Horoscop Varsator iulie 2014

Horoscopul Varsatorului iulie 2014 vesteste o vreme favorabila schimbarii in bine a stilului de viata, intariririi parteneriatelor sociale si personale, redescoperirii sinelui intr-o efervescenta relationare sociala si fructificarii unor mari oportunitati din sfera profesionala.

Horoscop Varsator iulie 2014 - Horoscop general

Horoscop iulie 2014 - Varsator
Horoscop Varsator iulie 2014
O perioada de continue si derutante schimbari ia sfarsit din 2 iulie 2014, ca urmare a iesirii lui Mercur din turnura retrograda in Gemeni si a cincea casa a Varsatorului.  Stii mai bine ce decizii sa iei, iar proiectele personale provizorii sau stagnante isi gasesc un fagas statornic si se indreapta cu repeziciune spre finalizare. Chiar daca ai facut o alegere clara, un sir de variante pe care le-ai avut la dispozitie isi vor putea dovedi utilitatea in cazul aparitiei unui impas.

Pe 12 iulie, Luna plina aparuta in Capricorn si a douasprezecea ta casa prilejuieste o salutara intalnire dintre lumea materiala si cea spirituala, si te atentioneaza asupra unei necesare cufundari in meditatie, contemplatie, explorare artistica sau identIficare cu natura.

Mercur patrunde odata cu 13 iulie 2014 in sectorul astrologic al Racului si al celei de-a sasea case a Varsatorului, intensificandu-ti  simtul critic si imboldul de a arunca peste bord lucrurile care iti fac rau sau iti ingradesc dezvoltarea, inclusiv obiceiuri ori tabieturi ce-ti afecteaza starea de sanatate.

Un interval de timp dedicat maririi prestigiului social si invigorarii parteneriatelor din plan personal, social si profesional este initiat din 16 iulie, ca efect al tranzitului lui Jupiter in Leu. Interactiunea cu oamenii din devine mai expresiva, mai fertila si mai bogata in oportunitati.

Din 22 iulie 2014, Uranus retrograd in Berbec si a treia casa a Varsatorului iti desteapta in minte idei indraznete, originale sau chiar ciudate. Este indicat sa nu le impartasesti oricui din preajma ta, pentru a nu atrage oprobiul ori suspiciunea celor inchistati in conformism. Pe de alta parte, unii amici sau membri ai familiei pot fi ispititi de aspecte neobisnuite ale existentei, surprinzandu-te prin sugestiile si pretentiile lor. Atentia deficitara din acest ciclu al existentei te poate predispune unor accidente de circulatie sau de munca!

Calatoria Soarelui tinde odata cu 23 iulie sa te focalizeze iarasi asupra relatiilor tale sociale si personale. Acest tranzit are nu atat potentialul de a aduce noi oameni in viata ta, cat de a te ajuta sa intelegi mecanismul interdependentei din relatiile umane deja existente. Ai, de fapt, sansa de a te recunoaste si a te reintelege prin relationarea cu ceilalti. Este posibil sa ajungi in niste circumstante capabile sa iti releveze aspecte ale fiintei tale neindeajuns de mult exploatate in comunicarea cu cei din imediata ta apropiere. Pare a fi timpul sa iti ajustezi, redefinesti si ierarhizezi conexiunile cu persoanele din cercul tau social.
Desi Luna noua rasarita pe 27 iulie 2014 in Leu si a saptea casa a Varsatorului pare a aduce in viata ta oameni hotarati, indrazneti ci creativi, este de dorit sa iti pastrezi vigoarea personalitatii si sa nu lasi pe altcineva sa iti dicteze ori sa iti sugereze ce si cum sa faci. Succesul este de partea ta daca dai dovada de imaginatie, generozitate si spontaneitate atunci cand incerci sa iti promovezi un proiect, sa iti cauti un nou tovaras de viata sau sa iti gasesti un nou job.

Inceput pe 31 iulie, tranzitul lui Mercur in a saptea ta casa, ce isi pune amprenta asupra Horoscopului Varsatorului august 2014, te sprijina in comunicarea cu oamenii apropiati, mai ales in cadrul unei relatii in doi. Nu te simti confortabil in activitatile de grup si iti doresti sa ai langa tine un om capabil sa-ti estimeze si confirme opiniile si judecatile. Posezi un mare talent in negocieri, medieri si punerea la punct a unor compromisuri. Farmecul aparte  ce te caracterizeaza in aceasta perioada iti este de folos in crearea de noi aliante in demersurile tale esentiale.                                                                                                                                                                                                                                                                    

Horoscop Varsator iulie 2014 - Horoscopul dragostei

Odata cu revenirea lui Mercur, pe 2 iulie, in tranzit direct in a cincea ta casa, neintelegerile din viata sentimentala sunt pe cale sa isi gaseasca o fericita rezolvare. Secretele, lucrurile nerostite in relatia de cuplu nu isi mai au rostul, si nimic nu se mai poate pune in calea sinceritatii si onestitatii dintre parteneri.

Prezenta lui Jupiter in saptea casa a Varsatorului netezeste drumul unei intense impartasiri in dragoste din 16 iulie 2014. Ai sansa de a invata nai multe despre tine prin oglindirea in persoana iubita. Uneori, acest aspect astral este asociat totusi cu o despartire, dar acest lucru ascunde de fapt o binecuvantare, intrucat pare a mijloci intalnirea unui partener de cuplu mult mai potrivit si mai afectuos. Nativii solitari pot fi antrenati intr-o idila cu cineva dintr-un alt mediu social sau cultural.

Venus isi face intrarea, pe 18 iulie, in Rac si a sasea ta casa, insuflandu-ti o atitudine cumva rece, lucida in viata ta amoroasa. Daca esti inca singur, esti in stare sa analizezi si sa treci in revista, asemeni unui contabil, atuurile si punctele slabe ale unui candidat la "functia" de viitor tovaras de viata. O astfel de persoana pare a proveni cu precadere din zona ta profesionala sau ocupationala.

Horoscop Varsator iulie 2014 - Horocopul banilor si muncii

Sub influenta tranzitului lui Mercur in a sasea ta casa, incepand cu 13 iulie, tinzi a fi inzestrat cu eficienta si perseverenta in tot ceea ce tine de sfera profesionala. Creativitatea iti este canalizata spre cai practice si realiste.

Din 17 iulie, parcursul lui Jupiter in a saptea casa a Varsatorului vesteste beneficii materiale prin intermediul unei casatorii, a negocierilor si intelegerilor contractuale, si asocierilor din afaceri. Niste incurcate probleme juridice sunt pe punctul de a fi solutionate.

Ordinea, organizarea, disciplina par a fi cuvintele de ordine in munca odata cu 18 iulie 2014, ziua de debut a tranzitului lui Venus in a sasea casa a Varsatorului. Ai inclinatia de a cauta perfectiunea in tot ce ai de intreprins, de a fi satisfacut de jobul tau si a-ti pune in evidenta intr-o sporita masura creativitatea.

Saturn isi reia din 20 iulie miscarea directa in Scorpion si a zecea ta casa. Dificultatile din cariera se diminueaza si ai oportunitatea sa beneficiezi de rezultatele eforturilor tale de pana acum. Priceperea ta iese la lumina fara a mai putea fi obliterata de relele intentii ale altora. Nu este exclusa o  recunoastere clara a meritelor tale si o promovare ce va atrage dupa ea niste responsabilitati majore.

Tranzitul lui Marte in Scorpion si a zecea casa a Varsatorului continua, din 26 iulie, sa-ti stimuleze pofta de a te afirma in munca, de a fi remarcat de colegi si superiori. Acest fapt nu implica, totusi, niste conflicte provocate de orgoliul tau. Poti fi tentat, daca iti permit imprejurarile, sa te lansezi intr-o afacere pe cont propriu.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile 

Horoscop dragoste 2014 – Varsator

Horoscop Varsator iunie 2014 

Horoscop Varsator iulie 2014 Horoscop Varsator iulie 2014 Reviewed by Diana Popescu on iunie 20, 2014 Rating: 5

29 de comentarii:

  1. Sa dea d zeu,sa ne fie mai bine macar in anumite,,planuri,,.sau domenii.Sunt varsatoare si astept vremuri mai bune si pt.noi.Sanatate ,ca restul mai vine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pt.horoscop si poate ne mai va merge si noua un pic,un pic mai bine.multumim!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit horoscopul la noi,pentru varsator si pare ca ar fi mai bine sau spre bine.Sa dea d zeu,sa ne ajute spre,mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda. Tip chpes liber, astept oferte!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Poti astepta linistit!La tine va....dura ceva mai mult,cu siguranta!Ofertele stau pe garduri si te asteptau pe tine,MDA...fix pe tine!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. te rog frumos si pesti,iulie 2014...multumesc frumos....

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu personal,nu mai cred in nimic ... daca aveti norocul sa vi se imbunatateasca viata dintr-o data,anuntati-ne si pe noi (poate exista o speranta). Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru pesti cand postezi?

    RăspundețiȘtergere
  9. eu,mai cred in d zeu,atat!Doar asa,mai avem speranta si putere sa mergem inainte cu tot greu,in rest....

    RăspundețiȘtergere
  10. Răspunsuri
    1. multumesc mult Diana

      Ștergere
    2. spune-mi Diana te rogce parere ai despre o relatie ea Varsator eu Gemeni.Momentan suntem certati daras vrea a stiu daca ne putem impaca sau daca suntem compatibili pt o eventuala relatie.

      Ștergere
  11. Pesti si tauri dorim ca sa vedem cum se mai impung,cel calm(pestele)cu cel nervos(taurul):))

    RăspundețiȘtergere
  12. .....Mercur patrunde odata cu 13 iulie 2014 in sectorul astrologic al Racului si al celei de-a douasprezecea case a Varsatorului, intensificandu-ti simtul critic si imboldul de a arunca peste bord lucrurile care iti fac rau sau iti ingradesc dezvoltarea, inclusiv obiceiuri ori tabieturi ce-ti afecteaza starea de sanatate. - cred ca e gresita casa a XII-a, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, corect, este vorba despre casa a sasea, casa sanatatii si muncii. M-am grabit la redactarea textului. Scuze.

      Ștergere
  13. Ciao!sunt varsatoare si am toata increderea ca va fi mai bine pt.noi,curand!Mi a mers tare rau de la inceputul anului,dar stiu ca,vor veni vremuri bune si pt.noi.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna Diana,
    Imi poti spune te rog cum va fi luna iulie pentru un varsator (doar 2 randuri nu mai mult), are bacul de dat si... emotii cat casa (daca te ajuta data nasterii 21.01.1995). Iti multumesc anticipat si astept raspunsul tau.

    RăspundețiȘtergere
  15. Diana! Imi poti spune si mie te rog frumos,cand ai timp. In cateva randuri,pe plan profesional si sentimental(01.02.1989)....Ori macar Sentimental (cum o sa stau cu dragoatea,ca momentan e la pamant) :(. Iti multumesc Diana si astept si eu un raspuns

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunt varsatoare si in plan sentimental,am si eu probleme.Oare,ne va fi mai bine din iulie?Nu avem rabdare,dar poate ca va fi mai bine.Sper!

    RăspundețiȘtergere
  17. Dragilor varsatori,va va fi mai bine,in curand.Putina rabdare si incet lucrurile se vor rezolva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga anonim,de unde stii? Ca mie personal,in Horoscopul din luna iunie,tot mi se repeta actiunea de pe 16 iunie,in care prezicea(o mare iubire se intoarce din trecut). Deci,de unde stii ca se vor rezolva problemele?

      Ștergere
    2. Cine a zis asta ?

      Ștergere
  18. Cam incurcate ideile ,nu e cum ma asteptam. ..Dar,multumim Dianei si sa speram ca va fi ok.

    RăspundețiȘtergere
  19. Stimati astrologi,
    Noi,cei umili si creduli,dar si increzatori in glasul astrelor,va rugam sa fiti cat mai putin ambigui in exprimarea prezicerilor dumneavoastra si sa incercati sa gasiti un alt tip de formulare, ceva mai clar , deloc contradictoriu si punctual.
    Nu c-am fi nemultumiti, nici vorba...dar prea se contrazic unele idei sau se trece de la nota optimista la cea pesimista,ba rasare soarele (potivit astrelor),ba apar incurcaturi negative,in acelasi context.
    In speranta ca nu am deranjat nici onorabila cititoare in stele,nici respectabilul public-cititor,va rugam sa ne scuzati si permiteti sa va dorim tuturor ,,stele luminoase si norocoase". Vorba aceea- ,,Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele.".

    RăspundețiȘtergere
  20. Pai...ambiguitatea exista,pentru ca astrologul nu este clarvazator sau cunoscator de destine ,sa stie cu precizie maxima..apoi ,mai este faptul ca horoscopul acesta este general,nu personalizat.Sunt varsatoare,dar mie nu mi se ntampla lucruri pozitive,descrise aici.Citesc,asa pt.cultura mea generala,nu cred o iota.Destinul meu,cine il cunoaste,sa faca predictii exacte/D zeu,asa ca restul este cum se spune....can,can!

    RăspundețiȘtergere
  21. multumesc .sunt varsator.sper sa se adevereasca .

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.