Du-ma, mama, la cursuri de dans pentru copii, ca sa fiu destept, cand voi fi mare!

Daca copilul tau iti va spune, maine, " Du-ma, mama, la cursuri de dans pentru copii, ca sa fiu destept, cand voi fi mare", nu mai sta pe ganduri si fa-o!
Stiu ca esti un parinte bun, care se preocupa de evolutia copilului sau. Asculta instinctele lui de omulet, care stie ce vrea! Vrea dans cu copii, lasa-l sa aiba!
Caci muzica, culorile si miscarea sunt instrumentele cu care copiii vin in contact inca din primele lor clipe de viata.
Pana cand ajung la gradinita, ei sunt ca niste bucatele de  sugativa ale universului, absoarbind tot ce ii inconjoara, senzorial si afectiv. Gradinita, scoala si implicit societatea in care traiesc isi vor pune stramb amprenta asupra personalitatii lor, daca au parte doar de educatia standardizata,  existenta  pana acum.
Bine, bine! Dar ce  anume  poate schimba  o scoala de dans pentru copii, ma vei intreba?
Totul, iti voi raspunde eu.
Am intalnit, ca si tine, multi oameni, cu studii impresionante, facultati, mastere, dar care au esuat  atat in plan profesional cat si in cel personal.
Cursuri de dans pentru copii
In ciuda inteligentei lor cognitive, ei sunt un fel de robotei, care nu stiu sa gestioneze evenimentele din viata lor si sa relationeze cu  oamenii apropiati. Inteligenta lor emotionala a ramas in stare embrionara, neputandu-se dezvolta, datorita educatiei  rigide primite. Am intalnit si pe altii, insa, care au avut sansa de a primi o educatie complementara si care au o viata plina de realizari.

Si fiindca vorbeam de educatie, capacitatea copiilor de a asimila lucruri noi e uimitoare când dansează împreună. Ei invata sa colaboreze, sa transforme, sa creeze. Increderea in propria persoana, concentrarea, disciplina, socializarea, gratia unui trup frumos si sanatos, aceste calitati remarcabile, sunt doar cateva beneficii. Nu mai pun la socoteala distractia copiilor si mandria parintilor!

Aceste cursuri de dans pentru copii, au loc in studiouri bine amenajate, sub indrumarea unor oameni  bine pregatiti  psihologic, in stare sa-i infrunte  pe cei mai energici, dar si pe cei mai apatici copii
Si chiar de la o varsta frageda.

Oglinzile uriase, in care copilul tau isi va vedea proiectia cand va fi in miscare, sunt instrumente psihologice cheie. Memoria si capacitatea  lui de concentrare vor fi stimulate in mod placut si util. In plus, el se va descoperi pe sine insusi, se va putea admira, compara si chiar intrece cu ceilalti copii. Si fiindca zambetul este o regula de aur a dansului nu-ti va veni sa crezi cat de repede si-o insuseste copilul tau. Uitam de socializare, de prieteniile care se leaga in copilarie, si care sunt cele mai frumoase si durabile.

Asa ca, spune adio plangacelii, timiditatii sau obrazniciilor cu care iti acuzi copilul in ultimul timp si inscrie-l la scoala de dans, pe care cei mici o pot frecventa,  in Bucuresti.
Ei pot lua cursuri de dans pentru copii, in sectorul 1 si in sectorul 2, sub indrumarea unor instructori de dans tineri, inimosi, talentati si bine pregatiti, care-l vor primi cu bratele deschise.
Nu astepta ca acesta sa-ti spuna: "Du-ma, mama, la cursuri de dans pentru copii, ca sa fiu destept, cand voi fi mare", caci timpul trece..!

Copyright © diane.ro.

Educatia-citate, aforisme, maxime
Cum sa-i dai copilului tau fericirea?
Incepe scoala si nu-mi place asta!
Despre invatatori, invatamant si reforme in educatie
Du-ma, mama, la cursuri de dans pentru copii, ca sa fiu destept, cand voi fi mare!  Du-ma, mama, la cursuri de dans pentru copii, ca sa fiu destept, cand voi fi mare! Reviewed by Diana Popescu on mai 07, 2014 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Desi dezavuez publicitatea dacă nu-s informat de la bun început că asta urmează să consum, apreciez subiectul. Probabil această particularitate de personalitate a ta de a stiliza inocent limbajul a cadrat firesc temei; un duslism bun, încântător aproape. Cât despre zbânțuiala timidă și diafan-stângace a omuleților cu pricina?, numai de bine și peste. Mă număr printre cei mai stângace oameni în viață într-ale nobilei arte (probabil cel mai lamentabil ever) așa că disonanța cognitivă mă îndeamnă la admirație pt. cei care-i stăpânesc secretoșeniile. Și pt. autoarea articolului pentru afect, viziune constructivă încă din stadiile lui Piaget și oareșcare nebuloasă care-o gravitează.
    Luați aminte mămicilor la sfatul bun al unei ne-mămici.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.