Comunitatea barbatilor si femeilor cu mai multi parteneri deodata

Acuma, depinde de gradul de pervertire al cugetului tau, ca sa-ti fac urarea:

bine ai venit in comunitatea genuina a barbatilor si femeilor cu mai multi

parteneri in acelasi timp, genul nu mai conteaza!

O asemenea comunitate, daca ar exista, ar fi plina de mizerii umane si

compromisuri, un fel de Babilon al existentei.

Imagineaza-te in acesta, doar o frantura de timp! Cum te vezi??


Exista situatii particulare in vietile noastre care ne determina

sa facem alegeri, sa optam intre cercurile vicioase sau spirala evolutiei eu-lui nostru,

a personalitatii fiecaruia dintre noi. Stiu ca suna pretentios,  dar e adevarat.

Tot noi, cateodata, uitam! Uitam cine suntem!


Unii aleg mizeria umana si compromisurile, balacareala spirituala, sufleteasca, trupeasca.

Impovarati de educatia  emotionala precara, de lipsa stimei fata de propria noastra persoana, ne lasam pe

mana  unor manipulatori, pana cand nu mai stim cine, ce suntem, ce am devenit!


M-am suparat pe voi! Parca ati fi setati sa suportati toate rahaturile unor animale,

de gen masculin sau feminin, care au descoperit in imperechere esenta vietii!


Va plangeti de mila, in loc sa fiti hotarati si sa le spune-ti  alora care va incurca, sa se care din viata voastra!

Cum...?!?

Copyright © diane.ro
0- Despre iubire si puterea destinului
Numerologia dragostei- femeia/barbatul cu care te potrivesti
Dragostea neimpartasita- intre agonie si extaz
Comunitatea barbatilor si femeilor cu mai multi parteneri deodata Comunitatea barbatilor si femeilor cu mai multi parteneri deodata Reviewed by Diana Popescu on mai 28, 2014 Rating: 5

29 de comentarii:

  1. Stai! Ajută-mă să înțeleg: împotriva cui e rebeliunea?!
    A libertinajului ante-marietal? Post-marietal?
    A imbecilității de a rămâne blocat/-ă asupra unuia sau uneia care practică "votul" multiplu?
    A patologiei sexuale de a căuta mereu noi și noi experiențe?
    A prostituției cu sau fără miza propriei plăceri?

    Vreau să scriu dar nu știu despre ce.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. p.s.
      De ce se reduce totul la împerechere? E ca și când am fi o gloată amorfă de animalice instincte care umblăm de colo-colo cu unic scop de copulație! Cum naiba vine asta?!
      Zi-mi tu, că ai o vârstă, niciodată, într-un angajament fiind indiferent cât de informal ar fi fost, chiar niciodată nu ai tresărit la altul? Postura, atitudinea, vorba, statutul, interzicerea - niciuna dintre aceste trăsături nu te-au făcut să-i vrei prezența? Asta însemna automat că-ți dădeai acceptul pt. a-l consuma și fizic?
      Să fim serioși.

      Ștergere
    2. Era vorba despre blocaj! :))
      Despre spaima unora de a merge mai departe...Despre mizeria intelectuala in care ajung acestia fiindca permit altora sa dispuna de viata lor..

      Placerea fizica si cea intelectuala sunt insa doua lucruri diferite.. Ele pot fi consumate insa impreuna doar daca ai un partener sau o partenera de exceptie. care ofera cel putin jumatate din cat oferi tu!
      Mikael, nu ma provoca!
      Admiratia starnita de cineva ca persoana, de ceva, precum statura sau retorica sa este altceva. Unde ti-e simtul valorii?


      Ștergere
    3. N-am vrut sa-ti lezez ego-ul, Mikael. Imi cer scuze, daca s-a intamplat!

      Ștergere
    4. La loc de cinste, sper! Fac apel la ele înainte de a-ncepe totul, după ce se sfârșește ca să evaluez performanțele, NICIODATĂ în timpul ca, de regulă...n-am timp!! :p

      Firește că te provoc, doar tu ești greu de urnit din 'dreapta cale'. :)

      Am înțeles, blocajul. Dau dreptate și mă alătur demersului.

      De ce, mă rog, sunt cele două așa de diferite? Îți spun eu: pt. că-s cele mai periculoase cumulate. De fiecare se poate scăpa luate separat, împreună însă, mută 'vol-' din 'volubil' în 'voal' din...voal. ;)
      Dar sunt rare.

      Ștergere
    5. hahahahaha, nu-l menaja (ego-ul), e loc în el pt. orice de la ambiguitate până la machiavelism! Statornicia și 'always flame on as from the very beginning', asta nu însă parcă are crăci, doesn't fit! Da, da, Leu, logic, nu? Mă salvează Soarele și mă apostrofează ... tot el, prin Diana, Leoaica!! :))

      Ștergere
  2. In lumea asta traim;patologia sexuala triumfa si iubirea isi pierde sensul ei sublim.Aproape totul se reduce la sex(imperechiere)si bani.Cat despre(mai multi parteneri deodata),confirma doar ideea de apucatura animalica,a omului,care se ,,presupune,,ca ,,ar dispune,,de creer,(capacitate de discernamant)prin comparatie cu celelalte vietati.Toate formele astea exhibitioniste,anomaliile naturii (travestiti,homo,lesbi,swingeri,etc)contravin firescului(nu neaparat religios)cat normalului,bunului simt al ,,umanitatii,,moralei.Cu ce sunt astia mai presus decat un cuplu normal,cu vederi absolut normale(nu limitate).Cand ii vad in paradele alea,hidosi ,super-machiati,excentrici si plini de ei,imi vine sa vars!Niste mascarici,care ,,simt,,la un moment dat ca trebuie sa,,faca,,schimbarea asta!Prostii!Sunt oameni dezaxati,cu probleme,,la mansarda,,sau pur si simplu plictisiti de normalitate si vor altceva!Sexul in grup,ce este?Plictiseala,de ,,cuplul,,normal,deviere de la definitia care te numeste,,om,,si ma mai intreb unde este iubirea???????Iubirea,dragostea se face n cuplu(intimitatea indivizilor-cuplu).nu in trei,patru,schimb de parteneri,etc.Uite asa,a disparut incet conceptul de iubire,din cauza promiscuitatii sexuale,lipsei de consistenta a,,sufletului,,dorintelor si poftelor carnale si .....doar atat!DETEST persoanele astea!Este treaba fiecaruia,ce face,asta este opinia mea!II detest si mie scarba de ,,animalele,,astea!ana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca multi dintre noi, inteleg, Ana, ca esti homofoba!
      Homosexualitatea, insa, nu este o boala si exista de cand lumea si pamantul.
      Trebuie sa fii putin mai deschisa.
      Orientarea sexuala este dreptul fiecarui individ si trebuie respectat ca atare.

      Ștergere
    2. Ana.. :) Îmi place revolta ta.
      Devianțele sociale și-au pierdut și tabu-ul și anatemizarea în vremurile noastre. Modelul tradiționalist se pierde sub imperiul carnalități neprohibitive. Încercările de a justifica experimentarea sunt, de regulă, nimic altceva decât convulsiile minților lacunare, precare, vorba Dianei.
      Totuși, n-am să am ipocrizia de a mă dezice total de anumite practici ce nu țin de devianță dpdv. clinic ci de tentația irezistibilă a noului.
      Încă o dată: nu promovez dezmățul catatonic! Dar mă chinui să am decența de a nu-mi repudia ipocrit necesitatea de a căuta acel celălalt sex care să te facă să vrei să mori zilnic trecut fiind prin întregul spectru al simțitii umane!! Zice-se că există pt. fiecare doar UNUL după Rebreanu cu ai lui 'Adam și Eva'.
      Poate..., ce ar fi dacă...?, de ce nu...?
      Iată dansul optativelor care înfruntă plafonarea și te urnește din loc în speranța...că.

      Ștergere
  3. Nu pot sa respect si nici nu vreau, aceste asa zise minoritati sexuale.Imi repugna pana in maduva oaselor.Cand am vazut si la eurovizion cine a catigat(aratarea aia,femeie-barbat) m am umplut de revolta.Poate sunt homofoba,nu contest asta,dar nu aprob sub nicio forma,ce scriam mai sus.Anomaliile,trebuie ,,acceptate,,nu promovate,aici e problema(cand promovam si calcam pe acceleratie,cu putere pt.sustinerea lor)devenim la fel sau chiar mai rau de atat.(pt.ca i incurajam).Ma bucur ca acel proiect ,ESTRELA a fost anulat.Ma simt bine intr o lume si asa cu atatea,,nebunii,,dar macar sa nu vad femei cu barba,barbati cu fusta,barbati sarutandu se pe strada,etc.Promiscuitate,destrabalare,afront la adresa,,omului,,in sine!!!ana.Cu respect,imi spun parerea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ipostaze ale poziționării:

    1. Nu înțeleg aceste tipuri de comportament dar nu am pregătirea s-o fac. Le consider limitrofe normalului, dar nu-s în măsură să judec. Așa că ma poziționez neutru.

    2. Înțeleg că este dreptul fiecăruia la autodeterminare și libertate de expresie așa că le apreciez îndârjirea de a se opune prejudecăților și-i admir pt. că nu acceptă să fie reduși la tăcere.

    3. Niște abominabile excrecențe ale umanității! Îmi provoacă reflex gastroesofagian și îmi folosesc apartenența la viziunea dominantă a puritanismului românesc pt. a împiedica proliferarea acestor seturi de conduită pe care le consider nocive pt. dezvoltatea viitorilor mei copii expuși la așa ceva!!

    3 ipostaze, 3 categorii de poziționări de-a lungul subiectului. Discuția se reduce la opțiunea fiecăruia.
    Petentul, aici de fața, vă întreabă:

    A accepta înseamnă un așa greu apel la fecundă imaginație a torționarului din noi înșine sau un exercițiu al toleranței izvorâtă din însăși dogmatica creștinătății?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mikael: lapsus revelator : reflux gastro-esofagian... Hi, hi!
      Danke schön, Herr Freud!
      Și, rogu-te, îmi place dulcele nostru grai românesc și încerc, pe cît posibil, să nu-l îngreunez cu neologisme proprii, împrumutate limbii în care mă exprim, fie ea franceză sau engleză. E un exercițiu dificil, dar ține de, à propos " puritanism".
      Altfel, de acord cu unele afirmații avansate de tine. Și de Diana.
      Să fim deschiși, permeabili - spun eu. Libertatea mea se oprește acolo unde începe libertatea celuilalt.
      Problema lui de vrea să atragă atenția printr-o ținută excentrică. Nu sint dezgustată, deloc. Il accept așa cum este. La o adică, mi-ar fi cam milă de sărmanul lui Eu, care e nevoit la atitea subterfugii, pentru a obține un pic de atenție, un strop de iubire creștină.
      Blaga spunea " dar eu iubesc și flori și ochi și buze și morminte"...

      Ștergere
    2. Bine-ai venit, Mirela!
      N-am inteles ideea ta, insa!
      Ai o problema cu "libertatea" de exprimare a lui Mikael sau cu libertatile duplicitarilor?
      Esti gata sa aloci acea "permeabilitate" si partenerului tau de viata sau este doar o expresie?

      Ștergere
    3. :) ... scopul fiind ... ?
      Acuze gratuite în afara topicului. Nu oblig pe nimeni la lectură, cum nu oblig nici la consens. Așa cum este opțiunea mea de a vorbi liber în orice manieră mi-e la-ndemână, așa-i ș-a fiecăruia de a-și menține echidistanța față de particularitățile limbajului meu. Cum eu nu fac referire la specificul cuiva, mă aștept la același 'tratament'.
      'milă de sărmanul lui Eu'? - e foarte relaxat Eu-l cu pricina, nicidecum nu se află aici pt. (re)confirmări ;)
      Ah, Blaga ... de aici probabil metaforele revelatorii preluate din filosofia stilului. ;)
      Îmi place critica, chiar și numai pt. a-i combate zvonistica neîntemeiată; de apelat, apelez totuși rar la ea și numai in extremis, tocmai pt. că ,,libertatea mea se oprește unde începe libertatea celuilalt". :)

      Încântat de cunoștiințã.

      Ștergere
    4. D na,MIRELA va rog mult sa nu bagatelizati(refluxul-gastro-esofagian)eu fiind bolnava,cronic cu aceasta boala,grea care mi a facut probleme si la esofag.HI,HI!Daca vorbiti de dragul metaforelor sau epitetetelor,nu conteaza ,faceti referire la altceva ca,sincer nu vreau sa aud de aceasta boala si aici.Cu tot respectul cuvenit unui om sanatos,nu va jucati cu cuvintele,daca altceva mai bun n aveti de facut!D le,MIKAEL aveti de a face cu o polemica....cu,,acid,,la stomac.Ana.

      Ștergere
    5. Iertare, Ana, pentru jocul de cuvinte, dar nu m-am putut abtine. Cit despre RGO, inteleg ca este dificil pentru tine. Cronic insa de ce? Salomé spunea ca ce nu putem spune prin viu grai, se manifesta prin boli... un alt joc de cuvinte drag mie este in franceza mots versus maux. Deci, ce te arde, ce nu poti digera?
      iarta-mi indiscretia, acum e prea tirziu, e scris, dar cum lucrez in psichiatrie, incerc sa inteleg "les racines de la mal a dit"... radacinile bolilor.
      Asa ca pentru a reveni la postul citat mai sus... Diana ma intreba daca aveam ceva impotriva libertatii lui Mikael. Nu. Nici contra ta... ma bucur chiar ca te revolti si-ti exprimi punctul de vedere si-l si aperi.
      nu m-am facut inteleasa. Fiecare e liber sa-si duca viata cum ii place, cu friu sau desfriu. Atita vreme cit asuma consecintele alegerii sale.
      Cit despre partener, permeabilitatea se refera mai mult in a-l accepta asa cum este el, cu calitatile si defectele sale. Am invatat sa-i descifrez limbajul si incerc sa-l folosesc cind vreau sa ma fac inteleasa. Dar pentru toate astea, mai intii am invatat sa ma cunosc. 'Nosce te ipsum' era scris pe frontispiciul oracolului din Delfi.
      Ce cauta toti ceilalti? Paradisul pierdut, à propos de 'Adam si Eva' lui Rebreanu. O iluzie.
      Viata mi-a aratat ca singura persoana de care am intr-adevar nevoie sint chiar Eu. Asa ca in loc sa fug cautind in altii ceea ce, poate, am pierdut, eu ales sa am grija de "strasnicul suflet ce port", chiar daca "lutul e prea strimt".
      Cit despre Eul lor, cred ca lipseste cu desavirsire... Totul este Sine.

      Ștergere
  5. A accepta asa ceva din,, fecunda imaginatie.............inseamna ca ti incalci niste principii,iar ,,exercitiul tolerantei....nu se aplica neaparat,in fata unor ,,abrupte,,fiinte ale naturii.Fara a fi ipocrita in nici cel mai mic procent,nu tolerez asa ceva ...si daca am face o toti.... ar exista in nr.mult mai mic aceste anomalii,s ar ascunde de ceilalti(normali).asa cum si trebuie sa o faca.Esti homo,lesbi,etc.fa o la lumina,,intunericului,,exact cum sunt si ei,,intunecati,,!V a placut,cand CONCHITA(de la eurovizion)a afirmat,,SUNTEM UNITI SI DE NEOPRIT,,?????ce inseamna asta????cu emfaza,siguranta si tupeu o scarbosenie,numita om,din nefericire ne sfideaza practic,prin cele spuse,in sensul in care ei(......)vor deveni multi,uniti si vor umple pamantul!Vedeti, ce inseamna ACCEPTAREA si PROMOVAREA astora??Toleranta crestina?Daca exista asa ceva cu ,,vietatile,,astea,ne vor domina intr o buna zi!Am lucrat afara,toata ziua vedeam pe strada asa ceva,nu vreau si la mine n tara sa vad ,asta!Va rog,revolta mea este justificat simplu si modest,dar clar fara puncte si alineate.CEEA ce nu este tolerat,are tendinta,,sa dispara,,dar daca vrem sa credem ca devenim ,,moderni,,deschisi la minte,vai(traim in ue,anul 2014)acceptand,,erorile,,umane...ne inselam,amarnic!!!!!ana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bun...Ana:
      Personal, sunt de acord cu înverșunarea ta: mi se par comportamente reprobabile, exemple nefaste pt. personalitățile în formare, promovează o moralitate trunchiată chiar dcă prin apel la libertăți cetățenești și sunt repulsivi pt. noi cei care nu putem accepta altă formă de comuniune decât cea între femeie și bărbatul ei.
      Vreau totuși să-ți sugerez o alternativă: neutralitatea.
      Ești asediată zilnic de violentarea omului. Media fac proeminente violurile, crimele, violența domestică și incestul. Aș îndrăzni să afirm că sunt mult mai vizibile în opinia publică aceste devianțe decât homosexualitatea și derivatele ei. Nu putem să ducem un război activ cu toți care proferează atingere demnității umane. Nici tu, nici eu nu suntem păstrătorii flagelării discreționare pe fondul PROPRIILOR noastre crezuri. Pur și simplu, nu e corect.
      Încă o dată: le resping și dezaprob manifestările. Dar nu sunt mai rele decât altele. Nu cred că a avea puterea de a impune echivalează cu a face uz de ea.
      Cum putem contracara? În nici un caz coagulându-ne în mișcări de rezistență extremiste, chiar si numai pt. simplul motiv că nu cred că e indicat să ridicăm societatea civilă în picioare în fața martirajului vreunuia.
      Prin ignorare. Nu încercăm să schimbăm, nu judecăm, nu abolim civismul din noi. Ignorăm. Ești propriul tău comutator al realității: tu alegi reprezentările din mintea ta și tot tu le poți inactiva pe cele ce contravin moralității.
      Alternativa? Un război surd cu un 'inamic' ce se alimentează din propria-ți angoasă. Vor pe atât de vocali, pe cât noi de scandaloși în invective.

      Ștergere
    2. SA IGNORAM?Poate ca intr adevar,traim intr o lume asediata din toate partile de probleme,conflicte,razboaie,vicii,incat.....ce putem face?Am lucrat pe afara si am revenit in tara,tocmai pt.calmul,linistea,bunul simt,NORMALUL,care totusi....totusi ,mai exista inca,la noi.Nu mai suportam sa vad zilnic,zeci si zeci de,,situatii,,umane.......As vrea sa traiesc intr o lume frumoasa,buna,linistita,un vis......

      Ștergere
    3. Nimănui nu cred că i-ar displace perfectul viziunii tale. Dar, în absența sa, ce opțiuni avem?
      Abandonul umanității și restricționarea contactului cu ea.
      Acceptarea caracterului să perfectibil și ameliorarea sa să fie tocmai amplicarea demnității de sine în drum spre treapta superioara a piramidei Maslow-iene a respectului de sine?
      Este o alternativă. Trebuie să fie.

      Ștergere
  6. Calmeaza-te, Ana!
    M-am interesat si "astia", gen Conchita, nu vor sa guverneze lumea.
    Iar umanitatea n-are nici o legatura cu orientarea sexuala.
    Si nici cu genul oamenilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha! :)
      It's getting better and better! :p

      Ștergere
    2. De acord, încă o dată cu principiul indiferenței. Sau neutralitate binevoitoare. Nu apucasem să citesc pînă la sfîrșit răspunsurile tale, Mikael.

      Ștergere
    3. Mirela Saintpierre, regret mai mult să pierd un partener redutabil de faină discuție decât să câștig o dezbatere fără miză.
      Îți apreciez slova și,-n egală măsură, ce stă evident în spatele ei.
      Am cerut numai raport corect între actori; de ambele tipuri de retorică suntem capabili amândoi, asta nu înseamnă că se pretează să și facem uz de ele.

      Sper să te pot citi în curând.

      Mikael.

      Ștergere
  7. Fir'ar, se tot publică de două ori fiecare răspuns și mă obligă să șterg duplicatul! Greșesc undeva Diana sau e o eroare a platformei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mikael, nu mai inteleg nimic, tie ti se publica raspunsul in dublu... dar nu ma mira, de vreme ce prefixul numelui este odd ;-)
      (asta ma duce cu gindul la poemul lui Sorescu "de doua ori", mai ales ultima strofa.
      Iar mie, de doua ori, tiens, mi se inchide pagina si tot ce scrisesem " vanished".... Frustrant, nici nu-ti inchipui cit! Si emotia scrierii, rindurile curgeau... acum Da' capo.
      Acum o mica pauza pentru pregatirea cinei si reiau scrisul promitind raspunsurile pentru Diana, careia, a treia oara dau binete, Anei pentru care ma intreb RGO versus IPP sau Lacan à propos de somatizari...
      Voi expune ideea mea asupra permeabilitatii, neutralitatii binevoitoare, "lâcher prise" si MBSR sau fullmind...
      Multumesc pentru gazduire si iertati-mi critica, citeodata prea acerba, dar deh, asa sint Fecioarele.
      La buna auzire...

      Ștergere
    2. Finally, une attitude positive! C'est contagieux! ;))
      Îl aștept pe Sorescu, tot s-a dus Beligan după el la Craiova. ;)

      Ștergere
    3. Tu pe Sorescu, Estragon pe Godot... asteptarea este incodata in genomul nostru.
      "attendre s'il faut pendant des années
      La vitesse ou la lenteur de l'arrivée de l'oiseau
      N'ayant aucun rapport avec la réussite du tableau."
      Prévert - "pour faire le portrait d'un oiseau"

      Ștergere

Un produs Blogger.