Horoscop Taur aprilie 2014

Horoscopul Taurului aprilie 2014 aduce in in prima plan o minutioasa trecere in revista a trecutului, dar si o necesara despartire de acesta, o relansare spre viitor si o extinderea sferei de influenta, inlesnite de potentarea increderii in tine insuti si regasirea autenticelor valori si atuuri personale. O noua imagine a sinelui oferita lumii, reimprospatarea relatiilor de prietenie si intensa interactiune cu cei din jur iti faciliteaza ambitioase actiuni si initiative.

Nevoia de a-ti revarsa prea plinul inimii, de a intelege si a fi inteles, ce apare odata cu 5 aprilie 2014, ca efect al tranzitului lui Venus in Pesti, tinde a fi satisfacuta prin inchegarea de noi si armonioase prietenii, asociate eventual cu activitatile impartasite intr-un grup social. Pari a fi strabatut de nazuinta de a face pace cu lumea, de a te indeparta de orice conflict sau controversa. Granitele dintre  vis si realitate se pot totusi incetosa pe taramul Pestilor, asa ca ar trebui sa iti privesti cu cat mai multa obiectivitate noii prieteni sau camarazi.

Cele mai insipirate idei si cai de a-ti rezolva problemele par a se ivi mai ales in singuratate sub influenta calatoriei initiate de Mercur, pe 7 aprilie, in sectorul astrologic al Berbecului si al celei de-a douasprezecea case a Taurului. Ai inclinatia de a-ti pastra pentru tine insuti opiniile, a asculta mai degraba ceea ce au de spus ceilalti decat sa-ti destainuiesti gandurile. Indrazneala si spontaneitatea conferite de Berbec se indreapta spre universul interior, si nu catre cel din afara. Tocmai de aceea, ai prilejul de a-ti risipi vechi dileme, de a trage niste concluzii definitive legate de trecut si a-ti limpezi mintea in vederea unor noi inceputuri.

Din 14 aprilie 2014, atunci cand Pluton intra in tranzit retrograd in Capricorn, o insiruire de izbitoare coincidente sau de evenimente iesite din comun te poate calauzi sau chiar sili spre o revizuire a credintelor si ideilor personale. Pe de alta parte, este posibil sa intampini dificultati legate de o calatorie de mult planificata. Obiectivele tinand de scoala, studiu sau invatatura au mai multe sanse de izbanda decat altadata.

Pe 15 aprilie, Luna plina din Balanta si a sasea casa a Taurului te incurajeaza sa iti regasesti echilibrul dintre minte si trup, sa iti modifici in bine stilul de viata si sa aduci mai multa ordine si un sporit confort in activitatile zilnice. Nu este exclus ca la serviciu sa apara noi sarcini si responsabilitati, sau ca niste oameni apropiati sa iti solicite ajutorul. De asemeni, poate fi necesar sa duci la bun sfarsit niste chestiuni multa vreme amanate ori trecute cu vederea.

Un varf al ciclului tau solar anual este atins odata cu 20 aprilie 2014, ca urmarea tranzitului Soarelui in Taur si intaia ta casa. Esti gata sa lasi trecutului ce este al trecutului si sa te lansezi intr-o noua etapa a vietii tale. Ai sansa de a-ti  largi sfera de influenta, a-ti impune personalitatea, a-ti regasi autenticul sine, autenticele teluri personale. Spontaneitatea, prezenta de spirit, increderea in tine insuti, un mare potential energetic te sprijina in deschiderea spre noi initiative, iti favorizeaza cele mai importante demersuri si fructificarea unor nesperate oportunitati. Straduieste-te totusi sa nu te lasi purtat prea departe de incapatanare si posesivitate. Nu este cea mai buna perioada pentru a lucra in echipa.

Incepand cu 23 aprilie, Mercur patrunde in Taur si prima ta casa, provocandu-te sa dai glas unor ganduri nemarturisite pana acum, dar care isi cer confruntarea cu ceilalti. De fapt, exprimarea verbala se impune prin putere de sugestie si de convingere, fiindu-ti de un real folos in afirmarea nevoilor si intereselor. Atat comunicarea cu cei din jur cat si impactul pe care il are infatisarea ta asupra lumii pot constitui prioritati. Interactiunea cu rudele, prietenii, colegii, cunostiintele te ajuta sa te oglindesti si evaluezi in ochii altora. Mintea iti devine alerta, concentrandu-se in special asupra lucrurilor concrete, a caror realitate nu poate fi pusa la indoiala.

Conjunctia dintre Soare si Mercur si sextilul lui Mercur cu Neptun din ziua de 26 aprilie 2014 lasa sa se intrevada o accentuare a comunicarii sincere, deschise cu cei din preajma. Marea receptivitate cu care esti inzestrat iti ingaduie sa sa intelegi mai mult decat ti se transmite, sa descifrezi intentiile ascunse ale oamenilor. Intrucat tinzi a-ti focaliza atentia spre (prea) numeroase subiecte in acelasi timp, poti avea probleme tinand de relaxare si odihna. Este posibil sa pleci intr-o scurta calatorie.

Pe 27 aprilie, Soarele in sextil cu Neptun iti stimuleaza imaginatia si te indeamna sa te detasezi de monotonia cotidiana pentru a te dedica unui proiect creativ sau unor preocupari spirituale. Daca nu te indrepti tu insuti catre literatura, muzica ori alt domeniu artistic, se poate ca arta sa dea buzna in viata ta prin mijlocirea unor amici sau a unor persoane apropiate.

Trigonul lui Mercur cu Pluton din 29 prilie 2014 te inspira sa ajungi la miezul lucrurilor cu adevarat importante pentru tine. Conversatiile cu ceilalti capata profunzime, oferindu-ti importante sugestii. La fel, autoanaliza iti poate darui pretioase indicii despre adanci semnificatii ale lumii interioare. Poti primi o mare veste, asteptata probabil de multa vreme...

Felul cum esti perceput de ceilalti si imaginea ta personala au iarasi intaietate in aceeasi zi de 29 aprilie, sub vibratiile Lunii noi rasarite in Taur si intaia ta casa. In acest context, pari a te intreba in ce masura reusesti sa iti promovezi propriile valori, in ce masura si in ce mod trebuie sa-ti slefuiesti relationarea cu oamenii. Ca efect al acestei Luni noi, poti avea parte de niste semnificative intalniri cu oameni dragi sau care conteaza foarte mult pentru tine.

Pe 30 aprilie 2014, Mercur in sextil cu Jupiter iti da forta de convingere si putere de influenta. Nu numai ca iti poti crea astfel noi aliati, dar ai si sansa de a schimba in bine vietile celor apropiati. Informatiile utile la care ai acces acum contribuie la intarirea statutului tau social ori profesional. Contactele cu mai noi si mai vechi amici au capacitatea de a-ti darui neasemuite clipe de placere. Desi iti poate veni greu sa te apleci asupra cartilor, ai putinta de a memora rapid si fara efort pentru un examen sau pentru un studiu personal.

Horoscop Taur aprilie 2014 - Dragoste

Din 5 aprilie, gratie vizitei lui Venus in a unsprezecea casa a Taurului, dragostea tinde a se impleti cu prietenia sau cu o febrila comuniune de interese si pasiuni. Unii nativi se pot implica intr-o legatura de cuplu mai curand amicala decat pasionala, bazata pe idealuri ori teluri comune. Altii pot fi luati placut prin surprindere de felul cum o relatie de prietenie se transforma intr-o veritabila poveste de dragoste.

Horoscop Taur aprilie 2014 - Bani si cariera

Trecerea lui Pluton in aspect retrograd in a noua casa a Taurului este asociata, din 14 aprilie, cu aparente piedici in viata profesionala. Este vorba, de obicei, despre niste dificultati sau tergiversari ce se schimba odata cu timpul in oportunitati. De exemplu, o oferta pentru un loc de munca in strainatate se poate dovedi desarta, pentru ca mai apoi sa apara posibilitatea obitinerii unui job foarte avantajos chiar in tara.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in "Blogul Dianei":

Horoscop dragoste 2014 – Taur

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Taur martie 2014
Horoscop Taur aprilie 2014 Horoscop Taur aprilie 2014 Reviewed by Diana Popescu on martie 13, 2014 Rating: 5

8 comentarii:

  1. Offff nu inteleg foarte multe sincera sa fiu. La dragoste este asa de putin

    RăspundețiȘtergere
  2. probabil,pt ca la acest capitol sunt unele probleme,oricum din cate am inteles si pt.tauri pana in 27nov.2014 sunt multe piedici,schimbari,hotarari,evaluari si reevaluari asa ca ,daca este adevarat,lucrurile trebuie luate asa cum vin si nu sunt f.roz!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper sa fie mai bine in aprilie dar din cate vad eu, nu e prea ok. Se poate face o astrograma persoanala? As vrea si eu sa stiu. Multumeasc frumos

    RăspundețiȘtergere
  4. As dori si eu o astrograma personala! As dori si eu sa stiu daca se poate!Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau, dar deocamdata nu am timp. Intr-o luna sau doua voi fi disponibila pentru asa ceva.

      Ștergere
  5. Multumesc frumos! Si cum pot face sa te contactez prin luna mai pentru asta? Am mare nevoie, multumesc din suflet. O zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Diana, cand te hotarasti sa faci astrograme personale ,te rog sa ne spui asta in scris aici,pt ca si eu as avea nevoie!multumesc,cris.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.