Picky Socks | Sosetele colorate cu noroc

Hai sa-ti spun secretul sosetelor colorate Picky Socks ce iti pot aduce norocul si  fericirea, daca stii cum si de ce sa le alegi pentru tine si jumatatea ta.
Sosete colorate cu noroc

De ceva timp, internetul vuieste cum ca ar fi  chic, trendy si te-ar motiva sosetele pana la glezne sau chiar mai lungi, pana peste genunchi, sosetele in pantofi cu toc, sosetele in sandale, sosetele in pat si chiar cele de sub pat!
Ba mai mult decat atat, daca nu stiai, la americani exista asa-numitele sosete ale  fericirii, Happy Socks, facute celebre de David LaChapelle intr-un filmulet de anul trecut.

La mine, insa, in sertarul cu sosete, domnea haosul si depresia, fiindca pana nu demult, puteai sa gasesti in el doar sosete lalai, decolorate, cu elasticul rupt, gaurite sau desperecheate. In nici un caz norocoase!

Tocmai de aceea, astazi dimineata, cand trebuia sa merg la o intalnire nemaipomenit de importanta si eram in criza de timp, m-am repezit la sertarul cu sosete al iubitului meu, pe care il banuiam de ceva timp ca i se pusese pata pe sosetele colorate. Ce mi-am zis?  Ia sa-i iau cu imprumut niste sosetute!
Am tras sertarul si .. Stupoare! Era gol, iar pe fundul lui, zacea un biletel, pe care scria:
 "Te iubesc, Diana, dar nu mai sunt sosete pentru tine in sertarul asta!"

Spumegand de furie si frustrare, pentru ca tocmai acum isi gasise sa-si ascunda sosetele de mine, m-am inapoiat spre dulapul meu cu rufe,  l-am deschis si, spre marea mea uimire, era plin cu sosete noi-noute, vesele si colorate, marca Picky Socks, de care nu mai auzisem pana atunci!

Wow? O gramada de ciorapei de diverse modele si culori imi dadeau cu tifla si ma ispiteau! Pe care sa le aleg? Sosetele GRID, BCN, BALI, MAZE sau PKY?


Mi-am adus aminte cum el, iubitul meu, fire de artist, atunci cand se imbraca pentru o intalnire decisiva,  isi asorta camasa si cravata cu ale sale sosete colorate!
Mi-am aruncat o bluza peste mine, potrivita cu pantalonii cei mai buni si sacoul meu cel mai elegant si, tusti, pe usa!

Dupa acea intalnire importanta, seful meu a facut spume! In sensul cel bun! M-a apreciat si m-a intrebat, arzand de curiozitate, unde am gasit sosetele mele colorate norocoase... Putin intimidata, am clipit din ochi si i-am marturisit ca le-am descoperit la Picky Socks, un magazin online unde poti si tu castiga in fiecare saptamana niste sosete trendy atata timp cat dai like si share pe pagina de Facebook Pickysocks.com.

Hainele si incaltamintea in superstitii, legende, traditii

Ciudatele ritualuri ale imbracamintei- din istoria modei
Picky Socks | Sosetele colorate cu noroc Picky Socks | Sosetele colorate cu noroc Reviewed by Diana Popescu on aprilie 14, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.