Horoscop Pesti aprilie 2014

Horoscopul Pestilor aprilie 2014 anticipeaza o perioada agreabila, chiar fericita a vietii, desfasurata sub semnul unei nestavilite si fertile comunicari cu lumea. Inspirat in abordarea oamenilor din preajma ta, te poti bucura de numeroase oportunitati in viata personala si cea sociala.

Horoscop Pesti aprilie 2014 - Horoscop general

Pe 3 aprilie 2014, trigonul dintre Mercur si Saturn iti inlesneste orice tip de activitate mentala necesitand precizie, acuratete si analiza. Gandirea iti este obiectiva, prudenta si organizata, iar ideile tale sunt logice si usor de inteles de catre ceilalti. Chiar daca ai mai multe obligatii si responsabilitati, atitutdinea serioasa si perseverenta te ajuta sa le faci fata. Poti avea o discutie relevanta cu o persoana inteleapta, pe care o respecti, cu un fel de mentor sau cu cineva inzestrat cu o mare experienta.

Tranzitul lui Venus in Pesti te face odata cu 5 aprilie sa-ti refuzi cu greu orice placere! Tinzi a fi mai receptiv si mai sensibil fata de cei din  jur, a acorda o sporita atentie infatisarii si comportamentului tau, astfel incat sa-ti maresti atractivitatea. Straduintele tale nu sunt in zadar. Oamenii au inclinatia de a te place mai mult si a-ti cauta compania.

O ascutita atentie fata de mesajele directe si indirecte ale mediului tau inconjurator se manifesta incepand cu 7 aprilie 2014, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in Berbec si a doua casa a Pestilor. Pari a absorbi informatiile prin toate cele cinci simturi si prin experiente de viata directe. Pe de alta parte, ai predispozitia de a cantari indelung fiecare decizie, indiferent cat de presat esti de imprejurari si de oameni. Aceasta atitudine excesiv de grijulie ii poate irita pe cei care colaboreaza cu tine!

Conjunctia lui Venus cu Neptun din 12 aprilie te poate determina sa intelegi si sa ajuti dezinteresat niste persoane aflate intr-un impas. Nazuinta de a vedea in oameni tot ceea ce au mai bun are potentialul de a te face prea increzator si chiar prea usor de manipulat. Incearca sa iti dezvalui adevaratele motivatii ale celor din preajma ta!

Neasteptate conjuncturi si evenimente ale vietii sunt in masura sa iti releve cine-ti este prieten si cine nu din 14 aprilie 2014, sub impactul intrarii lui Pluton in miscare retrograda in Capricorn si a unsprezecea casa a Pestilor. Cineva apropiat pare a-ti trada increderea ori a se aseza de-a curmezisul obectivelor tale. Se poate intampla sa te atasezi de o colectivitate ori un grup avand teluri idealiste, apropiate de un fel de extremism. Supravegheaza-ti impulsul de a fi atras de fanatism ori de a fi obsedat de un proiect personal!

Luna plina ivita pe 15 aprilie in Balanta insista asupra eliberarii de niste oameni care nu isi mai au rostul in existenta ta, de niste obiceiuri ori tabieturi daunatoare sanatatii fizice si spirituale, de niste idealuri depasite in actualul stadiu al dezvoltarii tale.

Pe 18 aprilie, Venus in trigon cu Jupiter si in sextil cu Pluton este de bun augur in atragerea de partea ta a unor oameni capabili sa te aprecieze si sa te sustina. Interactiunea armonioasa cu ceilalti iti furnizeaza surprinzatoare oportunitati. In acest context, te pot relaxa si bucura de viata, te poti increde in prieteni si in ceea ce te pasioneaza. Daca lucrurile nu merg in favoarea ta, ai puterea de ale redirectiona!

Soarele patrunde pe 20 aprilie 2014 in Taur si a treia casa a Pestilor, favorizand o fericita relationare sociala si adaptare la tot ceea ce se petrece in imediata ta apropiere. Ai ocazia de a-ti largi cercul de prieteni si cunostiinte, a-ti invigora conexiunea cu vechi amici. Poti avea parte de o avalansa de telefoane, mesaje, intalniri si dialoguri. Rudele, colegii, amicii intimi tind a juca un semnificativ rol in viata ta. Lipsa de concentrare poate constitui un reper al acestui ciclu solar cu atat mai mult cu cat pari a te angaja in prea multe ori diverse activitati. Esti motivat sa investighezi noi lucruri, in domenii ce nu te-au ispitit pana acum.

O nesecata curiozitate, abilitatea de a manui cuvintele si capacitatea de a face mai multe lucruri deodata reprezinta orientari specifice tranzitului initiat de Mercur, odata cu 23 aprilie, in Taur si a treia ta casa. Comunicarea continua sa fie precumpanitoare, la fel ca si schimbul de mesaje cu persoanele apropiate. Starea febrila care te caracterizeaza in acest interval de timp te poate provoca sa dai o prea mare importanta unor aspecte mai curand de detaliu. Ai oportunitatea de a culege informatii extrem de pretioase din mediul social si de la oamenii pe care ii intalnesti. Poti fi foarte distrat, mai cu seama atunci cand trebuie sa te confrunti cu activitati de rutina.

Trigonul dintre Venus si Saturn de pe 25 aprilie 2014 iti ofera un subtil simt diplomatic in viata sociala. Pari a sti cu precizie cand sa iti pastrezi pentru tine opiniile si cand sa ti le marturisesti, si ai capacitatea de a asculta cu atentie ceea ce au de spus cu adevarat cei din preajma ta.

Creativitatea iti da ghes pe 26 aprilie, ca efect al sextilului lui Mercur cu Pluton. Ai posibilitatea de a-ti da cale libera inspiratiei intr-un demers de natura artistica sau spirituala. Esti inzestrat cu empatie in comunicare si pari a fi mereu gata sa dai o mana de ajutor celorlalti.

Intrucat stii sa te pliezi curentelor majore ale existentei, solutiile par sa apara de la sine pe 27 aprilie 2014, atunci cand Soarele ajunge in sextil cu Neptun. Poti avea oportunitatea de a ierta pe cineva sau de a fi iertat, un lucru avand darul de a risipi o tensiune nervoasa ce nu inceta a te framanta. Este o zi pe care ar trebui sa ti-o dedici tie, placerilor si intereselor personale.

Discutiile constructive inspirate de individualitatea ta, de un hobby ori o chestiune profesionala decisiva iti pot deschide noi si promitatoare perspective pe 29 aprilie, prin mijlocirea Lunii noi din Taur si a treia casa a Pestilor. Ai prilejul sa iti lamuresti cateva dileme profund personale, asociate cu modul de a-ti exprima personalitatea si esentialele tale nazuinte.

Horoscop Pesti aprilie 2014 - Dragoste

Din 5 aprilie, vizita lui Venus in prima casa a Pestilor iti netezeste calea spre o bogata, plina de delicii viata sentimentala. Pari a te implica cu placere in jocuri ale flirtului si amorului, dar ai si predispozitia de a nu trece dincolo de relatii superficiale, care nu iti cer o adanca dedicare afectiva.

Lumea dura a afacerilor ori profesiei te poate oripila ca efect al conjunctiei dintre Venus si Neptun de pe 12 aprilie 2014. Tinzi a te indeparta de responsabilitati si rutina pentru a te lasa in voia unei noi povesti de dragoste, a fi impreuna cu cineva foarte special pentru tine.

O coplesitoare senzualitate isi poate pune amprenta asupra ta sub efluviile Lunii pline aparute pe 15 aprilie in a opta ta casa. Este de asteptat ca dragostea sa se simta calauzita spre un fierbinte erotism.

Horoscop Pesti aprilie 2014 - Bani si cariera

Sub influenta parcursului lui Mercur in a opta ta casa, poti fi imboldit de dorinta de a cumpara niste scumpe bunuri de folosinta indelungata. Treci printr-o perioada oportuna analizarii detaliate a balantei personale de venituri si cheltuieli, descoperirii unor noi moduri de a economosi si/sau a face un ban in plus.

Idealismul ce te stapaneste pe 12 aprilie, drept urmare a conjunctiei in care intra Venus si Neptun, aduce frecvent pagube in chestiunile financiare. Ai grija cum si unde iti investesti banii! Ar fi indicat sa ceri sfatul unui specialist inainte de a te avanta in orice fel de initiativa financiara.

Pe 15 aprilie 2014, Luna plina din a opta casa a Pestilor scoate la lumina niste aspecte favorabile legate de resurse financiare sau materiale impartasite impreuna cu altcineva. O asociere cu o persoana apropiata poate conduce spre o notabila reusita in afaceri.

Sensibilitatea si receptivitatea pe care le ai la indemana sub vibratiile sextilului lui Mercur cu Neptun din 26 aprilie iti sunt de un real folos in special daca lucrezi in vanzari, marketing ori un domeniu tinand de relatiile cu publicul.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Pesti

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Pesti martie 2014
Horoscop Pesti aprilie 2014 Horoscop Pesti aprilie 2014 Reviewed by freelancergabe2 on martie 26, 2014 Rating: 5

3 comentarii:

  1. foarte frumose aspectele din aceasta luna pentru Pesti.. desi nu sunt nativa pesti avnd semnul pesti absorbit pe c1 in continuarea ascendentului deci ma bucur si eu de aceste aspecte care ma avantajeaza dinpunct de vedere astrologic deci ca atare si evenimentele vor fi pe masura.dupa ce luna ce a trecut a fost mai nefasta...Multumim Diana!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt doar niste tendinte, depinde de fiecare cum sa si le puna in valoare ori sa le ocoleasca.

    RăspundețiȘtergere
  3. DIANA in predictii dece nu incluizi si lLUNA NEAGRA SI NODUL NORD nu ti se par destul de relevante?MULTUMESC!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.