Horoscop Taur august 2014

Horoscopul Taurului august 2014 aduce in prim plan o abordare senina, creativa si curajoasa a vietii, ce iti ingaduie sa degusti rare delicii, sa iti afirmi obiectivele si personalitatea, si sa bucuri de sprijinul oamenilor din imediata ta apropiere.

Horoscop Taur august 2014 - Horoscop general

Horoscop august 2014 - Taur
Horoscop Taur august 2014
Pe 10 august 2014, Luna plina din Varsator iti confera o mare ingeniozitate si un stil de gandire  neconformist, ce te pot aduce in pragul conceperii unor idei revolutionare, greu de inteles de majoritatea oamenilor din jurul tau. Totodata, poti fi stapanit de impulsul de a te revolta impotriva unor persoane autoritare sau de a nu-ti mai accepta un vitor prestabilit, batut parca in cuie. Cu cat esti mai convins ca numai prin tine insuti, prin fortele proprii, iti poti modela destinul, cu atat mai tinzi sa intelegi nevoile celorlalti si sa le dai o mana de ajutor.

Tranzitul initiat de Venus pe 12 august in sectorul astrologic al Leului este caracterizat, in general, de o atitudine senina, de impacare cu viata si propriu-ti sine. Ai inclinatia sa iti focalizezi energia catre casa, spre reamenajarea ori infrumutesarea acesteia. Contactele cu familia, in special cu mama, se intensifica si iti aduc mari satisfactii.

Incepand cu 15 august 2014, vizita lui Mercur pe taramurile Fecioarei iti insufla o navalnica creativitate, care iti ofera solutii neasteptate ale problemelor cotidiene, dar nu te ajuta deloc sa te concentrezi asupra obiectivelor profesionale. Mult mai sociabil si mai prietenos decat de obicei, esti apreciat de oameni mai cu seama datorita spiritului tau liber, descatusat de conventionalism. Esti insufletit de o coplesitoare nevoie de a te distra, a-ti trai cu entuziasm fiecare clipa si a lua in joaca chiar si aspectele cele mai serioase ale existentei. Este posibil sa-ti gasesti un nou hobby sau sa te ocupi de unul mai vechi, pentru care nu ai avut timp pana acum.

Soarele ilumineaza din 23 august zona astrologica a Fecioarei, accentuandu-ti potentialul creativ, inventivitatea si exprimarea convingatoare a personalitatii si idealurilor tale. Efervescenta trairii si neinfranata ta spontaneitate te imboldesc sa iti asumi mai multe riscuri decat altadata. Placerile si amuzamentul joaca un rol mai important in afirmarea libertatii tale interioare. Iti doresti sa fii luat in seama de ceilalti si esti mult mai sensibil fata de felul cum te apreciaza oamenii. Ai predispozitia de a scoate la lumina copilul din interiorul tau, a-ti regasi inocenta si puritatea copilariei. Pari sa te bucuri deplin de viata si sa raspandesti bucuria printre persoanele din imediata ta apropiere.

Luna noua aparuta pe 25 august 2014 in Fecioara si a cincea casa a Taurului iti favorizeaza abilitatile creative si capacitatea de a-i impresiona pe ceilalti. Acest aspect astral te poate inspira sa iti prezinti cu o mare putere de sugestie realizarile si competenta din viata profesionala si sa iti dovedesti prin fapte afectiunea fata de un (potential) partener de cuplu. Daca ai inclinatii artistice, pari sa fii motivat sa ti le perfectionezi si sa ti le pui la treaba cu o sporita perseverenta.

Horoscop Taur august 2014 - Horoscop dragoste

Gratie parcursului lui Venus in a patra casa a Taurului, din 12 august relatiile de cuplu sunt pe cale sa se stabilizeze si sa furnizeze simple dar cu atat mai autentice satisfactii. Unii nativi au inclinatia sa-si inconjoare partenerul cu o dragoste extrem de protectoare, riscand sa fie strabatuti de o exagerata posesivitate.

Odata cu 15 august 2014, tranzitul lui Mercur in a cincea ta casa insista asupra influentelor anterioare, creand conditiile unei sincere, deschise comunicari cu persoana iubita. Nativii singuri din Taur au prilejul sa se angajeze intr-o promitatoare poveste de dragoste impreuna cu cineva cunoscut prin intermediul internetului, prin mijlocirea unui prieten, unei rude sau a grupului social dn care fac parte.

Dragostea tinde sa devina un fel de joaca din 23 august, ca efect al patrunderii Soarelui in a cincea casa a Taurului. Poti sa te delectezi intr-o mai mare masura in nevinovate flirturi si sa reusesti sa castigi inima unei persoane care te atrage de multa vreme ca urmare a unei abordari spontane, pline de dezinvoltura.

Horoscop Taur august 2014 - Horoscopul banilor si muncii

Munca in echipa reprezinta un atu major al demersurilor tale sub vibratiile Lunii pline ivite pe 10 august in a zecea casa a Taurului. Nazuiesti sa iti iei in propriile maini viitorul, sa preiei initiativa si sa iti schimbi calea carierei orientandu-te eventual spre un nou loc de munca sau un alt domeniu profesional.

Nevoia de a aduce un sporit confort in viata ta este asociat cu multe si uneori costisitoare cumparaturi incepand cu 12 august 2014, ziua de debut a calatoriei planetei Venus in a patra ta casa. Se intrevad o serie de oportunitati financiare prin intermediul unor vanzari sau asocieri in afaceri.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 – Taur

Horoscop Taur iulie 2014
Horoscop Taur august 2014 Horoscop Taur august 2014 Reviewed by Diana Popescu on iulie 26, 2014 Rating: 5

8 comentarii:

  1. multumim frumos pentru previziune....de mult asteptam sa apara!

    RăspundețiȘtergere
  2. o mare rugaminte: pentru gemeni?! astept! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Se anunta curcubeul pe cerul taurilor ;;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. era timpul, ca m-a cocosat anul acesta pana acum :)))

      Ștergere
  4. Am mai citit si in alte parti si spun lucruri legate de cearta despartiri ... nu prea de bine .. si in altele ca o sa se indeplineasca goate visele luna aceasta si ca o sa fie bine ... de unde aceasta neconcordanta ? Va multumesc

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.