Horoscop Fecioara iunie 2014

Horoscopul Fecioarei iunie 2014 anticipeaza o intensa viata sociala, avand darul de a te aduce in preajma unor mari oportunitati, dar si o interactiune contradictorie in relatiile de prietenie. Viata amoroasa oscileaza intre iluzie si realitate, focalizandu-te totusi, in cele din urma, asupra unei perspective guvernate de echilibru si stabilitate.

Horoscop Fecioara iunie 2014 - Horoscop general

Horoscop Fecioara iunie 2014
Parcursul retrograd inceput de Mercur pe 7 iunie 2014 in Rac si a unsprezecea casa a Fecioarei genereaza adeseori  o senzatie de deruta si frustrare in relatiile de prietenie. Se poate intampla ca niste amici sa-ti refuze un ajutor sau sa-ti fie mai putin alaturi intr-o chestiune in care te bazai intru totul pe ei. Acest lucru poate fi determinat de faptul ca te-ai concentrat prea mult, in ultimul timp, asupra unor ambitioase obiective individuale si ai pierdut legatura cu prietenii. Se impune o lucida analizare a modului cum iti poti armoniza interesele proprii cu cele ale oamenilor apropiati.

Pe 13 iunie, Luna plina din Sagetator si a patra ta casa pare a-ti incetosa perspectiva practica despre viata. Nazuinta de a-ti infrumutesa locuinta sau de a te muta intr-o alta, mai comoda si mai spatioasa, este de bun augur atata vreme cat nu iti lasi imaginatia sa te indeparteze de realism. Uneori, marea sensibilitate emotionala aparuta cu prilejul acestei Luni pline te poate face foarte vulnerabil in relatia cu unii membri ai familiei.

Seninatatea, inima usoara si sociabilitatea cu care te inzestreaza din 21 iunie 2014 tranzitul Soarelui in Rac si a unsprezecea casa a Fecioarei te imboldesc sa iti urmezi cu sporita vigoare visurile si idealurile. Ai oportunitatea de a-ti face noi contacte umane si a te bucura de fructificarea unora mai vechi. Oricum, in acest interval de timp, apartenenta la un grup social ori la un cerc de prieteni reprezinta un lucru foarte important pentru tine. Esti inclinat sa iei in seama tot ce iese din comun, iar ideile tale stralucesc prin originalitate si ingeniozitate.

Satisfactia de a fi parte a unei echipe, de a fi membru al unui grup nu te impiedica sa-ti impui un statut de lider pe 27 iunie, sub vibratiile Lunii noi din Rac si a unsprezecea ta casa. Pot exista, totusi, niste complicatii in relationarea cu prietenii, colegii, dar nu te simti implinit daca nu faci parte dintr-o colectivitate ce iti impartaseste gandurile si telurile. Straduieste-te sa nu impingi lucrurile prea departe atunci cand tii cu tot dinadinsul sa te afirmi.

Horoscop Fecioara iunie 2014 - Horoscopul dragostei

Odata cu 13 iunie, Neptun isi asuma o turnura retrograda in Pesti si a saptea casa a Fecioarei, si incearca sa iti transpuna viata sentimentala intr-un taram al visarii si imaginatiei. Atentie, asadar, la tendinta de a-ti idealiza persoana iubita sau de a confunda un autentic simtamant de iubire cu compatimirea, dorinta de a sprijini pe cineva din apropierea ta.

Prezenta lui Venus in Gemeni confera un plus de subiectivitate aspiratiilor tale sentimentale. Inconjurat de o aura de farmec, ce atrage oamenii catre tine, poti prefera ca potential partener pe cineva serios, incununat de succese sociale, capabil sa ofere stabilitate si echilibru vietii tale. Este posibil sa intalnesti o astfel de persoana in sectorul tau ocupational ori prin intermediul unui om de afaceri sau a cuiva detinand o pozitie influenta.

Horoscop Fecioara iunie 2014 - Horoscopul banilor si carierei

Neptun retrograd in a saptea ta casa aduce in prim plan, incepand cu 13 iunie, posibilitatea de a amesteca afacerile cu prietenia. In cazul cand un amic iti solicita un imprumut ori incearca sa te atraga intr-o mare investitie, esti nevoit sa alegi intre punerea la incercare a conexiunii dintre voi si riscul de a pierde o suma destul de mare de bani.

Pe 17 iunie 2014, tranzitul retrograd al lui Mercur instaleaza aceasta planeta in zona astrologica a Gemenilor si a celei de-a zecea case a Fecioarei, sugerandu-ti sa te ocupi de treburile neterminate, sa-ti inchei proiecte (de mult) incepute. Aceasta conjunctura astrala este asociata cu o schimbare in cariera, cu o promovare sau chiar pierderea unei slujbe. Pot exista probleme de comunicare cu un manager sau un sef. Este de dorit sa abordezi viata profesionala cu calm si rabdare. Pe de alta parte, pare sa nu fie timpul potrivit pentru a aplica pentru un nou job. Foloseste aceasta perioada pentru evalua cat de satisfacut esti de serviciul actual si ce ti-ar place sa realizezi in sfera profesionala.

Creativitatea constitue un atu major in cariera odata cu 23 iunie, gratie calatoriei Soarelui in a zecea ta casa. Ai sansa de a te afirma sau a impresiona o persoana importanta in evolutia carierei tale.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Fecioara

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Fecioara mai 2014
Horoscop Fecioara iunie 2014 Horoscop Fecioara iunie 2014 Reviewed by Diana Popescu on mai 17, 2014 Rating: 5

10 comentarii:

  1. Rog si horoscop pesti iunie 2014

    RăspundețiȘtergere
  2. Super, e și cu request-uri?!
    Rog și eu prezența Dianei, aproape că-mi lipsește. Nici fecioarele de iunie nu-i pot ține locul.

    Legendă: era o glumă. Aia cu ,,de iunie".
    Rog seriozitate! Scuzați ca n-o pot oferi în schimb :|

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Voi scrie cat de curand si despre Taur. Atunci cand ii va veni randul.

      Ștergere
  4. Fara suparare,varsatorul vine sau este lasat din nou la coada si....asteptam si atunci?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici o suparare. Asa cum am mai precizat, horoscoapele din fiecare luna incep cu cel dedicat zodiei acelei luni si continua cu cele urmatoare conform zodiacului. In iunie, am inceput asadar cu Gemenii, urmand Racul, Leul, Fecioara, Balanta, Scorpionul, Sagetatorul, Capricornul, Varsatorul, Pestii, Berbecul si Taurul. Luna viitoare, cel dintai horoscop va fi cel al Racului, si asa mai departe. In acest fel, nu fac nici un fel de favoritism, si fiecare zodie, ajunge in timp sa fie cea dintai. Horoscopul Varsatorului a fost ultimul atunci cand cel al Pestilor a fost primul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Iti multumim Diana,pt.horoscoape!suntem nerabdatori si irascibili uneori,spre rusinea noastra!Multumim!ana.

    RăspundețiȘtergere
  7. buna seara .. as dori sa mi spuneti si mie ce zodie sunt .. sunt nascut pe 21 iunie 1989,,, ora 17;45,, va multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ziua de 21 iunie este chiar la granita dintre Gemeni si cea a Rac, asa ca zodia unei persoane nascute pe aceasta data depinde de momentul (ora si minutul) exact al nasterii. In timp sideral, ora si ziua ta de nastere sunt 21 iunie 4:45. Conform efemeridelor, in anul 1989, soarele se muta din Gemeni in Rac in ziua de 22 iunie. Asadar, zodia careia ii apartii este Gemeni.

      Ștergere
  8. Buna Diana....si eu sunt pe 21 iunie , 7:30 am , 1984...imi poti spune daca sunt Gemeni sau Rac ? Multumesc !!!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.