Horoscop august 2014 - Toate zodiile

In horoscopul august 2014, toate zodiile sunt influentate mai ales de tranzitul lui Venus in Leu, al lui Mercur si al Soarelui in Fecioara, de Luna plina din Varsator si Luna noua din Fecioara. Pentru a-ti vedea horoscopul august 2014, tot ce ai de facut este sa dai click pe linkul colorat corespunzator fiecarei zodii.

Horoscop august 2014 - Toate zodiile
Horoscop august 2014 - Toate zodiile
Initiativa personala, reconsiderarea si valorificarea resurselor interioare, dezbararea de tot ce este artificial ori conformist, relationarea intensa dar prudenta cu lumea din jur reprezinta orientari pozitive pentru nativii zodia Leului in aceasta luna.

Fecioara nu isi dezminte tendinta de a da o mana de ajutor celor ajunsi intr-un impas, dar acest lucru nu o impiedica sa profite de o serie de oportunitati sociale si circumstante favorabile implinirii obiectivelor sale esentiale, gratie fermei credinte in ea insasi si in opiniile sale.

In horoscopul august 2014, Balanta se bucura de compania amicilor si a oamenilor apropiati, de o evidenta armonie in relatiile cu acestia, dar are si inclinatia de a se izola cumva de lume pentru a se reenergiza si a trece in revista conjuncturile si persoanele care ii infraneaza dezvoltarea personala.

Perseverenta si increderea in fortele proprii constitue impreuna rampa de lansare a Scorpionului catre curajose si promitatoare intreprinderi. Legaturile de prietenie si interactiunea sociala ofera nativilor din aceasta zodie multiple si deloc neglijabile satisfactii.

Sagetatorul are sansa sa se focalizeze cu succes catre viata profesionala, sa isi analizeze cu luciditate existenta si telurile sale majore, dar nu se poate impiedica uneori sa nu evadeze spre zone materiale ori spirituale ale lumii cat mai indepartate de rutina cotidiana.

In al sau horoscop august 2014, Capricornul se delecteaza in autentice placeri ale vietii, este stimulat de calatorii si studiu, isi foloseste cu eficienta marea expresivitate verbala, isi revede si isi fortifica scara de valori personale.

Varsatorul oscileaza intre inclinatia de a lua prea mult in seama opiniile si convingerile altora, pe de o parte, si oportunitatea de a citi printre randuri adevaratele intentii ale oamenilor din preajma sa si a-si intari forta personalitatii, pe de alta parte. Cheia succeselor consta in echilibrarea acestor doua tendinte contrarii.

Cooperarea, integrarea in munca de echipa, ajutorarea reciproca sunt atuurile de baza ale Pestilor in decursul acestei luni. Se pune accentul mai cu seama asupra conditiilor favorabile si avantajelor din legaturile de parteneriat din plan personal, social, profesional si de afaceri.

Berbecul are la dispozitie un bogat aflux de creativitate, tinde a acorda mai multa atentie starii sale de sanatate, este extrem de motivat in demersurile sale profesionale, insa nu poate trece cu vederea aspectele de bun augur din viata sa amoroasa.

In horoscopul august 2014 al Taurului, spontaneitatea, temeritatea, creativitatea si atitudinea pozitiva deschid portile unei fericite si intensa trairi, promovarii personalitatii si telurilor majore, maririi sprijinului acordat de catre cei din jur.

Atasamentul fata de partenerul de cuplu, camin, si familie indeamna Gemenii sa isi consolideze siguranta materiala si emotionala, sa cladeasca o solida fundatie a viitorului apropiat si indepartat.

O impetuoasa si auspicioasa integrare in lume, inchegarea de noi contacte umane si si aprofundarea unora mai vechi, o agenda zilnica foarte incarcata, si oportune circumstante financiare reprezinta repere clare pentru nativii din Rac in horoscopul august 2014.
Horoscop august 2014 - Toate zodiile Horoscop august 2014 - Toate zodiile Reviewed by Diana Popescu on iulie 27, 2014 Rating: 5

6 comentarii:

  1. Hey. Îți ador blogul deși îl citesc de câteva zile. E genial!! O să te recomand pe blogul meu funny.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce poti sa imi spui despre un blocaj in viata sentimentala,de 10 ani sant singur,undeva in trecut este marea dragoste pe care nu pot sa o uit.

    RăspundețiȘtergere
  3. pentru anonimul,daca nu poate uita inseamna ca traieste in trecut si deci ,degeaba,un nou inceput chiar si in dragoste iti ofera libertatea sau libera alegere la care avem dreptul toti,iarta si uita anonimule,timpul nu te asteapta

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Diana ,urmaresc cu mare interes blogul tau astept cu nerabdare sa mi citesc horoscopul lunii srptembrie eu sunt gemeni si ma numesc Mirela .te pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Mirela. Asa cum am precizat anterior am avut cateva probleme care m-au intarziat in crearea horoscoapelor, dar incerc sa recuperez cat mai repede si sa ajung si la Gemeni.

      Ștergere

Un produs Blogger.