Horoscop Berbec august 2014

Horoscopul  Berbecului august 2014 insista asupra potentialului tau creativ, a unor fericite circumstante in viata sentimentala, a preocuparii fata de sanatate si a implicarii profunde si motivatiilor din viata profesionala.

Horoscop Berbec august 2014 - Horoscop general

Horoscop august 2014 - Berbec
Horoscop Berbec august 2014
Cuadratul dintre Venus si Uranus de pe 18 august 2014 adauga suspans unei zile aparent obisnuite si te contrariaza prin comportamentul neobisnuit al oamenilor. Pe de alta parte, spontaneitatea cu care abordezi viata poate sa-i dezarmeze pe unii dusmani ascunsi de ai tai. Oricum, numeroasele frictiuni dintre tine si cei din preajma ta par sa te irite si sa te tensioneze de-a lungul intregii zile. Atras brusc catre o intamplare a existentei, poti descoperi ca deliciile ei sunt efemere. Este vremea sa te bucuri de scurte dar savuroase placeri.

Pe 8 august, Mercur in trigon cu Uranus iti insufla neastampar mintii, te provoaca sa ti-o pui la treaba si sa investighezi noi cai de a te indeparta de rutina cotidiana. Vestile primite acum tind sa fie inedite, chiar bizare, si ai prilejul de a intalni oameni originali ce par a sfida conventiile societatii. In aceasta zi, evenimentele se desfasoara cu repeziciune si nu te lasa deloc sa stai locului. Fii cat mai flexibil si asteapta-te oricand la surprinzatoare rasturnari de situatii.

Sub impactul trigonului Soarelui cu Uranus din 9 august 2014, esti strabatut de o intensa energie si de o coplesitoare nevoie de aventura, ce te determina sa-ti asumi mai multe riscuri decat de obicei. Inca o data, te poti regasi in mijlocul unor persoane neobisnuite, capabile sa-ti sugereze noi perspective despre viata si despre tine insuti. Ai ocazia sa-ti faci un nou prieten sau sa beneficiezi de un nesperat avantaj, gratie unui prieten.

Luna plina rasarita pe 10 august, in Varsator si a 11-a casa a Berbecului te stimuleaza sa scoti la lumina noi modalitati de valorificare ale resurselor tale interioare si sa iti revezi obiectivele personale prin prisma unui inalt ideal spiritual. Pari a te afla pe aceeasi lungime de unda cu colaboratorii ori colegii tai de la munca si a afla ingenioase solutii ale problemelor tale in cadrul discutiilor cu prietenii. O viziune incurajatoare despre lume iti permite sa intrezaresti un viitor plin de promisiuni.

Incepand cu 12 august 2014, tranzitul lui Venus in zona astrologica a Leului, tinde sa amplifice constientizarea potentialului creativ, atat al tau cat si al celor din jurul tau. Acest eveniment astral iti mareste sensibilitatea artistica si te motiveaza sa-ti exprimi cat mai mult unicitatea fiintei. Ai, asadar, la indemana o perioada propice aplecarii asupra unor proiecte sau activitati creative, in stare sa te implineasca interior si sa atraga asupra ta atentia celorlalti.

Ca efect al parcursului lui Mercur in Fecioara, te poti simti imboldit, o data cu 15 august, sa-ti imbunatatesti sanatatea, sa cauti indrumare medicala sau sa-ti programezi o serie de analize. Daca ai de gand sa-ti schimbi stilul de viata ori dieta, ar fi indicat sa nu o faci brusc, dintr-o data, ci sa adopti strategia pasilor marunti.

Starea de sanatate continua sa aiba intaietate din 23 august 2014, atunci cand Soarele patrunde in sectorul astrologic al Fecioarei. Treci printr-un ciclu solar prielnic transformarii in bine a felului cum te conformezi rutinei zilnice, debarasarii de ceea ce nu merge cum trebuie in viata ta, si concentrarii asupra lucrurilor care iti faciliteaza evolutia personala.

Trigonul dintre Venus si Uranus, din 25 august, iti ingaduie sa te integrezi fara nici o dificultate printre oameni. Indrazneala, marele potential energetic si atitudinea pozitiva fata de viata te aduc in preajma unor oportunitati rareori intalnite in zilele obisnuite.

Horoscop Berbec august 2014 - Horoscopul dragostei

Prezenta planetei Venus in cea de-a cincea casa a Berbecului te inconjoara cu o deosebita aura de atractivitate si te incita sa te complaci, mai mult decat altadata, in infocate jocuri ale flirtului si dragostei. Daca esti deja intr-o relatie de cuplu ar trebui poate sa faci mai mult pentru a nu-i da partenerului tau nici un motiv sa fie cuprins de gelozie. Daca esti singur, poti avea posibilitatea sa alegi intre mai multe persoane care incearca sa-ti intre in gratii.

Horoscop Berbec august 2014 - Horoscopul banilor si muncii

Din 15 august 2014, Mercur in tranzit in a sasea casa a Berbecului, te focalizeaza catre munca. Pari sa te descurci mai usor cu responsabilitatile si sarcinile incredintate, si sa fii mult mai productiv. Dialogurile cu colegii se remarca prin sinceritate si dorinta de cooperare. Sunt favorizati in special nativii care lucreaza intr-un domeniu avand de a face cu comunicarea.

Calatoria Soarelui In a sasea ta casa da amploare, odata cu 23 august, preocuparii tale fata de viata profesionala. Ai inclinatia sa te apreciezi in functie de rezultatele obtinute in munca. Concentrarea catre detalii si simtul organizatoric sunt atuuri de baza ale succeselor tale.

Pe 25 august 2014,  influentele Lunii noi aparute in Fecioara si a sasea casa a Berbecului se aliniaza tendintelor anterioare. Esti motivat pe mai departe sa iti cresti eficienta, mai ales prin perfectionarea abilitatilor tale profesionale. Atentia fata de lucrurile de amanunt se impleteste cu necesitatea de a acorda mai mult timp proiectelor tale pe termen lung.

Venus in trigon cu Uranus, in aceeasi zi de 25 august, netezeste calea spre obtinerea unor mari sume de bani sau catre avantaje financiare iesite din comun, dar se impune sa-ti stapanesti impulsul de a face mari si nesocotite cheltuieli.



Copyright © diane.ro. 2014


Articole din acelasi domeniu:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Berbec

Horoscop Berbec iulie 2014
Horoscop Berbec august 2014 Horoscop Berbec august 2014 Reviewed by Diana Popescu on iulie 21, 2014 Rating: 5

10 comentarii:

  1. Buna ziua, va rog publicati si pentru taur ? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. ai uitat de zodia taurrrrrr

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru taur va spun eu;bani,bani,bani si sex la greu pe august!!!Cam asa sunt taurii.Mancare buna,sex,confort,bani si....am spus tot!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti invidios/invidioasă pe zodia taur???........, pt. anonimul de la 21:24, cei născuţi în zodia taur, ştiu ce vor, eu te suspectez, că-ţi doresti şi tu cele enumerate......, sau greşesc cumva???

    RăspundețiȘtergere
  5. DOAMNE FERESTE!cele enumerate le cautam cu totii sau avem nevoie de ele,dar nu facem un scop din ele,atunci este grav!GRESESTI mult pt.ca am avut iubit taur,prietene taur,vecine,etc si sunt lamurita.Nu mi doresc sa am de a face cu zodia asta.FITI FERICITA cu cele de mai sus!Oricum sunt impliniri...trecatoare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt momente în viaţă, în care nu mai contează ce zodie suntem, şi te întreb pe tine, anonim de la 16.22, dacă viata ta ar depinde de un medic taur, dacă vecina, prietena taur, ar fi prima, care ţi-ar acorda primul ajutor?, dacă mâine o să ai un sef taur ? nu vei dori să ai de a face cu zodia asta?. Cu toţii greşim, când generalizăm. Suntem neputinciosi şi asistăm de cele mai multe ori, la ura faţă de semeni nostri, doar pentru că ne-am lămurit de prietenul, iubitul, etc, din zodia x sau y.

      Ștergere
    2. Da,de fapt zodiile,n ar trebui sa conteze deloc.....doar ca ele arata,,in general,,caracterul si trasaturile fundamentale ale,,persoanei,,nascute intr un anumit timp.Toate zodiile de pamant sunt pragmatice materialiste,le place luxul,confortul,bunastarea materiala,culinara,etc.TAURUL,cultivat,elevat,rafinat,cizelat,poate fi un om fenomenal.......dar,,in general,,nu sunt asa!Regret sa spun asta,dar am tata=taur,etc(ca mai sus,spus)si......este o zodie care.....m a dezamagit total si absolut.Sa nu mai aud de ei!!!!!!

      Ștergere
  6. Astept cu nerabdare horoscopul pe august pt rac, sau nu il gasesc eu?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.