Femeia care m-a parasit si vrea sa revina in viata mea

Desi sunt si eu femeie, imi vine uneori greu sa inteleg sau sa fiu de acord cu felul cum isi croiesc drum prin viata si cum abordeaza un barbat unele urmase d-ale Evei. In urma cu doua zile am primit acest mesaj de la un barbat care nu a vrut sa isi faca cunoscuta identitatea:

Femeia care m-a parasit...
"Am cunoscut o femeie ce mi s-a parut ca este iubirea vietii mele in urma cu sapte ani. In primii trei ani, am avut parte de o multime de momente de dragoste adevarata, dar si de multe certuri si despartiri. De fapt, ea hotara pana la urma cand sa ne despartim si cand sa fim iarasi impreuna. Am iubit-o tare mult, dar ea nu era hotarata daca sa ramana sau nu cu mine. Pana la urma, s-a maritat cu alt barbat insa, la sase luni dupa aceea, a luat legatura cu mine si mi s-a plans ca acesta nu o intelegea si chiar  o batea, si mi-a zis ca vrea sa fie din nou impreuna cu mine. A inaintat actele de divort si m-a intrebat daca vreau sa intemeiez o familie alaturi de ea. Am zis da fara nici o ezitare dar, la scurt timp dupa aceea, m-a parasit din nou. Dupa cateva luni, m-a anuntat ca si-a gasit barbatul vietii ei si mi-a spus ca spera ca voi fi fericit pentru ea. Aceasta veste m-a adus in pragul depresiei. Au mai trecut inca patru ani, si acum cateva zile, a revenit la mine spunandu-mi inca o data ca vrea sa traiasca cu mine, ca a facut o greseala si ca eu sunt singurul barbat important pentru ea. Simt ca o iubesc in continuare, dar nu vreau sa fiu ranit inca o data. Ce ar trebui sa fac?"

Ce as putea sa-i raspund acestui barbat decat ca trebuie sa isi lamureasca foarte, foarte bine ce simte sau nu pentru el acesta femeie, si ce simtaminte are el fata de ea. Din punctul meu de vedere, ea nu il iubeste ci, mai curand, incearca sa se foloseasca de el. Adevarata dragoste presupune sa ii doresti tot binele posibil persoanei iubite ori macar sa ajungi cu ea la o pozitie de egalitate in privinta daruirii si primirii afective, si nu numai. Nu cred ca asta face aceasta femeie. Ea pare sa isi aduca aminte si sa isi proclame dragostea fata de barbatul care mi-a scris numai atunci cand ramane singura sau nu este multumita de o alta relatie de cuplu.
De fapt, ea isi impune propriile conditii ori de cate ori cand incearca sa reia legatura cu fostul ei iubit, si ia decizii de una singura atunci cand este impreuna cu el.

Ori de cate ori ajungem sa traim o dragoste neimpartasita sau suntem raniti de cineva indragit, suntem inclinati sa il invinuim pe partenerul nostru si sa ne proiectam asupra lui mania noastra, sau sa ne invinovatim pe noi insine pentu ca nu suntem indeajuns de buni pentru el, ori sa ii scuzam purtarea rea fiind gata sa ii acceptam aproape orice pentru a ramane cu noi sau a se intoarce la noi.

Relatiile autentice de iubire presupun insa o veritabila reciprocitate, iar vina dintr-o legatura de cuplu care nu merge bine apartine rareori numai unuia din cei doi. Pentru a putea sa depasesti o problema sentimentala, este necesar sa iti analizezi in profunzime motivele care te-au facut sa continui sa accepti o relatie de cuplu care iti face rau.

I-as raspunde asadar celui care mi-a scris astfel:

De ce o lasi pe aceasta femeie sa stabileasca continuarea, reluarea sau ruperea relatiei dintre voi cand fara a-ti spune o parere ferma si a nu lua nici o masura decisiva in aceasta privinta? De ce ai ramas cu ea sau ai admis sa se intoarca la tine in ciuda faptul ca ai constatat ca nu te iubea la fel cum o iubeai tu pe ea? Si de ce ai lasa-o sa fie inca o data impreuna cu tine in pofida ranilor pe care ti le-a provocat de atatea ori?
Pentru a fi tu insuti si a-ti da o sansa in viitor trebuie sa-ti recastigi libertatea si controlul asupra vietii tale. Asta inseamna ca se impune sa intrerupi orice fel de legatura, de comunicare cu aceasta femeie. Tinand cont de profunzimea sentimentelor tale, nu cred ca ar putea avea sens nici macar o relatie de amicitie intre voi. Intalneste-te cu ea sau trimite-i un mesaj, si pune-i in vedere decizia ta de a rupe orice legatura cu ea, explica-i (daca are vreun rost) ce impact a avut asupra ta comportamentul sau nestatornic ori chiar umilitor pentru tine. Fii gata apoi, sa te deschizi catre cineva care iti poate darui acea iubire pe care o meriti din plin!

Care este parerea ta, cititorule? Ce ii poti spune acestui barbat? Ce ar trebui el sa faca?


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Cu cate femei am facut dragoste

Povestea de dragoste a Giuliei

Ma intalnesc cu doi barbati. Pe care sa-l aleg?
Femeia care m-a parasit si vrea sa revina in viata mea Femeia care m-a parasit si vrea sa revina in viata mea Reviewed by Diana Popescu on mai 26, 2014 Rating: 5

45 de comentarii:

  1. Cand esti indragostit nu poti sa ai pretentia de a avea demnitate.
    Insa aici problema este alta. Femeia aia este casatorita, nu ai ce sa te mai incurci cu ea. Stiu ca suna fara inima, dar suferinta are ca si cauza si prostiile si greselile pe care facem si singuri. Asa, ca o miscare desteapta: Las-o frate, si du-te si gaseste-ti alta! Daca ai un pic de teama de Dumnezeu, gandeste-te ca femeia aia a jurat in fata altarului in biserica, faptul ca o sa-i fie credincioasa altuia. Crezi ca pe tine nu te afecteaza?
    Dar de aici mai apare, din pacate un aspect. Tot asa cu exista barbati care isi bat joc de dragostea si aprecierea unei femei, tot asa exista si femei care fac acelasi lucru. Suntem cu totii la fel de ticalosi, doar atat ca barbatii sunt mai brutali si asta este un adevar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand esti indragostit...esti orb. Asa se spune, si se pare ca este foarte adevarat. Eu mi-am intalnit marea iubire pe: www.cazareinmoldova.ro. Na... Fa tot ce e mai bine pt minte trup si suflet ! Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ei pe naiba.. ofera-mi si mie cazare la tine intre picioare (ca tot rimeaza )

      Ștergere
  3. Dezavuez lipsa coloanei spinale, ca și restul coloanei. Un om slab. Nu-mi plac oamenii slabi. Înțeleg că există, accept că de multe ori e peste puterea lor să se corecteze, dar nu-mi plac. În egală măsură bărbați ori femei.
    Personal, nu pot emite răspunsuri pt. așa ceva pt. simplul motiv că nu înțeleg.

    Bine ai revenit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Fiecare isi alege in viata drumul pe care il va parcurge, fie el bun sau rau. Asta inseamna sa devenim responsabili pentru propria noastra viata si pentru propriile trairi. E alegerea fiecarei persoane sa traiasca in armonie, sau nu. Consider ca a-ti automutila sufletul e o greseala, dar fireasca poti evolua doar cand acele greutati ale vietii nu te mai ranesc. Tu alegi sa traiesti alaturi de ea si tot tu ii oferi sansa sa se joace cu mintea ta, dealtfel esti "beneficiarul" unei depresii continue. Nu ea e cea care se joaca cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  5. perfect,spus!Nu ea este cea care se joaca cu tine,ci cel care accepta,sa fie,,jucat,,!In general detest oamenii slabi,care n au coloana vertebrala.uneori conjunctura ne face sa i acceptam,dar ...ei,tot slabi raman!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba m-am saturat de voi ma pana peste cap cu acceptatul de a fi jucat si sloboz... In primul rand daca te uiti la natura ce observe inteleptule ? Natura te poate face zob intr-o secunda daca vrea si totusi e linistita si puternica. Ei bine acestea fiind spuse nimeni nu iti da dreptul de a te juca cu o persoana doar pentru ca ea te iubeste si accepta din partea ta sa-i faci rau. Dar tu regele "p...I" daca ai fi rege intr-un regat ? Ti-ai omora oamenii doar pentru ca ai putea? Ipocritii naibii.

      Ștergere
  6. acest barbat este un caz care are nevoie de ajutor pentru ca este intr-o situatie disperata si are nevoie de sfaturi ca sa iasa din confuzie si sa stie cum sa actioneze pentru binele sau,si pentru a evita sa mai fie ranit de aceea femeie sau de alte femei pe viitor. in aceasta situatie sunt multi barbati si femei numai din frica de singuratate, s-au complacut in aceasta situatie tocmai din nevoia de a primi iubire de la persoana pe care o iubesc si in acelasi timp desi stiau ca persoana pe care ei o iubesc nu le garanteaza stabilitate si siguranta, sau ca ii face fericiti doar pentru scurt timp dar nu puteau renunta la ea.a lua decizia sa te desparti de cineva dupa o perioada indelungata pare a fi cel mai dureros lucru din lume. oricat de buna crezi ca e aceasta decizie pentru viitorul tau, in momentul in care ai hotarat sa renunti definitiv la ceea ce inca mai iubesti e ca o operatie pe cord deschis fara anestezie.cine a iubit macar o singura data in viata cu adevarat si a crezut intotdeauna ca persoana pe care o iubeste e aleasa, atunci stie cat de greu e sa accepti o despartire, sau sa fi tu cel care renunta definitiv.nu e vorba de demnitate,de varsta, sau de sexul persoanei, e vorba de puterea de a trece peste durere si a-ti continua viata fara a mai fi dependent de aceea persoana. am trecut prin asa ceva si stiu ce inseamna sa renunti la cineva pentru care ti-ai fi dat si sufletul.am renuntat la fata care am iubito 3 ani pt ca am realizat ca desi ma iubeste, ea mai iubeste pe inca cineva din trecut in acelasi timp care are la randul lui o relatie.e ceva de genul:ne vrea pe amandoi dar nu stie ce vrea, iar cand ne certam il cauta pe celalalt (dar nu mi-a recunoscut niciodata ca mai simte ceva pt el,mereu a zis ca vorbesc doar amical dar nu o cred).in momentul de fata suntem despartiti, ea vrea sa fie cu acel tip dar asteapta ca el sa se desparta de tipa cu care e.daca se va plictisii de asteptat ma va cauta pe mine ca si consolare pt ca se simte singura, si e nemultumita de stadiul in care se afla cu acel tip.desi ea nu stie ca eu mi-am dat seama de tot ce a facut ea in acest timp si ma va cauta spunandu-mi ca nu poate trai fara mine ca sunt singura ei iubire, nu o voi mai primii inapoi. daca as accepta sa ma reimpac cu ea la prima, a doua cearta deja l-ar cauta iar pe tip binenteles pe ascuns si voi suferi iar, ajungand iar la despartire pt ca nu voi mai suporta sa vad cum e cu mine si se gandeste la altul cu care a vrut sa fie si nu a profitat cand erau liberi amandoi sa-si spuna ce simt unul pt altul. da mi-e un dor nebun de ea, o parte din mine inca mai sangereaza dupa un sarut, etc dar cand ma gandesc cat timp am pierdut asteptand sa se schimbe, sa ma vrea doar pe mine si doar m-am amagit. stiu ca nici pe viitor nu se va schimba,si nu merita nimic. am realizat ca cel mai bun lucru este a refuza orice contact cu ea, sa nu tinem legatura deloc.asta e singurul mod in care voi trece peste ce a fost si nu ma voi mai gandii la ea.sfat pt acest barbat care a cerut sfatul este sa refuze orice contact cu ea: vorbit,sms,facebook,mess,evitat locurile in care se vedeau, locurile ei preferate, si a evita sa vorbeassca despre ea indiferent cine il intreaba de ea.atata timp cat tine legatura cu ea, ea va pune din nou stapanire pe el si spunandu-i ce vrea el sa auda il va prinde iar in plasa.sa iasa cu prietenii si sa cunoasca femei noi cu care sa petreaca timp, sa nu se grabeasca sa inceapa o relatie noua pana nu e vindecat pentru ca va ajunge sa pateasca exact ca si mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu Jax pentru comentariul tau atat de cuprinzator si relevant! Te mai asteptam pe aici!

      Ștergere
    2. Dapai si asa o balicareala; "Dute-n colo, vino-n coace, lasa-ma si nu-mi da pace." Eu ii aratam drumul spre . . . duca-se de tare multa vreme, sa fi fost in locul lui. Dar chiar credeti ca mai exiasta asa barbati ? Ma ca indoiesc.

      Ștergere
  7. m-a impresionat comentariul lui @ jax. mi-au dat lacrimile citind pentru ca trec prin exact acelasi lucru.iubesc un baiat care inca nu e vindecat de fosta lui prietena (care e deja de 2 ani cu altul) si in acelasi timp ii mai place mult de o tipa (care se marita anul asta si pe care o stie dinainte sa fie cu mine dar ea era cu altcineva atunci cand ne-am combinat noi) si desi suntem impreuna de 5 ani si m-a cerut de nevasta stau in dubii daca sa ma marit sau nu cu el.intrebarea e daca nu ma iubeste de ce vrea sa faca nunta cu mine? e posibil oare sa iubeasca 3 persoane in acelasi timp?precizez ca e zodia gemeni si eu scorpion.ne stim de 10 ani dar de fiecare data cand deschid subiectul despre ce a fost in trecutul lui se enerveaza si spune ca nu vrea sa vorbeasca despre fostele iubite. ce sa cred?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cui pe cui se scoata, ma tu draga, geamanul este dificil, el se insoteste bine cu alte semne de aer, ori de foc, dar cu tine care esti apa, mai, mai, adica... deloc. O sa-ti mananci zilele, cauta-ti un taur, ori un rac ca este sensibil, are si asta hachite, dar nu ca si geamanul. Asculta, citeste si ia aminte.

      Ștergere
    2. Exact asa am patit si eu dupa o relatie cu o fata de 8 ani jumate...ma inselat a doua oara dupa ce am iert o prima data acum 3 ani dat diferenta e ca prima data m a inselat cu fostul iar acum cu unu de 50 de ani...si asa a facut cu toti cu care a stat...m am saturat so primesc inapoi pt ca e clar ca daca m ar fi iubit nu renunta la mine...sincer am 32 de ani si stiu ca nu conteaza dar fizic sunt frumos inalt cu pozitie materiala si daca i ati vedea pe aia cu care sta cum arata nu v ar venii sa credeti

      Ștergere
  8. Geamanul tau este duplicitar,compatibiltatea gemeni-scorpion este mica si instabilitatea lui pune pe ganduri.Parerea mea,nu te casatori...inca.Mi se pare ca tu esti ,,ultima,,lui alternativa.Toate,,iubirile,,s au casatorit deci ...ce sa faca el?Se insoara cu tine,ca ultimul,,argument,,al iubirii,cica.....Gandeste te bine,ce faci!Intuitia mea(feminina)ma face sa vad ca e cam,,putreda,,situatia voastra!Ana.

    RăspundețiȘtergere
  9. Arde satu', muta-te in altu' ! Ce sa perzi timp pretios cu una care ba pricepe , ba nu intelege. Este o melodie frumoasa italiana care spune ca il cuore uno tinzgaro và, - inima este un tigan nomad. Asculta aceasta melodie , treci mai departe. Aia joaca ping-pong, nu stie nici ce vrea nici cum ar vrea. Las-o moarta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Il cuore è uno zingaro và

    RăspundețiȘtergere
  11. am citit articolul postat si comentariile celorlalti si ii dau perfecta dreptate lui jax pentru sfaturile propuse.mai exista barbati care mai sufera dupa femei,dar acesti barbati despre care s-a discutat aici sunt aceia care au iubit prea mult si intensitatea cu care au iubit e greu de exprimat in cuvinte,incat ajung sa nu mai poata trai fara persoana iubita. ajung sa se amageasca ca timpul va intoarce lucrurile pozitiv si ca persoana iubita se va schimba cu timpul ajungand sa il vrea numai pe el. mare greseala. oamenii se schimba rar, si o iubire mare se vindeca foarte greu, nu se poate uita niciodata in totalitate dar se poate uita in momentul in care ajungi sa iubesti iar pe cineva. cunosc si cupluri taur-gemeni sau scorpion-gemeni rac-gemeni care sunt fericiti si au relatii frumoase dar cred ca tine mai mult de firea omului potrivirea decat de zodii.am intalnit cupluri din aceleasi semne cum ar fi balanta-gemeni gemeni-varsator care nu se potrivesc deloc si numai se cearta si se despart si tot asa. eu sunt taur si am avut o relatie 3 ani jumate cu un geaman si incontinuu ne certam ne desparteam si impacam si tot asa si inainte am avut o relatie cu un taur (5 luni) in care ne-am certat ft putin si ne-am inteles ft bn si ne-am despartit din motive care nu au tinut de iubire.pe gemeni i-as vrea ca amicii dar in relatii nu pentru ca iubesc nebuneste, si pot iubii mai multe persoane in acelasi timp ajungand sa nu stie ce vrea incat sa iti distruga viata, facandu-te sa suferi in ultimul hal.pentru doamna/domnisoara care e scorpion si e in dubii cu nunta eu zic ca desi vei face nunta te va face sa suferi in continuare, pentru ca nici nunta nu iti garanteaza ca va fi numai al tau dupa aia. daca vrea sa te insele o va face, si nu iti va recunoaste niciodata, desi ai dovezi clare te va face paranoica.

    RăspundețiȘtergere
  12. Problema gemenilor,in love?pot sa iubeasca mai multe persoane in acelasi timp,nu se pot hotari cu care sa ramana,raman cu una...o regreta pe cealalta si tot asa!Feriti va de gemenii(barbati)sau inarmati va cu muuuuuuuuuuuuuuuulta intelegere fata de ei ,ca te dispera!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iubesc un baiat gemeni (in love), capabil sa iubeasca mai multe persoane in acelasi timp. stiu sigur ca ii place mult de o fata pe care o stie dinainte sa fim impreuna dar nu imi recunoaste ca mai simte ceva pentru ea si imi spune ca eu sunt singura lui iubire. stiu sigur ca ma iubeste si pe mine cu adevarat mi-a demonstrat asta dar totusi i-am dat papucii pentru ca am vazut niste conversatii cu tipa de care ii placea lui. ne-am tot despartit si impacat de ft multe ori, si acum eu am renuntat la el pentru ca nu vreau sa mai sufar din cauza lui. de o saptamana ma tot cauta dar nu vorbeste nimic de impacare ci doar amical.si daca ne-am impaca nu stiu cum sa il temperez sa ma vrea doar pe mine si sa nu mai vrea pe altcineva. stiu ca are nevoie de libertate si i-am dato intotdeauna nu i-am reprosat niciodata nimic si am fost intelegatoare, dar mi-e frica ca o sa il pierd din cauza celeilalte tipe. mi-e frica sa nu ajung sa sufar ca cei 2 barbati si de asta vreau un ajutor daca se poate de la cineva din zodia gemeni cum sa fac ca geamanul meu sa imi fie credincios si sa il fac sa imi manance din palma sa nu mai poata trai fara mine.i-as multumii o viata intreaga celui/celei care imi va da un sfat in legatura cu el. stiu ca multi mi-ar zice sa il las si sa imi vad de viata cautand un barbat sincer si care sa stie ce vrea si inseamna iubirea adevarata si sa nu fie fustangiu. credeti ca e atat de simplu sa gasesti un exemplar din asta? eu cred ca aceste exemplare sunt pe cale de disparitie, si chiar si asa daca as gasii nimeni nu mi-ar garanta ca ma va face fericita, pentru ca pana la urma e vorba si de potrivire intre parteneri nu doar sa fie fidel, si sincer si sa isi doreasca sa aiba o legatura serioasa. in zodiace se zice ca cei din zodia gemenilor sunt duali, mincinosi, manipulatori, tiranici, duri, spurcati de gura, etc, dar totusi si ei isi doresc sa iubeasca si sa fie iubiti cu adevarat, sa aiba o familie si copii, nu zic ca toti din zodia asta sunt asa, nu inseamna ca vor insela toata viata, sau ca toti din zodie sunt labili psihic, etc. vreau un geaman sau geamana sa ma ajute cu sfaturi pentru a-l face pe geamanul meu sa nu mai poata trai fara mine, si sa nu isi mai doreasca pe altcineva.

      Ștergere
    2. aoleooo zodia asta a gemenilor e belea :)) aceasi problema o am si eu cu o geamana mea...cum sa faci o geamana sa nu mai poata trai fara tine si sa uite de iubirile din trecut pentru mine inseamna ca si cum as fi avea leacul pentru SIDA. ea e drogul meu, m-a zapacit,m-a innebunit, m-a facut sa sufar, m-a facut mai fericit ca oricine altcineva dar simt ca e genul de om care nu poate sta numai cu o singura persoana. gemeni/gemene luminate help!

      Ștergere
  13. Sa emiti judecati fara a fi in postura persoanei implicate direct e foarte greu de facut! Din "fericire" am fost si eu in aceeasi situatie si pot spune cu mana pe inima ca atunci cand iubesti (ca barbat) devii orb la tot ce vezi si surd la tot ce auzi. Din pacate insa acest tip de dragoste nu este un mod real de a iubi ci doar un drog, ce-i drept unul foarte puternic. Pe scurt femeia in cauza este labila psihic sau instabila din punct de vedere emotional si nu este capabila sa traiasca o poveste de dragoste de la inceput pana la sfarsit. Asta pt ca nu stie ce este dragostea adevarata si cum se traieste ea. Barbatul implicat nu este nimic altceva decat "o umbrela de vreme rea" care este scoasa din debara de fiecare data cand e nevoie. Aceasta femeie se foloseste clar de acest barbat, care el crede ca o iubeste sincer, insa ea nu face nimic altceva decat sa-i exploateze sentimentele sincere pe care le are fata de ea. Nu suporta sa stea singura (probabil ca e si nimfomana) si de fiecare data cand ramane singura da fuga la "rezerva ei de lux", adica el. Dupa care, pt ca nu simte nimic puternic fata de el, decat mila probabil, isi cauta un barbat adevarat care s-o sodomizeze pt ca altfel nu se simte femeie. Povestea va continua la nesfarsit sau pana cand ea va gasi un barbat suficient de puternic si abil care va sti s-o tempereze. Insa acest barbat care "poate s-o linisteasca" in nici un caz nu e cel din acest exemplu, adica cel in suferinta. Sfatul meu pt cel implicat direct: prietene, fugi cat poti de tare de ea ca dracu' de tamaie si fara sa te mai uiti inapoi aidoma lui Lot din povestea biblica a Sodomei si Gomorei...

    RăspundețiȘtergere
  14. Asa sunteti multi(barbati),,fugi cat poti,,corect,pt.ca lasii fac asa si din pacate lasi sunt din ce in ce mai multi.Daca te iubeste o femeie(te sufoca)de fapt,in opinia multora,daca nu te iubeste si te joaca pe degete,la fel nu este bine.Cum este bine,pe lumea asta ,sa iubesti?De fapt, iubire nu mai exista!Sex la greu o perioada si daca,,ea,,s a indragostit ,,fugi frate.......,,cum scrie mai sus.perfect,sfat dar e vai de lasii....astia!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aici in articolul asta era vorba de un barbat care sufera din cauza unei femei care nu stie ce vrea si il foloseste pe el numai cand se simte singura, nu e vorba de lasitate si neasumarea responsabilitatii!!! ea nu il iubeste pe el cu adevarat sau daca il iubeste il foloseste doar ca si consolare atunci cand are nevoie de el si apoi cand se asteapta mai putin ii intoarce spatele regretandul pe celalalt si intorcandu-se la el si tinando asa la nesfarsit pana se intampla ceva tragic.de ce sa continui sa suferi dupa o nebuna care nu stie ce vrea si te foloseste cum are ea chef, si sa fi mereu un dute-vino? merita? nu aduce decat suferinta. dupa cum vorbesti aici nu ai inteles subiectul discutilor si deviezi de la subiect prin "Sex la greu o perioada si daca,,ea,,s a indragostit ,,fugi frate" asta e cu totul altceva, aici in ce zici tu e vorba de acei barbati care sunt interesati doar de sex si nu vor implicatii, nu vor relatii serioase sau de durata.deci e vorba de 2 subiecte diferite. normal ca nu sunt de acord cu tipul de barbati care vor doar aventuri si atat pt ca sunt niste excroci sentimentali si profitori dar la fel si unele femei se pot cataloga asa.

      Ștergere
  15. Vorba lunga cu o singura concluzie;iubire se gaseste f.rar,daca nu ...chiar ,deloc.Indragostirea n are nimic de a face cu iubirea.De asta e confundata si dupa cum se vede,divorturi extrem de multe dupa f.putin timp,sau separari dupa ce s a consumat,,indragostirea,,!,,Iubirea,,cica...dispare si gata cu ,,joaca de a cuplul,,cautam in alta parte,ce?Indragostirea,din nou!Fluturii in stomac,genunchii inmuiati,emotiile,florile,minciunile frumoase,et c.Deci,iubirea pe unde este?O detin putini,f.putini si cred multi ,ca o au...dar se inseala!cris.

    RăspundețiȘtergere
  16. Am o rugaminte la voi. Aveti idee daca merge o relatie dintre un varsator si sagetator,cum ar decurge si daca se potrivesc din punct zodiacal? Va rog frumos ,daca aveti habar sau cunostiinte ,sa imi raspunde-ti si mie :(

    RăspundețiȘtergere
  17. Varsat-sagetat.ar merge-cu mentiunea ca amandoi sunt independenti,liberi(nu suporta constrangerile)deci,s ar putea sa se inteleaga la cap.asta,care supara f.multe cupluri.Au puncte in comun;calatoriile,liberi in expresie,pasionali dar mai ales intelectual se potrivesc(inteligenti,deschisi,comunicativi).Posibil sa mearga,relatia,in procent mare.Daca varsatoarea sunteti(dv-femeia)sansele sunt f.mari sa fie ok.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Supara foarte multe cupluri! De ce ? Si daca e barbat mai sunt sanse ?

      Ștergere
  18. Am trecut in agenda mea un viitor articol despre cmpatibilitatea in dragoste dintre Varsator si Sagetator. daca deja au aparut pareri despre acest subiect, acest lucru nu face decat sa ma bucure si sa ma inspire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Diana! Eram curios pentru ca am fost cu un sagetator, 2 ani jumate si noua ne-a lipsit libertatea din cauza distantei,aparuse gelozia ,unori la mine ,unori la ea si intr-un final s-a terminat tragic. Dar Ea are momente cand ar vrea sa se intoarca ,dar exista un impediment DISTANTA. M-ai da semne de regret ,dar nu prea mult. Este mult de povestit. In orice caz,nu am inteleso niciodata si nu cred ca o voi intelege . Suntem despartiti de 6 luni si inca nu am uitato.Ea este fericita alaturi de altul ,iar pana la urma ptr asta m-am rugat ,sa isi gaseasca fericirea. Mi-e dor de Ea...

      Ștergere
  19. As propune un articol despre FERICIRE!eu cred ca nu exista,dar......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O, da! FERICIREA. Să fie de găsit oare pe blogul Dianei? Nu mică ne-ar fi mirarea dar MARE ar fi traficul.

      Ștergere
  20. Hello everybody!:) Ca tot veni vorba de varsator..ce părere aveți de relația cu o fecioară? Cunoașteți astfel de cupluri? Astept părerile voastre .
    Mulțumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  21. Varsator cu Fecioara ? Nu stii in ce te bagi. Varsatorul iubeste libertatea, nu uitati ca este semn de aer. Este si se comporta precum aerul.Fecioara este semn de pamant. Disciplinata, testarda, calculata pana-n varful unghiilor, critica si cicalitoare de te omoara. Iti face contul la ultimii banuti, daca te iubeste. . . nu te iubeste esti in posesia ei, este teribil de geloasa. Fecioarelor le merge bine cu semnele de apa, scorpion, rac , deloc cu pestii. Citeste, fa ochii mari acum decat sa-ti dai pumni in cap mai tarziu. Varsatorii sunt ei draguti, dar le este amenintata libertatea, dispar. Ei inchid usi pentru totdeauna.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ma aflu in relație cu Varsatorul de mai bine de 1 an si jumătate. Totul a mers binisor între noi doar pt ca eu(Fecioara)am făcut mereu compromisuri...ca de altfel la cât de orgolioși suntem amândoi..eram demult pe drumuri separate. Eu sunt exagerat de geloasa si cicalitoare...sau probabil ca încă nu m-am învățat cu libertatea si independența Varsatorului. Îmi doresc mereu de la el mai multă atenție,mai multe dovezi de dragoste...dar câteodată e atât de rece..precum gheata.. cu toate ca sunt sigura ca ma iubeste....dar...are felul lui de a iubi si de a demonstra...tare ciudat.
    Nu știu cât va mai ține aceasta
    relație...:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca mai intotdeauna,cand vrea ca o relatie sa mearga,cand iubeste,FEMEIA,este cea care face compromisuri,care suporta multe,care are rabdare,etc.FEMEIA,este super-puternica,dinamica,desteapta,hotarata.BARBATUL?Orgoliu si ego-u atat are n cap si n .....CE V ATI FACE FARA FEMEILE DE LANGA VOI?V ati sinucide!

      Ștergere
  23. Barbatul este slab psihic sau mai bine zis ii este frica de o alta relatie incat acesta accepta acest dute vin-o permanent.Ar trebui sa apeleze sau sa fie ajutat sa apeleze la un medic de specialitate caci nu este o rusine.In felul acesta se chinuie singur si Doamne fereste poate ajunge in cele din urma la suicid.

    RăspundețiȘtergere
  24. Aveti dreptate d le,ma mir ca sunteti barbat si recunoasteti ca,f.multi domni,au doua relatii,merg paralel,apoi nu se hotarasc cu care sa ramana,cand o fac(raman cu una),regreta....De ce?Pentru ca sunteti f.slabi,sexul tare si totusi,,foarte slab,,din lipsa dorintei de asumare a relatiilor,se intampla asta.Femeile,oricum sunt ele,mult repede isi asuma,lupta si doresc relatii de durata,sincere.Normal,nu toate...dar marea majoritate a lor,asta vor!Barbatul este o fiinta,lasa,slaba,infuentabila,instabila,genul de ,,mascul,,in regnul lui,care doar s ar,,ACUPLA,,si atat,dar atat...nimic mai mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gresit ! Eu chiar daca am o situatie si o pozitie buna am iubit enorm o femeie divortata cu un copil, i-am oferit toata dragostea mea si vroiam sa le ofer un viitor chiar daca nu era copilul meu. Chiar daca a spus ca ma place si se simte foarte bine cu mine in final mi-a calcat inima si sentimentele in picioare alegand despartirea ! Exista si barbati buni care vor stabilitate si o familie fericita dar voi femeile preferati baietii rai si apoi plangeti pe la colturi ca toti barbatii "este" porci !

      Ștergere
  25. Nu conteaza zodia(femeia)este fiinta care conduce si are intuitie.SEXUL SLAB?NU PREA CRED ASTA!EL CONTRARIO!

    RăspundețiȘtergere
  26. Draga Anonim nu voi intra in polemici cu dvs.Da barbatul in general are cateva puncte slabe dar acum nu va ridicati aripile in semn de glorie caci eu eu m-am referit strict la subiectul de fata.O zi cat mai frumoasa!!!

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu este glorie,este realitatea..din pacate,cruda,d le!Nu este o,,victorie,,asupra sexului masculin,ci o amara constatare a vietii pe care o traim.cand trebuie sa traim,impreuna(cupluri)cum sa fie victorie sau glorie????Este o tristete si amaraciune sa constat asta,nu emfaza cum credeti!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Realitatea este asa cum o construim.Dintotdeauna a existat acest razboi a egalitatii intre sexe pe care sincer in dezagreez si in acelasi timp ma stradui sa il inteleg.Si barbatul si femeia ar trebuii sa fie egali in opinia mea.Ambele sexe au avantaje si dezavantaje dar marele dar al femeii este acela ca ea poate da viata ceea ce fabulos.Toate aceste procese de constiinta ca eu sunt barbat,tu femeie au creeat razboaie,violente domestice ,crime si tot felul de nelegiuiri carora cu toata stima nu le percep logica.Intotdeauna am crezut ca este o prostie.Dupa mintea mea eu cred ca daca ne-am cunoaste povestea fiecaruia nu ar mai exista asa ceva.S-ar ajunge la numitori comuni si ar fi mult mai multa pace si intelegere.

      Ștergere
  28. Nu merita sa stai sa tragi dupa o femeie prost educate si nehotarata. Femeile din partea Galati si a Moldovei sunt cele mai mincinoase si infidele. Au caracter de tara, la o petrecere cu un pahar doua ridica imediat fusta la altul. Sa te puna naiba sa te indragostesti de vreo moldoveanca de la sat, vei fi un fraier inselat, mintit si batjocurit. Nu iti cheltui banii cu o moldoveanca de la tara caci asa fac majoritatea, stau intr-un cotet in sat si mult vacile, insa au pretentii de vedete. O moldoveanca iti va distruge viata daca tu esti de exemplu din Ardeal, Dobrogea, caci prin Oltenia isi ia bataie cu siguranta. Vei vedea ca am dreptate in ceea ce zic. Moldovencele sunt cele mai nesimtite, mincinoase si prefacute femei din Romania. De aia le vezi peste tot in Europa, calarite de toti. Feriti-va de moldovence, ori folositi-le doar pentru termen scurt.

    RăspundețiȘtergere
  29. La mine, dupa vreo 30 de ani, ea , fosta, vrea sa se impace cu mine. A descoperit ca....ma iubeste. Ca sa vezi!
    Unele persoane sunt de'un penibil inimaginabil. Tot incearca sa se bage in seama pe anumite site-uri,, dar fara spor. E jalnica. Nici macar nu a intrebat:'OMULE, AI PE CINEVA IN VIATA TA?'
    Prostia si idiotenia merg de cele mai multe ori mana 'n mana.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.