iPhone -ul unei fete i-a incendiat blugii!

Dragi posesori ai unui iPhone, aveti mare grija cum si unde va purtati telefonul! O stire ciudata  din Maine, SUA, trage un semnal de alarma din acest punct de vedere: o fata de 13 ani a suferit arsuri de gradul unul si doi dupa ce iPhone -ul i-a luat foc in buzunarul blugilor!

Martorii incidentului au relatat ca in timp ce fata statea bine mersi la o banca din clasa, au auzit deodata un pocnet rasunator si au vazut cum iese fum din bazunarul de la spate al blugilor ei. Colegii si profesorul au ajutat-o sa iasa din pantaloni si au inabusit focul mocnit al telefonului, iar fetei i s-a acordat primul ajutor si a fost dusa apoi la spital.

Pompierii din Kennebunk investigheaza acest caz, dar a aparut deja zvonul ca incendiul a fost provocat de un scurt circuit al bateriei in vreme ce fata statea jos. Se recomanda asadar, ca oamenii sa fie extrem de precauti atunci cand isi pun telefoanele in buzunarul din spate al blugilor, intrucat presiunea exercitata in acest fel asupra lor poate genera un scurt circuit.

Deocamdata, compania Apple nu a luat nici o pozitie oficiala fata de acest incident.


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Cupidon la telefon | Primii pasi in dragoste

Tonul de apel al telefonului si personalitatea

Ce nu stii despre smartphone-ul tau? via Nexus si Android
iPhone -ul unei fete i-a incendiat blugii! iPhone -ul unei fete i-a incendiat blugii! Reviewed by Diana Popescu on februarie 01, 2014 Rating: 5

2 comentarii:

  1. interesant faza e ca nu inteleg ce vrei sa spui aici '' O stire ciudata din Maine, SUA,''
    Sigur e gresit !!!
    lool iti ai seama acel scurt se poate face si in timp ce telu sta pe masa loool !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iPhone-ul ar trebui sa fie mult mai sigur decat "telu" sau alte aparate electrocasnice. Daca faptul ca un telefon a luat foc in blugii cuiva si i-a provocat acestuia arsuri ti se pare a fi un lucru banal, care se intampla zi de zi, avem probabil scale cu mult diferite de apreciere a ciudateniilor lumii.

      Ștergere

Un produs Blogger.