Numarul / cifra 2 din vis | Interpretarea si semnificatia viselor

Numarul / cifra 2 din vise semnifica echilibrul (necesitatea de a ne echilibra timpul, veniturile, resursele exterioare si interioare), parteneriatul (armonia dintr-un parteneriat personal, social, profesional sau de afaceri), relatiile in doi (impartasirea dintr-o legatura de cuplu, o casatorie), opozitia in doi (relationarea cu un dusman sau un competitor), dualitatea (confruntarea ori impacarea dintre doua aspecte ale mintii, spiritului nostru), receptivitatea, diversitatea si dimensiunea noastra sufleteasca. Doi reflecta ceea ce facem pentru altii, credinta si increderea noastra in omul de langa noi, dar si telul divin al vietii si misiunea sufletului nostru pe pamant.

Daca visezi numarul doi, acesta denota echilibrul dintre energia feminina si cea masculina din lumea ta interioara, dintre tata si mama, lumina si intuneric, rai si iad, energia Yin si cea Yang .

Atunci cand vezi in vis "2" ti se sugereaza sa ai aceeasi incredere in univers ori in Creator asa cum faci atunci cand te rogi in stare de veghe. Este necesar sa ai rabdare si sa iti pastrezi credinta ca tot ceea ce se intampla nu face decat sa te calauzeasca spre binele tau suprem.

De asemeni, cifra 2 visata poate sublinia ceva pereche, precum nasterea unor gemeni, o asociere sau un parteneriat, o noua relatie de cuplu, o noua poveste de dragoste, o logodna ori o casatorie.

Pe de alta parte, un astfel de vis poate insista asupra gasirii echilibrului personal, a necesitatii de a fi / ramane pe picioarele tale, adica de a invata sa fii responsabil sau a-ti mentine independenta materiala, sufleteasca sau spirituala.

Aparitia repetata a lui 2 in vise lasa sa se intrezareasca aparitia unor "minuni", a unor nesteptate evenimente norocoase. Daca ramai ferm in convingerile tale, rezultatele pozitive nu vor mai intarzia mult pana sa apara.

Totodata, atunci cand visezi frecvent numarul 2, ti se indica faptul ca noi idei si proiecte incep sa prinda forma sau sa isi gaseasca locul in realitate. Mentine-ti o atitudine pozitiva si continua sa perseverezi pentru a-ti vedea nazuintele prinzand viata. Culegerea roadelor muncii si eforturilor tale este mai apropiata decat esti tentat sa crezi.

Uneori, cifra 2 din vise poate prevesti, in functie de contextul visului, un conflict cu cineva din preajma ta ori o slabiciune personala. Poate sugera pierderea independentei personale si/sau indecizia de a face ceva important. Poate fi la mijloc o hotarare pe care o amani mereu sa o iei.

Din punct de vedere astrologic, doi este reprezentat de Taur, intemeietorul sau stapanul fermei, un semn zodiacal al carui puncte forte sunt perseverenta, lolialitatea, rabdarea si generozitatea, si ale carui slabiciuni pot consista din incapatanare, lene, posesivitate, materialism, si rasfat personal.


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Moartea din vis | Interpretarea si semnificatia viselor

Semnificatia culorilor din vise

Numarul / cifra 1 din vis | Interpretarea si semnificatia viselor
Numarul / cifra 2 din vis | Interpretarea si semnificatia viselor Numarul / cifra 2 din vis | Interpretarea si semnificatia viselor Reviewed by Diana Popescu on martie 13, 2014 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.