Filmul Edge of Tomorrow / Prizonier in timp

Actiunea din  filmul "Edge of Tomorrow" (titlul filmului in cinematografele romanesti va fi "Prizonier in timp", desi traducerea mai apropiata ar fi "La marginea lui maine") descrie o lume din viitorul apropiat in care o rasa extraterestra ataca pamantul intr-un asalt continuu, caruia nu-i pot face fata armatele reunite ale lumii. Iata trailerul noului film Edge of Tomorrow / Prizonier in timp subtitrat de mine in limba romana:

Locotenent colonelul Bill Cage (Tom Cruise) este un ofiter care nu ae nici o experienta in razboi, dar este aruncat fara menajamente in ceea ce pare a fi o misiune sinucigasa. Ucis in numai cateva minute, Cage se regaseste inexplicabil intr-o bucla a timpului, fiind silit sa duca odata si inca odata aceeasi lupta, murind mereu si mereu.
Filmul prizonier in timp cu Tom Cruise
Cu toate acestea, odata cu fiecare lupta, Cage ajunge sa isi infrunte inamicii cu sporite forte, abilitati, alaturi de razboinica din Fortele Speciale Rita Vrataski (Emily Blunt).
Cage si Rita lupta de nenumarate ori impotriva invadatorilor extraterestri, reusind de fiecare data sa se apropie tot mai mult de infrangerea lor.

Regizorul filmului Edge of Tomorrow / Prizonier in timp este Doug Liman, iar in distributie sunt intalniti actorii Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton, Jonas Armstrong, Kick Gurry.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Cantecul care nu-ti mai iese din cap

Cum este sa te saruti cu necunoscuti - Video

Game of Thrones - Sezonul 4, episodul 8 / Muntele si vipera 
Filmul Edge of Tomorrow / Prizonier in timp Filmul Edge of Tomorrow / Prizonier in timp Reviewed by Diana Popescu on iunie 07, 2014 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Dar subtitrarea la film nu ai putut sa o faci ???

    RăspundețiȘtergere
  2. Care imi explica finalu filmului ca nu am inteles ? A reinviat doar ca acum nu mai e soldat ? Razboiul nu sa terminat ? Nu se va permina ?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.