Horoscop Leu iunie 2014

In horoscopul Leului iunie 2014, adaptarea la transformarile imprevizibile din mediul inconjurator si aplecarea catre profunzimile universului interior beneficiaza de aportul deloc neglijabil al intuitiei. Se prefigureaza o perioada de reflectie si energizare, de focalizare spre autenticitatea personalitatii, precum si o viata sentimentala cumva contradictorie.

Horoscop Leu iunie 2014 - Horoscop general

Odata cu 7 iunie 2014, sub impactul trecerii lui Mercur in aspect retrograd in Rac si douasprezecea casa a Leului, poti fi stapanit de senzatia ca este pe cale sa se petreaca un eveniment major sau ca esti pe punctul de a ajunge la o rascruce a vietii tale. Undeva, in straturile profunde si invizibile ale existentei ti se pregateste o schimbare de proportii. In aceasta situatie, ti se recomanda sa nu te bazezi pe supozitii si sa nu mizezi din nou pe caii castigatori din trecut. Fii deschis fata de mesajele intuitiei si gata sa profiti pe data de orice oportunitate ce iti trece prin fata ochilor.

O explorare profunda a sinelui si o remodelare a personalitatii tale tind a se insinua din 13 iunie, atunci cand Neptun devine retrograd in Pesti. Inca o data, intuitia reprezinta un atu de netagaduit in descifrarea autenticei cai a destinului tau. Se poate intampla ca in traiul de toate zilele sa ai parte de niste stranii coincidente sau ca niste conjuncturi ale vietii sa se repete suspect de mult. De obicei, acestea sunt semne, indicii despre ce ai de facut si incotro trebuie sa te indrepti.

De-a lungul miscarii sale retrograde, Mercur patrunde pe 17 iunie 2014 pe meleagurile Gemenilor si ale celei de-a unsprezecea case a Leului. Este timpul sa reinnozi legaturile cu vechi prieteni sau chiar sa te intalnesti cu ei atunci cand te astepti mai putin. Totodata, acest tranzit poate indica o retragere din scena sociala, aleasa voluntar sau produsa din pricina unor conjuncturi exterioare. Daca are loc un astfel de lucru, acesta are scopul de a-ti oferi timp pentru a descifra cum esti tu insuti atunci cand nu mai relationezi cu oamenii. Nu este exclus sa ai niste neintelegeri cu prietenii, insa acestea vor dispare in curand. Barfele si zvonurile pot contribui la inrautatirea relatiei cu ceilalti, asa ca este de dorit sa asculti cat mai mult si sa vorbesti cat mai putin. Mercur retrograd in a unsprezecea casa te poate ajuta sa descoperi care iti sunt adevaratii prieteni, dar si sa iti reamintesti ca nu poti controla deciziile sau vietile oamenilor apropiati.

Soarele tranziteaza Racul si a douasprezecea ta casa din 21 iunie, marcand iarasi o relativa retragere din valmasagul lumii si un interval de timp destinat regenerarii sinelui, specific sfarsitului ciclului solar anual. In aceste conditii, se recomanda o lucida trecere in revista a lucrurilor, persoanelor si obiceiurilor de care te simti legat, avand drept scop identificarea celor care iti impiedica dezvoltarea. Intr-o astfel de perioada nu este oportun sa te avanti in noi proiecte, ci sa iti consolidezi realizarile de pana acum. Poti avea inclinatia de a-ti analiza universul interior si a te concentra asupra vietii personale.

Tranzitul initiat de Venus, pe 23 iunie 2014, in Gemeni este asociat cu o perspectiva luminoasa, pozitiva despre viitor si o delectare in tot ceea ce este cat mai neconventional ori iesit din comun. Esti predispus sa iti dezvalui intr-o sporita masura individualitatea, originalitatea personalitatii, si sa ti-o exprimi din plin, fara nici un fel de ezitari, in cercul tau social. Exista posibilitatea sa fii dezamagit de gesturile sau vorbele unui prieten intim.

Luna noua rasarita pe 27 iunie in Rac si a dousprezecea casa a Leului repeta la un alt nivel influentele solare. Poti beneficia de o iesire din rutina zilnica pentru a te relaxa si a privi viata dintr-un nou punct de referinta. Aceasta Luna noua vesteste o veme a reinnoirii sinelui prin reflectie sau meditatie. Pari a te simti atras mai mult decat altadata de natura, ca sursa de inspiratie si purificare spirituala.

Horoscop Leu iunie 2014 - Horoscopul dragostei

Atentie la relatiile de cuplu ce se infiripa dupa data de 13 iunie! Miscarea retrograda a lui Neptun poate incetosa granita dintre simpla atractie fizica si o reala impartasire afectiva. Daca nu iti analizezi cu discernamant simtamintele, exista riscul sa fii prins in capcana unei complicate, stanjenitoare legaturi amoroase.

In aceeasi zi de 13 iunie 2014, Luna plina din Sagetator si a cincea casa a Leului accentueaza influentele anterioare. Surplusul de imaginatie te poate iarasi indeparta de pe calea ratiunii, facandu-te eventual sa te indragostesti doar pentru ca iti doresti nespus de mult (in subconstient) sa te indragostesti, fara a reusi sa iti dai seama cu adevarat cine este partenerul pe care ti l-ai ales.

Vizita lui Venus in cea de-a unsprezecea casa a Leului favorizeaza nativilor singuri implicarea intr-o poveste de dragoste cu o persoana de care ii lega numai amicitia pana acum, sau cu una ce le impartaseste idealurile, hobby-urile si interesele. Este posibil totusi ca pasiunea ori impulsul erotic sa lipseasca initial, relatia de cuplu cladindu-se treptat, pornind de la stabilirea unei conexiuni mentale.

Horoscop Leu iunie 2014 - Horoscopul banilor si carierei

Din 13 iunie 2014, Neptun retrograd in cea de-a opta casa a Leului poate stanjeni sau intarzia o serie de demersuri, initiative financiare. mai cu seama in afaceri si investiti de parteneriat.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Leu

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Leu mai 2014
Horoscop Leu iunie 2014 Horoscop Leu iunie 2014 Reviewed by Diana Popescu on mai 15, 2014 Rating: 5

28 de comentarii:

  1. Ah, semnul meu zodiacal. :) Fac și eu un unic comment pe celestitatea subiectului pe care văd că-l tratezi periodic (cel al astrologiei sau cum îi zice): Nu știu multe despre zodii dar Leii sunt absolut de VIS !! :p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stii multe despre zodii, dar Leii sunt de vis? Adica? Ai aflat asta dintr-o reflexie a chipului tau in oglinda? By the way, si eu sunt Leoaica.

      Ștergere
    2. Ha! Nu mai trebuia s-o spui, aflasem din primele 3 rânduri ale replicii tale.
      Cinr știe, așa or fi Leii, izvor de drept. Enunță numai axiome. :)
      Asta ar putea explica cvasi-gluma mea.

      Voi pune o legendă în dreptul afirmațiilor cu iz umoristic. Sau poate trebuie să învăț să fiu. Au, asta a durut..

      Ștergere
  2. Pentru fiica si sora mea... leoaice!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. ,,o viata sentimentala cumva contradictorie" - de asta n-am eu încredere în astre, 'văd' conflict peste tot! Am să ajung să provoc unul chiar și numai pt. a confirma aliniamentul planetar al lui Marte agresivul cu Venus afrodisiaca. ;)
    Gata, nu mai glumesc pe tema celestului că-mi atrag oprobiul autoarei...! Ultima oară când am facut-o, am fost apostrofat că-mi esteticizez reflexia-n oglindă :( Cât de rău mi-a putut amenda simptoma stimei de sine.....
    Mă duc să-mi contemplu micimea.

    La bulevard, birjar!

    RăspundețiȘtergere
  5. Va suparati sau par indraznet,d le MIKAEL daca va intreb ce meserie aveti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mă supăr, numai să avem acordul proprietarei să divagăm.
      Meserie, n-am reușit să deprind niciuna; profesie, da - Specialist în Comunicare, advertising and political PR. Și Antreprenor în Pharma. Și Bio-Chimist. :)
      De ce toate? Nu m-am putut decide așa că am dat cu banul da' uitam de fiecare dată ce-am ales și m-am lăsat păgubaș: le-am făcut pe toate. :p
      Ce-mi lipsește? Timpul și, uneori, polemicile incisive. Pe ultimele le provoc din vanitate, primul, mă provoacă insidios.

      Un om, ca restul. Poate un pic mai solar pe alocuri și mai nevrotic din fașă. Posibil să fi stat, bebel fiind, mai mult neschimbat la...scutece și m-a afectat neurologic. :))
      Regret că-mi lipsește abilitatea de a fi succint, m-am născut vorbind iar abia apoi scâncind. :p

      Mersi de întrebare, sunt fanul meu no. 1! ;)

      Toate cele bune.

      P.S. pe viitor, doar Mikael. E suficient.

      Ștergere
    2. Te-ai definit cum nimeni nu poate sa o faca mai bine: "m-am născut vorbind iar abia apoi scâncind." See u

      Ștergere
    3. Mersi! (cred...)
      Din toată cavalcada mea de epitete, trebuia musai să punctezi gălăgia!! Brrr!!

      See me not, i'm switching to vibrate only!

      Ștergere
  6. NU MAI INTELEG NIMIC, ORI ADUCE BENEFICII ORI CAD IN CAPCANA?

    RăspundețiȘtergere
  7. Specialist in comunicare,printre altele,se vede se simte de la distanta!ok.multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am vazut si eu aici,acest domn,mikael care are pregatire superioara,nedefinindu i exact (cantitatea)cat inteligenta si puterea de absorbtie a informatiilor.Are un limbaj sofisticat,cum de altfel(specialist in comunicare)ar fi normal sa fie asa.Este foarte placut sa citim ,sa vedem oameni educati,care vorbesc frumos,respecta prin limbaj pe ceilalti.Bun venit pe blog!Ana.Sunt surprinsa ca si altii ,probabil pentru ca am vazut lume care vorbeste urat(barbati),aici dar si femei si gradul de,,inteligenta,,se vede,in interactiunea si toleranta cu ceilalti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc considerativ Ana-cu-substantiv-feminin-cu-termen-de-politețe pe care dvs. îl cunoașteți mai bine decât mine (doamnă, domnișoară). Oricum, umblă vorba prin târg cum că UE vrea să interzică, pe temei sexist, aceste două apelative (burgheze?!), reducând referirea la feminin exclusiv prin folosirea numelui propriu al persoanei. Dar noi, bărbații, zice-se că nu vom fi ,,afectați" de asta. Asta nu e deloc sexist, ai?! Ha!
      Încă o dată, mulțumesc pt. aprecieri.
      Rugămintea ar fi să schimbăm registrul pt. a nu polariza pe altceva decât este important aici: blogul, autoarea și notele pe marginea celor două.

      Ștergere
  9. Cei cu "Evidenta populatiei ", va aflati pe acest blug pentru a citi lucruri interesante, ori pentru a va exprima consternarea in fata unui lexic bogat , ca cel stapanit de Mikael Oddmund ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Uite,cum se iveste de nicaieri...polemica!Iscata din ,,invidie,,sau din ...vreo refulare a cuiva ,care prezinta,,acid,,la stomac?Ne exprimam parerile care le dorim si despre cine si cum dorim!Problema dv.(anonim)se regaseste la nivelul ,,stomacului,,cum am mai zis ,iar pentru refulare exista tableta,,acceptare,,a oricaror comentarii pertinente,dar......care se invart in jurul a ceea ce ne place si ne convine.Daca sunt,,impuse,,subiectele si comentariile sa ni se comunice!Atunci ne retragem linistit ,catre alte,,orizonturi,,unde LIBERTATEA,de expresie, sunt posibile!Tocmai despre,,libertate,,era un art.aici,asa ca......ANA!

    RăspundețiȘtergere
  11. vai ce a ajuns blogul asta!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce a ajuns? Deținătoarea sa îl înfrumusețează cu fiecare postare. Unde și ce e în neregulă cu el?
      A spune una ca asta, trimițând la conotația negativă a exprimării, e ca și când toți suntem niște imbecili că stăm pe aici.
      În fine. Așteptăm să ne spui și altceva decât inutilități sub protecția anonimatului.

      Ștergere
    2. Inutilitati? cat de util esti dumneata,stimate domn?Si mai ales,cui esti util cu ideile dumitale?Nu-mi cere socoteala,te rog,nu este frumos si nu se cade unui leu atat de reusit,cum te-ai vazut in oglinda personala.(Te stimez pentru maiestria penelului). Cu bine!

      Ștergere
    3. Eu nu cer socoteală, nu stă în atribuția mea să fac asta. Nu aici.
      Îți mulțumesc pt. aprecierea condeiului.
      Util? În temeiul calității de om pe care o dețin, găsesc pe ici-colo câte-o aplicabilitate și pt. mine. Asta nu înseamnă că-s obligat să fiu util pretutindeni.
      Cât despre oglindă personală ... stimată, mă măguliți. :)

      Cu la fel de bine și chiar drag pe alocuri,
      Mikael.

      Ștergere
  12. Ce a ajuns blogul?o imbunatatire,cu fiecare zi chiar daca exista si polemici,f.bine.Uneori invatam si mai mult din pareri diferite,din critici constructive!E de admirat autoarea,imi place,il gasesc interesant sanatate,spor si inspiratie sa ai ,diana pt.viitorul acestui blog!ANA.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am citit de vreo doua saptamani pe acest blog,imi place mult,este interesant,citesc zilnic si mi am permis de vreo 2zile sa mi mai scriu si parerile.nu stiu cum a fost blogul,dar ce este in prezent imi place si am citit mai sus,,ce a ajuns blogul,,?In prezent poate,din rau a ajuns bine, multa stima,putere de munca autoarei.ilinca.

    RăspundețiȘtergere
  14. prea faini va credeti voi leii. lasati-o mai moale cu laudele.sa va laude altii,daca meritati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, aici chiar n-am ce să răspund. Fir'ar, tocmai ce-am făcut-o! Pe măsura postului totuși, de dragul de a scrie, fără a spune nimic.

      Ștergere
  15. Sunt lei intre lei...Desigur,vanitatea ii caracterizeaza, dar am intalnit si lei cu simtul masurii,care nu isi doresc sa iasa in evidenta cu orice pret, dar stralucesc prin generozitate si vointa. Leilor le lipseste,in general modestia,dar sunt harnici si grijulii cu cei din jur.
    Sunt o admiratoare a blogului si al autoarei.Nu-mi plac,insa ,unele comentarii...Nu gustam toti ,,filozofiile" unora...Toate cele bune tuturor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi plac comentariile voalate. Probabil din vreo generozitate excesivă. :)
      Măsură? E foarte bună. Dar, unitățile de măsură, sunt progresive prin multiplicare. Ce ne spune asta? Că și măsura asta e pe mărimi. De ce să ne încăpățânăm să înghesuim un XL într-un S? ;)
      Voință? Fără ea, n-am avea o lipsă a măsurii că doar nu poți să vrei să faci din zero ceva. Trebuie ceva ca să faci din el, prin voință, colosal. :)
      Hărnicie și grijă. Nu ne cunoaștem îndeajuns să ne comparăm apetența pentru ele.
      Îți stau la dispoziție oricând pt. orice ne-atentat la realitate. Nu decontextualiza oamenii din vorbe. Sunt prea multe vorbe și prea diferite și unii oameni cu ele și de ele se ocupă. Ori, simplul fapt că scriu corent 'echilibrat' sau și 'impetinent' nu înseamnă că se bucură se prezența atitudinală a ambelor.
      E ușoară împietatea fără obiect. Ce e greu e să acceptăm pluralitatea ideilor și a oamenilor.

      Respect.

      Ștergere
    2. Intr adevar,cand oamenii nu inteleg,,filozofiile,,unora,,sunt foarte greu de acceptat.Tot ce nu se intelege,ce e nou,prezinta ignoranta sau teama de a citi ceva ce habar.....n au multi!Este usor a critica si judeca,asta,,filozofie,,o putem face toti....din pacate.n avem nevoie de un iq(intens)sa aruncam otrava1La ,,filozofia,,asta toata lumea se pricepe,toata lumea o,,intelege,,deci....

      Ștergere
    3. De ce te-ai ascuns sub ,,anonim"? Dupa ascutimea condeiului pari acelasi de mai sus...adica un ins cu ,,iq(intens)". Sa revenim...parca era vorba despre HOROSCOP LEU IUNIE 2014...

      Ștergere

Un produs Blogger.