Fetele romance violate de soldatii rusi

Soldatii rusi si-au batut joc de multe fete si femei romance, le-au violat si le-au distrus viata in dumul catre victoria finala asupra nazismului. Daca Memorialul Durerii a adus aminte (la foarte putini romani) despre pacatele comunistilor regretati acum de pensionarii ce beneficiaza de mai mult de 20 de milioane lunar, femeile si fetele din Romania care au fost victimele barbarismului rusesc se ascund rusinate si nu vor sa ajunga in atentia publica!
femei violate de rusi
Fetele violate de rusi
Nici un pacat si nici o atrocitate a istoriei nu dispare niciodata, asa cum si-ar dori toti tortionarii si oamenii fara suflet care au schingiuit alti oameni!

Am intalnit astazi un om de aproape 60 de ani care, in infierbantarea unei discutii, "s-a scapat" si a marturisit: "mama mea a fost violata de soldatii rusi!" Desigur, nu vrut dupa aceea sa confeseze multe lucruri despre acel eveniment nefericit, dar daca voi reusi sa ii conving mama (inca in viata) sa spuna cate ceva despre acel traumatizant aspect din viata ei, voi scrie despre asta! Russi nu s-au limitat, asa cum spune legenda, la "davai ceas, davai pistol."

Pana atunci, daca ca stii sau ai auzit despre astfel de lucruri, te rog sa ni le spui si noua!


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Ce spun si ce gandesc de fapt fetele!

Ce fel de cuvinte le plac fetelor?

Psihologia "fetelor rele" | De ce femeile sunt scorpii?
Fetele romance violate de soldatii rusi Fetele romance violate de soldatii rusi Reviewed by Diana Popescu on iulie 05, 2014 Rating: 5

6 comentarii:

  1. inca nu am auzit nimic dar daca voi auzi sigur o voi scrie aici

    RăspundețiȘtergere
  2. Bunica mea la fel mi-a spus, ca rusii desi erau aliati au violat fete in sat la ea, spre deosebire de nemti care erau profesionisti, civilizati, armata rusilor era formata din paduchiosi, din soldati neantrenati, din puscariasi si oameni saraci adusi rapid la oaste in criza razboiului, eu nu uit faradelegile astea povestite, de aia nu pot sa sufar rusii, ca natie, si nu trebuie sustinuti in nici un fel.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bunica imi povestea ca femeile se imbracau ponosit si se murdareau pe fata cu cenusa de frica rusilor!Imi povestea ca soldatii nemti nu se atingeau de nimic din ce nu era a lor dar cand au aparut rusii acestia pradau tot,furau din gradini si distrugeau ce a mai ramas,violau femei,injunghiau copiii in leagan cu baioneta si multe alte lucruri oribile .Trist cand ne gandim ca e vorba de oameni care nu ar fi trebuit decat sa se puna in locul celuilalt .

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu ce sa cred suna prea din povestile lui Mihai Eminescu

    RăspundețiȘtergere
  5. Si strabunca mea a fost batjocorita de soldatii rusi ln timp ce se afla la muncile clmpului lmpreuna cu alte consatence !,asta se ltlmpla ln al 2lea razboi mondial ln comuna Probota de Dolhasca.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multi din satul bunicii mele sunt copii veniți pe lume din urmă violurilor mamelor lor de către rusi. Bătrânețe spun ca erau hoti, beți, omorau fara mila pana si copii pe lângă germani, care au fost civilizați și nu s-au atins de ele.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.