Personalitatea barbatului ideal pentru tine

Exista, desigur, nenumarate si diverse pareri despre barbatul ideal pentru o femeie. Am descoperit recent, pe site-ul Findaqualityman.com, inca una, care m-a surprins intrucatva prin abordarea materialista, chiar cinica a acestui subiect.

Ce tip de barbat ti se potriveste?
Personalitatea barbatului ideal
Lisa Copeland, autoarea articolului de pe aceste site intitulat "Know personality type of man who’s ideal match for you" ("Afla personalitatea tipului de barbat care ti se potriveste in mod ideal") ne aduce aminte inca de la inceput ca fiecare urmasa a Evei, fata sau femeie, a visat de mica, inca din vremea cand citea Cenusareasa si Alba ca Zapada, la un barbat capabil sa ii rapeasca inima si sa o trateze ca pe o printesa.

Potrivit Lisei, exista nici mai mult nici mai putin de trei tipuri de barbati.

Cel dintai, tipul A, numit "barbatul prosper," pare sa fie in stare sa indeplineasca alesei sale toate visurile din punct de vedere financiar. El este, totusi, motivat si focalizat catre afacerile sale, si nu spre partenera sa de viata. O poate invita, ce-i drept, la o cina sofistica la cel mai tare restaurant din oras intrucat, conform conceptiei lui despre dragoste, trebuie sa plateasca tot ce isi doreste sotia sa. Dupa ce isi indeplineste aceasta "indatorire," o zbugheste adeseori la "amanta" lui, adica la munca sa ori la afacerile sale, lasand-o pe femeia de langa el sa se descurce de una singura din punct de vedere emotional, un lucru care nu poate fi cumparat cu totii banii din lume!

Tipul B, "barbatul realizat prin el insusi," este independent financiar si gata sa faca orice pentru tovarasa lui de viata. El vrea cu adevarat sa o protejeze si sa aiba grija de ea cu orice pret. Barbatul tip B duce o viata echilibrata intru totul. Are indeajuns de multi bani pentru a se simti bine, confortabil, potrivit standardelor sale, si isi face timp pentru orice este important in existenta lui, indiferent daca este vorba despe o afacere, un job, o consoarta sau copiii sai. "Barbatul realizat prin el insusi" este intotdeuna alaturi de partenera sa, atat la necaz, gata sa-i stearga lacrimile, cat si in clipele ei de fericire, mai mult decat dispus sa se bucure pentru si impreuna cu ea.

Barbatul tip C, supranumit "omul proiectelor," este scapatat pe plan financiar dupa un recent divort, e plin de datorii sau tocmai si-a pierdut slujba, insa nici unul dintre aceste lucruri nu-l impiedica sa-si caute o iubita. Exista o gramada de  barbati, impresionanti prin personalitate, dar care au mari probleme financiare sau emotionale. Desi impovarat de astfel de necazuri, poate fi un tip nemaipomenit intr-o relatie dar, in cele din urma, problemele sale ajung sa sufoce legatura sa amoroasa ori sa il determine sa devina dependent (emotional si/sau financiar) de partenera lui.

Pe care dintre acesti barbati l-ai pefera? Lisa Copeland le sfatuieste pe femei sa ramana deschise fata de o relatie cu un barbat de tip A sau B, cel putin pana cand isi gasesc autenticul suflet pereche...

Poate ca cinismul acestei categorisiri a barbatilor este totusi justificat! Lisa Copeland se descrie drept o consiliera in relatii de cuplu care face mai distractive si mai usoare intalnirile amoroase ale persoanelor trecute de 50 de ani!


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Ma intalnesc cu doi barbati. Pe care sa-l aleg?

Prietenia dintre barbati si femei, un lucru imposibil? 

Cum iti alegi un sot ? | O vizita la magazinul de barbati 
Personalitatea barbatului ideal pentru tine Personalitatea barbatului ideal pentru tine Reviewed by Diana Popescu on iunie 08, 2014 Rating: 5

11 comentarii:

  1. Problemă: ce facem noi, ăștialalții, carora nu ne plac de nici un chip bărbații...?!?! :)))
    Vreau soluții, nu...alternative. :p

    RăspundețiȘtergere
  2. Desi se subintelege din titlu ca este un articol pentru femei, nu am exclus si o alta evidenta varianta. Oricum, va veni curand si un articol pentru cei carora nu le plac deloc barbatii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe acel îl aștept atunci și, după ce-mi accept mustrarea de mai sus :), mă retrag și loc doamnelor. (nu mai pot spune 'și domnișoarelor' că nu mă mai lasă europenii cum c-ar fi injurios! Serios!)

      Ștergere
    2. Diana esti cumva psiholog ???

      Ștergere
  3. Barbatul B este pe placul meu !

    RăspundețiȘtergere
  4. Tipul B,pare ok,dar si C,anumite caracteristici,ar fi.....

    RăspundețiȘtergere
  5. Barbatul ideal. . . dar noi cat de . . . ideale suntem? Eu nu cred in barbati ideali, femei perfecte si mai ales nu cred in inimi gemene, ori suflete pereche. Cunosc persoane care de juma' de veac tot asteapta "anima gemella " si pe naiba ca tot nu s-a aratat, ori o fi ca in "La steaua" lui Eminescu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu, barbat fiind mereu m-am multumit cu 2-3 caracteristici la o femeie, frumusete ( mediocra ca nici eu nu sunt perfect), inteligenta de la medie in sus. Dar nu, femeile in general isi pun in minte caracteristicile barbatului pe care il vor alege, inainte sa il intalneasca, si aleg o gramada de caracteristici pe care in mod real nu poti sa le gasesti intr-un singur om, si chiar daca le-ar avea cineva ar avea si cerinte pe masura.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca am fi ideali ambele sexe unii pt.ceilalti,ne am plictisi de atata perfectiune.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca barbatul ideal ar fi A+B+C, dar un barbat ideal nu inseamna a fi si perfect. Fiecare greseste in cele din urma...

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.