Horoscop Leu aprilie 2014

Horoscopul Leului aprilie 2014 lasa sa se intrezareasca a intensa si fertila comunicare cu oamenii, necesitatea de a acorda o sporita atentie starii de sanatate, relevarea precumpanitoarelor talente si resurse interioare personale, precum si o perseverenta, auspicioasa implicare in viata profesionala.

Horoscop Leu aprilie 2014 - Horoscop general

Darul vorbei, impulsul de a te implica in cat mai numeroase conversatii cu cei din jur capata intaietate din 7 aprilie 2014, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in Berbec si a noua casa a Leului. Pari a avea multe de zis, a te adresa oricui este dornic sa te asculte si sa te inteleaga. Spontaneitatea exprimarii si curajul de a spune lucrurilor pe nume tind a aduce oamenii de partea ta. Desi cumva marete si idealiste, ideile tale pot gasi o cale de a se materializa. Nu este indicat, totusi, sa iei decizii grabite, necunpanite indeajuns. Treci printr-o perioada oportuna studiului, invatarii, plecarii intr-o calatorie sau reluarii legaturii cu o persoana importanta pentru tine aflata pe alte meleaguri, eventual in strainatate.

Starea de sanatate trebuie sa fie tratata cu o maxima seriozitate din 14 aprilie, ca urmare a intrarii lui Pluton in turnura retrograda in Capricorn . Daca ai amanat pana acum sa mergi la doctor pentru o afectiune aparent minora, se impune sa treci peste comoditate si sa-ti programezi rapid o consultatie. Este mai bine sa te ocupi de o problema, mai ales una de sanatate, cat timp este inca in fasa. Chiar daca tonusul tau fizic si psihic pare a fi ireprosabil, nu ar strica sa-ti faci un control medical general.

Pe 15 aprilie 2014,  Luna plina din Balanta si a treia casa a Leului te inspira sa pui capat unor dezechilibre tinand de emotivitate. Poti invata sa adaugi o sporita logica ori ratiune simtamintelor si sa ti le comunici cu siguranta si incredere in tine insuti. In acelasi timp, relatiile cu unele rude si prieteni se amelioreaza, bazandu-se mai mult decat altadata pe o reala reciprocitate afectiva si chiar materiala. Este posibil ca o persoana apropiata sa incerce sa indrepte o greseala facuta fata de tine nu demult.

Un interval de timp de-a lungul caruia esti focalizat asupra reputatiei, a pozitiei tale in ierarhia profesionala ori sociala, este prefigurat odata cu 20 aprilie, sub impactul prezentei Soarelui in Taur. Mai mult decat de obicei, pari a fi motivat sa faci un lucru deosebit, capabil a-ti promova siguranta sociala si financiara. Hotararea crescanda ce te caracterizeaza iti este un bun aliat intr-un astfel de demers.

Luna noua rasarita pe 29 aprilie 2014 iti stimuleaza la maximum talentele si resursele interioare, oferindu-ti ocazia de a-ti releva deplin personalitatea. Mai mult decat atat, poti avea prilejul de a te perfectiona spiritual sau intr-o pasiune prin mijlocirea unui mentor, de a-ti propune si a urma un nou, ambitios proiect personal.

Horoscop Leu aprilie 2014 - Dragoste

Tranzitul initiat de Venus, pe 5 aprilie 2014, in Pesti si a opta casa a Leului te face mai intelegator si mai sensibil fata de persoana iubita. O profunda, intima, senzuala conexiune cu partenerul de cuplu are potentialul de a te revitaliza si chiar a-ti vindeca vechi rani sufletesti.

Horoscop Leu aprilie 2014 - Bani si cariera

O spectaculoasa revenire sau implinire financiara este posibila odata cu 5 aprilie, gratie parcursului lui Venus in a opta ta casa. Relatiile de parteneriat din sfera profesionala si cea de afaceri sunt pe cale sa se armonizeze, a depasi conflicte legate de ambitii si orgolii individuale.

Din 14 aprilie, sub impactul tranzitului retrograd al lui Pluton in a sasea casa a Leului, te poti lovi de o atitudine rebela sau egocentrica a unor subordonati (daca esti sef) sau te poti confrunta cu iritantele capricii ale unui superior. Pe de alta parte, marele potential energetic pe care il ai la dispozitie te ajuta sa-ti indeplinesti cu operativitate si eficienta sarcinile profesionale, sa scapi de niste restante si chiar sa avansezi mai mult decat ai anticipat in  niste proiecte laborioase.

Calatoria Soarelui in cea de-a zecea ta casa te provoaca, odata cu 20 aprilie 2014, sa faci niste pasi importanti in cariera. Spiritul practic care te stabate in acest context te determina sa aspiri a vedea rezultate clare, concrete ale eforturilor de pana acum. Competenta pare a-ti fi recunoscuta de superiori si clipa cand vei recompensat asa cum iti doresti nu este departe. O promovare sau o marire de salariu este asociata adeseori in aceasta conjunctura astrala cu noi sarcini si responsabilitati.

Incepand cu 23 aprilie, tranzitul lui Mercur in Taur si zecea casa a Leului accentueaza influentele anterioare si aseaza in prim plan comunicarea din viata profesionala. Autoritatea pare a ti se vadi in tot ceea ce faci si ai inclinatia sa iti controlezi cu grija fiecare cuvant inainte de a-l rosti. Inca o data, parerile tale sunt pretuite de sefi. Ai la indemana niste mari oportunitati de a evolua in cariera, de a-ti dezolta planurile si strategiile profesionale. Pari a te ocupa de multiple activitati legate de serviciu si afaceri.

Succesele continua sa iti fie la indemana pe plan profesional sub vibratiile Lunii noi ivite pe 29 aprilie in a zecea ta casa. Poate ca ar trebui sa iti reevaluezi viitorul, sa te indrepti spre un nou job, avand capacitatea de a-ti pune in valoarele abilitatile si a te propulsa spre si mai inalte realizari.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Leu

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Leu martie 2014
Horoscop Leu aprilie 2014 Horoscop Leu aprilie 2014 Reviewed by Diana Popescu on martie 21, 2014 Rating: 5

17 comentarii:

  1. Cam sumara dragostea leilor in luna aprilie.Mai sunt si lei singuri,ei cu cine impart ,,conexiunile sufletesti? Iar cei casatoriti sau cuplati trec cam superficial prin capitolul asta. Nu suna rau,dar e cam saracacios horoscopul asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai cu horoscopul celorlalte zodii mai repejor,Diana.....Te salutam cu tot respectul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca pentru leii singuri nu mai rasare soarele!! Cel putin din ce am citit pentru luna aprilie...perioada moarta. Daca nu ai pe cineva nu ai cum sa stabilesti o conexiune profunda. Sunt trista!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vine cat de curand si randul Leilor!

      Ștergere
    2. Pe bune???Si...cand vine randul leilor,sa stim si noi ?.....

      Ștergere
  4. nu a-ti inceput niciodata cu un capricorn. ....De ce ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am instituit de numai cateva luni regula potrivit careia horoscopul fiecarei luni incepe cu zodia dedicata acesteia. Va ajunge negresit si Capricornul sa fie la inceput.

      Ștergere
  5. PAI, si varsatorul unde este?daca toata lumea incepe cu nerabdarea ,atunci si eu vreau mai repede!cris,sunt varsatoare si cer si eu ca toata lumea,mai repede ,desi am spus de la inceput ce se va intampla,cu nerabdarea si cerintele!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Diana, vroiam sa te rog sa incepi o luna cu horosopul pestiilor iar urmatoarea cu horoscopul berbeciilor. Asa cred ca este drept pt toata lumea, o luna incepi cu sfarsitul iar cealalta cu inceputul

    RăspundețiȘtergere
  7. Ar trebuii sa fie mai detailat horoscoul dragostei, nu doar cateva randuri, dragostea este cea mai importanta pt fiecare om in caz ca nu stiai, prea mult vorbesti de partea financiara iar cand vine dragostea n e dai cateva randuri, nu e frumos din partea ta

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa este Diana, horoscopul dragostei trebuie sa fie cel mai lung nu al baniilor sau esti tu mai materialista asa de fel

    RăspundețiȘtergere
  9. mie mi se ok.horoscopul dragostei si numai atat,pt ca este adecvat zodiei la modul general!oricum nu pt.toata lumea,este la fel.mai ales in domeniul iubirii,pt.detalii trebuie astrograme personalizate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deigur ca ai dreptate, eu dau numai niste orientari generale si numai un horoscop personalizat iti poate spune mai multe. Nu termin sa ma repet ca horoscopul contine niste sugestii, niste repere, dar ca vointa si demersurille fiecarui om in parte pot depasi niste cai aparent predestinate.

      Ștergere
  10. am o MAAAAAARE rugaminte,draga Diana. Horoscopul lunii mai ofera-l cat mai devreme cu putinta...........MERCI BEAUCOUP. je t-aime.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar asa aveam si eu de gand. Deci, gand la gand cu bucurie (sper).

      Ștergere
    2. Esti o dulceata de fata.Apreciez faptul ca nu treci cu indiferenta peste intrebarile si rugamintile noastre,ne raspunzi incurajator si cu amabilitate.Asteptam luna mai.

      Ștergere

Un produs Blogger.