Horoscop Scorpion mai 2014

Horoscopul Scorpionului mai 2014 prefigureaza o abordare serioasa si responsabila a destinului personal, sprijinita de o sporita intuitie si o gandire limpede, precum si concentrarea asupra unor profunde tranformari si dimensiuni ale existentei.

Deviza Scorpionului in Horoscopul mai 2014: Omul este condamnat sa fie liber intrucat, de indata ce ajunge in lume, este responsabil pentru tot ce face.

Horoscop Scorpion mai 2014 - Horoscop general

Opozitia dintre Mercur si Saturn din 3 mai 2014 este potrivita unor activitati necesitand concentrare si precizie. Ai abilitatea de a te apleca asupra unor semnificative detalii, insa poti pierde din vedere imaginea de ansamblu. Se pot ivi mici obstacole capabile a provoca scurte intarzieri, insa le poti aborda cu rabdare si rezolva in mod rational. Incearca sa nu-ti faci griji pentru probleme minore, ce nu au cum a te afecta substantial.

Incepand cu aceeasi zi de 3 mai, Venus tranziteaza sectorul astrologic al Berbecului, orientandu-te catre un stil de viata mai sanatos, mai putin marcat de excese. Pari a fi inzestrat cu darul de a-i intelege in profunzime pe oameni, a sti cum sa le alungi tulburarile si ingrijorarile. Esti dispus intr-o mai mare masura decat de obicei sa le dai o mana de ajutor celor ajunsi intr-un impas.

Interesele intelectuale dar si unele coincidente sau intamplari stranii din ultima vreme te pot indrepta catre mistere si secrete spirituale odata cu 7 mai 2014, sub impactul prezentei lui Mercur in Gemeni. Este posibil sa ai niste discutii relevante despre subiecte profunde, precum viata si moartea. Intuitia iti este patrunzatoare, fiindu-ti de folos atunci cand te astepti cel mai putin.

Luna plina rasarita pe 14 mai in Scorpion si prima ta casa poate semnala necesitatea de a-ti recastiga echilibrul sufletesc si fizic, de a-ti fortifica in profunzime fiinta. In acest context, poti fi inspirat sa reconsideri felul in care veghezi asupra sanatatii tale si iti reflecti personalitatea catre lume. Este vorba despre o schimbare de esenta a infatisarii exterioare, capabila sa iti puna in valoare farmecul personal, insa si despre o reala invigorare a fortei interioare, pusa in slujba telurilor tale individuale.

Din 20 mai 2014, revenirea lui Marte in aspect direct in Balanta si a douasprezecea casa a Scorpionului te sprijina sa infrangi o serie de tendinte subconstiente ce ti-au incetosat pana de curand perspectiva despre lume si despre tine insuti. Lucrurile si pesoanele din jur sunt percepute si intelese cu claritate, un fapt ce iti permite sa iti materializezi mai usor obiectivele, sa constientizezi cine iti sunt dusmanii, si cine aliatii.

Gandirea continua sa-ti fie marcata de limpezime, profunzime seriozitate din 21 mai, atunci cand Soarele paseste pe meleagurile Gemenilor. Poti sa-ti schimbi in mod hotarator atitudinea fata de niste oameni sau niste circumstante ale existentei. Un eveniment neasteptat pare a te determina sa reflectezi cu realism la moartea cuiva apropiat.

Trigonul lui Jupiter cu Saturn de pe 24 mai 2014 semnaleaza inclinatia de a-ti indeplini cu inima usoara responsabilitatile si obligatiile, de a te angaja cu perseverenta si constiinciozitate asupra celor mai dificile sarcini. Daca ai aderat cu sinceritate la un tel major, poti face progrese notabile in apropierea de el. Eforturile depuse mult timp, mai cu seama in viata profesionala, tind a-ti fi, in fine, rasplatite.  Ai la indemana o vreme prielnica desprinderii de niste tabieturi ori inertii paguboase.

Pe 28 mai 2014, Luna noua din Gemeni iti recomanda flexibilitate in interactiunea sociala. Nu te baza numai pe ceea ce ti se spune, si straduieste-te sa verifici orice fel de oferta care ti se face, cu atat mai mult cu cat pare mai promitatoare. Aceasta Luna noua maresteste sansele intalnirii unui partener de cuplu sau al unuia de afaceri.

Intuitia iti suplineste ratiunea, permitandu-ti sa zaresti luminita de la capatul tunelului, indiferent daca la mijloc sunt dificultati materiale ori sentimentale. In acest fel se manifesta, din 29 mai, tranzitul lui Mercur in Rac si a noua casa a Scorpionului. Ti se mareste receptivitatea fata de noi idei si influente care te pot face sa deslusesti o noua perspectiva despre situatia ta, avand capacitatea sa te aduca mai aproape de ceea ce iti doresti.

Horoscop Scorpion mai 2014 - Dragoste

Calatoria planetei Venus in a sasea casa a Scorpionului are potentialul, odata cu 3 mai 2014, sa te aduca in preajma unei idile cu o pesoana avand de a face cu munca ta. Nativii din Scorpion casatoriti sau aflati intr-o legatura afectiva de cursa lunga se pot bucura de o mai adanca armonizare a conexiunii sentimentale gratie atragerii partenerului lor intr-un proiect comun, tinand eventual de profesie.

Vizita Soarelui in a opta ta casa lasa sa se intrezareasca, incepand cu 21 mai, aparitia unei fierbinti senzualitati, care isi poate afla o autentica eliberare intr-o relatie in doi guvernata de o reciproca afectiune. Nativii singuri ar face bine sa se fereasca de o aventura trecatoare la prima vedere, dar care ii poate afecta cu mult mai mult decat isi pot imagina.

Horoscop Scorpion mai 2014 - Bani si cariera

Parcursul lui Venus in a sasea ta casa este asociat, din 3 mai, cu o influenta pozitiva in sfera profesionala, ce poate culmina cu o promovare ori marire a veniturilor salariale.

Ostacolele asezate in calea planurilor tale de afaceri par a te afecta mai mult decat altadata ca urmare a opozitiei Soarelui cu Saturn de pe 10 mai 2014. Poti avea impresia ca multi oameni, cu precadere sefi sau persoane influente, se opun vadit aspiratiilor tale. Increderea in tine insuti slabeste si orice lucru care ti se impotriveste te poate demoraliza ori te poate face sa te simti dezamagit de tine. Incearca sa privesti obstacolele cat mai obiectiv cu putinta, sa le ideintifici cu exactitate, si vei descoperi curand solutii pentru a le depasi.

Din 21 mai, Soarele aflat in a opta casa a Scorpionului vesteste beneficii financiare asociate cu o mostenire, o investitie, un credit sau o suma de bani impartasita cu altcineva. Abilitatea de a descifra adevaratele motivatii ale oamenilor iti este utila in dezvoltarea unei strategii de afaceri.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Scorpion

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Scorpion aprilie 2014
Horoscop Scorpion mai 2014 Horoscop Scorpion mai 2014 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 20, 2014 Rating: 5

7 comentarii:

  1. Bun Diana.
    Cand pui si saget?

    RăspundețiȘtergere
  2. varsator si pesti ??? te rugam...........

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil maine vor apare pestii si varsatorul.

      Ștergere
    2. Si sagetatorul?? Asta seara??

      Ștergere
    3. asa cum spui imi este teama de o posibila relatie care ar putea sa se dezvolte la serviciu...simt ceva special pentru o persoana care imi este coleg si nu stiu de ce...probabil pt ca sunt scorpion sau pt ca ..de fapt nu stiu ,faptul ca si persoana respectiva ma face sa privesc lucrurile asa...multumesc! in mare parte ai dreptate la scorpion..dar crezi ca vom scapa de perioada asta nefasta in care ne-am aflat de ceva timp ?

      Ștergere
  3. ador felul tau de a scrie despre zodii, astept cu nerabdare zodia pesti pentru luna mai

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna seara!
    Suntem scorpioni dar de data asta am avut de tras mult..nu mi-am inchipuit ca vom avea asa de mari probleme incat sa ne dam seama ca nu putem sa mai iesim din astfel de situatii grele nicand decat cu ajutorul lui dumnezeu..grea perioada,foarte grea...bine naibi ca nu a fost pt cei din alte zodii ca nu stiu ce se faceau..deabia am facut eu fata ca si scorpion si sunt ferm convinsa ca si alti scorpioni imi impartasesc aceeasi stare...acum sunt mai bine dar totul a fost destul de greu de imaginat..as dori sa stiu daca vom scapa de aceasta perioada care a lasat urme grele pt afectivitatea si psihicul scorpionului.multumesc pt intelegere! Cu respect,catalina...

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.