Gadgetul contraceptiv cu telecomanda|Cum sa nu raman insarcinata in vara asta?

Yo, frate!
Stai sa vezi, ce e-mail am primit, astazi, de la o fetita de 15 ani, care m-a inspaimantat!

" Draga Diana, am 15 ani, si mi-am inceput viata intima.
Nu mai stie nimeni in afara de el si mine.
Mi-e frica putin si de aceea te intreb cum sa nu raman insarcinata in vara asta?
Multumesc."

Uite ca m-am blocat!

Cum sa dau sfaturi unei fete de 15 ani?!?

Stiu, insa, un mijloc contraceptiv inefabil pentru fete de varsta ta:  DEX-ul!

Asteapta si tu pana in 2018, cand va apare pe piata gadgetul contraceptiv cu telecomanda, care,

se spune ca ti-ar oferi protectie pe vreo 15 ani!

Hmm, atunci, va fi mai bine, vei avea 19 ani, ce zici?!?

Dar pana la cip-ul, gadgetul contraceptiv cu pricina, cred ca ar fi frumos sa-l iei pe iubi al tau de manuta, sa i-l prezinti mamei tale, sa-i pui domniei sale, intrebarea asta sau sa mergi, pana nu va fi prea tarziu, la un cabinet de planning familial si la un obstretician.

Cu mult drag,
Diana


Sursa: Sfatul medicului.ro



Gadgetul contraceptiv cu telecomanda|Cum sa nu raman insarcinata in vara asta? Gadgetul contraceptiv cu telecomanda|Cum sa nu raman insarcinata in vara asta? Reviewed by Diana Popescu on iulie 14, 2014 Rating: 5

11 comentarii:

  1. Stimata"prof' DAIANA am 80 de ani si am terminat cu viatasexuala[nu stie nimeni] ce ma sfatiuesti sa fac:flotari....genuflexiuni [ o ] sa merg pe la manastiri te rog sa ma luminezi sper ca sti de gluma [de fapt nu am 80 ani am 79]

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sant din Rm Valcea la OCNELE MARI e bine la strandul cu apa rece sau marg la CALIMANESTI la termal da baile cu namol erau bune la :ROMANTISM deci ma duc la TECHIRGHIOL nu ma minti da ?

      Ștergere
  2. Cu siguranta comentariul tau nu o va ajuta pe tanara ce ti-a cerut ajutorul ci o va motiva in continuare sa pastreze secretul.Poate daca tonul tau era mai putin arogant,cine stie...poate chiar iti urma sfatul.

    RăspundețiȘtergere
  3. an onimule afost orice{o gluma] nua fost AROGANTA de fapt eu am scris pentru D P in ce o priveste pe "tanara" e simplu sa nu mai faca sex si oricum relatile sexuale trebuiesc ferite de "ochi lumi" asa era prin mileniul si secolul trecut cam prin decenile 5..6..7 adica pe vremea mea

    RăspundețiȘtergere
  4. De aia sunt atatea tinere insarcinate sub 20 ani, pentru ca sexul e un subiect tabu, mai ales cand vorbesti cu un copil despre el, la 14 ani o fata nu mai e copil din punct de vedere sexual, in loc sa ii spui ce metode contraceptive ai folosit tu, sau folosesti, sau stii ca sunt cele mai eficiente. Acum sa va spun o treaba, multe fete ( chiar mature 20-30ani) pana la femei in toata firea, considera ca prezervativul e responsabilitatea barbatului, ceea ce e total gresit, ar trebui sa constientizeze ca e 50-50 responsabilitatea, daca mai punem si pericolul unei sarcini nedorite .... prezervativul ar trebui sa fie un accesoriu in poseta oricarei femei ( care e activa sexual)

    RăspundețiȘtergere
  5. La 14 ani o fată nu mai este copil din punct de vedere sexual, dar este încă un copil din punct de vedere emoțional. Iar un părinte, mai ales un tată, nu poate accepta că 'fetița' lui a devenit brusc femeie doar pt. că s-a culcat cu un puradel de vârsta ei. Eu unul nu aș putea accepta una ca asta.
    Ce știe poluția aia crudă de băiat despre corpul unei fete când el despre al lui nu știe decât că-i place când se atinge singur?! Ce știe despre ce-i place sau nu-i place ei, despre necesitatea protecției sau despre modul diferit în care o femeie se raportează diferit la sex față de un bărbat?! Habar n-are! La el sexul e un act de 'rodeo: călare, călare, călare!'.
    Așadar, cu cele mai atenuante argumente, sexul la asemenea vârste este o greșeală.
    Sfaturi? Ce sfaturi poți da unor minți necoapte? Să care latex după ele pe unde se duc ca să ce?, să fie mereu pregătite de noi și noi bis-uri? Să se descopere unul pe altul când ei nu se cunosc pe sine? Să vorbească cu niște părinți extirpați din viața și încrederea propriilor copii de vacarmul cotidian și care cred (de ce dracului, nu înțeleg!) că niciodată copiii lor nu-s capabili de fapte obscene?

    Dificil. Singurul sfat, deși cu mari rezerve conflictuale, rămâne să încerce un dialog cu mama sa. E singură în măsură să-i mute falca din loc, dar și singura capabilă să imprime o minimă conștientizare a implicațiilor pe care le presupune actul sexual. Iar la o adică, Doamne ferește!, să știe ce e de făcut dacă un copil ajunge să dea naștere altui copil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, M. pentru sustinere.
      Nu-mi pot aroga dreptul de a da sfaturi copiilor de 15 ani, despre mijloacele contraceptive. Mai ales fetelor.
      Lucrurile sunt delicate, oricum le-ar lua fiecare.
      Iar mama sau tata, dupa caz, trebuie sa stie cum copilul lui a devenit activ.

      Ștergere
  6. Odata cu aparitia acestui gagdet(daca o sa apara) rata nasterilor va scadea drastic(opinia mea). Decat sa implantezi oamenilor chipuri sau alte prostii, mai bine te axezi pe educarea acestora.

    RăspundețiȘtergere
  7. Era ironica cu gadgetul.
    "Singurul sfat, deși cu mari rezerve conflictuale" de unde atatea rezerve ? daca ma-sa ii muta falca din loc se va indeparta de ea si o sa ceara parerea altora, cum ar fi pe internet, e normal sa il lasi pe altul sa iti educe copilul?
    Inteleg M ca tu nu ai putea accepta asa ceva, dar natura a evoluat intr-un fel si tu trebuie doar sa te adaptezi si sa il intelegi, nu poti sa ii stai in cale, ce poate un parinte sa faca, e sa explice copilului, fetei, problemele la care se expune, sa ii arate poze cu efectele bolilor cu transmitere sexuala, efectele sarcinilor la o varsta frageda, daca iti tratezi copilul ca un copil in continuare asa va evolua, va ramane dependent de parinti, incapabil sa se descurce singur emotional.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi pt. lecția de paternitate și pt. asumpția că lumea a evoluat și doar eu am rămas în urmă.
      Încrederea și respectul unui copil se câștigă și se manifestă diferit. De cele mai multe ori însă, vârsta sensibilă la care face referire autoarea postării răspunde mai greu la deschidere față de părinți cât la teama de aceștia. Nu înțelege tratament inuman; doar spartan.
      E opinia unui tată, chiar dacă viitor. Prefer să protejez ce iubesc chiar dacă nu beneficiez de confidențe necondiționate. Pt. asta există Mama.

      Ștergere

Un produs Blogger.