Horoscop Leu iulie 2014

Horoscopul Leului iulie 2014 anticipeaza o pendulare intre o fructuoasa implicare in lume si o fertila regasire in singuratate. Este vremea descoperirii adevaratilor prieteni si dusmani, reinvigorarii legaturilor cu familia, asumarii unei atitudini pozitive, optimiste, construirii propriilor oportunitati  si inaintarii dinamice spre ambitioase teluri si idealuri.

Horoscopul Leul iulie 2014 - Horoscop general

Horoscop iulie 2014 - Leu
Horoscop Leu iulie 2014
Nesiguranta, dubiile legate de sinceritatea si loialitatea unor prieteni incep sa se destrame incepand cu 2 iulie 2014, ca urmare a intoarcerii lui Mercur in aspect direct in Gemeni si a unsprezecea casa a Leului. Daca asteptarile fata de niste oameni apropiati ti-au fost inselate, iar acest lucru ti-a intarziat unele demersuri importante, ai cel putin sansa de a separa graul de neghina si a sti pe cine poti sa te bazezi cu adevarat. Este cazul sa te focalizezi asupra autenticelor relatii de amicitie si sa ti le reinchegi intrucat, nu peste multa vreme, vei avea nevoie de sprijinul si sfaturile unor persoane de incredere.

O perioada de-a lungul careia gandurile tale relevante nu isi mai croiesc nemijlocit drum spre lume este initiata pe 13 iulie de tranzitul lui Mercur in Rac si a douasprezecea ta casa. Pari a nu dori sa-ti impartasesti opiniile si parerile cu altii, temandu-te ca vei fi gresit inteles sau judecat dupa o stramba masura. De fapt, cele mai inspirate idei tind a-ti veni atunci cand esti singur, si tot in singuratate pari a te concentra mai bine asupra studiului si preocuparilor tale de capatai. Ai prilejul de a reevalua trecute evenimente si a te elibera de balastul unor amintiri nefaste. Limpezeste-ti mintea si sufletul, astfel incat sa fii gata de a te avanta spre noi inceputuri atunci cand acest tranzit se va incheia.

Optimismul, atitudinea pozitiva fata de viata iti sunt puternici aliati odata cu 16 iulie 2014, gratie calatoriei lui Jupiter in Leu si intaia ta casa. Pe parcursul acestui tranzit, Jupiter indreapta lucrurile din mediul tau inconjurator si iti mareste increderea in tine insuti. Intampini viata de pe o pozitie proaspata, dinamica, mobilizatoare si generoasa. Trecutul nu mai are nimic a-ti spune, si doar viitorul conteaza. Poti fi insufletit de o credinta speciala in univers, credinta ca totul merge si se intoarce in favoarea ta. Interactiunea sociala nu iti este stanjenita de nimic, iar oamenii au inclinatia sa te vada ca un lider. Iti doresti sa faci o buna impresie celorlalti si aceasta nazuinta ti se implineste cu usurinta. Niste circumstante ale existentei dau deoparte bariere ce iti pareau de netrecut altadata. Avansarea spre ambitioasele tale teluri se accelereaza si necesita mai putine eforturi. In acest context, este bine sa te feresti sa devii prea orgolios, prea plin de sine sau prea egoist. Exista, de asemeni, riscul de a te rasfata prea mult in placerile vietii. Atentie la posibilitatea de a pune pe tine niste kilograme in plus!

Din 18 iulie, Venus parcurge taramurile Racului, rapindu-ti putin din exuberanta daruita de Jupiter. Pari a-ti raci relatiile cu cei din jur, a fi mai putin interesat de lumea din afara si mai focalizat catre sine si spiritualitatea fiintei tale.

Revenirea lui Saturn in tranzit direct in Scorpion si a patra casa a Leului face posibila, odata cu 20 iulie 2014, depasirea unor ambiguitati in raporturile cu rudele ori cu persoana iubita. Vorbele nespuse, lucrurile ascunse nu mai au ce cauta in viata ta in aceasta conjunctura astrala. Sistemul personal de valori capata intaietate, nu it mai permite sa ai ezitari in viata domestica si te determina sa iti asumi mai mari responsabilitati in familie. Este posibil ca parintii sa joace un rol mai important in existenta ta. Locuinta, redecorarea ori reamenajarea acesteia iti dau de lucru.

Turnura retrograda a lui Uranus in Berbec si a noua ta casa semnaleaza din 22 iulie aspiratia de a-ti largi orizonturile, a te deschide catre nou. Ai predispozitia de a nu face acest lucru gradual, ci dintr-o data, provocand niste socuri de proportii in viata ta in general, in relatiile cu ceilalti in special. Paria fi extrem de grabit sa treci printr-o transformare, fortand astfel nota, mai cu seama atunci cand te desprinzi fara nici un fel de preaviz de conjunctura actuala a existentei. Este de asteptat sa te lasi purtat intr-o serie de calatorii exterioare si  interioare avand potentialul de a-ti redimensiona fiinta si destinul, si a te marca multa vreme.

Incepand cu 23 iulie, Soarele viziteaza zona astrologica a Leului, instaurand din nou o atmosfera de incredere in fortele proprii, entuziasm si orientari catre noi inceputuri. Esti la debutul unui ciclu solar personal, ce iti ingaduie sa actionezi inarmat cu experientele si invatamintele din ciclul anterior. Tot ce intreprinzi acum pare a se baza pe o sporita intelegere a directiei esentiale a vietii tale. Iti recunosti mai usor punctele tari si nu te mai sfiesti sa le folosesti. Nu mai astepti sa ti se ofere oportunitati, fiind in stare sa ti le creezi de unul singur. Totodata, nu iti mai doresti sa fii manipulat, direct ori indirect, de ceilalti. Vrei sa iti iei in maini propria soarta, sa traiesti potrivit credintelor si valorilor tale veritabile.

Conjunctia Soarelui cu Jupiter de pe 25 iulie este de bun augur intelegerii sinelui si a lucrurilor in care crezi. Existenta te lasa sa-i intrezaresti comorile ascunse, dar nu te poti apropia de ele cu una cu doua. Daca te astepti la tot ce este mai bun, in mod sigur ceva bun ti se va intampla astazi!

Din 26 iulie 2014, tranzitul lui Marte in Scorpion si a patra casa a Leului iti pune la dispozitie un mare potential energetic canalizat catre proiectele si activitatile legate de casa si familie. Tinzi a fi foarte protector fata de cei apropiati, si chiar a incerca sa dirijezi destinele celor dragi ( un lucru ce poate da nastere unor nedorite confruntari!).

Luna noua rasarita pe 27 iulie in cerurile Leului te poate face sa simti ca toata lumea este cu ochii pe tine. Indiferent daca aceasta impresie este reala sau nu, este vremea sa actionezi cu indrazneala si sa nu precupetesti nimic in drumul spre idealurile tale. Daca te conformezi unor strategii bine puse la punct, ai parte de succese in promovarea unui proiect personal si in cresterea impactului imaginii tale exterioare asupra celor din preajma ta.

Mercur se muta din 31 ianuarie in zona astrologica a primei tale case, un tranzit ce isi va pune cu siguranta amprenta in Horoscopul Leului august 2014. Inca o data, nu esti ingradit de mari dificultati in afirmarea personalitatii tale, in impunerea intereselor si punctelor tale de vedere. Ai sansa de a invata intr-o mai mare masura cum sa te exprimi ca individ si cum sa-ti aperi cauzele. Pe de alta parte, opiniile contrare si oamenii care nu-ti inteleg demersurile tind a te face sa-ti pierzi cumpatul si sa te angajezi in certuri deloc productive.

Horoscop Leu iulie 2014 - Horoscopul dragostei

Prezenta lui Mercur in a douasprezecea casa a Leului te poate indeparta cumva, din 13 iulie 2014, de partenerul tau de cuplu. Supravegheaza-ti predispozitia de a te inchide in tacere, de a nu-ti mai impartasi gandurile si simtamintele persoanei iubite!

Planeta Venus este acoperita de un val de frustrare, discretie si taina incepand cu 18 iulie, atunci cand isi face intrarea in a douasprezecea ta casa. Daca unii nativi din Leu pot fi coplesiti de o paguboasa timiditate in viata sentimentala, altii par a se implica intr-o poveste de dragoste secreta. Nu este exclus sa simti o atractie karmica fata de cineva special sau sa fii traversat de impulsul de a te apropia sentimental de o persoana care are nevoie de ajutorul tau.

Horoscop Leu iulie 2014 - Horoscopul banilor si carierei

Pe 12 iulie 2014, Luna plina din Capricorn si a sasea casa a Leului este asociata cu noi responsabilitati in munca sau cu o neintelegere cu un sef de la serviciu. Nu lasa ca o falsa mandrie sa stea in calea focalizarii asupra unor sarcini ce pot demonstra potentialul tau profesional. Este un timp al revelatiilor, cand obiectivele tale pe termen lung iti devin mai clare si iti pot inspira o reala motivare.

Iesirea lui Saturn din aspectul retrograd in a patra ta casa indica, din 20 iulie, o intensa conexiune intre camin si zona ta profesionala. Este posibil sa initiezi o mica afacere impreuna cu cineva din familie sau sa ai oportunitatea de a lucra (si) acasa.


Copyright © diane.ro.2014

 Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Leu

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile  

Horoscop Leu iunie 2014
Horoscop Leu iulie 2014 Horoscop Leu iulie 2014 Reviewed by Diana Popescu on iunie 06, 2014 Rating: 5

9 comentarii:

  1. Multumim f.mult,Diana. Am o nelamurire...,,din 13 iulie,leii se pot indeparta de partenerul de cuplu"(?!).In ce sens? Eu chiar in perioada aceea ,in plina stralucire a soarelui prin zodia mea,mi-am planificat vacanta,pe care o astept de..cativa ani. Ma asteptam ca apropierea lui Jupiter de leu sa aduca ,,apropiere,armonie "si in relatiile conjugale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Leii vor profita pe rand,in fct de decan mai exact,de intrarea lui Jupiter in leu..cei mai norocosi lei sunt cei cu Soarele /ascendentul cuprins intre12-23 grade

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe cand apar si celelalte zodii,Diana ? Mul-tu-miiiiiiim.......anticipat !

    RăspundețiȘtergere
  4. Rabdare,ca pana in iulie mai este.Trece timpul si asa f.repede,sa nu ne grabim,sa avem rabdare!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt leu.Desi Jupiter va intra abia din 16 iulie in zodia mea,unde se va intalni la scurt timp si cu soarele, se contureaza si chiar se concretizeaza deja unele schimbari in destinul meu. Incredibil...De la inceputul lui iulie imi voi schimba locul de munca cu unul mult mai bun si imi mai doresc si apropierea de o persoana f.draga in vedera casatoriei (sper sa se realizeze si aceasta dorinta).
    Totusi,ma ingrijoreaza putin unele previziuni cum ar fi ,,neintelegeri cu sefii"pe 12 iulie.....sau ,,timiditatea paguboasa in viata sentimentala si o indepartare de partenerul de cuplu"......tot cam pe-atunci...Jupiter nu ajuta constant ? Cu o mana da si cu alta ia,cumva?

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Diana ! Iti urmaresc cu mare interes blogul si il consider cel mai bun. Din pacate prea multe lucruri se potrivesc...poate mai multe decat as vrea sa aud sau sa vad...Crezi ca leii care au probleme in relatia cu un rac dar incearca sa sa o repare, au astrele potrivnice sau mai au o cat de mica sansa sa reuseasca in demersul lor ? Multumesc mult !

    RăspundețiȘtergere
  7. Anul trecut a fost un an ffff greu cu probleme si se vede ca si annul acesta

    RăspundețiȘtergere
  8. De ce pt lei este Asa de greu ? Pt zodia pesti numai fericire si multa iubire , pt lei nefericire ... De ce ?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.