Horoscop Berbec iunie 2014

Horoscopul Berbecului iunie 2014 lasa sa se intrevada un ciclu al existentei caracterizat de o usoara indepartare de viata sociala, focalizat asupra caminului si familiei, a contactului cu lumea ta interioara.

Horoscop Berbec iunie 2014 - Horoscop general

Horoscop Berbec iunie 2014
Sextilul dintre Soare si Mercur de pe 6 iunie 2014 este asociat cu o sporita independenta personala, ce iti permite sa scoti la iveala ceea ce te face unic, special, printre ceilalti oameni. Prin punerea in valoare a abilitatilor individuale ai sansa de a-ti recepta cu limpezime personalitatea. Esti inclinat sa eviti rutina zilnica, sa cauti cu tot dinandinsul lucruri iesite din comun, putandu-te simti astfel reimprospatat si revitalizat.

Din 7 iunie, Mercur retrograd in Rac si a patra casa a Berbecului te poate determina sa te retragi cumva din involburarea sociala, sa iti regandesti parcursul existentei, mai ales prin prisma caminului si familiei. Nu ezita sa iti pui intrebari fundamentale pentru a ajunge la miezul credintelor tale si a evita potentiale conflicte cu rudele si oamenii apropiati. Este mai bine sa pui singur capat unor surse de stres inainte ca viata sa te oblige sa faci asta.

Tranzitul retrograd initiat de Neptun pe 13 iunie 2014 in Pesti si a douasprezecea ta casa pune accentul asupra necesitatii de a te elibera de tot ceea ce este conventional sau artifical in existenta ta, de a te concentra asupra unei adevarate comunicari cu lumea ta interioara. Din aceasta cauza, poti fi din nou inclinat sa te izolezi de oameni si sa-ti dedici timpul reflectiei si decodarii mesajelor tot mai persistente ale subconstientului tau. Este vremea sa iti analizezi esecurile si implinirile, sa tragi invataminte din ceea ce ti s-a intamplat pana de curand. Intuitia reprezinta unul din punctele tale forte, insa un prea mare aflux de imaginatie te poate face sa interpretezi gresit vorbele si actiunile celor din imediata ta apropiere.

Tot pe 13 iunie, Luna plina din Sagetator si a noua casa a Berbecului este pe punctul de a produce schimbari in planurile tale tinand de studii si calatorii. Daca iti lipsea pana acum o viziune incitanta despre viitor, aceasta Luna plina are putinta de a-ti sugera una, de a-ti inspira noi si promitatoare proiecte pe termen lung. De asemeni, credintele tale spirituale sau religioase par a castiga teren si a te inalta deasupra micilor dar iritantelor dificultati ale traiului zilnic.

Mijloacele de comunicare si transport ajung in prim plan odata cu 17 iunie, ca urmare a calatoriei retrograde a lui Mercur in Gemeni. Mintea pare a-ti lucra fara incetare, a se cufunda in numeroase si diverse idei si idealuri. Uneori, un astfel de tranzit mercurian poate provova o suprasolicitare si o epuizare nervoasa. Rezerva-ti timp pentru a te relaxa si a-ti clarifica demersurile ambitioase. Fii cat se poate de prudent si minutios in tot ceea ce tine de transporturi si calatorii, atentie la felul cum sofezi si la starea tehnica a masinii tale.
Comunicarea cu ceilalti pare a fi usor incetosata in aceasta perioada. Nu te sfii sa pui intrebari atunci cand nu intelegi punctele de vedere sau parerile cuiva, verifica daca mesajele trimise de tine au fost primite si revezi cat mai des agenda personala pentru a-ti reaminti intalnirile programate. Reia contactul cu rudele, mai cu seama daca pluteste in aer vreun conflict ori vreo neintelegere.

Din 21 iunie 2014, Soarele traverseaza sectorul astrologic al Racului si al celei de-a patra case a Berbecului. Familia, casa, proprietatile, mostenirile spirituale si materiale constitue majore repere si surse de satisfactie. Este posibil sa-ti asumi o pozitie de lider in familie si sa dai nastere astfel unor nedorite confruntari. Nu iti impune cu orice pret vointa, incercand in schimb sa invigorezi legatura cu cei indragiti. Oricum, ai predispozitia de a-ti consolida caminul, vazandu-l drept ultimul si cel mai sigur bastion in fata atacurilor imprevizibile ale lumii din afara.

Vizita lui Venus in Gemeni pune capat din 23 iunie problemelor de comunicare din sfera sociala. Pari a te simti precum pestele in apa printre oameni, mai ales ca ai inspiratia de a rosti cuvintele potrivite la momentul potrivit.

Opozitia lui Marte cu Uranus de pe 25 iunie 2014 are capacitatea de a te pune in fata unor mari surprize. Silit de imprejurari, poti ajunge uneori sa iti croiesti drum prin viata de unul singur, desprins de influentele si opiniile multimii. Daca te simti ingradit de ceva ori cineva, ai tendinta de a nu te da inapoi de la nimic pentru a-ti castiga libertatea. Nu ar fi de mirare, asadar, daca orice provocare, oricat de mica, te-ar putea determina sa reactionezi disproportionat, angajandu-te in infierbantate dispute.

Luna noua ivita pe 27 iunie in Rac si a patra casa a Berbecului readuce in actualitate chestiunile de familie. Proiectele neterminate legate de camin sau cineva apropiat te pot aduce in pragul unor dezamagiri. Cu toate acestea, trebuie sa mentii armonia din familie si sa nu dai dovada de slabiciune. O persoana respectata ori respectabila este pe cale sa-ti risipeasca indoielile si sa-ti ofere niste solutii neasteptate ale problemelor actuale.

Horoscop Berbec iunie 2014 - Horoscopul dragostei

Interactiunea din viata sentimentala impune o permanenta ajustare si armonizare incepand cu 17 iunie 2014, atunci cand Mercur retrograd patrunde in cea de-a treia casa a Berbecului. Este nevoie sa te asiguri ca deslusesti cu adevarat ceea ce are sa-ti spuna partenerul de cuplu inainte de a se ajunge la o criza a conexiunii dintre voi. Straduieste-te sa imprastii din timp norii negri ai unor potentiale certuri, tine-ti promisiunile facute si nu lasa loc nici unui echivoc in discutiile cu persoana iubita.

Din 23 iunie, ca efect al tranzitului lui Venus in a treia ta casa, tinzi a fi atras de oameni avand darul de a-ti stimula gandirea si a se conecta cu tine la nivel intelectual. Iti doresti sa fii alaturi de cineva capabil sa discute cu tine lucrurile care te intereseaza si te pasioneaza. Casa a treia este guvernata de Gemeni, asa ca este posibil sa te simti ispitit de doua persoane in acelasi timp. Ai prilejul de a intalni un potential partener de cuplu de-a lungul unei scurte calatorii, prin intermediul unei rude sau a unui prieten.

Horoscop Berbec iunie 2014 - Horoscopul banilor si carierei

Viata profesionala din aceasta luna nu este caracterizata de notabile evenimente cu exceptia celor prefigurate in horoscopul mai 2014. Preocuparile personale nu iti ingaduie o intensa concentrare asupra carierei dar, cel putin pana pe 23 iunie, este este necesar sa iti veghezi cu strictete modul de comunicare cu colegii si superiorii, mai cu seama ca pari a te adapta intr-o mai mica masura muncii in echipa.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop dragoste 2014 - Berbec

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Berbec mai 2014
Horoscop Berbec iunie 2014 Horoscop Berbec iunie 2014 Reviewed by Diana Popescu on mai 25, 2014 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Buna , Diana!I Felicitari pentru blog si multumiri pentru articolele atat de diverse ,scrise intr-o maniera care iti dau o stare de bine si de speranta.
    Astept cu nerabdare horoscopul pentru taur pe luna iunie!
    Am o MAREEE rugaminte un articol referitor la compatibilitatea taur-capricorn se poate?
    Pupici si multa putere de munca in continuare

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ,Diana ! O rugaminte am la dumneavoastra ,pentru cei care nu au un loc de munca ,o sa isi gaseasca ? Eu sint berbec si la orce poarta bat ,nimenea nu imi deschide .Va rog din tot sufletul .Va multumesc . Simina

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga,berbecuta Diana nu este chiar d zeu,sa stie asta cu precizie.Predispozitiile se enunta,dar vizionara sau clarvazatoare,nu cred ca este.Multa lume isi cauta servici(din toate zodiile)mai in gluma mai in serios,chiar si eu ma numar printre cei fara servici,in cautare si cu speranta.Sa ne ajute d zeu,ca vom gasi pana la urma!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.