Horoscop Rac august 2014

Horoscopul Racului august 2014 insista asupra unei intense si fericite interactiuni cu lumea inconjuratoare, initierii de noi contacte umane, unui program zilnic foarte incarcat si a unor favorabile conjuncturi si evenimente din sfera financiara.

Horoscop Rac august 2014 - Horoscop general

Horoscop august 2014 - Rac
Horoscop Rac august 2014
Pe 1 august 2014, cuadratul dintre Venus si Uranus poate da nastere unor probleme neasteptate in interactiunea sociala. Poti intalni oameni iesiti din comun, dificil de inteles, capabili sa te descumpaneasca prin gesturile si cuvintele lor, prin reactiile lor surprinzatoare. Pe de alta parte, chiar tu insuti te poti comporta altfel decat de obicei, intr-o maniera repezita si capricioasa, derutanta sau iritanta pentru cei din jurul tau. Nazuiesti sa gusti din inedite experiente de viata si nu mai ai rabdare sa te ocupi de chestiunile plictisitoare din rutina cotidiana.

Luna plina aparuta in ziua de 10 august in Varsator iti poate directiona inalt ta intuitie catre o benefica transformare a relatiilor cu persoanele din imediata ta apropiere. De fapt, mesajele celui de-al saselea simt par sa te ajute astazi sa rezolvi niste vechi dileme carora nu le-ai aflat nici o solutionare pana cum pe cale logica ori rationala. Ai posibilitatea sa te eliberezi de sub dominatia indirecta unor persoane de rau augur, sa gasesti noi cai de purificare trupeasca si spirituala.

Din 15 august 2014, Mercur in Fecioara si a treia casa a Racului iti pune pe jar mintea si iti poarta gandurile cu repeziciune de la un subiect la altul, fara a te lasa sa zabovesti prea mult asupra unuia singur, asa ca nu treci prin cea mai buna perioada pentru a te apleca asupra unor ambitioase proiecte de anvergura. Ai ocazia sa faci mai multe scurte calatorii, sa ai numeroase discutii cu oamenii, parand ca toata lumea are ceva sa-ti spuna si ca tu ai de zis cate ceva fiecarui om din preajma ta. Oricum, se intrezareste o importanta convorbire cu o ruda ori cu un prieten.

Soarele patrunde si el, odata cu 23 august, in sectorul astral al Fecioarei si al celei de-a treia tale case, accentuand influentele mercuriene. Pari sa te dedici mereu investigarii unui intrigant aspect al existentei si infiriparii de noi contacte umane. Interactiunea sociala ajunge la inalte cote, fiind facilitata de de nonsalanta si cordialitatea cu care te apropii de ceilalti. Ai disponibilitatea de a acorda timp si atentie celor din imediata ta apropiere, a lua in seama eforturile acestora si a-ti intari astfel conexiunea cu ei. Stapanit de un continuu neastampar si de o nepotolita curiozitate, tinzi sa fii ocupat pana peste cap cu tot felul de sarcini, comisioane, obligatii, schimburi de mesaje si intalniri sociale. O mare parte din energia ta este orientata catre intelegerea mediului tau inconjurator si adaptarea la acesta. Rudele, amicii, colegii par a juca un rol major in viata ta pe parcursul acestui ciclu solar. Inca o data, esti inclinat sa te apuci de mai multe lucruri deodata, si sa reusesti cu greu sa finalizezi vreo unul.

Parerile si opiniile tale trebuie sa fie sprijinite de incontestabile fapte sub vibratiile Lunii noi ivite pe 25 august 2014 in cerurile Fecioarei si a treia casa a Racului. Daca stii cu adevarat despre ceea ce vorbesti, ai oportunitatea de a-i convinge si a-i atrage de partea ta pe oameni. In cazul in care simti ca emotivitatea este pe cale sa ti-o ia razna in timpul unei discutii, trage adanc aer in piept si ingradeste-ti-o imediat, intrucat abordarea rationala pare a-ti aduce mai multe avantaje acum decat una strabatuta de o excesiva pasiune.

Horoscop Rac august 2014 - Horoscop dragoste

Sub efluviile Lunii pline rasarite pe 10 august 2014 in a opta casa a Racului, dragostea coboara cumva din ceruri pe pamant si isi cauta implinirea intr-o fierbinte senzualitate impartasita intre partenerii de cuplu. Cu toate acestea, in lipsa unei autentice afectiuni reciproce, deliciile erotice pot lasa in urma un gust extrem de amar si niste consecinte deloc favorabile.

Oportunitatile financiare prilejuite frecvent de calatoria planetei Venus in a doua ta casa pot determina, odata cu 12 august, o reinchegare a conexiunii din viata sentimentala. Banii nu aduc fericirea in dragoste dar, uneori, pot contribui la stabilitatea din relatiile de cuplu. Totodata, nativii din Rac par se simti indemnati sa-si reevalueze legatura in doi in functie de felul cum le faciliteaza sau nu afirmarea si intarirea valorilor autentice ale lumii lor interioare. Nu ar fi mirare, asadar, daca unii dintre ei ar putea lua niste decizii radicale, constand fie din initierea unei despartiri, fie din inaltarea relatiei lor de cuplu la un nou si mai responsabil nivel.

Horoscop Rac august 2014 - Horoscopul banilor si muncii

Ca urmare a cuadratului lui Venus cu Uranus pe 1 august nu ti se recomanda sa mergi la cumparaturi daca ai un buget strict limitat, intrucat poti fi imboldit sa faci niste cheltuieli nesabuite, sa achizitionezi sub impulsul unor capricii niste lucruri care se vor dovedi cat se poate de inutile nu peste mult timp. De asemeni, nu este indicat sa te lansezi in initiative financiare pentru ca pari a fi inclinat sa iti asumi riscuri prea mari sau sa te increzi in niste oameni cu doua fete.

Pe 10 august, Luna plina din a opta ta casa iti ofera prilejul sa scapi, dintr-o data, de o mare datorie baneasca sau de o intelegere financiara extrem de paguboasa pentru tine.

Tranzitul initiat de Venus, incepand cu 12 august 2014, in zona astrologica a Leului si a doua casa a Racului iti usureaza, fie chiar si temporar, presiunile financiare care te apasa in ultima vreme. De cele mai multe ori, acest lucru se intampla din cauza atitudinii tale pozitive fata de viata si a marii tale receptivitati fata de noi idei si oportunitati. In acelasi timp, imbunatatirea situatie tale financiare iti reda increderea in tine insuti si iti amplifica viziunea optimista fata de existenta in general.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Rac

Horoscop Rac iulie 2014
Horoscop Rac august 2014 Horoscop Rac august 2014 Reviewed by Diana Popescu on iulie 26, 2014 Rating: 5

3 comentarii:

  1. A aparut horoscopul racilor ? Multumesc diana.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna vreau si eu daca se poate horoscopul pentru rac .pe luna august 2014.nascut pe 2 iulie.alyn aly alyn.multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Recunosc ca m-am amuzat....doar ce am bifat oficial starea e logodita desi in aer pluteau ceva mici tensiuni. Funny
    "Nu ar fi mirare, asadar, daca unii dintre ei ar putea lua niste decizii radicale, constand fie din initierea unei despartiri, fie din inaltarea relatiei lor de cuplu la un nou si mai responsabil nivel."

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.