Cum sa eviti sa fii "mancat" de Penguin 3.0?- via Neil Patel

Incerc mereu sa-mi imbunatatesc subiectele, abordarea si scriitura acestora, invatand din mers, de la cei mai buni, de ale caror opinii trebuie sa tinem cu totii seama.

Astazi, am sa ti-l prezint pe Neil Patel, co Founder al lui Crazy Egg, Hello Bar si Kissmetrics.
Cu alte cuvinte,el este cel care ii ajuta pe "baietii" de la Amazon, GM, HP si Viacom sa-si vanda bine marfurile, printre altele!

Ultimul sau articol, care s-ar traduce Cum sa eviti sa fii penalizat de Penguin 3.0?, pune in vedere trei aspecte importante, celor care scriu, au un blog sau website si anume: despre ancorele optimizate, backlink-uri si retelele de guestblogging.

Domnia sa, zice ca ancorele optimizate sunt de rau si trebuie sa le evitam, ca perioada in care cuvintele cheie exacte, subliniate si in ancore, s-a dus..!!! Exemplu: daca avem "zahar tos"-drept cuvinte cheie, sa nu folosim in URL aceeasi formula. Daca se vor folosi in continuare ele nu vor avea decat un impact limitat si depreciativ, fata de calitatea cautarii, articolului si blogului.

Despre backlink-uri, link-urile care duc spre un alt site, el opineaza ca acesta ar trebui sa fie cel putin de calitatea site-ului care face referirea. Adica, daca eu am un site de PR3 si scriu despre unul fara PR sau cu PR mai mic, pierd la afacerea asta, stima lui Google, ca si cele irelevante cum ar fi sa pui linkuri despre tractoare sau cresterea animalelor, intr-un site de IT.

Guest post-urile, adica acele postari in care vine careva sa-si faca reclama singur la tine si tu pui un link sau doua catre site-ul lui si pune si el, asa zisele  link-uri incrucisate, trebuie sa dispara. Si mai era ceva, chestia cu retelele de blogging care submineaza autoritatea lui Google, si link-urile spre ele!

Daca vrei sa citesti si sa inveti mai multe despre cum sa scrii articolele curate si sa eviti sa primesti o depreciere de la Google poti afla mai multe pe Quick Sprout, sursa mea de inspiratie, de astazi. Mult noroc!

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Unde caut loc de munca pe internet?

Cum scrii un CV pentru Google?
Cum sa eviti sa fii "mancat" de Penguin 3.0?- via Neil Patel Cum sa eviti sa fii "mancat" de Penguin 3.0?- via Neil Patel Reviewed by Diana Popescu on mai 19, 2014 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Chiar daca se pare ca SEO e pe moarte, personal cred ca atat timp cat va exista motoare de cautare va exista si SEO.In ce priveste toate update-urile algoritmilor Google, acestea vor penaliza site-urile care abuzeaza de spam in link-uri.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.