Airsoft-ul- provocarea oamenilor dinamici


A trecut weekend-ul si  il vad pe seful meu linistit si entuziast, dupa partida de airsoft de la care nu a putut sa lipseasca.
 
Ma uit cu mandrie la el, fiindca este genul de barbat interesant, pe care, cu siguranta, l-ai invidia pentru ascutimea mintii sale si  nu in ultimul rand,  pentru forma fizica pe care o are acum.

Airsoft-ul- pasiunea oamenilor dinamici

Ce, nu v-am spus cum am obtinut o marire de salariu?

Cu ceva timp in urma, sfarsitul de saptamana era pentru seful meu un canon, motiv de depresie. 
Barbat activ, genul  de tip care tot timpul trebuie sa faca ceva important, ajungea acasa si se pierdea in 
interminabile batalii virtuale pe Counter Strike, inventand tot felul de strategii  tehnico- militare si salivand 
dupa armele desenate acolo, cu multa dibacie.


Revenea lunea la serviciu atat de obosit si plictisit, incat aproape imi faceam griji pentru sanatatea lui, mai ales ca luase si proportii ingrijoratoare.
Cand i-am spus prima data de airsoft, m-a privit ca un  lunatic si mi-a suras neincrezator.
Necredincios ca si cel din Biblie, seful si-a luat, intr-o zi, cel mai bun prieten si impreuna au facut o incursiune spre comunitatea locala a airsoft-istilor.
Mare i-a fost mirarea cum statea treaba acolo, cum lumea de acolo trata cu cea mai mare seriozitate joaca aceea.
Caci, joaca de-a razboiul, airsoft-ul,  a creeat in ultimii ani un fel de elita a oamenilor dinamici, curajosi si onorabili, a legat prietenii adevarate, durabile si a ridicat adrenalina multor combatanti, barbati sau femei care il practica. 
Razboiul simulat, intre prieteni si bazat pe codul onoarei, are loc in spatii special amenajate, in padurici, pe terenuri cu vegetatie salbaticita, obstacole, transee si cladiri dezafectate.
Recunoaste si tu, ca este altceva sa faci fata, live, unei situatii pe  muchie de cutit, de care sa depinda viata colegului tau de echipa, in care tu devii salvatorul unor prizonieri sau chiar teroristul care vrea sa-si scape pielea, dupa ce o face lata si pune niste bombe (artizanale).
I-ar dupa ce i- am am aratat pe net un magazin de airsoft a trecut la un alt nivel al existentei sale..!
Bucuria airsoft-isti este mare si neverosimila, caci pot avea, dupa preferinte, pusti si pistoale, replici fidele ale celebrelor Beretta, Walther, Smith &Wesson, Colt, Ruger, Browning.  
Si chiar daca armele  functioneaza pe bază de aer comprimat, iar proiectilele sunt bile de plastic, senzatia aceea, pe care o ai cand tragi cu arma in adversar, e unica!
Ce sa-ti mai spun? Sefu'  gusta la maximum fiecare provocare a acestui joc pentru oameni dinamici.
Daca nu ma crezi, incearca si tu airsoft-ul, sportul care iti poate imbunatati viata sau iti poate ajuta  prietenul, videogamer inrait sa-si implineasca pasiunile, la un alt nivel, live.

Articole asemanatoare in Blogul Dianei:
Ce este tai-chi?
Ce este yoga? Principii fundamentale
Ce dictionare free online sunt pe Blogul Dianei?
Airsoft-ul- provocarea oamenilor dinamici Airsoft-ul- provocarea oamenilor dinamici Reviewed by Diana Popescu on iunie 16, 2014 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.