Horoscop Sagetator august 2014

Horoscopul Sagetatorului august 2014 anticipeaza o ampla reevaluare a vietii si sensurilor sale, un mare apetit catre aspecte ale lumii desprinse de realitatea cotidiana si o fertila concentrare spre zona profesionala.

Horoscop Sagetator august 2014 - Horoscop general

Horoscop august 2014 - Sagetator
Horoscop Sagetator august 2014
Pe 10 august 2014, Luna plina din Varsator si a treia casa a Sagetatorului poate da nastere unui subit dar de bun augur cutremur in viata ta sociala. Intovarasirile si conversatiile efervescente, pline spontaneitate, te pot aduce intr-o conjunctura placuta si neasteptata. Norocul te insoteste mai ales in lumea din imediata ta apropiere, alaturi de prieteni si colegi. Este posibil sa primesti niste vesti imbucuratoare chiar de la cine te astepti cel mai putin.

Vizita inceputa de Venus odata cu 12 august pe taramurile Leului tinde sa dea intaietate unor intrebari esentiale despre calitatea si semnificatia vietii tale. Preocupat de tot ce iese din comun ori se deosebeste de traiul cotidian, pari sa fii atras de noi experiente si cai de cunoastere, capabile sa iti releve inedite frumuseti ale existentei. In acest context astral, esti inclinat (si poti avea sansa) sa pleci intr-o incitanta calatorie, sa iei contact direct cu tinuturi exotice sau indepartate, ori sa ti le apropii prin studierea traditiilor si culturii acestora.
Pe de alta parte, poti sa te intrebi cu ce pret iti platesti statutul si succesul social. Nu este exclus sa iti dezvalui o dimeniune spirituala a vietii si sa iei in considerare indepartarea de false si superficiale valori ale lumii.

Atat tranzitul lui Mercur (initiat pe 15 august 2014), cat si cel al Soarelui (avandu-si debutul pe 23 august) in sectorul astrologic al Fecioarei te sprijina sa iti formezi o imagine de ansamblu asupra existentei in general, a destinului tau in special. Inzestrat cu realism, ai capacitatea de a-ti contura judicioase planuri pe termen lung. Poti avea o discutie infierbantata cu un parinte, cu un sef de la serviciu sau cu un statornic sfatuitor de-al tau.

Horoscop Sagetator august 2014 - Horoscopul dragostei

Sub impactul calatoriei lui Venus in a noua casa a Sagetatorului, incepand cu 12 august 2014, poti cunoaste un promitator, potential partener de cuplu de pe alte meleaguri, fie in mod direct, pe parcursul unei calatorii in strainatate, fie indirect, prin intermediul unei cunostiinte din alta tara ori prin mijlocirea internetului. In acelasi timp, este posibil sa iti examinezi, cu luciditate, legatura emotionala fata de un mai vechi partener si sa o intrerupi, fara nici un fel de ezitare, in cazul in care constati ca acest atasament iti dauneaza sau este lipsit de autenticitate.

Horoscop Sagetator august 2014 - Horoscopul banilor si muncii

Mercur patrunde pe 15 august in cea de-a zecea casa a Sagetatorului si iti da prilejul sa iti discuti in amanuntime, cu oamenii apropiati, proiecte de anvergura legate de cariera si de felul cum le poti transpune in realitate. Pari sa intrevezi cu limpezime care sunt abilitatile tale majore si cum anume sa abordezi, cu simt practic, conjuncturile profesionale actuale. Potrivit unor intepretari astrologice, acest tranzit este favorabil mai ales pentru nativii care lucreaza in domenii asociate cu comunicarea.

Din 23 august 2014, Soarele strabate si el a zecea ta casa, intensificandu-ti focalizarea catre munca. Poti fi motivat sa realizezi ceva cu adevarat important, in stare sa dovedeasca altora competenta ta profesionala. Tinzi sa iti asumi o atitudine extrem de practica, sa iti doresti sa vezi rezultate cat mai concrete ale eforturilor tale de la serviciu. Recunoasterea meritelor tale pare sa nu intarzie prea mult, insa va fi insotita, probabil, de sporite sarcini si responsabilitati.

Luna noua rasarita pe 25 august in cerurile Fecioarei si a zecea casa a Sagetatorului iti poate asterne in fata o serie de obligatii si proiecte profesionale ce iti cer o mai mare eficienta. Rezolvarea treburilor imediate iti este mai utila decat risipirea spre prea multe ori prea ambitioase obiective legate de munca.



Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Sagetator

Horoscop Sagetator iulie 2014
Horoscop Sagetator august 2014 Horoscop Sagetator august 2014 Reviewed by Diana Popescu on iulie 16, 2014 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Diana te rog frumos sa postezi horoscop august 2014 si pentru raci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desigur, nu am cum ocoli Racii. Voi posta horoscopul lor in circa trei zile.

      Ștergere
  2. Buna, vesti bune as zice , sunt sagetatoare , 9 dec 76, crezi ca ma voi angaja curand? in ultimul timp nu prea mi s-au legat lucrurile in plan profesional, multumesc

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.