Horoscop Leu mai 2014

Horoscopul Leului mai 2014 anticipeaza o fericita interactiune sociala, o serie de oportunitati asociate cu relatile tale de prietenie, precum si o realista ierarhizare a telurilor si persoanelor cu adevarat importante pentru tine.

Deviza Leului in Horoscopul mai 2014: Mai curand as merge alaturi de un prieten in intuneric, decat de unul singur in lumina.

Horoscop Leu mai 2014 - Horoscop general

Din 3 mai 2014, tranzitul lui Venus in Berbec iti trezeste o navalnica dorinta de a te desprinde de monotonia existentei, a vedea noi locuri si a afla noi lucruri despre lume si sine. Ai la indemana o perioada favorabila calatoriilor, studiului individual, invatarii intr-un domeniu care te pasioneaza de mult timp. Activitatea sociala este marcata de evenimente culturale, educationale si religioase.

Comunicarea cu prietenii, cu oamenii apropiati reprezinta un reper de baza incepand cu 7 mai, atunci cand Mercur paseste in sectorul astrologic al Gemenilor si a unsprezecea casa a Leului. Intalnirile, petrecerile din grupul tau social te destind si iti ofera prilejul de a-ti impartasi gandurile, a da ori a primi pretioase sfaturi. Rolul tau in cadrul unei colectivitati la care ai aderat recent tinde a fi din ce in ce mai important. Este, totodata, vremea examinarii si regandirii planurilor pe termen lung si scurt.

Luna plina rasarita pe 14 mai 2014 in Scorpion si a patra ta casa iti readuce in minte vechi amintiri si acutizeaza niste probleme legate de casa sau familie. In acest context, nu ar trebui sa afisezi o bravada de suprafata ci sa ai curajul de a-ti infrunta in profunzime temerile si indoielile, daruindu-ti astfel sansa de a initia niste autentice schimbari in viata ta.

Depasirea unui ciclu al existentei strabatut de mari dar adeseori neproductive eforturi este anunta odata cu 20 mai de revenirea lui Marte in tranzit direct in Balanta si a treia casa a Leului. Ai capacitatea de a-ti ierarhiza demersurile, si a te concentra numai asupra acelora care iti merita atentia si straduintele. Poti, in acest fel, sa faci progrese evidente atat pe plan material cat si intelectual, sa te bucuri de niste bilanturi pozitive la sfarsitul fiecarei zile.

Placerile impartite cu prietenii continua sa dea savoare vietii din 21 mai 2014, gratie parcursului Soarelui in Gemeni si a unsprezecea casa a Leului. Ai oportunitate de a colabora cu oameni asemeni tie ori care nu-si ascund respectul pentru tine si a te apropia de implinirea unora din cele mai ambitioase tale teluri. Idealismul ce te stapaneste acum te poate calauzi catre niste proiecte umanitare, mai cu seama in cadrul unei organizatii noprofit. Incearca sa treci dincolo de niste actiuni vagi, generale, si sa faci cat mai multe lucruri concrete.

Pe 28 mai, Luna noua din Gemeni intensifica influentele anterioare, punand accentul asupra relatiilor de camaraderie. Exista riscul sa te risipesti in prea multe si neesentiale directii. O viziune cumva sceptica te poate ajuta sa te indepartezi de persoane si activitati in stare mai curand sa-ti secatuiasca energia decat sa-ti prilejuiasca o reala conlucrare.

Odata cu 29 mai 2014, tranzitul lui Mercur in Rac si a douasprezecea casa a Leului inaugureaza un ciclu al vietii in cadrul caruia iti poate fi mai greu sa iti definesti si sa-ti aperi statutul individual si credintele personale. Pari a-ti neglija interesele, a lua prea mult in considerare opiniile si parerile altora, fiind uneori prea grabit sa-ti insusesti punctele de vedere ale celor din preajma ta. Fereste-te de tendinta de a nu-ti mai pretui ideile si capacitatea intelectuala, mai ales ca pari a fi inzestrat cu forta de a descifra realele motivatii si ganduri ale celorlalti.

Horoscop Leu mai 2014 - Dragoste

Nerabdarea si temeritatea ce te insufletesc odata cu 3 mai, sub impactul vizitei lui Venus in a noua casa a Leului, te sprijina in cucerirea unei persoane speciale, capabile sa iti deschida noi orizonturi ale existentei. Este posibil sa infiripezi o astfel de relatie de dragoste pe parcursul unei calatorii ori pe niste meleaguri indepartate de casa.

Horoscop Leu mai 2014 - Bani si cariera

Cooperarea, sprijinul reciproc si chiar instaurarea unui climat amical sunt chei ale succesul in viata profesionala in aceasta luna. Colegii ori colaboratorii tind a fi mai apropiati de tine, a-ti oferi mai frecvent sprijin si indrumare. Daca la inceputul lui mai poti avea parte de niste avantaje prin intermediul unor calatorii, spre sfarsitul lunii se impune sa-ti afirmi cu o sporita hotarare competentele si resursele creative.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Leu

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Leu aprilie 2014
Horoscop Leu mai 2014 Horoscop Leu mai 2014 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 19, 2014 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Buna Diana i-mi poti face si mie astrograma ?, sunt nascuta pe 29 iulie 1979 intre orele 3-4 dimineata.
    Daca da spune-mi unde pot vizualiza aceasta astrograma.

    RăspundețiȘtergere
  2. Care i-mi va fi destiunul cu persoana de care sunt indragostita,astept astrograma .... mersi mult ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa cum am mai spus, nu am timp deocamdata pentru astrograme personale. In plus, pentru ca cineva sa-ti faca astrograma personala este nevoie si de locul nasterii tale.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.