti urez succes pe mai departe Magda.

    RăspundețiȘtergere
  2. in cazul in care o pers nascuta in 30.04.2014, si-a pierdut locul de munca in februarie , exista sanse sa isi gaseasca un alt job in martie ? sau in aprilie ? ascendent in berbec

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.