Taur - Sagetator: Compatibilitate in dragoste

Desi Taurul si Scorpionul tind a fi extrem de diferiti, cu nevoi si perspective de viata cumva divergente, compatibilitatea lor in dragoste se poate intemeia pe senzualitatea, hedonismul si realismul ce ii caracterizeaza pe amandoi.

Taurul este senin, rabdator si serios, in vreme ce Sagetatorul este zgomotos, plin de neastampar si de dorinta de a se bucura deplin de viata. Cu toate ca au multe de invatat unul de la celalalt, adeseori este dificil sa-si asigure la inceputul relatiei lor o adevarata stabilitate.

Taurul este incredintat de realitatea lumii exterioare, ii place sa abordeze lucrurile cu calm, este sensibil si isi ascunde cu grija sentimentele. Pare a fi cel mai puternic si mai practic semn zodiacal! Stie cum sa aiba grija de cei pe care ii iubeste si poate da dovada de forta si agresivitate in putinele clipe cand este cuprins de manie. Desi este lipsit de aroganta si rezervat, ii place sa preia conducerea. Chiar daca aparenta sa exterioara pare a contrazice acest lucru, Taurul este inzestrat cu o mare creativitate reflectata in talentul ori gustul sau artistic. El poate fi strabatut, totodata, de o vointa de neinfrant si o autodisciplina care il calauzeste pe caile batatorite, traditionale, dar sigure ale existentei.

Sagetatorul este insufletit de dorinta de a fi mereu in miscare, a face descoperiri si schimbari in speranta de a ajunge pe un taram (material ori spiritual) mai plin de fagaduinte decat cel pe care se afla in prezent. Are capacitatea de a trece peste aparente si a-si releva adevarurile tainice ale lumii. Indiferent daca este timid sau extrovertit, se remarca printr-o relativa modestie si o franchete nestavilita, ce poate rani uneori orgoliile celor din jurul sau. Larga gama de idei si buna sa judecata, la care se adauga capacitatea de a intrezari urmatoarea miscare a celorlalti ii confera Sagetatorului un profund spirit colocvial. Nativii din aceasta zodie adora sa fie inconjurati de oameni dar nu pot suporta sa fie prinsi in latul unor relatii umane serioase, care ii fac sa se simta prizonieri.

Atat Taurul cat si Sagetatorul sunt vestiti pentru alchimia lor erotica. Amandoua zodiile sunt asociate cu puternice personaje mitologice, daruite cu o fire senzuala, pasionala. Problemele in compatibilitatea dintre cei doi pot apare frecvent de-a lungul unor povesti de dragoste indelungate. Daca nu au la indemana alte energii sau atuuri ale personalitatii capabile sa le echilibreze conexiunea, Taurul si Sagetatorul pot trai o drama condimentata de numeroase suisuri si coborasuri temperamentale.

Taurul aspira dupa siguranta si cufundarea in radacinile fiintei sale, pe cand Sagetatorul traieste la maximum libertatea si necontenita miscare. Ambele semne zodiacale au, totusi, in comun  o mare pofta de a trai, care da nastere unei fulgeratoare atractii reciproce. Taurul este un iubit conservator atunci cand este vorba despre o adevarata implicare afectiva. El se poate intreba, "Este aceasta o investitie (sentimentala) profitabila?" Sagetatorul poseda o viziune febrila, nerabdatoare despre dragoste, fiind gata sa incerce totul pe data, dintr-o data! Un Sagetator statornic, capabil sa se implice intr-o profunda viata intima de cuplu poate amplifica compatibilitatea dintre aceste zodii.

La inceputul legaturii amoroase dintre cei doi, natura senzuala dar serioasa a Taurului il poate intriga pe Sagetator. Acesta are darul de a extinde orizonturile lumesti ale Taurului, a-l purta in calatorii si a-l deschide catre dimensiunile exotice ale existentei. La randul sau, Taurul il poate introduce pe Sagetator in universul elevat al artei si artistilor. Tensiunea din cuplu poate sa creasca daca Taurul se agata mai ales de placerile casei, in vreme ce Sagetatorul aspira sa fie printre oameni, luat de valul petrecerilor si eenimentelor sociale. Ei tind a-si dovedi afectiunea fizic, prin erotism, iar acest limbaj fara cuvinte reprezinta un liant puternic, dar trebuie sa faca compromisuri unul fata de celalalt atunci cand preferintele lor sociale nu se sincronizeaza.

Cu unele ocazii, neastamparatul Sagetator il poate vedea pe Taur prea static, prea lent ori purtat de inertie. Opiniile partenerului sau ii pot pare prea diferite fata de conceptia sa despre viata si, in acest caz, este dificil a se gasi un teren comun.

Natura exploziva, dornica de aventura a Sagetatorului poate trage un semnal de alarma in mintea prudenta, materialista a Taurului! El poate gandi ca tovarasul sau este prea imprastiat si neprevazator. Lovitura de gratie pare a se ivi atunci cand Sagetatorul ii spune verde in fata Taurului cat de gresite ii par caile sale de a-si croi drum prin viata.

Astfel amenintat, Taurul poate bate de cateva ori cu copitele in pamant, izbucnind apoi intr-una din rarele si faimoasele sale dezlantuiri de furie...

 Daca, totusi, Taurul si Sagetatorul nu isi inchid ochii si sufletele si sunt constienti de limitele ce nu trebuie a fi depasite, legatura lor afectiva are prilejul de a se intari fara a pierde din dinamism si diversitate!


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Berbec - Sagetator - Compatibilitate in dragoste

Berbec -Taur : Compatibilitate in dragoste

Taur - Taur: Compatibilitate in dragoste
Taur - Sagetator: Compatibilitate in dragoste Taur - Sagetator: Compatibilitate in dragoste Reviewed by Diana Popescu on aprilie 28, 2014 Rating: 5

6 comentarii:

  1. Super!!!! Asteptam cu nerabdare si celelalte compatibilitati !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. DAR TAUR_VARSATOR?Ar merge?

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca stiam ma casatoream cu un sagetator :))))). Ce spui de taur- fecioara?

    RăspundețiȘtergere
  4. In general compatibilitatile,nu tin doar de zodii,ci si de ascendentul fiecaruia si....de destin pana la urma.poate si de multe altele.Nu luati tam-nesam,varsator-taur(nu merge).de ex.Functioneaza si acest cuplu cu mai multe eforturi,dar cunosc cateva cupluri combinatia asta de zodii si......n au divortat ,au ani buni de cuplu fata de compatibilitatile cele mai,,sigure,,.Conteaza f.mult astrogramele personale,cand vine vorba de,,cuplu,,!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.