Horoscop Gemeni aprilie 2014

Potrivit horoscopului Gemenilor aprilie 2014, daca in prima parte a lunii implinirea si fericirea stau sub semnul unei efervescente interactiuni cu oamenii si a revenirii catre copilarie ,in cea de-a doua parte sfarsitul ciclului personal solar si mercurian, precum si Luna noua te imboldesc catre singuratate, autoanaliza, reinventarea sinelui si o fertila creativitate. Daca viata amoroasa tinde a fi oarecum contradictorie, cea profesionala pare a se desfasura sub foarte bune auspicii.

Horoscop Gemeni aprilie 2014 - Horoscop general

Singuratatea nu numai ca te impovareaza, dar reprezinta si un dezavantaj incepand cu 7 aprilie 2014, sub impactul tranzitului lui Mercur in Berbec si a unsprezecea casa a Gemenilor. Cele mai bune ori stralucite idei tind a-ti fi inspirate in discutiile cu cei din preajma ta sau atunci cand te integrezi unui grup. Ai nevoie de altii pentru a-ti stimula gandirea si a te sprijini, astfel incat sa-ti folosesti intregul potential al mintii. Opiniile care te strabat sunt pline de originalitate, neconventionale, si se pot dovedi a fi solutii neasteptate ale unor probleme dificile. Comunicarea cu oamenii apropiati si cu prietenii se intensifica si te ajuta sa reinnozi legaturile cu ei. De asemeni, iti poti dedica mai mult timp proiectelor de viitor pe termen scurt, si mai ales lung.

O reintoarcere catre vremea copilariei este de asteptat sa se petreaca din 14 aprilie, atunci cand Pluton intra in aspect retrograd in Capricorn. Nu este vorba (numai) de o rememorare a acelor ani, de rasfoirea unor albume de familie, ci de o constientizare a felului cum te-ai format atunci intelectual si spiritual. In acest fel, poti sa iti transformi in bine modul cum abordezi viata si chiar credintele personale. Pluton este asociat cu moartea, asa ca este posibil ca un ciclu sau un aspect al existentei tale sa se incheie, marcand inscrierea pe o noua treapta a evolutiei personale. Uneori este un procces dureros, si nu trebuie sa fie neglijat faptul ca Pluton are obiceiul de a-ti aseza bariere in cale, obstacole avand scopul de a te maturiza, a-ti corija erorile, a-ti indica noi feluri de integrare in viata si a interactiona cu oamenii.

Pe 15 aprilie, Luna plina din Balanta aduce in prim plan dragostea, distractiile si copiii / copilaria. Tinzi a cauta cu tot dinadinsul placerile sau noi modalitati de a-ti face viata mai placuta. Petrecerile, iesirile in oras, impartasirea bucuriei de a trai alaturi de cei dragi sunt numai cateva cai de a-ti satisface aceste nazuinte. Copilul din sufletul tau insista sa iasa la suprafata si sa se delecteze in simple si luminoase jocuri ale existentei. Inventivitatea care iti este specifica acum nu face casa buna cu seriozitatea, ori iti poate atrage atentia asupra necesitatii de a te abate mai des de pe cararile batatorite ale vietii.

Soarele isi face intrarea, pe 20 aprilie, in teritoriile Taurului si ale celei de-a douasprezecea tale case, jalonand o perioada de relativa izolare si regenerare a fiintei. Nu este vremea potrivita unor noi inceputuri, intrucat energia si motivarea personala sunt cumva deficitare. Mai curand, este timpul consolidarii reusitelor de pana acum, al reflectiei si reenergizarii. Reflectia se poate indrepta spre lucrurile care iti impiedica dezvoltarea si necesita a fi eliminate din viata ta. Pari predispus a fi extrem de defensiv si a te concentra asupra sigurantei tale materiale si emotionale.

Odata cu 23 aprilie 2014, tranzitul lui Mercur in Taur si a douasprezecea casa a Gemenilor se aliniaza tendintei anterioare, focalizandu-te mai cu seama asupra chestiunilor strict personale si a unor aspecte tinand de trecut. Poti fi mai putin vorbaret decat i-ai obisnuit pe  cei din jur, mai secretos sau mai putin spontan in exprimare. Pari a fi din nou tentat sa te lasi in voia meditatiei, sa scormonesti dincolo de aparente, sa cauti in trecut raspunsuri ale unor probleme prezente, sa iti treci in revista trecutul pentru a-ti oferi sporite sanse in viitor. Este  esential sa te eliberezi de inutile sentimente de vinovatie si de un pagubos fatalism. Creativitatea iti este fertila cu precadere in domenii artistice, in care poti sa-ti reversi emotivitatea, senzualitatea  si subiectivismul. Atentie la posibilitatea ca un mare secret de-al tau sa iasa pe neasteptate la iveala.

Forta ta creatoare devine si mai viguroasa si continua sa se canalizeze spre domenii individuale ce iti pot aduce chiar si profituri financiare sub influenta Lunii noi aparute pe 29 aprilie in Taur. Poti avea iarasi impulsul de a te retrage din involburarea existentei sociale pentru a te focaliza asupra intereselor si pasiunilor personale. Lectura si muzica sunt numai cateva din preocuparile ce te pot ispiti in aceasta zi. In acelasi timp, dimensiunea spirituala a vietii pare a reprezenta un reper major, avand capacitatea de a te mobiliza catre credintele personale sau chiar religioase.

Horoscop Gemeni aprilie 2014 - Dragoste

Dragostea pluteste in aer mai cu seama in sfera ta profesionala ori in principalul tau domeniu ocupational odata cu 5 aprilie 2014, ziua de debut a tranzitului lui Venus in Pesti si a zecea casa a Gemenilor. Este posibil sa fii atras intr-un flirt sau intr-o aventura amoroasa de un coleg ori un colaborator. Fii prevazator, totusi, fata de o eventuala relatie cu un superior, intrucat o astfel de legatura, in special daca este lipsita de o veritabila afectiune reciproca, poate da nastere unor nebanuite complicatii.

Viata sentimentala isi cere imperativ drepturile pe 15 aprilie, sub efluviile Lunii pline din a cincea ta casa. Daca unii nativi din Gemeni sunt cuprinsi de o dulce-amaruie nostalgie a unei iubiri trecute care si-a pus adanc amprenta asupra destinului lor, altii nu se pot impiedica sa se dedice din tot sufletul actualei lor povesti de dragoste, ce pare, in acest context, mai frumoasa si mai promitatoare decat altadata. Aceasta Luna plina scoate in evidenta slabiciunile si punctele forte ale unei relatii de cuplu, determinand adeseori fie destramarea, fie revitalizarea acesteia.

Horoscop Gemeni aprilie 2014 - Bani si cariera

Din 5 aprilie, calatoria lui Venus in a zecea ta casa inlesneste aparitia unor mari oportunitati in cariera. Prezenta de spirit si autoritatea ta, simtul responsabilitatii, dar si un anume farmec personal te fac remarcat, iti permit sa ai mai multe si mai apropiate contacte cu sefii. Ambitioasele tale teluri sunt pe cale sa se implineasca mai ales prin evidentiarea calitatilor tale manageriale, prin mijlocirea unui talent artistic si chiar prin sprijinul acordat de partenerul tau de cuplu. Negocierile si initiativele de afaceri tind a fi incununate de succes.

Parcursul retrograd al lui Pluton in a opta casa a Gemenilor are de a face cu banii altora. In acest context, este posibil sa recuperezi o veche datoria baneasca sau, din contra, sa ti se faciliteze un imprumut de care ai mare nevoie.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 – Gemeni

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Gemeni martie 2014
Horoscop Gemeni aprilie 2014 Horoscop Gemeni aprilie 2014 Reviewed by Diana Popescu on martie 14, 2014 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Sper sa se si adevereasca ce scrie aici, de multe ori nu are nici o legatura horoscopul cu realitatea.

    RăspundețiȘtergere
  2. pe cand celelalte zodii pt aprilie 2014?

    RăspundețiȘtergere

  3. doamne ajuta sa fie asa ,am nevoie de multa putere ,de curaj luna asta .

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.