Horoscop Capricorn mai 2014

Horoscopul Capricornului mai 2014 insista asupra armonizarii vietii de familie, a starii de sanatate, a necesitatii de a-ti croi drum prin lume prin tine insuti si a nu-ti risipi personalitatea in interactiunea ori prin confruntarea cu ceilalti.

Deviza Capricornului in Horoscopul mai 2014: A fi tu insuti intr-o lume care  incearca mereu sa te schimbe este cea mai mare realizare personala.

Horoscop Capricorn mai 2014 - Horoscop general

Armonia in familie tinde sa fie mereu la ordinea zilei incepand cu 3 mai 2014, gratie tranzitului lui Venus in Berbec si a patra ta casa. Casa ta pare a deveni centrul universului, un loc de regasire a sigurantei alaturi de cei dragi, dar si un punct de referinta pentru prieteni. Ai grija ca acestia din urma sa nu iti faca prea mare tambalau in locuinta. In acelasi timp, te poti simti imboldit sa iti infrumutesezi casa, gradina (sau balconul!). Evita sa te lasi voia placerilor oferite de mese prea bogate in grasime sau dulciuri.

Trigonul Soarelui cu Pluton de pe 4 mai iti da posibilitatea sa scoti la iveala ceea ce ti se ascunde de catre cei din jurul tau. Forta personalitatii tale iese in lumina, in special prin perseverenta si motivatia de care dai dovada. Vointa de a investiga adanc ce se intampla in tine insuti si in persoanele din imediata ta apropiere te ajuta sa gasesti rezolvarea unor probleme care te framanta de multa vreme.

Curiozitatea si curajul de a discuta cu altii despre niste probleme de sanatate personale sau ale rudelor iti este de folos odata cu 7 mai 2014, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in Gemeni si a sasea ta casa. Ai prilejul, astfel, de a gasi calea de rezolvare a unor indelungate framantari.

Pe 14 mai, opozitia lui Venus cu Pluton iti poate sugera sa adopti niste tactici cam neconventionale pentru a-i influenta pe ceilalti si a le impune opiniile tale. Pe de alta parte, se poate ca cineva din preajma ta sa incerce sa te controleze. In aceste conditii, este de dorit sa gasesti drumul spre niste compromisuri capabile sa nu iti afecteze nici independenta personala, nici conlucrarea cu persoanele din mediul tau inconjurator.

Luna plina aparuta tot pe 14 mai 2014 in Scorpion si a unsprezecea casa a Capricornului prefigureaza niste complicatii in relatiile cu prietenii si colegii. Niste oameni ipocriti pot incerca sa se foloseasca de tine sau niste persoane indragite se pot indoi de tine. Se impune, asadar, sa iti exprimi cat mai clar optiunile si interesele.

Tonusul tau fizic si mental capata din nou intaietate din 21 mai, sub impactul tranzitului Soarelui in Gemeni. Poate fi vorba despre o clara reinvigorare a starii tale de sanatate, sau despre ambitia de a nu te mai lua dupa altii si a-ti impune o riguroasa dieta si un regulat program de exercitii fizice.

 Asumarea prea multor directii in viata, indiferent daca este vorba despre demersuri personale, sociale ori profesionale, iti poate da de furca sub efluviile Lunii noi rasarite pe 28 mai 2014 Gemeni si a sasea casa a Capricornului. Ai, totusi, avantajul de a scoate la iveala niste mijloace mai putin stresante de a-ti materializa aspiratiile. Cu toate acestea, se impune sa-ti ierahizezi initiativele si actiunile, si sa nu te lasi atras de cele prea putin productive.

Amplasarea lui Mercur in Rac si a saptea ta casa este asociata, din 29 mai, cu predispozitia de a tine cont foarte mult de informatiile si punctele de vedere venite din partea altora. Desi poti crede ca actionezi numai in propriul tau interes, pari a te lasa coplesit de ceilalti si a-ti asuma niste idei care nu se conformeaza autenticului tau sine. Straduieste-te sa iti pastrezi individualitatea, chiar daca aceasta conjunctura astrala iti prilejuieste integrarea intr-un grup sau intr-o colectivitate la care nazuiesti de mult timp sa aderi.

Horoscop Capricorn mai 2014 - Dragoste

Din 3 mai, prezenta planetei Venus in a patra casa a Capricornului vesteste o directa si sincera impartasire afectiva intre partenerii de cuplu, mai cu seama intre cei legati printr-o casatorie sau printr-o conexiune pe termen lung.

Sper ca nu este si cazul tau, dar sub vibratiile opozitiei dintre Venus si Pluton din 14 mai 2014, uni nativi din Capricron sunt ispititi sa foloseasca flirtul si invaluirile amoroase pentru a-si asigura succesul social, profesional sau cel din afaceri. Sper ca tu, cititor al blogului meu, nu te injosesti sa faci uz de astfel de metode!

Horoscop Capricorn mai 2014 - Bani si cariera

Noi si inovative idei de a-ti mari eficienta in sfera profesionala tind a-ti da tarcoale din 7 mai, ca efect al calatoriei planetei Mercur in a sasea casa a Capricornului. Pari a fi inclinat sa comunici din plin cu colegii ori colaboratorii, sa te indrepti spre un studiu dedicat perfectionarii abilitatilor tale profesionale. Este posibil sa fii confruntat cu mai multe sarcini si responsabilitati decat altadata.

Daca te-ai straduit in zadar sa iti impui imaginea in cariera pana pe 20 mai 2014, revenirea lui Marte in aspect direct in Balanta si a zecea casa ta casa iti este de folos in depasirea acestei oprelisti. Atata timp cat te mobilizezi si nu te risipesti in prea multe obiective, ai sansa de a fi rasplatit potrivit aportului tau la serviciu. Crede in tine insuti, demonstreaza-ti cuvintele prin fapte, si aproape nimic nu are cum sta in calea afirmarii tale.

Parcursul Soarelui in a sasea casa a Capricornului semnifica odata cu 21 mai o sporita placere si creativitate in abordarea vietii profesionale. Pari a avea o mai mare influenta asupra superiorilor tai ori o mai clara autoritate asupra colegilor. Oricum, tinzi a fi traversat de nazuinta de a face o treaba cat mai buna, de a fi perfectionist, indiferent daca te asteapta sau nu vreo recompensa ori vreo apreciere.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Capricorn

Horoscop Capricorn aprilie 2014

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile
Horoscop Capricorn mai 2014 Horoscop Capricorn mai 2014 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 23, 2014 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Deabia astept horoscopul la zodia pesti!Pupici Diana !

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. va multumesc pentru horoscopul din luna mai deabia al astept pe cel din luna iunie ma numesc Romeo si sant nascut an 31 12 1971 ora 06 00 va rog din suflet daca se poate un horoscop personalizat va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Ne vine randul treptat fiecaruia asa ca...rabdare!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.