Cum aleg zodiile sa isi mobileze locuinta cu tablouri, mobila si accesorii (II)

In continuare, sunt prezentate preferintele in materie de imobiliare si amenajare a locuintei

pentru zodiile Scorpion, Sagetator, Varsator, Capricorn, Pesti, Berbec, Taur si Gemeni.



Scorpion
Scorpionului ii place casa in stil gotic.
Aceasta zodie este pasionata de arta clasica si tot ce tine de mistic. Ii vei gasi locuinta decorata cu tablouri gotice sau obiecte de arta etnica. Tinand cont de aceste preferinte si de caractereul sau ezoteric, este foarte probabil sa prefere peretii vopsiti in culori inchise: negru, bleumarin, mov inchis. Daca vrei sa-i faci un cadou, ii poti lua un tablou sau o imitatie a unui tablou renascentist celebru, poate chiar ceva cu tenta religioasa.

Sagetator
Aceasta zodie iubeste calatoriile si cadourile.
Pentru Scorpion nu este important sa se potriveasca stilul mobilei cu cel al tablourilor, atata timp cat fac parte din stilul clasic sau modern. Din moment ce ii place sa calatoreasca si colectioneaza obiecte, el prefera camerele mari. Daca intri in sufragerie, s-ar putea sa o confunzi cu un muzeu de arta. Sagetatorul iubeste orice culoare, este fanul curcubeului. Mai mult ca sigur are si o biblioteca, pentru ca ii place sa citeasca si sa mediteze, mai ales daca este si o canapea confortabila in camera. Daca vrei sa-i faci o surpriza, il poti angaja pe GIMO ZANGANA sa-i faca un portret de familie pe care sa il inramezi.

Varsator
Imobilul Varsatorului este decorat modern: mese metalice cu geam, televizor de ultima generatie de culoare neagra, sistem audio modern tot de culoare neagra, etc. Nu ii plac piesele de mobilier lunguiete, prefera ca totul sa fie „orizontal”. In materie de culori are preferinte neobisnuite, de la portocaliu la albastru metalic.

Capricorn
Inainte sa cumpere o casa, Capricornul isi pune criteriile pe o lista agentii imobiliare alese in functie de renume si apoi viziteaza cele mai grandioase locuinte din zonele „bune”. Din punctul lui de vedere, casa trebuie sa reflecte, la exterior, pozitia sa sociala, pentru ca a luptat din greu ca sa avanseze in viata. La interior, prefera stilul traditional, amenajari cu bun gust, care sa-i aduca aminte de istorie.

Pesti
Pestii sunt cei mai emotivi dintre toate zodiile. Nu le pasa daca mobilierul nu se potriveste cu restul accesoriilor din casa, atata timp cat acesta are valoare sentimentala si le aduce aminte de clipe frumoase, din trecut. Decat sa arunce un obiect drag, mai bine il inghesuie pe un raft, la vedere.

Berbec
Nu petrece mult timp acasa pentru ca este mare fan al activitatilor in aer liber.
Totusi, este important pentru el ca locuinta sa fie amenajata cu bun gust. Prefera un design indraznet, modern, futurist, cu linii drepte. Toate echipamentele din casa, de la televizor, la frigider, sunt de ultima generatie. Daca vrei sa ii faci cadou ceva, atunci alege un gadget nou.

Taur
Aceasta zodie nu este adepta apartamentelor. Prefera casele retrase, cu cativa copaci in curte. Poate din cauza ca ii place sa domine, fara sa se lupte pentru asta. Are un simt al proprietatii foarte dezvoltat si incearca sa-si protejeze casa pe cat posibil.

Gemeni
Gemenilor le place aglomeratia. Locuinta lor va fi intr-o zona centrala, va avea multe ferestre pentru a vedea cine mai trece pe strada, sa nu care cumva sa piarda ceva. Le plac incaperile mari, ca sa se poata misca si sa nu se simta incoltiti. In casa lor vei gasi mereu reviste pe masuta din living si carti noi in biblioteca, pentru ca le place sa-si tina mintea ocupata.

Alexandra Baran Petrescu

Cum aleg zodiile sa isi mobileze locuinta cu tablouri, mobila si accesorii (II) Cum aleg zodiile sa isi mobileze locuinta cu tablouri, mobila si accesorii (II) Reviewed by Diana Popescu on iulie 28, 2014 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Ai descris perfect dorintele varsatorului in materie de design.Asa este!Te pricepi bine,diana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri, dar acest articol este semnat si scris de o colaboratoare a mea.

      Ștergere
  2. Sunt scorpion si 99% este invers de ce ai scris, cel putin in ce ma priveste.
    Peretii din locuinta mea sunt de culoare deschisa, imi place tot ce e simplu si elegant.
    O singura exceptie, imi place necunoscutul (sa nu ii zic mistic pentru ca e un termen expirat)
    Sunt o persoana spirituala nu religioasa, nu cred in religii si tot ce tine de ele. Dumnezeu nu are religie.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.