Horoscop Scorpion iulie 2014

Horoscopul Scorpionului iulie 2014 anticipeaza lansarea spre noi si diferite dimensiuni ale lumii, capabile sa scoata la lumina perspective si abordari mai eficiente ale lumii si destinului personal. Alinierea la valorile tale autentice, dar si o serie de circumstante norocoase te aduc in preajma unor mari impliniri in plan social si profesional.

Horoscop Scorpion iulie 2014 - Horoscop general

Horoscop iulie 2014 - Scorpion
Horoscop Scorpion iulie 2014
Tendintele contradictorii din ultimul timp tind sa se disipeze odata cu 2 iulie 2014, gratie intoarcerii lui Mercur in tranzit direct in Gemeni si a opta casa a Scorpionului. Ai prilejul de a intrezari importante oportunitati in aspecte ale vietii neexplorate inca si a-ti pune la treaba resurse interioare insuficient exploatate.

Pe 12 iulie, Luna plina ivita in Capricorn si a treia ta casa pune accentul asupra studiului si investigarii, preocupari ce iti pot cere timp si efort, dar care iti furnizeaza o cunoastere strict necesara in domeniul tau ocupational. Aceasta Luna plina te ajuta sa intelegi semnificatiile unor lucruri aparent haotice si sa castigi stima si aprecierea celorlalti datorita abilitatii tale intelectuale. Fii cat mai discret in privinta vietii tale personale intrucat, in aceasta conjunctura, iti poate fi tradata cu usurinta increderea de niste oameni din imediata ta apropiere.

Tranzitul lui Mercur in Rac si noua casa a Scorpionului iti permite, incepand cu 13 iulie 2014, sa te indrepti cu pasi mari spre solutionarea unor probleme materiale si de natura afectiva. Mercur iti mareste receptivitatea fata de noi idei si influente, oferindu-ti posibilitatea sa iti privesti dintr-o diferita perspectiva situatia actuala. Circumstantele si evenimentele recente sunt pe punctul sa iti destaiunuie un adanc inteles al destinului tau. O astfel de revelatie este facilitata nu atat prin experiente directe de viata, cat prin incursiuni intelectuale, prin intermediul lecturii ori a discutiilor cu un mentor, cu o calauza spirituala.

Din 16 iulie, Jupiter parcurge sectorul astrologic al Leului, netezind calea spre o sporire a popularitatii tale, a accesului spre o noua treapta a ierarhiei sociale ori profesionale, obtinerii unei recunoasteri oficiale a meritelor tale din studii sau invatatura. Ai sansa de a ajunge sub luminile reflectoarelor, a te bucura de aprecierea si sprijinul unor persoane influente. Interactiunea cu oamenii este caracterizata frecvent de sinceritate si onestitate. Poti simti ca ai tot dreptul sa beneficiezi de succese, iar acest simtamant tinde a atrage catre tine norocul si bunavointa sortii.

Lucrurile invatate despe comunicarea si relationarea cu oamenii pe parcursul tranzitului retrograd al lui Saturn pot fi implementate cu folos in viata ta odata cu 20 iulie 2014, data pe care aceasta planeta isi reia miscarea directa in Scorpion. Reevaluarea personalitatii si potentialului tau iti inlesneste transformarea existentei potrivit valorilor si aspiratiilor tale. Oricum, pari a nu mai suporta sa fii angrenat in situatii de viata care te ingradesc si te cufunda in stres si pesimism. Poti lua o hotarare transanta referitoare la starea de sanatate, la o legatura de cuplu care stagneaza de prea multa vreme sau la un aspect negativ din sfera profesionala.

Uranus retrograd in Berbec semnaleaza inca o data, din 22 iulie, necesitatea de a-ti supraveghea cu grija tonusul fizic si psihic, cu atat mai mult cu cat in aceasta perioada ai inclinatia de a nu lua in seama niste eventuale probleme de sanatate.

Vizita inceputa de Soare, pe 23 iulie 2014, in Leu, intensifica influentele saturniene, canalizandu-te iarasi spre telurile tale prioritare si directia esentiala a vietii tale. Pari a fi predispus sa iti treci in revista cu luciditate existenta si sa estimezi in ce masura te reprezinta aceasta. Nazuiesti sa ajungi la o importanta realizare, fiind gata sa faci sacrificii si sa muncesti din greu in acest scop. Esti stapanit de o atitudine practica, iar parintii par a juca un mai mare rol in traiul tau zilnic.

Sub impactul tranzitului lui Marte in Scorpion si intaia ta casa, din 26 iulie ai inclinatia de a fi cu picioarele pe pamant si a te avanta in viata cu mai multa temeritate decat altadata. Ai la indemana un considerabil potential energetic, indreptat catre proiectele tale de baza, si esti mult mai intreprinzator si capabil sa faci o buna impresie asupra celorlalti. Iti doresti si ai putinta sa lasi o urma inconfundabila a trecerii tale pe pamant. Daca ajungi in situatii conflictuale, ai impulsul de a contraataca fara nici o ezitare sau avertisment. Tinzi, de fapt, sa fii extrem de iritabil! Fereste-te sa iti descarci nervii pe cei de langa tine. Chiar daca iti iei soarta in propriile maini, asta nu inseamna ca trebuie sa intri cu tancul in oricine si orice pare sa ti se impotriveasca.

Horoscop Scorpion iulie 2014 - Horoscopul dragostei

Odata cu 16 iulie, prezenta lui Jupiter in a zecea ta casa este asociata uneori cu un eveniment ce incununeaza impartasirea afectiva in doi, cu o logodna sau o casatorie.

Vizita planetei Venus in Rac si a noua ta casa te imboldeste din 18 iulie 2014 sa cauti o iubire eliberatoare, in stare sa te ridice deasupra trivialitatilor si monotoniei cotidiene. Iti doresti sa fii alaturi de cineva liber ca pasarea cerului, care sa iti retrezeasca pofta de viata si aventura, sa iti inspire noi moduri de a gandi si a trai. Poti intalni un astfel de promitator partener de-a lungul unei calatorii, in persoana cuiva de pe alte meleaguri sau din alt mediu social.

Din 26 iulie, Marte sare in ajutorul nativilor singuri din Scorpion, inarmandu-i cu indrazneala in asedierea inimii unei persoane la dragostea careia ravnesc de mult timp. "Totul sau nimic" pare a fi deviza vietii sentimentale din aceasta perioada.                                                                                    

Horoscop Scorpion iulie 2014 - Horoscopul banilor si muncii

Iesirea lui Mercur din aspect retrograd marcata de ziua de 2 iulie semnifica adeseori o relaxare a situatiei tale materiale. Daca ai nevoie de un imprumut, il poti obtine fara mari dificultati, dar ar fi indicat ca mai inainte de a face asta sa iti revezi resursele banesti trecute cu vederea sau neglijate de ceva timp. Poti fi inspirat sa sa descoperi noi cai de a face bai, ce pot fi puse in practica insa numai prin atragerea unor importanti aliati de partea ta.

Trigonul Soarelui cu Saturn din 9 iulie iti confera rabdare, tact si prudenta in abordarea unor afaceri si sarcini  profesionale. Responsabilitatile de care dai dovada in acest context se impletesc cu o focalizare bine gandita a eforturilor tale si impunerea unor inalte standarde in munca, lucruri ce nu au cum sa treaca neobservate de superiorii tai. Nu este o zi strabatuta de o mare creativitate ci, mai curand, de o atenta aplecare asupra detaliilor.

Notabile realizari profesionale sunt de asteptat sa apara incepand cu 16 iulie 2014, ziua de debut a tranzitului lui Jupiter in a zecea casa a Scorpionului. Treci printr-un ciclu al existentei oportun unei avansari in munca, unor succese in afaceri, obtinerii unui nou si avantajos loc de munca. Este posibil sa pleci in niste calatorii in interes de serviciu, sa treci printr-un eveniment in stare sa iti extinda orizontul profesional, sa iti materializezi niste obiective precise, realiste legate de job.

Miscarea retrograda in cea de-a sasea ta casa asumata  de Uranus din 22 iulie poate complica situatia ta profesionala. Evita sa iti contrazici sefii chiar  si atunci cand acestia persevereaza in prostie. Daca ai oameni in subordine, incearca sa apelezi la diplomatie fara a-ti pierde fermitatea in cazul cand acestia iti pun sub semnul intrebarii autoritatea si deciziile.

Parcursul Soarelui in a zecea casa a Scorpionului aduce in prim plan odata cu 23 iulie 2014 responsabilitatea si maturitatea ta. In functie de felul cum te conformezi acestor valori, poti fi ridicat in slavi la serviciu sau, din contra, criticat si dezavuat.

Trigonul lui Mercur cu Saturn din 25 iulie iti daruieste o rara efervescenta a mintii si te avantajeaza in orice demers care necesita putere de analiza, precizie si discernamant. Gandirea iti este precauta si organizata, iar concluziile la care ajungi sunt logice si usor de inteles de catre cei din jur. Poti avea mai multe obligatii si responsabilitati decat de obicei, dar atitudinea ta perseverenta te ajuta sa indeplinesti tot ceea ce ai de intreprins fara a face vreun lucru de mantuiala.

Luna noua rasarita pe 27 iulie in Leu si a zecea ta casa continua sa insiste asupra oportunitatilor si obligatiilor profesionale. Decat sa ramai inchistat intr-o situatie precara ori fara mari perspective, este mai bine sa-ti  iei inima in dinti si sa iti incerci norocul intr-un nou job sau chiar domeniu de activitate.

Din 31 iulie, atunci cand patrunde in Leu si a zecea ta casa, Mercur reia tendintele anterioare, intr-un un tranzit ce isi va pune marcant amprenta asupra Horoscopului Scorpionului august 2014. Cariera reprezinta din nou un reper prioritar. Simtul practic si adaptabilitatea la diverse circumstante si conditii de munca constitue atuuri de necontestat in consolidarea pozitie tale profesionale.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Scorpion

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Scorpion iunie 2014
Horoscop Scorpion iulie 2014 Horoscop Scorpion iulie 2014 Reviewed by Diana Popescu on iunie 17, 2014 Rating: 5

9 comentarii:

  1. Scuze! Am ceva restante la un credit ipotecar.....credeti ca e mai bine sa renunt sau sa merg mai departe? Vreau un raspuns sincer chiar daca e dur. Nascut in 30.10.1978. Ora 13 si 13 minute. Noroc sau ghinion? Multumesc din suflet!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu scuzele de rigoare ,ma simt dezamagit de interesul de a interactiona cu cei ce sunt interesati de acest blog. Este a doua luna cind in urma unui comentariu dar si a unei pareri-sugestie pe care o cer nimeni nu este interat sa interactioneze. Cred ca m-am convins ca trebuie sa ma orientez catre alte persoane care ne considera nu inportante ci interesate si interesante. Multumesc......oare pentru ce? Sunt putin cam dur dar sunt realist.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu imi cer scuze si chiar nu-mi dau seama despre ce este vorba... Te rog sa imi aduci aminte si voi tine cont de doleanta ta, mai ales daca iti creezi un nume in spatele anonimatului tau.

      Ștergere
  3. Hello, Diana!
    Sunt nascuta pe 25.10.1971 ora 19.20. Din toate punctele de vedere m-am prabusit si nu mai stiu cum sa ies. Astrele ce zic?
    Multumesc!

    Constanta

    RăspundețiȘtergere
  4. Crezi ca Diana stie tot ? Dute la medic si trateazate .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumneavoastra va recomand sa mergeti la ora de gramatica..

      Ștergere

Un produs Blogger.