Horoscop Varsator august 2014

Horoscopul Varsatorului august 2014 prefigureaza predispozitia de a tine cont cu prisosinta de parerile si aprecierile celorlalti pe de o parte, si ambitia de a distinge cu limpezime adevaratele intentii ale oamenilor si a-ti consolida valorile personale pe de alta parte. Este vorba despre doua tendinte aparent contradictorii care, odata ce sunt armonizate, pot oferi stabilitate si eficacitate demersurilor tale prioritare.

Horoscop Varsator august 2014 - Horoscop general

Horoscop august 2014 - Varsator
Horoscop Varsator august 2014
Sub efluviile Lunii pline rasarite pe 10 august 2014 in Varsator si prima ta casa, pari a fi insufletit de generoase simtaminte fata de familie si prieteni. Imaginea ta exterioara ajunge in prim plan, si nu este deloc exclus sa ti-o modifici astfel incat sa se potriveasca convingerilor si personalitatii tale actuale. Onestitatea fata de tine insuti te ajuta sa iti asumi o atitudine increzatoare in viata sociala. Exemplul personal, dovedirea cuvintelor tale prin fapte iti permit sa te impui ca lider.

Pe 12 august, Venus isi face intrarea in sectorul astrologic al Leului, determinandu-te sa constientizezi intr-o sporita masura individualitatea celor din jurul tau. Opiniiile si punctele lor de vedere devin din ce in ce mai importante pentru tine, ajungand sa iti evaluezi propria valoare in functie de acestea. Risti, in acest fel, sa iti pierzi autonomia si autenticitatea. Sub aspect pozitiv, acest tranzit iti ingaduie sa ii tratezi cu mai mult respect si consideratie pe altii, in special pe partenerii tai din plan social, profesional si personal.

Gratie tranzitului lui Mercur in Fecioara si a opta casa a Varsatorului, odata cu 15 august 2014, nu mai esti inclinat sa accepti cu una cu doua tot ce vezi ori ti se spune in mediul tau inconjurator. Pari a avea ambitia sa patrunzi dincolo de impresiile superficiale, pana cand simti ca ai ajuns in preajma esentelor. Posezi capacitatea de a analiza cu mare discernamant oamenii si circumstantele cu care te intalnesti si tinzi sa ocolesti conversatiile frivole, fiind interesat de reale dialoguri, avand potentialul de a-ti largi orizonturile cunoasterii. Desi poti fi mai tacut decat de obicei, atunci cand ai ceva de spus, o faci raspicat si cu elocventa. Treci printr-o perioada oportuna unei transformari mentale sau spirituale.

Din 23 august, parcursul Soarelui pe teritoriile Fecioarei amplifica si nuanteaza tendintele anterioare. Viata personala devine o clara prioritate, la fel ca si modul in care reusesti sa te descurci in viata. Stapanirea de sine, autocontrolul si atitudinea ta pozitiva fata de lume constitue repere statornice ale preocuparilor tale de capatai. Pari sa-ti doresti o schimbare profunda a existentei sau a fiintei tale interioare. In acest sens, este de asteptat sa incerci sa scapi de balastul mental ori psihic al trecutului, sa te eliberezi de vechi naravuri si obisnuinte. Investigarea interioara iti da ocazia sa revezi si sa reconsideri talentele si punctele forte personale.

Luna noua aparuta pe 25 august in cerurile Fecioarei si ale celei de-a opta case a Varsatorului pune accentul pe o noua perspectiva asupra relatiilor tale umane. Negocieri delicate si bine puse la punct ale parteneriatelor din viata sentimentala, sociala si profesionala au capacitatea sa inlature niste sacaitoare neintelegeri atata vreme cat iti clarifici pe deplin asteptarile. Criticile unor persoane din preajma ta par a fi greu de suportat, insa trebuie sa le asculti cu atentie intrucat unele din ele iti pot fi de folos mai mult decat crezi.

Horoscop Varsator august 2014 - Horoscopul dragostei

Tranzitul lui Venus in a saptea casa a Varsatorului te indeamna, incepand cu 12 august 2014, sa iti pretuiesti considerabil mai mult tovarasul de viata, sa ii descoperi ori redescoperi importante trasaturi si calitati. Daca Varsatorii aflati deja intr-o relatie de cuplu sunt dispusi sa faca compromisuri sau chiar sa isi inalte persoana iubita pe un impozant soclu al dragostei, cei singuri par a fi gata sa-si coboare stacheta unor pretentii adeseori exagerate si sa se implice intr-o legatura amoroasa serioasa.

Intimitatea cu partenerul tau de cuplu, o relativa retragere a amanadorura din tumultul contradictoriu al lumii cotidiene reprezinta orientari consacrate ale vizitei Soarelui in a opta ta casa. Deliciile impartasirii afective si senzuale semnaleaza o evidenta improspatare a conexiunii voastre in aceasta conjunctura astrala.

Horoscop Varsator august 2014 - Horoscopul banilor si muncii

Un ciclu al existentei prielnic crearii unui ambitios plan financiar, revizuirii balantei personale de venituri si cheltuieli este inaugurat pe 23 august  2014, ca urmare a tranzitului Soarelui in a opta ta casa. Afacerile ori intiativele financiare ce presupun o asociere cu un partener sunt mai avantajoase decat altadata.



Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Varsator

Horoscop Varsator iulie 2014
Horoscop Varsator august 2014 Horoscop Varsator august 2014 Reviewed by Diana Popescu on iulie 18, 2014 Rating: 5

25 de comentarii:

  1. MULTUMIM pt.horoscop,dar pare.....foarte ,,amortit,,.Parca am fi in concediu in luna august si cam toate stagneaza,dar poate chiar e mai bine asa,putina relaxare.Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  2. De atata timp asteapta varsatorii intrarea lui Jupiter in LEU, traind cu speranta unor vremuri mai bune. Dar nu se intrevad schimbari spectaculoase in astral pentru varsatori.Cel putin in cele scrise mai sus...Parca a disparut brusc optimismul si entuziasmul de acum cateva saptamani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parca asa scria cu cateva sapatamani in urma,despre perioada asta mai cu entuziasm,cu optimism.....aici ,pare o predictie scurta,concisa,rece,calculata,ceva..banal,fugitiv!Oricum am citit,dar eu cred in destinul meu,nu ma afecteaza astrele si predictiile generale,pana la urma.Fiti iubiti dragi varsatori,suntem inteligenti,independenti,noncomformisti,pozitivi asa ca vom atrage firesc....doar binele si iubirea!

      Ștergere
  3. Multumim pt horoscop DIANA din toate privintele o sa ne mearga bine suntem optimisi .Sa ai o zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu da dar nu baga si in traista, problema suntem noi ,depinde de mentalitatea fiecaruia, e un proverb SALVEAZAMA DOAMNE DE MINE INSUMI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-ai decat sa dai tu din coate,sa te zbati si sa vedem noi ce lucruri marete ti se pot intampla...Ce zodie esti,tanti ?

      Ștergere
    2. ESTE ZODIE DE PAMANT sigur!!!!Astia se,,zbat,,frenetic dupa bani si calca in picioare orice sa obtina ce vor!!!Poate fi chiar peste.Uitati va, in lumea asta a TV-unii,in ce zodii sunt marile,,vedete,,gen.DRAGUSANU,CHIVU,TONCIU,LUCIU,etc.si veti vedea cata dreptate,am!Toate sunt zodii...de pamant sau pesti.MATERIALISTII ZODIACULUI!

      Ștergere
    3. Ai dreptate !!!!!!!!!!!!!!!!

      Ștergere
    4. Stiu, ca am dreptate,lucrez cu oameni foarte multi si am vazut asta.Nu vorbesc din citit sau auzit,c idin experiente proprii.INA.

      Ștergere
  5. Cata filozofie!Inainte de a da sfaturi cu proverbe,invata sa scrii corect gramatical,bine?

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt varsator si nu astept sa mi bage n straita,nimeni,nimic.Pur si simplu pana acum nu mi a iesit pe nici un plan,,,planurile,,.Sunt f.optimist si energic si cred ca n viitor ne va fi mai bine.astia cu sfaturile pretioase,mai scutiti ne,daca voua va merge bine nu inseamna,ca restul lumii,,campeaza,,undeva si asteapta minuni din cer.Daca ne ar merge bine tuturor,raul si greu ar mai exista?

    RăspundețiȘtergere
  7. La capitolul bani si munca e.....atat de putin spus,incat ma face sa cred ca nu-i nimic interesant. In august am un examen important pentru cariera profesionala,dar din ce citesc e greu sa deduc ceva...Probabil Diana este in vacanta si nu s-a mai obosit sa dezvolte pentru cititori....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raspunsul il ai mai sus, orice asociere sau parteneriat va fi mai avantajos ca niciodata, trb sa copiezi de la vre.un coleg :)))

      Ștergere
    2. Nu cred ca e cazul....Si-apoi va fi si o proba practica,acolo nu copiezi...In plus, nu am relatii si pile ,ma am doar pe mine,cu tot ce am muncit pana aici. Doar astrele daca ar fi de partea mea,macar putin...

      Ștergere
    3. O sa reusesti fara doar si poate, esti varsator, doar.

      Ștergere
    4. Multumesc mult !!! Sa ai si tu parte doar de bine !

      Ștergere
  8. Varsator,sunt si am probleme de sanatate!Nu pot sa cred ca este cald si am dureri de oase mai rau ca iarna.Varsatorii sunt sensibili cu....partea asta!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca un sejur la Techirgiol este tocmai ce iti trebuie!

    RăspundețiȘtergere
  10. cam subtire horoscopul,nimic concret

    RăspundețiȘtergere
  11. Diana,as vrea sa te rog ...crezi ca ne poti oferi mai devreme horoscopul lunii septembrie? Dar daca vei respecta ordinea Berbec-Pesti, varsatorii vor citi printre ultimii,ca intotdeauna.,. Multumesc mult,mult,mult...

    RăspundețiȘtergere
  12. este o perioada de vacanta,mai cu....rabdare,ca toata lumea s ar mai odihni si relaxa!O sa vina si acel horoscop ,dar cu rabdare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De-ai stii de ce atata nerabdare.......Astept...Dar rugamintea mea ramane..

      Ștergere
  13. Vesnic aceeasi poveste,la varsatori. Cum apare horoscopul pentru luna aceasta, ei vor deja horoscopul pentru luna viitoare. V-ati uitat bine, ati gandit, traiti ce se intampla acum?? Si binenteles,sa fie primul horoscop care este scris? Ca sa faca ce? Sa- se gandeasaca deja la ce se va intampla lula viitoare, anul viitor. Ce avem noi, varsatorii in cap. Bine, viitorul adar AZI inca nu s-a terminat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne trebuie ,,viitor,,cand n am trait prezentul?Oricum luna august este o luna banala,liniara,simpla,pt.varsatori,dar cred ca pt.multi este asa.Poate cateodata,avem nevoie si de ,,simplitate,,sau de rutina.DEcat sa se intample ceva rau,mai bine sa avem o luna banala.A aparut horoscopul pe sept.la eastrolog.ro,daca va intereseaza!MULTUMESC!

      Ștergere
  14. Nu-mi vine sa cred ca semnatarii de mai sus sunt ...varsatori ! Poate au vreun ascendent in fecioara sau in berbec,nu stiu....Sunteti cam critici si dati repede replici acide celui care era mai nerabdator. Poate o fi avand el(sau ea) vreo problema mai urgenta,alta decat a voastra. Eu subscriu la cererea lui,pt.ca si eu le am pe ale mele.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.