Horoscop Sagetator iulie 2014

Horoscopul Sagetatorului iulie 2014 lasa sa se intrevada o limpezire a interactiunii cu oamenii, dar si necesitatea de a-ti tine sub control o intensa emotivitate. Noi si ambitioase initiative si activitati se intrepatrund cu promisiunile unor incitante calatorii si contacte cu oameni de pe alte meridiane ale lumii.

Horoscop Sagetator iulie 2014 - Horoscop general

Horoscop iulie 2014 - Sagetator
Horoscop Sagetator iulie 2014
Relatiile cu oamenii din imediata ta apropiere tind sa se clarifice din 2 iulie 2014, ca urmare a reintoarcerii lui Mercur in tranzit direct in Gemeni si a saptea casa a Sagetatorului. Poti sa realizezi in acest fel ca ceea ce parea o greseala la prima vedere nu reprezenta de fapt decat o alta carare spre aceeasi destinatie. Ai ocazia sa pui capat disputelor din parteneriatele personale, sociale ori profesionale, punand accentul pe telurile sau idealurile comune. Oportunitatile de maine depind de oamenii cu care te asociezi astazi, asa ca nu ezita sa apelezi la compromisuri daca este nevoie.

Reactiile emotionale iti devin mai intense odata cu 13 iulie, atunci cand Mercur paseste in Rac si a opta ta casa. Interactiunea cu oamenii iti starneste puternice simtaminte si comunicarea cu ceilalti este caracterizata mai degraba de subiectivism decat de o rece ratiune. Ai, totodata, predilectia sa tii prea mult cont de impresia pe care o lasi celor din jur, sa actionezi nu atat potrivit intereselor tale, cat conform dorintelor si asteptarilor altora. Se impune sa iti delimitezi cu precizie sfera de influenta si sa iti afirmi cu o sporita tenacitate vointa.

Din 16 iulie 2014, Jupiter tranziteaza sectorul astrologic al Leului, daruindu-ti o atitudine optimista, expansiva fata de viata, si indepartandu-te de mici ori insignifiante probleme cotidiene. Ai sansa de a-ti extinde orizonturile si a intalni oameni deosebiti, cu diverse formatii culturale. Esti mai curios si mai deschis catre nou decat de obicei, si pari a fi traversat de un bogat aflux de creativitate. Credinta in tine insuti si in inaltul scop al vietii tale te ajuta sa treci cu seninatate peste eventuale incurcaturi si iti desfereca porti inchise cu o mie de lacate altadata.

Saturn isi paraseste turnura retrograda in Scorpion si a douasprezecea casa a Sagetatorului odata cu 20 iulie, si iti alunga o serie de idei si pareri conformiste, preconcepute, care iti ingradeau libertatea de miscare si concentrarea spre obiectivele tale principale. Trecutul nu mai inseamna prea mult pentru tine in comparatie cu prezentul, si mai ales cu viitorul. Ai prilejul sa te eliberezi de o excesiva introvertire si sa te lansezi, plin de avant, in viata sociala. Evolutia spirituala capata intaietate.

O iluminare interioara, sufleteasca se poate produce din 23 iulie 2014, gratie tranzitului Soarelui in Leu si a noua ta casa. Nu mai esti la cheremul unor navalnice emotii si pari a fi stapanit de un necontenit simt al aventurii. Dornic sa te eliberezi de framantari iritante din traiul de zi cu zi, esti gata sa imbratisezi cu entuziasm noi si diferite activitati. Poti sa acorzi mai mult timp unor preocupari spirituale sau sa-ti planifici o inedita calatorie catre locuri indepartate, nemaivazute pana acum. Ai puterea de a depasi orice fel de infrangere, de a te ridica din nou in picioare dupa o crunta lovitura a sortii, si a-ti forta drumul spre dezvoltarea personala.

Odata cu 26 iulie, calatoria lui Marte in zona astrologica a Scorpionului si a celei de-a douasprezecea case a Sagetatorului anunta o vreme de reflectie asupra aspiratiilor tale. Te poti intoarce in trecut, dar numai pentru a-i revedea invatamintele. Viata personala devine din ce in ce mai importanta, si poti prefera sa te ascunzi cumva de ceilalti, sa nu ii lasi sa afle cu ce te ocupi. Este un lucru normal, avand in vedere ca in acest ciclu al existentei ai capacitatea de a da tot ce ai mai bun in tine in singuratate, fara ca nimeni sa iti poata da peste mana ori sa se puna in calea intuitiei tale. Subconstientul incearca sa isi croiasca cu de-a sila  drum la suprafata, asa ca unii nativi din Sagetator pot fi afectati de insomnii sau visuri nelinistitoare, mai cu seama daca neglijeaza mesajele fiintei lor interioare si se incapataneaza sa nu isi ia in seama intuitia. Alti nativi par a visa cu ochii deschisi, a se lasa strabatuti de o febrila imaginatie, capabila sa le ofere neasteptate solutii si sa-i sprijine sa inlature niste blocaje mentale.

Pe 27 iulie 2014, Luna noua din Leu si a noua ta casa te energizeaza si iti redesteapta pofta de aventura. Pari a lua legatura cu oameni din strainatate sau a calatori spre alte zone greografice, fie din placere, fie pentru a-ti pune la punct niste afaceri. Daca crezi cu adevarat in ceea ce le comunici altora, poti fi inzestrat cu o mare putere de convingere.

Din 31 iulie, Mercur isi face intrarea in Leu, pornind intr-un tranzit ce isi va arata influentele in Horoscopul Sagetatorului august 2014. Tii cu tot dinandinsul sa iti impartasesti gandurile si interesele, fiind dispus sa stai de vorba cu aproape oricine te intalnesti. Treci printr-un interval de timp prielnic invatarii unui lucru nou, familiarizarii cu o limba straina sau concentrarii asupra unui domeniu care te pasioneaza. Nu este exclus sa pleci in cateva scurte voiaje ori sa iei legatura cu persoane din alte tari sau culturi. Poti, de asemenea, sa izvodesti niste marete idei, idealuri, si sa nu te lasi pana cand nu infiripezi un plan prin care sa le transformi in realitate.

Horoscop Sagetator iulie 2014 - Horoscopul dragostei

Odata cu 18 iulie 2014, ca efect al vizitei lui Venus in Rac, pari a fi atras catre persoane ce se remarca printr-o puternica personalitate, invaluite totusi intr-o aura de mister. Esti inclinat sa explorezi in profunzime universul interior al oamenilor care te intereseaza si sa ii eviti pe cei care se complac intr-o evidenta superficialitate. Te poti angaja intr-o poveste de dragoste impreuna cu cineva capabil sa iti atinga cele mai intime corzi ale fiintei, sa iti vindece o veche rana sentimentala sau sa te ajute sa te metamorfozezi intr-o varianta mai buna a sinelui. Impartasirea afectiva se impleteste cu o fierbinte senzualitate.

Viata sentimentala trebuie sa fie tratata cu grija din 22 iulie, sub impactul trecerii lui Uranus in aspect retrograd in Berbec si a cincea ta casa. In acesta conjunctura astrala, partenerul din relatia ta de cuplu isi poate exprima simtamantul ca se simte inlantuit de iubirea ta, solicitandu-ti sa ii lasi mai multa libertate de miscare. Este posibil ca in ultima vreme sa te fi lasat cuprins de o gelozie sau o posesivitate iesite din comun... In cazul in care esti singur, poti fi tentat sa te apropii de o persoana originala, chiar excentrica, fara a cumpani insa indeajuns cat de mult te poti increde in ea. Oricum, viata amoroasa tinde a fi zguduita de un sir de evenimente si schimbari surprinzatoare.

Horoscop Sagetator iulie 2014 - Horoscopul banilor si muncii

Chestiunile financiare sunt la ordinea zilei pe 12 iulie 2014, sub vibratiile Lunii pline rasarite in Capricorn si a doua casa a Sagetatorului. Ai posibilitatea sa gasesti noi mijloace de a-ti stabiliza balanta de venituri si cheltuieli, sa faci o investitie avantajoasa sau sa iti relevi valoarea profesionala. Nu actiona pripit, pregateste-te temeinic si stabileste-ti o strategie inainte de orice initativa indrazneata.

Incepand cu 16 iulie, prezenta lui Jupiter in a noua ta casa este asociata cu succese in afaceri, mai cu seama prin contactul cu persoane de pe alte meleaguri. Publicitatea, publicistica, chestiunile juridice sunt numai cateva din domeniile profesionale de bun augur in aceasta perioada.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile 

Horoscop dragoste 2014 - Sagetator 

Horoscop Sagetator iunie 2014
Horoscop Sagetator iulie 2014 Horoscop Sagetator iulie 2014 Reviewed by Diana Popescu on iunie 18, 2014 Rating: 5

5 comentarii:

  1. Fantastic. Numai vești bune. Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Super tare! In sfarsit reusim.....multumesc,Diana

    RăspundețiȘtergere
  3. Sagetator cu ascendent in leu!16,12,1966,ora aproximativ 21,....in Constanta

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragi sagetatori lasati-o mai usor cu munca si la plimbare cit mai departe de casa unde este doar energie pozitiva si nu uitati sa v-a luati si o jumatate cu voi / ma refer la partener ( a ) nu la vreo sticla / Vio relu /

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.