Horoscop Leu august 2014

Horoscopul Leului august 2014 lasa sa se intrevada o vreme prielnica initativei personale, pretuirii si dezvaluirii valorilor sinelui, eliberarii de aspecte conventionale si artificiale ale existentei, interactiunii fertile cu cei din jur. Se impune, totusi, o minima prudenta in relationarea cu oamenii, in special in sfera financiara si cea sentimentala.

Horoscop Leu august 2014 - Horoscop general

Horoscop august 2014 - Leu
Horoscop Leu august 2014
Cuadratul dintre Marte si Jupiter de pe 2 august 2014 te imboldeste sa te avanti, plin de spontaneitate, spre orice oportunitate sau placere iti ofera viata, sa treci peste granitele invizibile ale obisnuintelor si conformismelor cotidiene, si sa dai tot ce ai mai bun in tine in orice imprejurare. Este o zi potrivita luarii unor decizii importante legate de tine insuti si destinul tau. Desi pari sa supraestimezi abilitatile tale personale si pe cele ale oamenilor din  jur, experientele de viata sunt in masura sa te faca sa discerni intre ce este si ce nu este posibil.

In aceeasi zi de 2 august, Mercur in conjunctie cu Jupiter pune paie peste focul impulsului de a-ti da deoparte pasivitatea si a te implica intr-o profitabila interactiune cu cei din imediata ta apropiere. Perspectiva pozitiva despre viitor si efortul de a-ti perfectiona sinele te ajuta sa iti exprimi cu incredere interesele si optiunile. Incearca totusi sa desparti graul de neghina in comunicarea cu ceilalti, sa nu spui prea multe despre tine si sa nu te increzi in tot ce ti se spune.

Ideile tind sa ti se transforme rapid in actiune, ca efect al cuadratului lui Mercur cu Marte de pe 3 august 2014. Pari a reactiona imediat, fara a sta pe ganduri, la orice si oricine te provoaca si nu iti este pe plac. Alege-ti cu grija sfatuitorii si nu le trece cu vederea sfaturile! Rezerva-ti timp pentru a analiza consecintele demersurilor tale si a nu neglija semnificativele detalii ale initiativelor tale.

Sub influenta conjunctiei Soarelui cu Mercur si a trigonului dintre Mercur si Uranus din 8 august, ai ocazia de a porni intr-o scurta dar incitanta calatorie. Desi o gramada de vesti si informatii par sa dea buzna, dintr-odata, in viata ta, ai capacitatea sa le sortezi si sa le intrevezi utilitatea pe termen lung, gratie limpezimii mintii care te caracterizeaza acum. Unele contacte umane par sa-ti rezerve mari surprize!

Pe 9 august 2014, Soarele in trigon cu Mercur, te inzestreaza cu spontaneitate si ingeniozitate,  si iti ofera ocazia sa-i sochezi pe oamenii tipicari din preajma ta. Ai inclinatia sa iei peste picior tot ce este artificial si conventional, si sa te bucuri de o evadare din rutina avand potentialul sa-ti deschida ochii asupra unei proaspete viziuni despre viata. Un nou sistem de referinta te ajuta sa descoperi noi mijloace de a te afirma acolo unde te asteptai cel mai putin.

Pe aceeasi data de 9 august, cuadratul dintre Soare si Saturn iti atrage totusi atentia asupra unui posibil conflict cu parintii, in special cu tatal. Oamenii autoritari si regulile uneori absurde ale vietii sunt greu de suportat astazi.

Luna plina, rasarita pe 10 august 2014, in cerurile Varsatorului, iti netezeste calea spre noi si promitatoare parteneriate pe plan social, profesional si personal. Telurile tale cele mai ambitioase par sa-si gaseasca implinirea printr-o asociere sau o colaborare.

Incepand cu 12 august, Venus tranziteaza sectorul astrologic al Leului si te indeamna sa faci pace cu tine insuti si sa te simti bine in propria-ti piele. Este de asteptat sa-ti dezvalui o profunda filosofie ori credinta personala, in stare sa te inspire sa te iubesti si sa te respecti intr-o sporita masura. Supravegheaza-ti inclinatia catre aroganta si vanitate, si evita sa-i tratezi cu indiferenta pe oamenii din cercul tau social.

Calmul si rabdarea reprezinta repere de baza ale parcursului initiat de Mercur, pe 15 august 2014, pe meleagurile Fecioarei. Pari sa fii adeptul zicalei "graba strica treaba," si sa nu incepi nimic pana cand nu cumpanesti indeajuns cum sa procedezi. Daca trebuie sa conlucrezi cu altii, poti deveni iritant prin meticulozitatea si lentoarea ta. Nu te mai increde in vorbe si zvonuri neverificate, si pune la incercare tot ce ti se petrece prin cele cinci simturi ale tale.

Intalnirile cu prietenii devin o prioritate pe 18 august, gratie conjunctiei lui Venus cu Jupiter. Cineva pare sa te incurajeze sa-ti schimbi imaginea exterioara. Iti este mai usor sa te simti implinit apreciind aspectele pozitive ale existentei, indiferent daca esti sau nu in mijlocul unor dificultati. Te bucuri de viata si esti dornic sa le impartasesti si altora efervescenta trairii tale, chiar daca acest lucru presupune cheltuirea  de timp si bani.

Din 23 august 2014, tranzitul Soarelui in Fecioara si a doua casa a Leului iti insufla prudenta in toate sferele tale de preocupare. Acest ciclu solar nu se evidentiaza prin mari ori insolite evenimente si experiente de viata ci, mai curand, prin straduinta de a te pune la adapost de orice fel de riscuri.

Vechi prieteni si cunostinte sunt in masura sa te aduca in preajma unor noi si trepidante provocari ale vietii, ca urmare a trigonului lui Venus cu Uranus, de pe 25 august. Schimbarea felului cum interactionezi cu oamenii iti ofera rare satisfactii. Atras de tot ce este iesit din comun, pari sa fii satisfacut de lucruri pe care, in mod obisnuit, le evitai sau nu le bagai in seama.

Cuadratul dintre Venus si Marte din 26 august 2014 te insufleteste cu  o atitudine destul de franca, ce iti permite sa iti marturisesti raspicat preferintele si interesele. Acest lucru te poate determina totusi sa te implici in dispute infierbantate sau sa-ti indepartezi unii oameni. Intrucat pare sa-ti fie dificil sa ramai intr-o pozitie neutra, este oportun sa-ti dedici timpul unor activitati care iti sunt pe plac sau te pasioneaza.

Horoscop Leu august 2014 - Horoscopul dragostei

Un nou partener de cuplu sau o proaspata poveste de dragoste sunt repere incontestabile ale aparitiei Lunii pline pe 10 august 2014 in a saptea casa a Leului. Pe de alta parte, in relatiile in doi deja consacrate ori in casatorii, pare sa intervina impulsul unuia din parteneri de a avea mai multa libertate personala sau chiar de a se angaja intr-o idila secreta cu altcineva.

Calatoria lui Venus in prima ta casa te pune in garda, odata cu 12 august, asupra riscului de a-ti adora mai mult propria-ti fiinta decat tovarasul tau de viata. Chiar daca esti indreptatit sa iti asumi anumite merite in cadrul legaturii tale de cuplu, nu da curs predispozitiei de a-ti neglija partenerul!

Horoscop Leu august 2014 - Horoscopul banilor si muncii

Cuadratul lui Mercur cu Saturn din 9 august te sprijina sa iti duci la bun sfarsit o importanta sarcina profesionala atata timp cat iti pastrezi obiectivitatea si concentrarea. Daca vrei sa atingi perfectiunea, nu te ocupa de lucruri marunte. Discutiile de la serviciu par sa te faca sa-ti pui la indoiala unele obiective ambitioase. Oricum, fii atent la vorbele celorlalti pentru ca ai sansa sa afli o informatie extrem de pretioasa.

Luna plina de pe 10 august 2014 tinde sa destrame o legatura profesionala ce scartaia de ceva vreme sau sa dea prilejul unei dramatice rasturnari de situatie, unei bruste schimbari de ierarhie in relatiile cu sefii si colegii.

Un interval de timp benefic analizarii balantei personale de venituri si cheltuieli se prefigureaza din 15 august 2014, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in a doua casa a Leului. In pofida faptului ca esti pe cale sa iti trasezi un sobru plan financiar, pare sa-ti fie greu sa nu iti achizitionezi un mult dorit si scump obiect de indelungata folosinta.

Siguranta materiala si acumularea de noi si valoroase posesiuni capata intaietate odata cu 23 august, sub impactul vizitei Soarelui in a doua ta casa. Daca reusesti sa-ti calauzesti energia spre munca si intreprinderi financiare, ai oportunitatea sa-ti cresti simtitor contul din banca. Cu toate ca ispita de a-ti cumpara lucruri menite sa-ti sporeasca confortul personal pare sa nu iti dea pace, poti gasi si alte feluri, mai putin costisitoare, de a te simti bine.


Copyright © diane.ro.2014

 Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Leu

Horoscop Leu iulie 2014
Horoscop Leu august 2014 Horoscop Leu august 2014 Reviewed by Diana Popescu on iulie 09, 2014 Rating: 5

14 comentarii:

  1. Vad negru,sumbru........

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar nu se Mai Gata cu problemele

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe cand horoscopul pt taur? Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu sunt leu, sotia este varsator; la capitolul dragoste (si nu numai...) se bat cap in cap multe lucruri. Ce concluzie sa tragem de aici ? Analizati in paralel cele doua zodii si veti vedea ca am dreptate. Si atunci...in cuplul leu-varsator ce va fi ? Haos total !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci cand un leu se plange de ceva,o face doar ca sa atraga atentia asupra sa.In realitate,leul nu are nevoie nici de sfaturi,nici de ajutor.El stie EXACT ce are de facut,cum si cand. ;)

      Ștergere
    2. Pe bune ? Inseamna ca eu sunt un leu atipic. Si nu inseamna ca m-am plans,am facut o remarca,analizand cele doua zodii.Apropo...esti cumva leoaica?Pari extrem de sigura pe ce spui...

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  6. Tocmai asta e,ca totul merge bine si nu vreau sa se strice nimic. O iubesc si ma iubeste,contrazicem zodiacul compatibilitatilor.Si daca totul merge bine,de ce ar perturba astrele asta ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Diana,as vrea sa te rog mult...crezi ca ne poti oferi horoscopul lunii septembrie mai devreme? Ar fi grozav.....

    RăspundețiȘtergere
  8. Mă mandresc cu zodia mea de leoaica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu zodia sau cu orice altceva,LEII se mandresc intotdeauna.....

      Ștergere
  9. La multi ani celor care isi aniverseaza ziua de nastere in aceasta perioada ! La multi ani si sotului meu drag ...si fiului meu scump...si sefei mele...si celor doua colege leoaice...Am in jurul meu multi lei ambitiosi si orgoliosi,dar buni si capabili. Semneaza, o varsatoare care traieste printre lei (greeeeeu....)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.