Horoscop Rac aprilie 2014

Horoscopul Racului aprilie 2014 anticipeaza o perioada marcata de o remarcabila efervescenta intelectuala, de ganduri si idei inventive, inedite si pline de potential, ce iti pot oferi neasteptate oportunitati. Ingeniozitatea, optimismul, atitudinea pozitiva fata de viata se impletesc cu o fericita interactiune cu oamenii, si iti permit lansarea in promitatoare proiecte personale.

Horoscop Rac aprilie 2014 - Horoscop general

Cuadratul dintre Soare si Jupiter din 1 aprilie 2014 te incarca cu optimism si dorinta de a influenta intr-o mai mare masura oamenii din preajma ta. Credinta in tine insuti te ajuta sa iti implinesti obiectivele. Ai inclinatia de a-ti asuma mai multe riscuri decat de obicei, si daca reusesti sa faci asta punand la bataie o buna planificare si o viguroasa perserverenta, ai toate sansele de a-ti materializa scopurile. Trebuie sa ai grija la predispozitia de a te inhama la mai mult decat poti duce, asa ca incerca sa pastrezi  o perspectiva cat mai realista despre actiunile tale. De asemeni, nu ar fi rau sa iti tii sub control crescanda-ti aroganta.

Impulsul de a te indeparta de zonele cenusii ale existentei cotidiene nu iti da pace incepand cu 5 aprilie, atunci cand Venus isi porneste tranzitul pe taramul Pestilor. Pari a fi satisfacut de orice lucru care iti largeste orizonturile, fiind ispitit sa te indrepti chiar si spre ceea ce iti sugereaza simtamintele si nu ratiunea. Oricum, noi teritorii geografice sau spirituale ale lumii nu inceteaza sa iti faca cu ochiul, indiferent cat de obiectiv ai incerca sa fii. Este posibil sa primesti o (aparent) foarte avantajoasa oferta pentru un job in strainatate, sa iei legatura prin internet cu o persoana cunoscuta ori necunoscuta de pe alte meleaguri, ce te poate indemna sa pleci din tara. Inca o data, verifica cu atentie orice propunere ti se face in acest sens inainte de a te aventura spre spatii necunoscute ale existentei!

Pe 14 aprilie 2014, cuadratul dintre Mercur si Jupiter pare a te pune in fata a prea multe detalii ale unor proiecte personale, un lucru capabil sa iti risipeasca energia si sa te aduca in preajma unor erori. Iti doresti sa dai amploare unor demersuri  ambitioase, sa profiti la maximum de potentialul lor, si, daca iti focalizezi atentia, le poti planifica si ajusta astfel incat acestea sa evolueze mai usor. Organizeaza-ti cu grija programul si incerca sa nu iti iesi din fire in cazul aparitiei unor bruste schimbari sau intreruperi.                      

Incepand cu aceeasi zi de 14 aprilie, Pluton trece in turnura retrograda in Capricorn si a saptea casa a Racului, si te poate provoaca sa iti examinezi cu atentie toate relatiile de parteneriat in care esti implicat, indiferent daca tin de sfera personala, profesionala sau sociala. Se impune sa renunti la acele asocieri ce nu iti mai sunt de folos sau iti ingradesc dezvoltarea personala. Daca nu faci nimic in acest sens de unul singur, Pluton te poate aduce in preajma unor evenimente ori conjuncturi ale existentei care te forteaza sa distingi cu claritate si sa alegi fara echivoc intre ce anume iti este prielnic si ce nu in relatiile cu oamenii apropiati.

Luna plina ivita pe 15 aprilie 2014 in Balanta si a patra ta casa pune accentul pe reechilibrarea relatiei cu membrii familiei si/sau personana iubita. Daca ai fost prea mult absorbit in ultimele zile de viata profesionala sau cea sociala,  a sosit timpul sa pui pe primul loc valorile personale, cele tinand de familie si camin.

Venus in trigon cu Jupiter pe data de 18 aprilie te incarca cu optimism si putere de convingere in relatiile cu ceilalti. Covarsitoarea incredere in tine insuti te poate face sa  crezi ca totul ti se cuvine, asa ca trebuie sa eviti a te lasa in voia inactivitatii si a iluziei ca lucrurile pot merge bine pentru tine de la sine, fara ca tu sa depui vreun efort.

 Fericit, sociabil, cu inima usoara tinzi a pasi cu gratie printre oameni odata cu 20 aprilie 2014, ziua de debut a calatoriei Soarelui in Taur si a unsprezecea casa a Racului. Te poti afilia unei colectivitati ce iti impartaseste interesele, iti faci cu usurinta noi cunostiinte iar conexiunile si prieteniile mai vechi iti aduc avantaje chiar atunci cand te astepti mai putin. Interactiunea sociala pare a fi efervescenta si plina de spumoase placeri. Agenda zilnica tinde a-ti fi aglomerata cu numeroase petreceri si intalniri. Pe parcursul acestui ciclu solar, esti stimulat de tot ce este neconventional, iesit din comun, iar ideile tale par a straluci prin inventivitate si noutate. A venit timpul sa iti urmezi visurile, idealurile, si sa initiezi niste marete planuri ce nu vor intarzia prea sa isi arate roadele.

Tot pe 20 aprilie, cuadratul dintre Jupiter si Uranus iti pune la dispozitie o serie de inedite experiente de viata, de intamplari neasteptate dar strabatute de importante semnificatii. Gandirea continua sa-ti fie marcata de originalitate, si poti avea inclinatia de a merge pana in panzele albe pentru a-ti dovedi si implini ideile.

Opozitia lui Jupiter cu Pluton din 21 aprilie 2014 iti furnizeaza o intensa energie dar, in acelasi timp, te poate solicita la maximum prin niste circumstante foarte stresante sau complexe. Rolul altor persoane in viata ta devine major, avand darul de a te lamuri care-ti sunt adevaratele motivatii si obiective.

O rascruce de drumuri, ce iti impune sa iei o decizie ferma legata de viitorul indepartat este asociata pe 22 aprilie cu cuadratul dintre Marte si Jupiter. Entuziasmul te poate purta dincolo de limitele obisnuite ale traiului cotidian, insa ar trebui sa nu duci lucrurile prea departe, pentru a nu-i soca pe ceilalti si a putea face cale intoarsa in cazul cand descoperi ca ai facut o greseala. Desi poti sa iti  supraestimezi abilitatile, tot ce faci acum te ajuta sa intelegi ceea ce-ti si ceea ce nu-ti este accesibil.

Din 23 aprilie, ca urmare a tranzitului lui Mercur in Taur si a unsprezecea ta casa, mintea pare a-ti deveni febrila, clocotind de noi si ingenioase idei. Impartasirea gandurile tale celor din imediata ta apropiere devine o prioritate. Ceilalti tind a-ti aprecia compania, mereu gata sa te asculte si sa te provoace la incintante dialoguri. De asemeni, capacitatea de a prinde din zbor, intuitiv, parerile si interesele ascunse ale altora iti poate darui niste importante avantaje.

Calea esentiala a destinului tau este adusa iarasi la lumina pe 29 aprilie 2014, sub vibratiile Lunii noi din Taur. In acest context, te poti intreba daca viata ta se conformeaza valorilor tale personale, daca demersurile tale au sanse reale de a se implini, daca unii oameni din cercul tau social se mai potrivesc ori nu actualei trepte a evolutiei tale. Cu toate ca aceasta Luna noua iti inspira o viziune cat se poate de practica asupra ceea ce ai de facut in viitorul indepartat, nu iti ofera  indicatii foarte clare asupra ceea ce trebuie sa faci in prezent. Totodata, acest  aspect astral este favorabil inchegarii unor prietenii cu oameni extrem de originali,  atragerii unor colaboratori sau investitori pentru niste ambitioase planuri personale.

Trasarea unor proiecte viitoare si extinderea unora deja incepute sunt demersuri de bun augur pe 30 aprilie, sub impactul sextilului lui Mercur cu Jupiter. Ai incredere in idealurile tale si stii sa le adaptezi realitatii, sa le detaliezi fara a pierde din vedere imaginea de ansamblu. Vorba-ti mestesugita iti faciliteaza aducerea de partea ta a unor aliati de nadejde. Este o zi oportuna plecarii intr-o calatorie, unei iesiri in mijlocul naturii, intalnirii unor persoane capabile sa iti schimbe perspectiva despre lume.

Horoscop Rac aprilie 2014 - Dragoste

Din 5 aprilie 2014, vizita lui Venus in a noua casa a Racului te poate face sa treci peste prudenta specifica zodiei tale, si sa iti exprimi cu (prea multa) generozitate dragostea. Ai grija ca nu cumva niste parteneri de cuplu (in special noi si neverificati indejuns) sa te impinga spre niste nedorite cai ale vietii sau sa incerce sa profite de tine. Acest lucru trebuie sa fie supravegheat cu atat mai mult cu cat ai inclinatia de te a simti atras de oamenii din alte medii sociale ori culturale decat cele cu care esti obisnuit, eventual de cineva intalnit de-a lungul unei calatorii, inclusiv una in strainatate.

Relatia ta de cuplu isi cere o grabnica evaluare odata cu 14 aprilie 2014, sub impactul tranzitului retrograd al lui Pluton in a saptea ta casa. O situatie tensionata dintre tine si partenerul tau sau un fapt ce iti starneste indoieli despre compatibilitatea voastra tinde a te marca in aceasta perioada. Nu este exclus sa hotarati impreuna sa sa va separati pentru o vreme, in asa fel incat sa timpul sa va permita sa va cerneti sentimentele si optiunea despre legatura voastra.

Horoscop Rac aprilie 2014 - Bani si cariera

Cariera ta pare a avea de profitat din 5 aprilie, mai cu seama daca esti intr-o zona profesionala avand de a face cu relatiile cu publicul sau daca interactionezi cu oameni de pe alte meridiane ale lumii. Acest lucru se vadeste mai ales in afaceri sau intr-un aspect profesional tinand de colaborarea cu persoane straine. Se impune, desigur, o minima prudenta!

Incepand cu 7 aprilie 2014, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in Berbec si a zecea casa a Racului, discutiile constructive despre profesie si perspectivele tale in cariera par a-si pune mai mult decat altadata amprenta asupra deciziilor tale. Ai predispozitia de a-ti aseza in fata telurile profesionale, dar trebuie sa te feresti a lua hotarari in graba, fara a lasa sa se decanteze realele oportunitati ce iti sunt propuse. Totodata, nu te lasa cucerit de proiectele de anvergura fara a le trece minutios in revista detaliile. O conversatie cu un superior iti poate sugera noi cai de a evolua profesional.

Ca efect al trigonului lui Venus cu Jupiter din 18 aprilie, norocul este de partea ta in actiunile financiare, dar asta nu inseamna ca banii vor continua sa iti intre in buzunare daca te lasi pe tanjeala si iti uiti responsabilitatile.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Rac

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Rac martie 2014
Horoscop Rac aprilie 2014 Horoscop Rac aprilie 2014 Reviewed by Diana Popescu on martie 15, 2014 Rating: 5

39 de comentarii:

  1. Multumesc, imi place mult cum scrii. Esti o profesionista si asta se vede. Saptamana asta am luat o hotarare majora de a ma arunca in valurile vietii in alta tara. te rog spune-mi daca am facut bine sau nu...desi mi-am luat bilet de avion. Nu am mai plecat niciodata si las in spate o familie, probleme si cel mai bun sot (berbec). Ce spun astrele? Sunt un rac care de ani de zile a incercat in tara sa faca sa-i fie bine.Te rog mult sa imi dai un raspuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai noroc cu un barbat berbec, eu am avut un prieten rac si ne-a,m despartit, nu stiu daca ne vom mai impaca, nu stiu ce sa fac sa ma impac cu el. Il iubesc si el ma iubeste dar anumite neintelegeri au adus la despartire si orgoliul lui a adus aici. Poate imi dai un sfar daca esti in aceasta zodie. Multumesc

      Ștergere
  2. Buna,
    Dupa cum ai citit si in acest horoscop este o vreme favorabila unei astfel de initiative. Este probabil, asa dar, sa ai parte de sanse in strainatate si sa faci multe pentru familia ta. Sper ca nu te-ai avantat totusi in aceasta aventura fara a avea niste garantii sau macar niste promisiuni ferme, credibile. Oricum, vointa si tenacitatea Racului iti fagaduieste reusite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru raspuns. Am promisiuni ferme, varsta mea este una de 40+spre limita superioara.
      Prudenta este necesara in orice situatie, am cerut sprijin si am verificat atent asa c-o sa fiu in siguranta. Imi doresc ca sperantele sa se realizeze. Vreau sa stiu ca fac un pas bun si ca relatiile in familie sa nu aiba prea mult de suferit. Este tot ce am eu mai bun si planul in care ma consider o norocoasa.
      Citind zodiacul pe tot anul am vazut ca spre sfarsitul anului abia voi avea perioada buna din an, ori pasul cel mare il fac acum. De cativa ani parca totul mi-a iesit pe dos si profesional am renuntat la stabilitate dand-o pe niste convingeri din mintea mea ca singur iti poti construi visele. Am mai facut o facultate si am terminat in primii trei. Naivitate.Am ajuns in pragul depresiei dupa ce am constatat ca am investit bani, timp, munca, pasiune si ca nu pot profesa. Domeniul ales s-a dovedit a fi unul in care e imposibil de patruns, functionand ca o casta.
      M-am simtit inutila, m-am dezamagit pe mine ca am putut face o asemenea alegere. De ceva vreme,incet incet am realizat ca e timpul sa fac ceva in acest sens. Nu mi s-a reprosat nimic niciodata, cu toate astea plangeam din senin chiar si pe strada, nu ma puteam controla. Inca am teama de nou si imi fac griji de tot felul. Inca odata am decis s-o iau de la capat. Daca ar exista cineva care sa-ti spuna exact ce si cum sa faci, care este drumul drept si neted, ce bine ar fi!
      Hotarare si determinare , putere de munca, bune intentii cat cuprinde. Vreau sa stiu ca acum fac bine, ca imi va iesi, ca am luat hotararea corecta in momentul potrivit. Si CINEVA sa garanteze ca va fi bine. Nu vreau si nu stiu daca mai pot trece prin asta inca odata...
      Asa cum scrie totusi in horoscop lucrurile incep sa functioneze mai bine si simt asta. Simt o protectie de undeva, parca am mai multa incredere si poate ca racii vor incepe sa fie si ei iubiti de Doamne-Doamne.

      Ștergere
  3. meriti un click de la fiecare pe reclame zilnic ca sa-ti creasca RPM-ul in adsense :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Va urmaresc de cativa ani scrierile! Multumesc pt ele! din 2009 imi merge rau (sot bolnav, a murit in 2011, mari preobleme financiaqre, de mostenire-n-am avut copii si, de sanatate: operata anul trecut de coxartroxa anul asta va fi celalat picior) nici o raza de lumina ! n-am simtit nimic din prezenta lui Jupiter(sunt nascuta in 12.07.1954); unii spun ca 2015 va fi "minunat:" pt raci; nu mai cred! am obosit! Chiar nu se prevede o conjuctura astrala favorabila pt mine?-o persoana de varsta a treia...si nici macar nu-mi doresc"luna de pe cer"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Racul incepe, putin cate putin, sa-si ecastige terenul pierdut in ultimul timp si cred si eu ca 2015 va fi un an cu totul deosebit pentru aceasta zodie. Depinde, totusi, foarte mult, de fiecare Rac in parte (astrograma personala, indicand ziua, ora si locul nasterii).

      Ștergere
    2. Si eu as dori o astrograma personală.Se poate?

      Ștergere
    3. eu una urmaresc mereu horscopul ptr. rac desi sunt in zodia sagetator. am insa ascendentul in rac. Si pana acum (de vreo 4-5 ani de cand am inceput sa urmaresc) s-a potrivit in 70% din predictii. in timp ce ptr. horoscopul sagetator pot spune ca poate doar 20-30%. Este posibil Diana? Multumesc!

      Ștergere
    4. Este posibil, mai ales daca urmaresti niste aspecte particulare din horoscop.

      Ștergere
  5. Vai mare e gradina DOMNULUI sfatul ce vă pot da. este următorul.TREZIŢI-VĂ ŞI NU VISAŢI AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  6. Problema sta in directia in care se indreapta omenirea,popoarele in general!astrele predispun,ajuta dar ce conteaza la nivel macro,este situatia planetara nu doar nationala si nu ne merge bine aproape niciunei zodii,pt.ca traim vremuri grele si vor veni si mai grele!sta in firea noastra sa fim optimisti si sa speram mereu la mai bine,dar din pacate ,va spun din suflet,ca ne va fi din ce in ce mai greu!profetiile se implinesc,asa ca restul?este can can cum s ar spune,cu tristete spun asta,dar vad si aud ce o sa urmeze pt.toti!sa ne dea d zeu putere sa trecem peste toate!lili.

    RăspundețiȘtergere
  7. Fiul meu este rac.Nu stiu daca e zodia de vina sau firea lui,dar este f.rebel si greu,ff greu de educat.Uneori,eu (leu)si sotia (varsator) ne simtim depasiti de situatie in ceea ce priveste educarea lui. E la varsta adolescentei,o varsta destul de delicata ,multi parinti se plang de odraslele lor ajunse la varsta asta, dar ma intreb daca nu cumva,in ultima vreme si astrele au influentat negativ comportamentul racilor,pt.ca noi am observat o schimbare a lui,era un copil mai atasat de noi,iar acum ne trateaza ca pe niste adversari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este enorm de greu sa ai adolescenti in ziua de azi.intotdeauna a f.greu ,dar parca acum este si mai greu.pentru ca au acces la mult prea multe lucruri,,negative,,de f.tineri.mintea lor este in formare sunt usor impresionabili si influentabili.supraveghere ,atentie sporita din partea parintilor,indrumare.va trece si perioada asta,dar sa nu faca acum lucruri care sa l coste mai tarziu.ce nu are urmari drastice pe viitor sunt greseli si fac parte din maturizarea lor!parinti,sa nu innebuniti ca stiu,foarte bine ce inseamna un adolescent rebel,razvratit si inconsecvent!

      Ștergere
  8. Eu cred ca de vina este doar varsta sa. Adolescenta este grea, mai ales in zilele noastre. Eu am 16 ani si uneori imi doserc sa ma intorc in copilarie. multi tineri din ziua de azi au un comportament rebel deoarcece vor sa atraga atentia celorlalti, fie ca sunt parinti, profesori sau prieteni. zi de zi, la scoala dar si in timpul liber, imi vad colegii si prietenii fumand, consumand bauturi alcoolice si asa mai departe doar pentru a parea mai interesanti sau pentru ca au anumite probleme in familie si nu stiu cum sa le rezolve.
    faptul ca fiul dumneavoastra este rac inseamna ca este sensibil si foarte atasat de familie( eu sunt capricorn si probabil la fel de introvertita). in acelasi timp racii sunt firi amuzante si foarte sociabile deci eu cred ca solutia este sa comunicati cat mai mult cu el. incercati sa vorbiti despre probleme pe care le are, dar si despre interesele sau hobby-urile sale si ceea ce ii place sa faca. incetul cu incetul se va deschide si va redeveni atasat de dumneavoastra.
    de asemenea, nu-l certati de fata cu ceilalti si nu tipati la el. orice comportament de acest fel il vor face sa se retraga in "carapace". stim cu totii ca zodiile de foc ( de ex leii) sunt iuti la manie, pe cand cele de aer ( ca varsatorii) pot fi un pic superficiale sau dezinteresate, iar un copil rac poate fi ranit emotional foarte usor. incercati sa-i aratati ca il iubiti si astfel il veti face sa se simta apreciat. sper ca v-am ajutat. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. varsatorul,vine?asteptam!

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu vreau sa stiu daca se poate sa imi spuna cam cum sunt barbatii din aceasta zodie ! Dupa ce au avut o relatie destul de lunga, se mai impaca cu acea persoana? s au la ei ce a fost a fost?despartirea fiind doar din cauza unor neintelegeri si orgoliului prostesc.

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte rar racii se mai impaca cu,,fosta,,si daca o fac este pt.a putea sa o faca pe fosta,sa se simta vinovata pt.ce ,,i a facut lui,,!in general barbatii se impaca pt.a se razbuna.normal,nu toti am spus la modul general dorinta de reimpacare este pt.a ,,lovi,,sub centura fiindca au f.parasiti sau au parasit ei.ORGOLIUL MASCULIN TREBUIE SA TRIUMFE si nu conteaza ce fac pt.asta.nu doar racii fac asa si capricornii si taurii,scorpionul se razbuna crunt,berbecul la fel(asta devine agresiv fizic)daca este parasit.asa ca,ce i de facut?ne asumam riscuri in cazul reimpacarii si cam atat!

    RăspundețiȘtergere
  12. Pai ideea este ca noi ne-am despartit in relatii bune, nu ne-am certat s au injurat. Dar din cauza unor neintelegeri s-a ajuns aici si din cauza unor decizii luate la nervi. Acum nu mai suntem impreuna, chiar daca si el este constient ca nu a fost o decizie buna, dar nu are ce sa faca. Pe deasupra mai pui si faptul ca este si orgoliul. De asta am intrebat cam cum sunt ei, si daca mai poti face ceva sa ii aduci inapoi. Multumesc! Nu e o persoana razbunatoare, m-a ajutat enorm.

    RăspundețiȘtergere
  13. Răzbunarea nu duce la nimic bun .problemele trebuie rezolvate cu calm şi cu timpul toate se rezolvă .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca toate se rezolva, acuma eu nu prea stiu ce anume sa fac. Mi-l doresc inapoi si nu stiu cum sa il aduc inapoi.

      Ștergere
  14. Discutînd personal dacă vrea să continue relaţia cu tine şi răspunsul primeşti .

    RăspundețiȘtergere
  15. O relatie ca sa funtioneze depinde de doua persoane vorbind ff mult eu am o relatie buna cu prietena pt ca vorbim de probleme si le rezolvam .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In nici o relatie nu au cum sa nu apara probleme, si ai dreptate, numai prin discutii oti negocieri cu partenerul tau poti gasi o cale de mijloc benefica amandorura.

      Ștergere
  16. Din punctul lui de vedere noi ne-am despartit si daca te desparti nu mai se poate relua relatia. Este vb de orgoliu si ca sa se intoarca la mine, s-ar gandi ca poate tot la certuri se va ajunge, cel putin asa gandeste. Are teama aceasta. Iar eu nu am cum sa il fac sa nu puna raul in fata. De asta am zis sa intreb e acest sait, poate sunt unii care au trecut prin asa ceva si imi pot da sfaturi. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  17. tine postul sf.ANTON DE PADOVA<ori 9 marti,ori 9zile zile consecutive cu rugaciunile speciale fiecarei zile si paralel citeste ACATISTUL FECIOAREI MARIA,cu credinta,punandu ti o dorinta si pana la final se va solutiona relatia intr un fel sau altul,dar macar sa stii absolut clar si indubitabil ca, asa trebuie sa faci!se va rezolva in mod sigur,acest acatist este extraordinar de puternic ,citit cu credinta maxima.tu esti GEO,in mod sigur si iti este jena sa mai spui asta,pt.ca lumea intr un fel te judeca si te crede slaba!nu esti deloc slaba,iubesti din suflet si singurul ajutor real si cert iti vine prin ce ti am scris mai sus!d zeu doar te poate ajuta cu adevarat,pt.ca fiecare relatie e altfel,oamenii simt diferit si unii nu se pot desprinde de celalalt decat f.greu.tu nu poti sa lupti conta inimii tale,vad asta si atunci .........ce e dat se intampla,ce nu ,poti forta destinul cat vrei,nu va iesi!nu e vorba de el,e vorba daca iti este dat acest om,daca nu ,ai sa intelegi asta.cu simpatie,cris.si inca ceva;o femeie iarta mai usor,se impaca mai usor dar barbatii cand spun NU,f.rar cand accepta o reimpacare(decat daca se reintorc dupa ceva vreme)tu spuneai ca l ai auzit vb.cu prietenii ,ca nu esti tocmai partida lui ,,reusita,,cu atat mai mult da ti seama,ca te vrea departe de el!faci cum crezi,nu am dreptul sa te judec si nici sa ti spun ce sa faci!o mai facem aici,dar daca nu l poti parasi nicicum,este strict problama ta!eu am vn.cu o sugestie mai sus pt.ca ajuta,in rest d zeu sa te ajute!

    RăspundețiȘtergere
  18. Prietenul tau se bucura enorm ca a scapat de tine GEO pt ca e mai destept ca tine dute la parinti si ia sapa in mina ,tot te plingi si ceri sfaturi de la altii descurcate draga.

    RăspundețiȘtergere
  19. nu fiti rautacios(a)!a cere sfaturi nu este deloc o problema,doar ca daca le ceri,asta implica automat faptul ca si mai tii cont de ele.daca nu vrei parerea cuiva,faci cum crezi,daca vrei ajutor,sfaturi ,exemple,etc.inseamna ca iti doresti o revelatie,o indrumare,o opinie si iti pasa de cei carora le ai cerut asta.dar ea saraca,a auzit aici atatea si nu ia in seama nimic,pt.ca nu poate sa l lase pe omul ala,e obsedata de el,il iubeste se vede,dar asta nu i relatie,nu are demnitate,cerseste practic,impacarea cu el!vrea solutii,ca sa ce?practic ar vrea sa l intoarca la ea dar cu ,,forta,,vad,pt.ca altfel el,nu mai stie cum sa idea cu piciorul in fund.si cum scrie mai sus,a vorbit o de rau fata de prieteni si inca,inca mai sta cu el,mai spera.la ce?e miloaga in toata regula.iubirea se simte,se daruieste.nu mai este,gata mergem mai departe.este treaba ta geo,faci cum crezi ,ca in final,tu vei suferi!lili.

    RăspundețiȘtergere
  20. Pt Geo ai nevoie de ajutor apelează la Dm.psiholog cabinete particulare găseşti destule nu glumesc te va ajuta şi vei trece cu bine peste toate .

    RăspundețiȘtergere
  21. Aveti dreptate cu sfaturile date pt.GEO,dar ea nu are servici,statea cu el,de unde sa plateasca sedinte de consiliere psihologica?credeti ca nu ar avea nevoie multa lume de sprijin calificat si experti in domeniul asta,dar banii astia,ce sa faci?cate femei n ar apela,la psihologi?dar cate si permit asta?aici este problema,ea isi cauta chirie,munca nu avea mai demult,acum nu stiu,dar va dati seama,cateva sedinte cat costa si ....de unde?este buna indrumarea dv.dar daca tine de bani....ce sa faci?poate nu costa mult,dar daca n ai loc de munca,ce faci,cum platesti?

    RăspundețiȘtergere
  22. Am citit că stă in chirie deja din ce bani plăteşte şi o consultaţie nu costă mult ,nu are probleme chiar aşa grave două sau patru şedinţe va fii suficient pt ea ,dacă vrea să fie ajutată va face rost şi de bani părinţii o vor ajuta cu atîta spre binele ei .

    RăspundețiȘtergere
  23. sa i fie bine ii doresc din suflet,indiferent cum poate sa si rezolve problemele,sa fie iubita mult,ca asta avem nevoie si unele femei rezista si fara barbati f.mult timp,altele se simt singure si nu suporta asta,de aceea se si intampla situatii din astea.teama de singuratate,de lipsa obisnuintei cu celalalt,uneori este sentimentul abandonului f.dureros,alteori orgoliul este f.mare si nu se suporta despartirea daca esti tu,cel parasit.sunt f.multe motive pt.care unele femei re nunta extrem de greu la partener si de asta in enorm de multe cupluri,am vz.comportament abuziv (de un fel sau altul)din partea,,masculina,,si acceptat sau tolerat chiar cu usurinta de femeile din cuplu.respectiv.de multe ori am vz.situatia materiala cea care dicteaza practic in ,,dominatia,,din cuplu,daca femeia este cea care nu are servici sau castiga mai putin ,are tentinte de ,,docilitate,,fata de partener,iar el are orgoliu imens,aroganta,la modul general barbatilor nu le plac femeile,,capuse,,sau chiar ,,intretinute,, chiar daca ele fac scoala si este normal sa fie asa!o perioada ei intretin femeia,nu fara a si cere ,,drepturile,,de altfel,dar nu pt.mult timp!se plictisesc,femeia intretinuta de ei nu reprezinta .o provocare!iar barbatul este ,,sensibil,,la provocari.,desi nu este cel mai bun mod de a privi lucrurile!traim vremuri f.grele si avem perioade proaste sau fara munca,apoi iar e ok.depinde de iubirea din cuplu pt.sprijin in situatii de astea!si daca tocmai la greu esti parasit,atunci stii ce e de facut!

    RăspundețiȘtergere
  24. Un blog extraordinar cu informatii utile, felicitari din tot sufletul!

    As avea si eu nevoie de o astrograma, cum se procedeaza si cum ma poti ajuta in acest sens atat cu ea cat si cu interpretarea ei? Sunt nascuta in data de 27.06.1976, insa din pacate ora nu o cunosc si nici mama mea nu isi mai aduce aminte deoarece in curand va implini frumoasa varsta de 80 de ani. Cateodata cand o intrebam imi spunea ba ora 12, ba ora 9 dimineata, deci nu stiu ora nasterii, crezi ca poti face ceva? Adresa mea de mail este jeanetty2007@yahoo.com. Multumesc si astept vesti de la tine! O zi frumoasa si un week-end binecuvantat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, chiar nu am timp deocamdata pentru o astrograma. Oricum, pentru a ti se configura acest lucru este nevoie si de locul unde te-ai nascut.

      Ștergere
    2. Comanesti, judetul Bacau! Oricand, multumesc mult!

      Ștergere
  25. Te rog dac se poate am nevoie de un raspuns rapid pentru fiica mea rac cu ascendent in varsator(4 iulie 1996 ora21,Giurgiu)care are un concurs cu probe pe 8 si 9 aprilie si care ii poate ajuta foarte mult pe mai departe-va fi bine sau nu?

    RăspundețiȘtergere
  26. Fantastic,ce intrebare aveti d na!predispozitia din astre va poate spune in linii mari anumite influente ,,in diferite perioade,dar dv,cereti niste detalii exacte,ca previziunile unui clarvazator!Sa presupunem ca vi se spune exact ce se va intampla la acel concurs,daca nu va iesi pozitiv,cum va asteptati in mod cert?

    RăspundețiȘtergere
  27. UN PASTE FERICIT TUTUROR..

    RăspundețiȘtergere
  28. SA fim iubiti,sanatosi,intelepti si toleranti unii cu altii!PASTE FERICIT si pt.tine geo,n ai mai zis nimic.D zeu,sa te ajute sa treci peste toate.Daca ai reusi sa mergi la mormantul lui ARSENIE BOCA,cu o dorinta in minte si suflet,ai primi ajutor garantat!Te pup,cris!Sa fi iubita si sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.