Horoscop Varsator iunie 2014

Horoscopul Varsatorului iunie 2014 prefigureaza o statornica focalizare atat spre sfera spirituala cat si catre importantele detalii ale existentei. Daca prietenii si demersurile financiare pot insela uneori asteptarile, viata sentimentala si cea profesionala tind a-ti aduce mari satisfactii.

Horoscop Varsator iunie 2014 - Horoscop general

Horoscop Varsator iunie 2014
Odata cu 7 iunie 2014, Mercur retrograd in Rac si a sasea casa a Varsatorului pare a-ti da peste cap programul zilnic si a destrama ritualurile rutinei. Ai ocazia de a inlatura micile probleme care te-au iritat si ti-au stanjenit libertatea de miscare in ultima vreme. Mai ales pe plan profesional, nu este deloc indicat sa te lansezi in mari initiative pana cand nu te asiguri ca ai dat deoparte niste semnificative bariere. In acest mod, poti estima prin ce fel de mijloace iti poti exprima cel mai eficient creativitatea.

Perspectiva despre sfera materiala a existentei tale este pe cale sa treaca printr-o transformare incepand cu 13 iunie, atunci cand Neptun devine retrograd in Pesti. Este posibil sa fii mai putin preocupat de starea ta financiara si sa te indrepti spre valori spirituale ori afective izvorand din miezul fiintei tale interioare. Este totusi necesar sa-ti supraveghezi cu grija inclinatia de a pierde contactul cu responsabilitatile tinand de viata cotidiana.

Luna plina rasarita in Sagetator si a unsprezecea casa a Varsatorului tot pe 13 iunie 2014 poate anunta unele schimbari in relatiile de prietenie sau in statutul individual dintr-un grup social. Daca iti pui nadejdea in niste amici inchipuiti ori in niste aliati care nu-ti merita increderea poti fi afectat de frustrari si lehamite. Inaltele tale idealuri sunt admirabile atata vreme cat nu se desprind de realitate.

Din 17 iunie, tranzitul retrograd al lui Mercur aduce aceasta planeta in sectorul astrologic al Gemenilor. In acest context, poti constata o diminuare a energiei creative. Chiar daca se intampla asa ceva, ai oportunitatea de a-ti reexamina si a-ti pune la punct proiectele ambitioase. Senzatia de stagnare resimtita de-a lungul acestui tranzit pare a fi determinata de lipsa de incredere in fortele proprii. Nu incerca sa te compari cu altii, focalizandu-te in schimb asupra atuurilor tale incontestabile. Treci printr-un interval de timp prielnic regasirii copilului din interiorul tau, recastigarii spontaneitatii si curiozitatii copilariei.

Din 21 mai 2014, prezenta Soarelui in Rac vesteste o veme potrivita punerii in ordine a vietii tale prin concentrarea asupra lucrurilor mici care alcatuiesc intregul. Detaliile devin extrem de importante pentru tine, la fel ca si separarea lucrurilor inutile de cele valoaroase ce ti-au marcat viata in ultimul timp. Starea fizica de sanatate, pecum si interdependenta dintre trup si minte reprezinta prioritati pe parcursul acestui ciclu solar.

Horoscop Varsator iunie 2014 - Horoscopul dragostei

Flacara unor trecute iubiri se poate reaprinde cu vigoare din 17 iunie 2014, sub impactul calatoriei retrograde a lui Mercur in a cincea casa a Varsatorului. Un fost partener de cuplu pare sa-ti reaminteasca de fericirile ori nefericirile traite alaturi de el. Pe de alta parte, ai la indemana o perioada oportuna regasirii conexiunii romantice intr-o legatura amoroasa macinata de obisnuinte si inertie. Aspectul retrograd al lui Mercur nu recomanda totusi angajarea intr-o noua poveste de dragoste.

Venus viziteaza incepand cu 23 iunie taramurile Gemenilor si ale celei de-a cincea tale case, facilitand intalnirea cu o persoana speciala, in stare sa te atraga intr-o idila unica, nemaiintalnita. De fapt, planeta dragostei iti daruieste o aura de atractivitate ce te transforma mai curand in vanat decat in vanator in jocul flirtului si iubirii. Poti infiripa o legatura amoroasa mai ales cu cineva care iti impartaseste o pasiune sau lucreaza intr-un domeniu creativ.

Horoscop Varsator iunie 2014 - Horoscopul banilor si carierei

Neptun retrograd in a doua casa a Varsatorului iti poate inspira, din 13 iunie, o atitudine visatoare, plina de idealism care, daca nu este controlata cu luciditate, te poate aduce in preajma unor mari rateuri sau pierderi financiare. Nu ii crede pe cuvant pe oamenii ce iti promit marea cu sarea intr-o investitie ori o afacere foarte riscanta. De asemeni, in aceasta perioada, nu este bine sa porti asupra ta mari sume de bani sau vreun card de credit. Configureaza-ti un realist buget personal si incearca sa i te conformezi cu strictete in viata de zi cu zi.

Perfectionarea abilitatilor, organizarea activitatilor profesionale capata intaietate odata cu 21 iunie, ziua de debut a tranzitului Soarelui in a sasea ta casa. Pari a cauta sa te afirmi cu orice pret si sa te apropii de perfectiune in tot ce faci. Eficienta constitue telul tau primordial in aceasta conjunctura astrala.

Pe 27 iunie 2014, Luna noua aparuta in cerurile Racului si a sasea casa a Varsatorului iti poate inlesni obtinerea unui post comod, lipsit de mari responsabilitati. Exista, cu toate acestea, riscul ca aceasta oportunitate sa atraga dupa sine cufundarea intr-o plicticoasa rutina. O astfel de schimbare in cariera nu se intampla peste noapte, reprezentand mai cu seama rodul unei munci asidue, perseverente.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 – Varsator

Horoscop Varsator mai 2014
Horoscop Varsator iunie 2014 Horoscop Varsator iunie 2014 Reviewed by Diana Popescu on mai 22, 2014 Rating: 5

47 de comentarii:

  1. Dianet, ai spus undeva aici, ca ... " un fost partener de cuplu..." varsatorii uita tot ce nu le place, ori ceea ce nu le ofera un confort psihic. Gli scivola addosso, adica , da la spate totul. Si apoi atatea planete retrograde... inseamna doar resturi , limitari energetice, nimic interesant, important. Ce mai balicareala, zau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA revin iubirile din trecut....eu imi iubesc din noi sotul, adica il iubesc si mai mult ca pana acum.

      Ștergere
  2. din 17 iulie,le va fi mai bine varsatorilor in dragoste ,relatiile vor fi mai clare,se vor,,limpezi,,anumite lucruri in cuplu,etc.Sa speram ca va fi asa!Vreme de un an,avem timp sa ne bucuram si noi de dragoste(fara atatea piedici)Sa dea d zeu sa ne fie mai bine,in sfarsit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si da....este posibil sa revina in vcietile unor varsatori,iubiri din trecut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai dreptate eu sunt avrsator si amrea mea iubire din trecut s-a intors in viata mea. inca avem limite, adica suntem implicati in alte relatii dar vom vedea. eu is tare fericita ca a aparut mai incolo vom vedea ce ii.

      Ștergere
  4. NU cred o iota ! viata merge inainte, nu inapoi ! si sa speram ca merge in directie buna.

    RăspundețiȘtergere
  5. Neptun retrograd in Pesti aduce varsatorul in pragul rateurilor financiare??in plan sentimental nu vad ceva pozitiv,poate doar vreun horoscop personal sa atenueze ambiguitatea asta...Cred ca inca mai avem de asteptat si de visat la vremuri mai bune,dragi varsatori..Sa nu fim nepregatiti pentru asta...,sa visam....sa ne facem planuri frumoase,ca realitatea vine cand o vrea Domnul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Noua varsatoriilor ,ne-a mers bine in dragoste prin iunie-septembrie 2011 ,de atunci dintr-o data s-a oprit si am avut numai decaderi :( ...ar fi frumos sa se adevereasca ,dar nu ca si voi,nu mai cred in nimic,doar in Dumnezeu. Merge tot anapoda ,doar un miracol ne-ar trebui :(

    RăspundețiȘtergere
  7. Cand avem perioade(retrograde)nu trebuie sa ne speriem sau sa fim iritati.daca intelegeti exact ce inseamna(retrograd)atunci,putem fi multumiti ,ca vin si aceste planete(inapoi)pt.multe lucruri....din viata noastra.Le va fi bine varsatorilor,timp de 10,11luni,din iulie incolo cu conditia sa puteti intelege exact contextul(astrelor)si va rog,sa o faceti pt.ca sunteti zodia cu noncomformismul,inteligenta,toleranta,schimbarea cea mai mare din zodiac!ana.

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa este!In perioadele retrograde trebuie de multe ori sa ne reevaluam o situatie,o relatie,o revenire la ceva din trecut pt.a lamuri clar si limpede situatia,in prezent pt.meditatie interioara si regasire a echilibrului,a eului si emotivitatii noastre.Asa ca ,nu va speriati nici de blocajele eventuale ,ele exista tot pt.partea buna ,,a paharului,,daca suntem deschisi la minte,optimisti.Ma laud ca varsatorul este vizionar asa ca,sa lasam ratiunea si simturile sa ne faca sa...intelegem!Cris.-o varsatoare cu care viata a jucat rolul,,sacului,,de box,dar totul este pt.binele meu!Asa ca,rabdare intuitie va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Este un blog.pe care mi face mare placere sa intru,cat mai des, pot!multa putere de munca,autoarei care se straduieste sa ne faca pe plac, all time!cris.

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc Cris. Daca ai sa-mi faci vreo sugestie despre ce ti-ar place sa mai scriu, astept cu nerabdare orice propunere de a ta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Timp de 5 ani am fost foarte fericita alaturi de iubitul meu dar am ramas doar cu amintirile si niste poze...in noiembrie anul trecut iubirea mea ma lasat singura:'( este in Rai ....offff imi este asa dor de el....in urma cu doua saptamani am cunoscut un baiat si ne intalnim destul de des imi place mult de el...eu Varsator el Gemeni ne intelegem super dar nu stiu daca este bine sa iubesc pe altcineva ....

    RăspundețiȘtergere
  12. Este f.bine sa mergi mai departe,dar ai grija cu geamanul(duplicitar)sa nu te dezamageasca si el!Eu sunt varsatoare,maritata cu un geaman(18ani)asa ca stiu ce zic!

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna! Eu sunt varsatoare casatorita cu un leu. Am auzit multe pareri,aproape identice despre compatibilitatea (sau,mai bine zis incompatibilitatea)varsator-leu. Eu am observat incompatibilitatile,dar totusi ne iubim mult si vreau sa cred ca va dura o viata...se va schimba ceva oare,din cauza zodiilor? Diana,vreau sa-ti cer o parere,daca se poate...Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde!
      Cum stati cu stima unul fata de celalalt?
      Daca aveti si alte lucruri comune in afara iubirii, pentru ce lupta, impreuna, ce construi, totul e ok!

      Ștergere
    2. Da,ne iubim,ne respectam deciziile,dar uneori avem pareri diferite,eu cedez mai des,sotul meu,leul,este mai orgolios,tine mult la opiniile lui. El este cam posesiv,aici vad eu adevarata incompatibilitate,pentru ca eu nu sunt asa,dar nu cred ca e un lucru grav.Avem in comun planuri frumoase,tot ce imi doresc eu,este sa fim sanatosi si sa nu se stinga iubirea asta frumoasa niciodata.As vrea sa fim noi primul cuplu care sa contrazica horoscopul compatibilitatilor.

      Ștergere
  14. Pana la urma,totul tine de destin,de soarta scrisa pt,fiecare,de cele prin care trebuie sa trecem fiecare,totul sta scris in cartea vietii,de la nastere si poate inaintea ei!Horoscopul propune,D zeu dispune!!!!!Mi am facut si eu astrograma personala si daca ar fi macar 70%adevarat,din ce mi s a spus,atunci ZODIACUL<ne prevede viitorul in mod cert si sigur!!!!!!DAR,DAR,...aproape nimic din ce mi s a spus nu s a intamplat,deci,concluzia:D zeu detine adevarul,viitorul nostru,restul este...relativ!Previziunile sunt absolut relative,vagi si interesante,nimic mai mult!Fiti fericita cu,,leul,,dvs.daca va este scris in destin ,veti avea o casnicie lunga,frumoasa,implinita!!!!Nu lasati alte comentarii sau deductii,sa va influenteze,sa va sperie,pt.viitorul dvs!!!!Varsatorul,este inovatorul zodiacului-semnul umanitatii,se ntelege cam,cu toata lumea.Fiti fericita si iubita!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase. Cred in Dumnezeu si am incredere ca EL tine in mainile Sale viata noastra. Unele cunostinte m-au descurajat,mi-au dat sa citesc articole in care se explica incompatibilitatea Leu-Varsator. Nu le-am luat in serios,mi-am ascultat doar inima. Pana acum nu am vazut decat partea frumoasa si sper sa fie doar asa tot restul vietii. Va multumesc inca odata.

      Ștergere
  15. Eu nu vad sa ne mearga inca bine unora. Incerc sa imi revin si sa ma detasez de trecut. Dar nu reusesc. Doamne Ajuta sa fie bine cat mai curand :(

    RăspundețiȘtergere
  16. La fel si pt,mine.Sunt varsatoare si trecutul sentimental tot revine si este infinit de greu sa ma detasez si sa merg mai departe.Am citit pe undeva ca din 17iulie,in domeniul asta se vor,,reglementa,,problemele si am avea timp de cateva luni bune sa ne,,revenim,,in relatiile cu probleme.Oare chiar avem mai mult suport astral,sau de la d zeu?Asteptam si vedem!

    RăspundețiȘtergere
  17. vine horoscopul din iulie,asa...incet si speram sa fie un inceput de,mai bine,pt.varsatori!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Si eu sper sa revina,,soarele,,in viata noastra(sentimental)vorbind.Cineva din trecut a incercat sa revina in viata mea...dar nu s a concretizat nimic.Cine stie?din iulie,oare a fi mai bine??

    RăspundețiȘtergere
  19. Si la mine s-a intors. (Nu mint) . Dar il iubeste pe altul si vrea doar sa fim prieteni. Cred ca nu-i intreaga la minte.

    RăspundețiȘtergere
  20. complicat sa fii varsator!

    RăspundețiȘtergere
  21. Complicat si uneori avem defecte care afecteaza mult,pe ceilalti.Instabilitatea si inconstanta unui varsator,deruteaza si ne face sa parem(dusi cu capul sau ticalosi).Uneori,asa si este!As fi vrut sa fiu zodie de pamant.Astia sunt sanatosi fizic(robusti),materialisti,superficiali,le place,,viata,,traiesc doar clipa,fara framantari interioare si dorinta de evolultie spirituala.Conteaza, ce mananca,imbraca(de firma)sa aiba confort si sa faca sex(non stop).Varsatorul este aerian,framantat,agitat,schimbator,o zodie f.dificila(in cautare vesnic de ceva...ul,ala negasit,niciodata)Sunt varsatoare,dar recunosc defectele noastre(multe).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu sunt gemeni si iubesc o varsatoare. Pt. cei ce spun ca gemenii sunt schimbatori, duali si necinstiti ar trebui sa vedeti cat sufera din cauza unui varsator. Si cica suntem compatibili...

      Ștergere
  22. Eu sunt varsator, sotul scorpion. In ciuda tuturor pronosticurilor defavorabile privind compatibilitatea varsator-scorpion, va asigur ca se poate naste o relatie greu de imaginat, chiar de invidiat. Suntem impreuna de 10 ani si ii multumesc lui Dumnezeu pt.familia frumoasa pe care mi-a daruit-o. Nu suntem compatibili la multe nivele dar ne iubim si ne respectam, ne completam reciproc. Din nefericire in ultimii ani am avut o viata f.zbuciumata, cu multe obstacole, suferinte, blocaje. Boli grave in familie, decese unul dupa altul, pb.financiare, pb.parca nu se mai terminau. Acum pare ca s-au incheiat acele vremuri negre dar si cand apele s-au linistit, am ajuns si eu la psihiatru. Nu stiu voua cum v-a mers in ultimii ani dragi varsatori dar eu am trait o drama, un cosmar. Speram ca viitorul sa ne aduca zile mai senine iar bunul Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti cu sanatate sufleteasca si trupeasca! Dupa greu inevitabil va fi bine! :) Nu-i asa Diana? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar,multi varsatori se plang pentru ultimii ani,grei,f. grei....Multi au avut necazuri,framantari,dezamagiri...Dar sa asteptam si sa speram,totusi la vremuri mai bune. Eu cred ca nici un astrolog nu poate prevede si nici nu poate anticipa cu precizie ca ar urma o perioada buna sau rea,doar credinta in Dumnezeu nu ne va dezamagi. Uneori,insa,mai sunt si aspecte astrale care ne influenteaza destinul,mai ales in ceea ce priveste alegerile pe care le facem...Sa ne rugam mai mult si sa speram ca din iulie vom umple pagini de comentarii pe blogul Dianei,cu experiente frumoase,cu impliniri si realizari.

      Ștergere
    2. Aud si vad, varsatori trecuti prin f.multe probleme(de sanatate aproape toti)oare ne au pus astrele gand rau??????Eu ,sunt varsatoare dar sper...sincer sa ne fie mai bine!cu d zeu si speranta,inanite!Pe toate planurile nu mi merg,,planurile,,deloc.Poate rabdarea ne aduce....schimbarea!

      Ștergere
    3. Da, vor trece si vremurile grele ale varsatorilor. Chiar mai repede decat v-ati astepta..

      Ștergere
    4. Cand,cand ?....

      Ștergere
  23. Sa ai gura aurita,Diana,cum se spune!Sunt varsatoare si......astept vremuri mai bune,pana acum,anul acesta a fost teroare.

    RăspundețiȘtergere
  24. Diana,facem cinste cu cea mai buna inghetata ....daca primim vesti bune de la astre pentru lunile urmatoare ! (abia asteptam sa rasara soarele si pentru noi,au trecut vremuri cam dificile pentru varsatori).

    RăspundețiȘtergere
  25. Draga Diana, multumim frumos pentru previziuni si incurajari. Intr-adevar e o perioada dura de cativa ani pentru varsatori, insa am incredere ca ne indreptam spre bine. Cat se poate, caci noi nu suntem genul care sa fim fericiti, daca lumea in jur se chinuieste. Asa ca speram ca va fi bine pentru toata lumea, implicit si pentru noi. Trebuie s fim atenti la ajutorul oferit de Dumnezeu prin astre. Teodora

    RăspundețiȘtergere
  26. Si eu am avut numai ghinioane anul trecut dar cum speranta moare ultima sper anul acesta sa fie bine ptr varsatori

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Traim toti cu speranta...Dar pe ce ne bazam? Parca s-au suparat astrele pe noi.Cu ce om fi gresit?
      De ce sa credem ca ne va fi mai bine cu Jupiter in leu? Nici cu Jupiter in rac nu mi-a fost mai bine,ar fi trebuit sa mi se iveasca o ocazie fericita in planul profesional si sa o duc bine cu sanatatea,dar nu a fost deloc asa.
      Jupiter se tot muta dintr-un semn in altul,prin urmare,cel putin teoretic,ne-ar merge bine in fiecare sector al vietii cate o perioada.
      Nu stiu altii cum sunt,dar eu astept cam de mult..............

      Ștergere
  27. Citesc aici cam peste tot; Asteptam, speram, sa se intample, sa se faca . . . " Ce sa se intample daca voi nu faceti nimic, nu miscati un deget, ce naiba asteptati de la astre? Cine credeti ca va baga in traista ceva, cumva ?. Ce lume de asteptareti! Asteptati in continuare, timp e destul, dar incetati sa va lamentati. Clar ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu fiti asa de radical,poate chiar sunt oameni care fac si fac si incearca....dar nu le iese!nu cred ca toata lumea sta cu mainile in san,asteptand luna iulie,sa fie mai bine pt.varsatori.Pur si simplu,chiar exista blocaje,pe segmentul sanatatii,in plan profesional,normal nu pt.toata lumea...dar multi varsatori se confrunta cu probleme,blocaje,esecuri.Uneori,exprimarea cu,,asteptam sa ne fie mai bine,,este pur retorica,nu sta nimeni ca astrele sa ,,bage n straita ceva,,.Este un mod de a se mai descarca ,de a conversa,uneori chiar lamentari si de ce nu?Stiti dv.fiecare, cate probleme duce n spate?Daca sunteti unul dintre,,norocosi,,foarte bine,dar lasatii pe ceilalti sa si spuna pasurile,cum simt!ATAT!

      Ștergere
    2. Sunt ,,asteptaretul"de mai sus (dupa cum m-a numit domnul sau doamna...).Nu ma lamentez inutil,cine m-ar cunoaste sau pe cine ar interesa?Am avut destule necazuri si greutati pana acum,dumneavoastra poate ati fost mai norocos decat mine...Dar tocmai asta spuneam,ca astept sa se mai lumineze si viata mea,sper si cred ! Dar sa nu credeti ca dorm in timpul acesta,muncesc ca oricare,ma lupt cu suferinta,ma rog la fel ca orice bun crestin si multumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat pana acum.
      Am spus si eu,poate cu off...
      Multumesc Anonimului precedent ,a inteles mult mai bine decat dumneavoastra.
      Tuturor varsatorilor (si nu doar lor..),sanatate ,rabdare si intelepciune!

      Ștergere
  28. Anonimule,sa stii ca gresesti,nimeni nu sta cu mainile in buzunar si asteapta un miracol. Cu toti ne luptam sa iesim din probleme de sanatate,financiare ori dragoste. Dar unii dintre noi,orice am face,nu reusim(Eu am probleme in dragoste,cand cu sanatatea si financiar imi merge bine si va doresc si voua la fel) ... si de exemplu mie pe jumatate mi s-a adeverit horoscopul Dianei pe luna Iunie s-a intors o fosta iubita ,care m-a parasit acum 7 luni si care stia ca o iubesc enorm . Si nu e prima oara cand se intoarce. C-am egoista atata timp nu ma lasa sa trec peste si doar apare sa fie sigura ca inca o mai iubesc si sa imi indese in minte,noile ei intamplari cu actualul iubit :(.... imi doresc enorm sa cunosc o persoana care sa ma repare si sa ma ajute sa trec peste trecut. Cu Dumnezeu inainte. Va urez numau bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta veti intalni o asemenea persoana.Bunica imi spunea ca ,,o dragoste se vindeca cu o noua dragoste".Credeti-ma ,asa este. Si va avea Dumnezeu grija de asta,mai ales atunci cand nu ne este indiferent ajutorul Lui. Si astrologic,se pare ca este aproape ,,saptamana oarba"pentru varsatori.Eu nu ma mai gandesc decat la sanatate,la niste examene importante pe care le voi sustin e in august si visez si eu la o vacanta frumoasa alaturi de jumatatea mea,desi bugetul e mult prea mic in momentul asta. Va urez sa vi se implineasca doar in bine tot si toate!

      Ștergere
  29. Si eu astept,,astept,,nu cu mainile in san cum spunea cineva mai sus....,ca dupa o deceptie cumplita in dragoste,sa vina poate o alta iubire care sa vindece rana.Poate va veni,sunt varsatoare,fara f.mare noroc,cu sanatatea am fost chiar pe butuci,profesional imi revin,iar in dragoste,o pierdere dupa 10ani de relatie.GREU,FOARTE GREU!!!!!Dar....D ZEU este mare si ma simt foarte bine,pozitiva si cu speranta mare,dupa ce am fost,la PRISLOP(la mormantul lui ARSENIE BOCA).M am linistit,sunt calma,plina de energie si lumina interioara.Stiu,ca d zeu nu ma lasa si va veni si soarele pt.cei mai putini norocosi.Incredere si va fi bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ,,O DRAGOSTE SE VINDECA CU O NOUA DRAGOSTE" Si nu se va mai vedea nici urma celei dintai,dragostea e leacul tuturor durerilor,ea nu amelioreaza,nu amorteste,ci tamaduieste rani adanci si are puterea de a ridica din cea mai adanca prapastie. Ce trebuie sa faci ?! Simplu:sa ai curaj sa iubesti.

      Ștergere
  30. Dragostea o vindeca numai timpul prin implinire ei sau uitare. E grea viata de indragostit, boala fara medicamente. Exista o vorba ,, orice nas isi are nasul'' asa ca traiti momentul pentru ca de ce ti-e frica nu scapi. Indragostitul (tita) isi rasfata dragostea si stiti cum e cu copilul rasfatat.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.