Pasarile din vis | Interpretarea si semnificatia viselor

Pasarile din vis simbolizeaza telurile, aspiratiile si idealurile tale. Atunci cand visezi o  pasare ciripind sau zburand, acest vis semnifica bucuria, armonia, fericirea,  echilibrul sufletesc si dragostea, sau o perspectiva luminoasa in viata. Esti strabatut de o benefica eliberare spirituala sau psihica, ca si cum ti s-ar lua o greutate de pe umeri.  

Visul in care zaresti o pasare moarta ori in agonie sugereaza o dezamagire. Iti faci griji pentru niste probleme pe care nu ai cum sa ti le alungi din minte.

Daca vezi in vis mai multe pasari (de prada) care (te) ataca, inseamna ca esti impins in prea  multe directii ale existentei. Treci printr-un conflict cu propria-ti spiritualitate! In cazul cand pasarile incearca sa-ti intre in casa, acest lucru denota ca nu-ti asumi calea dorita in viata. Alti oameni interfereaza in existenta ta, straduindu-se sa te indeparteze de autenticul tau destin.

Ouale de pasare din vise simbolizeaza banii.

Daca ai visat niste pasari  care clocesc ti se sugereaza un succes amanat, intarziat, din pricina unor conjuncturi nefavorabile.

Visul in care apare un cuib de pasari semnifica independenta, refugiul sau siguranta personala. Ai nevoie sa te eliberezi de niste situatii ori persoane stanjenitoare. Intr-o alta interpretare, ti se prevesteste un demers incununat de succes, noi oportunitati si noroc in viata.

Un vis in care o pasare isi infinge ciocul in gatul tau sugereaza ca te-ai lasat prea mult in voia unor barfe sau cleveteli.

Albatros

Albatrosul este un simbol pozitiv, promitand bunastare, succese profesionale si sociale. Un albatros zburand pe un cer azuriu semnifica o viata plina de impliniri. Daca vezi in vis un albatros sezand langa un rau sau un lac, ti se anunta un mare noroc in viata.

Barza

Barza este un simbol oniric al dragostei materne, credintei, fertilitatii sau al unei noi nasteri. Poate ca tu sau cineva apropiat asteapta sosirea pe lume a unui copil... Nasterea poate fi si una simbolica, semnificand fructificarea unei idei sau a unui proiect. Intr-un alt tip de interpretare, barza poate fi un insemn al creativitatii sau purificarii.

Bufnita

Bufnita simbolizeaza intelepciunea, clarviziunea, magia, o extinsa constientizare a lumii. Esti intens conectat cu simtul tau intuitiv. Bufnita reprezinta totodata moartea, intunericul si subconstientul. Aparitia ei iti poate indica ca trebuie sa te eliberezi de trecut sau de un obicei negativ.
Daca auzi o bufnita, acest vis inseamna dezamagire, deceptie si moarte. Subconstientul tau incearca sa-ti atraga atentia!
Uneori, bufnita visata sugereaza o boala sau chiar moartea. Moartea poate avea loc in acest caz printr-o orientare simbolica, asociata cu o mare transformare in viata si renuntarea la un aspect pagubos al existentei.
Visul in care o bufnita incearca sa-ti scoata ochii reflecta probleme in intelegerea unei circumstante sau al unui eveniment. Exista o chestiune pe care incerci cu disperare sa o eviti!

Canar

Daca vezi un canar in vis, aceasta pasare reprezinta fericirea si armonia. Intr-o interpretare alternativa, un astfel de vis denota marea ta dorinta de a initia o relatie de cuplu ori implinirea unei povesti de dragoste!

Cioara

Atunci cand visezi o cioara, aceasta pasare semnifica moartea sau o latura intunecata a fiintei tale sau a caracterului tau. Visul poate de asemeni sa iti marturiseasca despre un obicei personal negativ. Intr-o alta interpretare, cioara iti poate transimte un mesaj notabil al subconstientului.

Ciocanitoare

Daca iti apare in vis o ciocanitoare inseamna ca exista ceva important din viata ta peste care ai trecut cu vederea. Totodata, ciocanitoarea semnifica harnicie, perseverenta, dar si pe cineva care nu inceteaza sa te bata la cap.

Ciocarlie

Visul unei ciocarlii in zbor simbolizeaza inalte aspiratii. Daca ea cade in timpul zborului ti se prefigureaza o "cadere" dintr-o stare de gratie sau pierderea unei inocente.

Cocos

Cocosul din visul tau este un simbol al agresivitatii masculine sau a masculinitatii in general. Acest vis poate constitui si un fel de avertisment. Pe de alta parte, visul despre aceasta pasare poate insinua aroganta si lipsa de consideratie fata de ceilalti. Un cocos cantand in vis desemneaza lauda de sine si vanitate. Un cocos in lupta lasa sa se inteleaga ca ai o apriga rivalitate cu cineva.

Pasarea colibri

Atunci cand vezi in vis o pasare colibri ti se sugereaza ca niste proiecte sau aspiratii aparent minore au potentialul de a-ti aduce mari impliniri ori castigarea unor sporite puteri. Intr-o interpretare alternativa, aceasta pasare semnifica gandurile si ideile tale superficiale sau frivole. Pasarea colibri poate fi considerata si ca o metafora a incapacitatii de a te lansa cu serizitate intr-o relatie de cuplu.

Corb

Corbul visat reflecta o tradare, o destramare a unei armonii relationale, un ghinion ori o moarte. Moartea poate fi una simbolica, semnaland incheierea unei etape din viata sau renuntarea la un tabiet sau la un aspect negativ al existentei. Intr-o alta interpretare, visul acestei pasari sugereaza ca cineva incearca sa profite de problemele sau situatia grea in care te poti afla.

Cotofana

Cotofana din vis simbolizeaza o deceptie, o dezamagire ori o neintelegere. Trebuie sa fii foarte atent la ceea ce spui ori faci. Pe de alta parte, un astfel de vis poate marturisi ca te simti frustrat in relatia ta de cuplu, ca te temi ca legatura ta cu persoana iubita sa fie destramata sau amenintata de cineva rauvoitor.

Cuc

Cucul visat semnifica infidelitate. In acelasi timp, poate fi vorba despre o persoana pe care nu o mai doresti in viata ta. Pe de alta parte, poate ca tu esti cel care se baga in treburile altora. Intr-o alta interpretare, cucul reprezinta soarta ori o abordare gresita a vietii tale. Se impune sa iti schimbi prioritatile ori modul cum te implici in unele situatii. Acest vis poate fi si o metafora pentru cineva care se comporta prosteste ori copilareste.

Cufundar

Daca visezi un cufundar, acesta poate fi identificat cu capacitatea ta de a te dedica profund telurior tale si a-ti aduce la suprafata profunzimea subconstientului. Te straduiesti sa gasesti in tine insuti raspunsul la o intrebare esentiala. Este vemea explorarii sinelui, a reflectiei si introspectiei. Trebuie sa ajungi la miezul unei mari probleme care te framanta.

Curcan

Curcanul este un simbol oniric ce atrage atentia asupra unei gafe sau a unui comportament neadecvat. Poate ca nu reusesti sa evaluezi o anumita situatie ori persoana. Un curcan bolnav sau mort denota o mandrie ranita, o jignire sau o umilinta. Un curcan in zbor prevesteste o inaltare din anonimat intr-o pozitie sociala sau profesionala de exceptie.

Gaina

Un vis in care apar gaini poate simboliza lasitatea si lipsa de vointa. Gainile pot desemna totodata o excesiva vorbarie sau barfa. Incearca sa afli ce spun oamenii despre tine si supravegheaza-ti spusele despre altii!

Gasca

Gasca (salbatica) dintr-un vis poarta simbolurile fertilitatii si dragostei materne. Acest vis poate insemna si un mesaj transmis de subconstient. Nu este exclus ca gasca sa fie o metafora pentru o persoana proasta ori galagioasa din apropierea ta.
Gastele reprezinta uneori viata familiala si casnicia. De asemeni, aceste pasari pot denota tendinta de a te alatura opiniilor comune ale lumii sau de a trai cu picioarele pe pamant.

Gaita

Visul referitor la o gaita indica ca esti prea increzator in tine insuti sau chiar prea arogant. Pe de alta parte, pasarea dintr-un astel de vis poate trage un semnal de alarma asupra unui lucru uitat ori trecut cu vederea.

Ibis

Ibisul visat este un simbol al dedicarii, perseverentei si drumului spre implinirea aspiratiilor.

Lebada

Lebada este un simbol oniric al gratiei, puritatii, demnitatii, fidelitatii, prestigiului si bogatiei (spirituale). Ceva sau cineva aparent lipsit de atractivitate la prima vedere iti poate releva brusc frumusetea. Este imposibil sa nu judeci gresit o situatie sau o persoana bazandu-te pe o impresie superficiala.

Mierla

Atunci cand visezi o mierla ti se sugereaza ca nu esti destul de motivat, ca nu iti utilizezi la maximum talentele si resursele interioare. Intr-o alta interpretare, mierla reprezinta gelozie, dorinta ori ispita erotica.

Macaleandru

Macaleandrul din vis semnifica noi inceputuri si o perioada prielnica evolutiei personale. Te simti invigorat si inspirat de oportunitatile pe care le ai la indemana. Pe de alta parte, acest vis poate insemna un sacrificiu facut pentru cineva drag.

Papagal

Daca vezi in vis un papagal, aceasta pasare poate constitui un mesaj sau o barfa ajunsa la urechile tale. Trebuie sa te gandesti de doua ori inainte de a repeta sau a impartasi o anumita informatie. Totodata, papagalul poate fi o reprezentare a unei persoane prea vorbarete ori iritante din viata reala. Un astfel de vis poate insemna si ca cineva te bate mereu la cap sau chiar te ia in ras.

Paun

Un paun ivit in vis simbolizeaza primavara, o nastere, o proaspata evolutie, longevitate si dragoste. Este un semn bun, oglindind prestigiu, succes si mari satisfactii in viata sentimentala ori cea profesionala. Intr-o interpretare alternativa, paunul semnifica mandria, increderea in sine si chiar vanitatea. Un paun poate sugera si faptul ca o multime de oameni sunt cu ochii pe tine!

Pelican

Pelicanul dintr-un vis reflecta dedicarea, sacrificiul, caritatea, dar si lacomia. Ti se pune in vedere necesitatea de a te elibera de un excesiv egoism si a acorda prioritate problemelor celor apropiati.

Pescarus

Daca zaresti in vis un pescarus, inseamna ca nazuiesti sa scapi de problemele ori cerintele din viata cotidiana. In acelasi timp, pescarusul este asociat cu conexiunea dintre logica sau obiectivitate si subiectivitate  ori zona ta subconstienta.

Pinguin

Visul in care zaresti un pinguin tinde a sugera ca problemele tale nu sunt atat de serioase precum ti se par. Ti se atrage atentia astfel ca trebuie sa iti pastrezi sangele rece si luciditatea treaza. Pe de alta parte, atunci cand visezi un pinguin, ti se semnaleaza ca esti tras in jos de emotivitate sau de o situatie negativa. Se impune sa iti pastrezi echilibrul interior si armonia sufleteasca.

Pitigoi

Daca ai un vis despre un pitigoi, inseamna ca este nevoie sa devii constient de ceva unic, special din viata ta, si sa te concentrezi asupra acelui lucru.

Porumbel

Un porumbel visat cuprinde semnificatiile de pace, seninatate, armonie, afectiune si inocenta. In special un porumbel alb aparut in visele tale reprezinta loialitate, dragoste si prietenie. De asemeni, el poate fi asociat cu un mesaj sau o binecuvantare divina (a Sfantului Duh). Trebuie sa te lepezi de gandurile de ura si razbunare.
Visul in care doi porumbei formeaza o pereche si isi cladesc un cuib simbolizeaza o viata de familie fericita, plina de iubire, placeri statornice si siguranta emotionala.

Prepelita

Visul prepelitei simbolizeaza dragostea, dorinta senzuala si erotismul. Totodata, ti se lasa de inteles ca vei invinge obstacolele si greutatile cu care te confrunti. Vei fi invingator in ciuda aspectelor negative ce iti marcheaza viata.

Privighetoare

Privighetoarea din vis denota indrazneala, istetime si independenta. Intr-o astfel de interpretare, acest vis indica ca te poti bucura de munca altora, dar si ca ai inclinatia de a face cat poti de mult pentru a obtine ceea ce iti doresti.

Rata

Rata (salbatica) din vis reprezinta libertatea ta spirituala (daca zboara) sau subconstientul tau (daca pluteste pe apa). Ratele constitue un fel de conexiune intre taramul spiritual si lumea reala. Ratele salbatice au posibilitatea de a se descurca in diferite medii, de a zbura, a inainta pe ape si a merge pe pamant. Din acest motiv, ele indica flexibilitatea si adaptabilitatea ta.

Randunica

Visul unei randunici pare a simboliza puritate, reinnoire, o fericire fara sfarsit si proaspete si promitatoare inceputuri.

Soim

Soimul visat marturiseste despre faptul ca esti focalizat catre esentialele tale teluri si aspiratii.

Sorecar

Un sorecar aparut in vis poate fi un simbol al mortii si degradarii sau o reprezentare a unui aspect urat, negativ al sinelui tau.

Strut

Strutul din vis sugereaza ca nu ai curajul de a te confrunta cu realitatea. Ai inclinatia de a nega ceva important si a trai intr-o lume a iluziilor. Poate ca exista o situatie de viata pe care nu vrei cu nici un pret sa o accepti. Din alt punct de vedere, strutul poate semnifica adevarul si dreptatea.

Turturica

Daca visezi o turturica, poate insemna ca esti invinovatit pentru faptele altora. Turturica reprezinta totoadata o barfa ori o veste. Este posibil ca aceasta pasare sa fie purtatoarea unui mesaj al subconstientului tau. Intr-o alta interpretare, visul acestei pasari poate exprima fierbintea dorinta de a te intoarce acasa.

Uliu

Visul despe un uliu denota ca niste banuieli plutesc deasupra ta sau a actiunilor tale. Trebuie sa dai dovada de o cat mai mare prudenta in tot ceea ce faci si sa fii cat mai atent la ceea ce se petrece in jurul tau.

Vrabie

Vrabia din vis reprezinta intelesul autentic al fiintei tale interioare. Nu subestima niciodata ceva ce pare a fi mic sau lipsit de insignifianta. Intr-o alta interpretare, visul acesta poate semnifica solitudinea sau nevoia ta de singuratate.

Vultur

Vulturul dintr-un vis simbolizeaza nobletea, libertatea, superioritatea si o mare capacitate intelectuala. El poate fi o reprezentare a conexiunii cu spiritualitatea ta. Esti gata sa lupti cu curaj si daruire pentru a-ti duce la bun sfarsit inaltele tale aspiratii si obiective.
Totodata, vulturul reflecta purificarea si clarviziunea. Ti se sugereaza ca experienta iti pune la dispozitie o noua si pretioasa perspectiva referitoare la o problema sau o situatie complicata. Din alt punct de vedere, vulturul indica un oportunism. Cineva te observa pe furis asteptand sa faci o geseala. Simti ca cineva incearca sa profite de tine.


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Dictionar de vise | Semnificatia si interpretarea viselor - A 1 

Dictionar de vise | Semnificatia si interpretarea viselor - A 2 

Dictionar de vise | Semnificatia si interpretarea viselor - A 3 
Pasarile din vis | Interpretarea si semnificatia viselor Pasarile din vis | Interpretarea si semnificatia viselor Reviewed by Diana Popescu on mai 08, 2014 Rating: 5

55 de comentarii:

  1. eu am visat o mierla
    Am visat-o pe prfa de romana ca o cheama Mierla:)
    cu aia am cosmaruri si cand dorm

    RăspundețiȘtergere
  2. Majoritatea oamenilor care nu reuşesc să acumuleze suficienţi bani pentru a duce viaţa pe care şi-o doresc sunt cei care se lasă cel mai uşor influenţaţi de opiniile celor din jurul lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: maginstal54@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. am visat ca miroseam in fund o pasare

    RăspundețiȘtergere
  4. Intepretez numai visurile celor care se împrietenesc cu mine înscriindu-se pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul paginii)!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna,am visat ca eram intr-un vagon de tren sau intr-o masina dar in remorca nu stiu exact ce era,eram cu o pisica neagra cu blana stufoasa si masina mergea dea lungul unui rau cu apa curata si mica pe care era o rata care mergea repede pe apa(inota)spre noi sa urce si ea in vagon cu noi,si o tot incurajam sa vina repede sa urce cu noi ,si pisica se agita si spera sa poata sa ne ajunga.pana la urma a sarit rata la mine in brate si ne-am bucurat foarte mult.te rog sa ma ajuti sa-mi spui ce poate semnifica visul acesta mai ales pentru ca aveam niste sentimente intetesante si frumoase ,speram mult sa ne ajunga rata si am fost foarte fericite cand a ajuns la mine in brate,iar pisica lz fel ca rata imi erau foarte dragi,ca niste prietene sau mai mult.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Silvana. Acest vis reflecta simtamantul ca esti purtata cumva de viata impotriva vointei tale ori ca te lasi in voia unei inertii. Cu toate aceastea ai incredere in natura ta feminina (pisica) si, mai mult decat ata, ai sansa de a-ti regasi flexibilitatea spirituala si de a-ti "imbratisa" fiinta ta autentica, spontana, eliberata de orice fel de oprelisti ori complexe (rata care vine din apa).

      Ștergere
    2. Multumesc Diana pentru ca ti-ai facut timp sa imi raspunzi !

      Ștergere
  6. Am visat 2_pasari micute dar nu am mai vazut asa pasari. De una doream sa scap si i-am dat sa manance si incercam sa o alung. Dar am avut grija de amandoua. Erau dragute si blande. (Colorate frumos)

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua!
    Am visat un vultur foarte mare, ranit de o fetita cu arcul. Cumva am reusit sa-l iau acasa si i-am legat picioarele ca sa nu ma raneasca.
    Familia aproape ca reusise sa ma convinga ca mai bine moare decat sa-l salvez si n-am rezistat. S-a uitat in ochii mei si in acel moment am simtit ca face parte din mine. I-am dat apa si mancare si m-am trezit multumita dar cu el in suflet si astazi, la 3 zile dupa vis. Ce credeti ca semnifica toate astea?
    Multumesc si o zi faina!
    P.S. Am cercetat si am descoperit ca vulturul din vis se numeste codalb, numai ca al meu era mai mare.��

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Meea. Fetita cu arcul poti fi tu insati. Ti-ai ranit sau ti-ai neglijat, la un moment dat, un aspect cutezator al vietii tale. Ti-ai infranat indrazneala insa subconstientul iti transmite ca, in pofida incercarilor familei tale de a te linisti, inocorseta, pentru a-ti exprima autenticitatea fiintei este necesar sa iti exprimi cu temeritate aspiratiile si sa mergi pe calea implinirii lor.

      Ștergere
  8. Buna,Am visat un vultur urias...cazut cu aripile taiate taiate,....vultur urias roscat...era atit de greu ca abia il putem cara...am incercat sa-l duc la loc sigur sa-l ingrijesc...mi-a vb si eu lui...mi-a zis ca vrea sa zboare ca ii este dor de cer...si eu i-am explicat ca trebuie sa-i scot penele taiate ca sa-i creasca altele in loc....ce zici?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Vulturul roscat simbolizeaza simtamantul tau ardent de a te bucura de libertate, de a face ceea ce iti doresti cu adevarat, dar si teama ta ca vei fi ranit in acest fel, ca vei pierde nerespectand conformismele ori prejudecatile celor din jurul tau.

      Ștergere
  9. Diana buna am visat doi papagali unul verde si unul roz care parca erau indragostiti ciripeau foarte frumos.ce poate semnifica acest vis?

    RăspundețiȘtergere
  10. Bună!
    Am visat o pasăre, mică, părea a fi vrabie, zbura din spate în față în mașină, culmea, eram la belvedere, la Brașov...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Stefania. Pasarea pare sa iti atraga atentia fata de o fateta ori o intorsatura a vietii tale pe care o neglijezi, nu o bagi inseama, dar care iti poate furniza oportunitati rare in evolutia ta.

      Ștergere
  11. Buna ! Am visat un vultur care statea undeva pe un deal iar eu l-am vazut de undeva din indepartare, eram cu cativa membri ai familiei si dupa se facea ca sunt 2 tigri si niste ursi polari, sunt destul de speriat am citit la vultur ca inseamna moarte..

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna! Am visat ca merg cu inca cativa membri din familie pe un deal, iar acolo vad un vultur mare la distanta si pur si simplu doar statea. E adevarat ca inseamna moarte? asa am citit.. Si se mai facea ca dupa apar doi tigri care nu imi fac nimic doar se plimbau, dupa in fata mea stateau niste ursi polari, a fost cel mai ciudat vis. Ce poate insemna?

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna,

    Am avut un vis cu totul si cu totul ......ciudat. Am visat ca un barbat din viata mea, eram cu mine intr-un loc unde am crescut, nu intelegeam de ce nu iese din casa la aer, iar a doua zi, m-am dus la el sa vad daca vrea ceva de la magazin. Si cand m-am uitat mai bine la el, era de la gat in jos gaina, hai bine cocos, ca vorbim de un el, si m-am anicat. In ciuda acestei infatisari, tot ne-am ppat, desi era suparat foc de cum arata si ce i se intampla. Imi dai si mie o explicatie? Sau am eu o creativitate iesita din comun?

    Mersi,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ruxandra. Acest vis al tau poate relecta un simtamant neconstiintizat despre acel barbat. Poate ca el s-a retras cumva din viata ta in ultimul timp, si incerci sa gasesti (subconstient)o cauza pentru asta.Transformarea lui in cocos din visul tau poate oglindi faptul ca se simte complexat sau diferit de altii, ca este prea inchistat in rutina (asemeni unei oratanii) sau ca isi asuma o atitudine de "cocos," "barbat feroce." De asemeni, prescimbarea lui poate sugera ca te simti incompatibila cu el.

      Ștergere
  14. Am visat ca aveam un porumbel in care aveam grija de el si a facut un pui si la sfasit era un sevecer
    Este ciudat......totalde ciudat

    RăspundețiȘtergere
  15. am visat ca eram intr o tara straina si eram mai in varsta si aveam un copil pe care il duceam la scoala.in acelasi timp in vis eram confuza pentru ca nu stiam sa am vreun copil si paream trezita intr o viata de nu imi apartinea...baiatul imi spunea firesc: hai mama ce e cu tine? si eu confuza nu stiam cum de am rasarit in asa viata..in jur era zapada si pe o casa am vazut un porumbel alb superb care se uita la mine si am simttit o pace sufleteasca.ce ar putea sa insemne?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vrei sa iti dau interpretarea unui vis trebuie sa iesi din anonimat. Eventual, te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din partea de jos a blogului).

      Ștergere
  16. Buna am visat o ciuvica cantand intr-un pom mergeam pe strada si m-am oprit sa ma uit la ea .ea ma privit si eu am privit-o in ochii parca si acum imi e teama.ce ar putea insemna .mersi mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vrei sa iti dau interpretarea unui vis trebuie sa iesi din anonimat. Eventual, te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din partea de jos a blogului).

      Ștergere
    2. Daca vrei sa iti dau interpretarea unui vis trebuie sa iesi din anonimat. Eventual, te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din partea de jos a blogului).

      Ștergere
  17. Buna,eu am visat ca eram cu mai multe persoane necunoscute si la un moment dat am vazut o pasare mam apropiat de ea si am incercat sa o eau in mina,ea nu a fugit nu se temea de mine si toti se mirau de asta.Ea a inceput sa ciuguleasca si in acel moment sau apropiat mai multe pasari.Atunci oamenii cu care eram mau luat de mina si am inceput sa fugim,mi-au zis ca ele sunt foarte rele si agresive pot sa ma raneasca.Pasarile eau micute,cu cioc subtire,de culoare alb cu negru.Foarte straniu vis.Unele detalii nu le-am scris caci e greu sa le descriu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti pe cale sa iti gasesti sau ti-ai gasit deja un nou si promitator drum in viata, insa acest lucru pare sa-i afecteze pe niste oameni din jurul tau.

      Ștergere
  18. Buna, am visat ca eram in casa si a venit la usa un pisoi mic pe care lam bagat in casa sa l hranesc si dupa aceea era la usa un pui de pasare si am vrut sa l bag in casa dar nu puteam de pisoi ca sarea pe el sal manance si a trebuit sa dau pisoiul afara ca sa pot baga pasarea . Ce inseamna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te confrunti cu un coflict de interese in viata ta. Vrei sa ai grija sau sa te alaturi de cineva, insa altcineva nu este de acord cu lucrul asta, asa ca poti fi neviota sa faci o alegere dura:ori laie , ori balaie...

      Ștergere
  19. Buna eu am visat pe cer pasarea phelix aceasta avea culoarea precum un curcubeu si se invartea pe cer .. Nu stiu ce inseamna dar sper sa fie de bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ionik. Acest vis este de bine, vesteste o transformare in bine, fericita, a sinelui tau sau a vietii tale,

      Ștergere
  20. Am revenit inscrisa! acesta este visul : am visat ca eram intr o tara straina si eram mai in varsta si aveam un copil pe care il duceam la scoala.in acelasi timp in vis eram confuza pentru ca nu stiam sa am vreun copil si paream trezita intr o viata de nu imi apartinea...baiatul imi spunea firesc: hai mama ce e cu tine? si eu confuza nu stiam cum de am rasarit in asa viata..in jur era zapada si pe o casa am vazut un porumbel alb superb care se uita la mine si am simttit o pace sufleteasca.ce ar putea sa insemne?

    RăspundețiȘtergere
  21. buna. ieri eam ridicat de jumate de an lui tata de cind e decedat..am visat pe tata viu de ca o venit acasa sio luat ceva lucruri o plecat fara sa vorbeasca cu nimeni era suparat o plecat si noi il cautam cu politia .eu in timpul ista am taiat o gaina si o peneam o fata care lucreaza la frezerie mio luato atunci eu am taiat alta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Acest vis poate marturisi despre un sentiment (subconstient) de vinovatie fata de tatal tau si despre simtamantul tau ca trebuie sa ii faci o pomana.

      Ștergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  23. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna ziua. Se poate sa ma ajutati cu interpretarea unui vis? Am visat ca am intrat in bucatarie si am vazut un porumbel si un canar. Am vrut sa i dau afara, stiind ca sotului nu-i plac pasarile in casa, insa l-am auzit din sufragerie strigandu-mi sa le las ca nu este nicio problema. M -am bucurat foarte tare, i-ar cand m-am uitat la porumbel ma urmarea cu privirea de pe mobila. Poate fi semn bun sau rau vis? Eu am avut o stare de liniste cand m-am trezit

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna ziua. Se poate sa ma ajutati cu interpretarea unui vis? Am visat ca am intrat in bucatarie si am vazut un porumbel si un canar. Am vrut sa i dau afara, stiind ca sotului nu-i plac pasarile in casa, insa l-am auzit din sufragerie strigandu-mi sa le las ca nu este nicio problema. M -am bucurat foarte tare, i-ar cand m-am uitat la porumbel ma urmarea cu privirea de pe mobila. Poate fi semn bun sau rau vis? Eu am avut o stare de liniste cand m-am trezit

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna seara.Am visat ca aveam un copac in sufragerie si aveam cateva cuiburi de gugustiuci toate cu oua in ele si doar unul din care incepeuse sa iasa puii din gaoace.Pasarile se roteau prin casa.Aveam si un pisoi negru care vroia sa ajunga la pui si i-am spus sotiei mele ca trebuie sa-l inchidem undeva ca sa nu ajunga la pui.Va multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  27. acesta este visul : am visat ca eram intr o tara straina si eram mai in varsta si aveam un copil pe care il duceam la scoala.in acelasi timp in vis eram confuza pentru ca nu stiam sa am vreun copil si paream trezita intr o viata de nu imi apartinea...baiatul imi spunea firesc: hai mama ce e cu tine? si eu confuza nu stiam cum de am rasarit in asa viata..in jur era zapada si pe o casa am vazut un porumbel alb superb care se uita la mine si am simttit o pace sufleteasca.ce ar putea sa insemne?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Elena. Uneori, foarte, foarte rar,un astfel de vis poate reprezenta o premonitie, o vizualizarea a viitorului. Interpretarea mea este ca esti pe cale sa pornesti pe un drum nou al existentei sau sa ai o realizare noua in viata, diferita de celelalte de pana acum. Atat realizarea, cat si noul drum presupun asumarea unor responsabilitati (de aceea te visezi drept mama) si sunt pline de fagaduinte si un fel de puritate, asa cum semnaleaza simbolurile porumbelului si zapezii.

      Ștergere
  28. Bună,am visat ca îngrijam un pui colorat .totodată era și de gaina. Parca ceva am făcut eu și l.am rănit sau parca nu și a murit. La un moment dat era înfășurat ca un bebeluș dar știam ca e o pasare. Îmi amintesc ca ma durea foarte tare. Ce îmi poți spune,mersi mult

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna Diana, eu sunt Tatiana si am 32 de ani. Am visat ca eram intr-o camera cu alte persoane si cu 2 pasari de prada care ma gandeam eu ca ar fi vulturi. Vulturii stateau pe ceva acolo in camera, nu zburau iar daca ma miscam repede ar fi sarit sa ma manance, tatal meu parca imi spunea sa ma misc incet prin camera si nu vor sarii la mine. Acesti vulturi parca ma urmareau cu privirea gata sa ma atace si mie imi era teama de ei si ma miscam foarte incet ca sa nu ii strarnesc asupra mea. Nu m-au atacat si intr-un final am iesit din camera. Imi poti spune te rog daca e de rau ce am visat eu ?

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna Diana Popesc,
    am avut un vis ciudat.... Am visat ca vorbeam cu bunica mea despre mama mea si bunicul meu (care a decedat devre-o 8 luni), iar la un moment-data sa intunecat si am zarit pe un stalp 2 ciori(sau corbi mai bine zis) care si-au luat zborul pe deasupra noastra iar in cioc aveau parca o bucata de carne, si cineva a spus ca sa iau 2 covrigi...
    nu imi amintesc prea bine...

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna Diana,

    Te rog explica-mi si mie ce poate insemna visul meu...
    Am visat ca mergeam si pe deasupra capului au zburat 3 vulturi mari albi. In vis cand i-am zarit am avut constienta ca e ceva deosebit, dar nu imi dadeam seama ce anume.
    Multumesc. Cu cele mai bune ganduri,
    Pati

    RăspundețiȘtergere
  32. Stie cineva daca ni se mai raspunde la intrebari pe acest site sau totul e doar de forma?

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna Diana. Se poate sa ma ajuti cu interpretarea unui vis?
    Se facea ca m-am mutat cu familia in casa buncii de la tara (care acum e parasita). Sotul meu se mutase cu biroul sa lucreze acolo in casa, numai ca jumatate din ea era daramata (surpata gramada) si in cealalta jumatate statea el cu biroul. Eu m-am dus in spatele casei si acolo erau 2 corbi de culoare verde care mergeau pe jos si veneau si vorbeau cu mine, dar nu imi aduc aminte ce , vag imi aduc aminte ca ziceau ceva legat de munca sotului meu. Ce poate sa insemne asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pasaroii verzi pot anunta o oportunitate mare pentru sotul tau, prin intermediul tau, oricum e de bine.

      Ștergere
    2. Multumesc de raspuns. M-am linistit un pic . Am o problema cu visele astea. Am frecvent vise premonitorii de cand sunt mica, iar la unele chiar stiu ce va urma. Acum cu corbii....e o noutate:). Zi frumoasa!

      Ștergere
  34. La multi ani! in noul an,noroc si sanatate.
    Astazi am descoperit acest blog si am citit si cateva comentarii, care mi-au placut. Am incercat sa descifrez ce inseamna cand visezi pasare care vine sa-i dai sa manance din palma ta sau mai bine zis ii dadeam sa manance branza din varful degetelor.Parca se converssa cu mine si imi cerea sa-i mai dau ceva.Era foarte vesela si cantatoare.
    Era tinuta undeva inafara spatiului in care eram eu, pe malul marii, unde era nisip cu pietre mai mari.Parca era un sit arheologic si totul era imprejmuit cu sticla inspre mare.Mai era o persoana feminina, cu mine pe care nu o cunosc si pe care o intrebam mereu ce sa fac!Mi se spunea sa-i dau de mancare pasarii daca tot ma place!
    Am urmarit niste site-uri cu pasari si am vazut ce varietate extraordinara de pasari exista, incercand sa imi dau seama ce pasare este!Asa incep sa descopar ce frumoasa este fauna tarii noastre!Era cu un cioc mai lung si cu coada, iar penajul era alb cu negru si picioarele erau mai lungi putin.Cred ca am gasit ceva ce seamana cu nagăţ sudic, care traieste pe malul Marii Negre!!!Cuc pestrit!
    Multumesc pentru rabdare!

    Monica Ancuta

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna!
    Am tot visat pasari in ultima vreme, o data ciori, care stateau pe firele electrice, iar o cunostinta de-a mea le hranea cu paine (cu aceasta cunostinta nu am mai vorbit de multi ani). Cel mai recent vis a fost cu cormorani, erau foarte multi, pe jos, eu ii hraneam cu pesti morti, ii dezosam si ii dadeam cormoranilor. Nu inteleg de ce tot apar pasari in visele mele.
    Multumesc anticipat pentru raspuns!

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna ziua,
    Am nevoie de ajutorul dv. pentru un vis avut azi-noapte. Am cautat interpretari pentru acest vis, dar nu am gasit pe cineva care sa ma ajute la intelegerea lui.
    Visul a fost urmatorul:
    Locatia nu o cunosc, dar "eram cu sotia (ne plimbam si vorbeam), iar la un moment dat am zarit un copac cu 2 pasari mari. Una dintre ele si-a luat zborul si s-a indreptat spre mine, oprindu-se direct in brate. Nu si-a infipt ghearele, nu m-a lovit cu ciocul, iar eu am prins-o in brate, fara sa o strang prea tare, doar cat sa nu cada. Pasarea era foarte viu colorata, ca un papagal, si era aproximativ 2 treimi din marimea mea. Nu avea cioc de papagal, ci unul drept si normal ca marime. Intr-o casa din apropiere era o matusa de-a mea cu niste cunostinte si le-am rugat sa-mi dea ceva paine. Am rupt bucatele de paine si le-am dat pasarii. Am lasat pasarea jos, sa poata manca. A inceput sa manance, dar ii era dificil sa consume bucatile mai maricele, asa ca i le-am rupt mai mici. Dupa o scurta perioada a venit si cealalta pasare, care era mai mare. Cand au vazut-o ceilalti, au spus ca este un paun, cu toate ca arata mai mult ca un fazan, dar foarte viu colorat. I-am dat si pasarii mai mari paine si a inceput sa manance si bucatile mai mari (fara dificultate, rupand painea cu ajutorul ciocului si a piciorelor). In felul asta am ajuns la presupunerea ca a doua pasare este mama, iar prima este pui. La un moment dat proprietara casei de unde am luat painea, mi-a spus ca sa nu-i consum toata painea. Avand in vedere ca mai ramasesem doar cu o bucatica de paine si inca vroiam sa mai dau la pasari, am spus ca merg sa i-au paine, asa ca am intrebat-o pe doamna ce fel de paine sa ii cumpar. Mi-a specificat si am plecat spre magazinul de paine. Acolo nu mai aveau painea specificata, dar mi-au recomandat alta. Am cerut painea recomandata si inca 2 tipuri. Pe langa paine, proprietara magazinului mi-a dat cadou un fel de farfurie, ca un platou (din lut sau ceramica), foarte frumos colorat (de genul facute manual)."
    Aici s-a terminat visul.
    Vreau sa specific ca painea care am dat-o la pasari era paine neagra (ca cea din magazine).
    Va rog, daca ma puteti ajuta cu o interpetare.

    RăspundețiȘtergere
  37. buna am avut un vis cidat se făcea că eram într-un câmp cu pomi cu o fata necunoscută trebuia sa sarim din pom fara ca vulturul sa ne vada daca ne vedea muream a vazuto si pe fata din vis si pe mine si am murit amandoua ore ce prevesteste acest vis

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna ziua!Am visat ca m am transformat in vultur si eram speriata de cineva!Stiti ce inseamna? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.