Cat de tampiti sunt unii baieti? - video- via Live Leak

Daca vrei sa stii, unii baietei sunt atat de tampiti, incat te vor enerva si pe tine, daca vei urmari videoclipul de mai jos.
Cel mai suparator lucru este ca ei isi impart prostia pe internet si aceasta, fiind contagioasa, ii poate molipsi si pe altii mai timizi, dar care, din dorinta de a deveni celebri, sunt tentati sa sparga anonimatul...
Alta parte urata este ca ii vede o lume intreaga, care de abia asteapta sa puna etichete romanilor.
Si nu e corect!
Tinerii din filmare ce merita macar o corectie cu batul, de la parintii lor, au uitat cu siguranta drumul spre scoala si habar nu au ca sunt pasibili de cel putin o amenda mare, pentru tampitenia lor.


Tu ce parere ai?

Sursa: Live Leak
Cat de tampiti sunt unii baieti? - video- via Live Leak Cat de tampiti sunt unii baieti? - video- via Live Leak Reviewed by Diana Popescu on aprilie 05, 2014 Rating: 5

6 comentarii:

  1. Asta nu e doar tampenie,este lipsa de educatie crasa.niste analfabeti ,golani si fara pic de suflet,chinuie un om cu probleme,fara putina remuscare ,bun simt si mila pana la urma fata de semenul tau!traim vremuri nebune si din cauza lipsei de instruire(scoala)a parintilor care ei insisi sunt needucati si ce mai asteptam ????????dovada sta filmuletul acesta,care arata nivelul ,,analfabetismului,,din Romania!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acolo unde placerea proprie de un moment calca in picioare respectul pentru oricine altcineva (sau orice altceva) decit tu insuti si gasca, acolo nu exista morala si nici simtul dualist bine-rau. Pina cind i se intimpla lui ceva rau. Asta pe lung.
    Pe scurt: niste cretini!

    RăspundețiȘtergere
  3. Exact!iluzia de grup si delir colectiv,in asta se traduce imaginea de mai sus!analfabeti,cretini deseuri umane(toxice)ce respira degeaba pe planeta asta!cris.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cea mai tampita prostie pe care o aud repetata aproape zilnic: ne face tara, natia de rusine, e o mentalitate gresita, Guvernantii ne fac de rusine, primarii, oamenii in functii oficiale, nu un om needucat, care nu sta pe bani publici, legile permit asa ceva, educatia lipsa din scoli, in loc de amenda acesti tineri ar trebui sa fie distribuiti sa lucreze in folosul comunitatii, sa adune gunoiul, sa fie distribuiti la organizatiile de voluntariat din tara, in cazul in care nu ar coopera abia atunci i-as amenda, doar cand traies printre oameni o sa ajungi sa ii respecti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dv.care spuneti ca este o idee tampita sa afirmi bla........pt.anonimul de mai sus,poate n ati lucrat in strainatate,sa fiti un mic colectiv de romani (emigranti)iar unii dintre ei sa faca doar ,,prostii,,si sa vedeti cum sunt etichetati(romanii).Nimeni nu va spune D NA|D LE,ca guvernantii ne fac de rusine sau suntem obligati sa plecam din tara.indiferent unde si cum ,,romanul,,isi face patria de rusine si aici si in afara ei!EXACT ASA SE SPUNE!Credeti doar ca aveti dreptate,dar nu i asa deloc cum sustineti!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bine spuneti,mai sus am lucrat in strainatate si imi pare rau ca tiganii in mod special se ocupa doar cu........si pt.ca le scrie pe pasaport ,,roman,,toti ne baga in aceeasi oala,cu ei.Ar trebui sincer si fara discriminare,sa se scrie tigan,la etnie pt.ca in spania vin si sunt marocani ,bolivieni,columbieni,bulgari etc.si asta sunt ,intr adevar!Noi suntem romani ,iar restul natiilor sunt fiecare ce sunt si daca fac infractiuni,sa fie etichetati,ca ceea ce sunt,nu ce le declara pasaportul!Asta,ma deranjeaza enorm!Pe multi romani ii intriga acest lucru!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.