Cum mint nativii din zodia Balantei

Acest prim articol despre felul cum mint nativii din diverse zodii nu este deloc intamplator. Am fost recent ranita de minciunile unei Balante si poate ca, in acest fel, incerc sa-i gasesc niste scuze, o justificare, sa-mi spun ca nu este de vina persoana respectiva, ci semnul zodiacal in care s-a nascut... Desigur ca nu este chiar asa. Nu poti sa pui pe seama unei zodii o greseala care se ridica (sau mai curand se coboara) in oameni, dincolo de astrologie si un destin asa-zis predestinat.

Sa vedem, totusi, in ce fel mint Balantele... Desi isi dau seama ca minciuna este urata, au predilectia de a crede poate fi uneori de preferat unei realitati si mai urate. Din aceasta pricina, nativii din Balanta prefera uneori sa ocoleasca adevarul. Pentru ca lucrurile sa arate frumos (la suprafata), ei se simt tentati sa acopere crudele adevaruri sau niste nesabuite fapte sub poleiala falsitatii. Adeseori, pentru ei conteaza mai curand aparentele decat realitatea. De multe ori, nu constientizeaza ca nu are cum trece mult timp pana cand, oricat de frumos ar fi vopsit gardul, va iesi la iveala, desi e ascuns cu grija, "leopardul!"

In mod frecvent, Balantele incearca sa ne faca sa credem ca traim intr-o lume mai buna ori mai frumoasa decat cea reala. La inceput, adevarurile pe care ni le ascund sunt mici, insa, daca se incapataneaza sa nu ni le marturiseasca in timp, ele cresc, se amplifica prin alte minciuni care se adauga tocmai pentru a fi acoperite nesinceritatile dintai.

Da, de multe ori, nativii din Balanta se iluzioneaza ca straduintele lor de a ne face sa traim intr-o lume mai mai placuta nu vor fi descoperite. Mai mult decat atat, se lasa uneori in voia sperantei ca vor gasi o cale prin care minciunile sa se transforme in adevaruri. Din nefericire pentru ei (si pentru cei care au de a face cu ei), arareori se intampla asa ceva.

Cu toate acestea unele Balante, in ciuda unui intelect destul de dezvoltat, uita lectiile dure ale minciunilor iesite la iveala si nu se pot opri sa se lase in voia altor (si mai grave) neadevaruri. Daca nu se pot ajuta singure, se impune asadar sa le spirijinim noi, cei apropiati de ele, asezandu-le mereu, cu insistenta, in fata adevarurile crude dar inevitabile ale vietii. Poate numai asa unii nativi din aceasta zodie pot ajunge sa inteleaga ca atunci cand ascunzi o problema sau o dificultate nu faci, la urma urmei, decat sa o multiplici de-a lungul timpului. Efectul "bulgarelui de zapada."


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Te pricepi sa minti sau nu? Afla in 5 secunde!

Minciuni nevinovate la prima intalnire?

Demascarea mincinosilor - Semne ca cineva te minte
Cum mint nativii din zodia Balantei Cum mint nativii din zodia Balantei Reviewed by Diana Popescu on martie 14, 2014 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Referitor la balante,este perfect adevarat ce s a scris in articol!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu sunt de acord cu ceea ce este scris in articol. Daca esti fata, atunci ai avut de a face cu un mincinos prefacut. daca esti baiat, atunci ai avut parte de o mincinoasa prefacuta. eu sunt balanta si am in cap toate minciunile spuse la viata mea. si nu depasesc minunatul numar 5. urasc muinciuna. este adevarat ca balantelor le e greu sa ii raneasca pe cei din jur si prefera sa ii apere, dar o balanta nu crede ca lumea e mai frumoasa decat e de fapt. eu, ca balanta, nu ma dau la o parte din a imi impartasi parerile despre proasta functionalitate a realitatii in care ne aflam. este adevarat ca atunci cand vorbesc cu oameni la care tin, tind sa fiu mai protectiva, dar nu ma feresc sa le spun adevarul adevarat. Nu genereliza cand ai parte de o experienta. descrierea pe care ai pus-o se potriveste perfect la un barbat fecioara, de exemplu, asta spun din experienta mea. dar nu la toti barbatii fecioara. Un adevar despre barbatul balanta: sunt infideli. un adevar despre femeia balanta: ii place sa flirtreze.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si femeia balanta cat si barbatul balanta sunt inevitabile sau neprevazute dar di incspatanate dar tot ce scrie in articol este foarte adevarat.Indiferent cum ar fi adevarul pentru ei,nu suporta sub nici.o forma un sfat,sau cel putin in a te asculta.Nu suporta criticiile calme si nici nu doresc sa invete ceva din asta.Din contra amplifica si asta din lipsa lor de comunicare,socializare.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.