Horoscop Pesti mai 2014

Horoscopul Pestilor mai 2014 aduce in prim plan o redescoperita creativitate, familia si caminul ca repere statornice ale implinirii si fericirii, si necesitatea ierarhizarii aspiratiilor si obiectivelor tale.

Deviza Pestilor in Horoscopul mai 2014: A avea unde sa te intorci inseamna un camin. A avea pe cineva care sa te iubeasca inseamna o familie. A le avea pe amandoua inseamna o binecuvantare.

Horoscop Pesti mai 2014 - Horoscop general

Peregrinarea planetei Venus pe taramul Berbecului te starneste, incepand cu 3 mai 2014, sa iti faci viata mai comoda si mai placuta, sa te apropii intr-o sporita masura de arta sau de lucruri frumoase a caror autenticitate este mai presus de orice indoiala. Daca ai indeajuns de multi bani, poti cumpara un tablou sau un obiect pretios dintr-o galerie de arta. In acelasi timp, nu exte exclus sa gasesti in podul ori cuferele parintilor sau bunicilor niste rare giuvaeruri, niste valoroase antichitati.

Tranzitul lui Mercur in Gemeni si a patra casa a Pestilor debuteaza pe data de 7 mai, prilejuind o deschisa si intensa comunicare cu parintii si familia. Ai inclinatia de a pune la punct toate afacerile si chestiunile marunte dar importante tinand de familie si gospodarie. Este o vreme prielnica trasarii unor planuri despre actuala ori viitoarea ta locuinta.

Cuadratul lui Mercur cu Neptun din 11 mai 2014 iti leneveste cumva mintea si nu este deloc potrivit aplecarii asupra unor detalii sau proiecte necesitand o riguroasa logica si obiectivitate. Ai tendinta de a visa cu ochii deschisi si a te feri de obligatiile zilnice. Pe de alta parte, imaginatia in exces iti netezeste calea spre o creativa realizare, conectata in special cu un domeniu artistic. Poti avea impresia subiectiva ca oamenii din jur au ceva cu tine sau te subapreciaza, asa ca nu ar fi deloc de recomandat sa intri in niste dispute ce nu isi au rostul.

Pe 14 mai, Luna plina din Scorpion si a noua casa a Pestilor te poate aduce in preajma unei contradictorii balansari intre atractii si temeri in ceea ce priveste o proiectata calatorie. Dincolo de acest lucru, este de asteptat sa constientizezi ca ai nevoia sa-ti largesti orizonturile sau sa-ti extinzi cunoasterea pentru a-ti satisface nevoia de a evolua spiritual si material.

Dorinta de a se pune baza pe cuvantul tau si a fi sprijinit de niste persoane apropiate poate sa-ti fi dat batai de cap in ultimul timp. Din 20 mai 2014, reintoarcerea lui Marte in aspect direct in Balanta si a opta ta casa este pe cale sa puna capat acestor vitregii. Analizeaza care dintre demersurile tale nu ti-au adus suficiente beneficii si orienteaza-te numai catre acele directii care iti merita cu adevarat timpul si eforturile. Nu are nici un sens sa iti imprastii energia catre prea multe teluri, fiind de preferat sa te focalizezi numai spre ceea ce se poate transforma cel mai probabil intr-o reusita.

Odata cu 21 mai, tranzitul Soarelui in Gemeni si a patra casa a Pestilor scoate in evidenta un adanc sentiment de apartenenta fata de familie, camin si/sau o comunitate din care faci parte. Asumarea unei atitudini mai grijulii si mai protectoare fata de cei indragiti, mai cu seama fata de copii, este in stare sa-ti daruiasca o neasteptata satisfactie sau implinire. Amintiri placute din trecut par a-si croi drum catre tine si a-ti inspira actiunile actuale. Relatiile cu parintii pot ajunge din nou in prim plan.

Luna noua ivita pe 28 mai 2014 in Gemeni si a patra ta casa continua sa insiste asupra afectivitatii si impartasirii din cadrul familiei ori al caminului. Totodata, niste impovaratoare sarcini legate de casa te pot obosi peste masura sau, din contra, iti pot indeparta niste temeri sau framantari din plan profesional si social. Indoielile care te stapanesc acum nu sunt in nici un caz potrivite cu luarea unor decizii de mare importanta.

Soarele in cuadrat cu Neptun pe 29 mai te poate aduce in pragul unei adanci derute, fiind pe cale de a submina regulile si ordinea nescrisa a existentei cotidiene. In loc de a te retrage din fata acestui aparent haos, ar fi indicat sa discerni cat de false ori adevarate, cat de reale ori imaginare sunt reperele vietii si fiintei tale.

Parcursul planetei Mercur in Rac vesteste din 29 mai 2014 un ciclu al vietii oportun exprimarii intereselor, idealurilor si obiectivelor personale in orice forma si prin orice fel de mijloace. Ai ocazia de a-ti intelege si recunoaste majorele inzestrari interioare, a-ti reevalua persoana prin prisma resurselor tale creative. Inventivitatea si spontaneitatea de care dai dovada in relationarea cu cei din jurul tau iti inalta statutul social si iti pun la dispozitie noi si eficiente cai de a-ti mari sfera de influenta. Cu toate acestea, nu este de bun augur sa iti dezvalui cu ostentatie originalitatea pentru a nu-i soca pe niste oameni conformisti dar care iti pot fi de un real folos in viitorul apropiat.

Horoscop Pesti mai 2014 - Dragoste

Din 3 mai, atunci cand Venus tranziteaza a doua casa a Pestilor, exista pericolul sa-ti vezi persoana iubita ca un obiect frumos dar lipsit de simtaminte, sau sa incerci a inchega o relatie de cuplu cu cineva exceland in frumusete, dar nu si in inteligenta ori capacitate de daruire afectiva. Nu ceda in fata aparentelor!

Vizita Soarelui in a patra ta casa iti indreapta atentia, odata cu 21 mai 2014, catre viata personala. Implinirea nazuintei de a petrece mai mult timp de calitate alaturi de fiinta indragita depaseste pe departe orice alt fel de deliciu ocazionat de evenimentele sociale.

Comuniunea din relatia ta de iubire se aprofundeaza din 29 mai, ziua in care Mercur isi face intrarea in a cincea casa a Varsatorului. Sinceritatii impartasirii afective i se adauga sansa descoperirii unor teluri comune pe plan intelectual, artistic sau chiar material.

Horoscop Pesti mai 2014 - Bani si cariera

Nazuinta de a-ti asigura securitatea financiara prin mijlocirea unor compromisuri sau intelegeri financiare ori de afaceri te poate guverna incepand cu 3 mai 2014, sub vibratiile calatoriei planetei Venus in a doua ta casa. Nu te increde in promitatoare oferte inainte de a le verifica veridicitatea.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Pesti

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Pesti aprilie 2014
Horoscop Pesti mai 2014 Horoscop Pesti mai 2014 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 24, 2014 Rating: 5

3 comentarii:

  1. BUNA DIANA! IMI PLACE MULT HOROSCOPUL TAU SI AM SI EU O INTREBARE, SE POATE FACE ASTROGRAMA FARA SA SE STIE ORA NASTERII? MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
  2. Este posibil, dar o astfel de astrograma este mai putin relevanta sau precisa.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.